Vizualizezi oferta circuit Franta, vacanta Franta.

Circuit avion Franta

Circuit Franta
  • Tari: Franta
  • Orase tranzitate: Nisa, Cannes

Descriere

Ziua 1 (29.12.2019): BUCURESTINISA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:20 pentru imbarcare pe zborul direct al companiei TAROM cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora locala 18:50, transfer si cazare la hotel Mercure Centre Notre Dame 4* (sau similar). Seara timp liber in Nisa, un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si cu mici parcuri umbrite de palmieri.
Ziua 2 (30.12.2019): NISATUR DE ORAS
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Orasul a devenit noua statiune de iarna a aristocratiei engleze, in cea de-a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Artera principala a orasului inca poarta denumirea data de catre localnicii de atunci, Promenade des Anglais. De-a lungul timpului, orasul s-a dezvoltat incredibil de mult, nu numai datorita pozitiei geografice, ci si datorita diverselor dominatii carora a trebuit sa le facă fata. Pentru un timp acesta a fost sub dominatie italiana, dar începand cu anul 1860 a devenit parte a Frantei. Acest lucru a fost posibil datorita unei intelegeri intre Napoleon al III-lea si regele Sardiniei, Victor-Emmanuel al II-lea. Avand o bogatie culturala si arhitecturala deosebita, Nisa este al doilea oras vizitat din Franta, dupa capitala tarii, Paris. Dupa amiaza timp liber pentru plimbare in centrul vechi.
Ziua 3 (31.12.2019): EXCURSIE OPTIONALA MONACOEZE
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in principatul Monaco, resedinta faimoasei dinastii Grimaldi. Putem vizita vechiul Monaco, schimbarea garzii la pranz, si faimosul traseu al circuitului de Formula 1. O alta atractie este Cazinoul din Monte Carlo. Pentru oricine, Monaco este sinonim al bogatiei, al luxului si al bunului gust, cu o putere de seductie irezistibila si o faima pe masura personajelor si averilor pierdute la ruleta. Vizita continua cu Eze, un foarte frumos sat medieval tipic francez. Pret informativ: 55 Euro/persoana, minim 25 platitori. Ne intoarcem in Nisa. Cazare la hotel 4*.
Seara, optional, cina festiva de Revelion.
Ziua 4 (01.01.2020): LA MULTI ANI 2020! EXCURSIE OPTIONALA CANNESANTIBES
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Cannes si Antibes. Admiram Palatul Fesivalurilor si Congreselor, unde sunt expuse afise cu unii din cei mai faimosi actori care au participat la Festivalul de Film. Continuam apoi cu celebrul bulevard „La Croissette” renumit pentru magazinele si hotelurile luxoase. Continuam cu portul si castelul din Cannes de unde veti avea parte de o panorama splendida asupra orasului, vom cobori apoi pe stradutele intortocheate ale centrului vechi, un loc deosebit de pitoresc si presarat cu numeroase restaurante. La intoarcerea catre Nisa, vom face un popas si in statiunea Antibes. Pret informativ: 40 Euro/persoana, minim 25 platitori.
Ziua 5 (02.01.2020): NISABUCURESTI
Mic dejun. In jurul orei 10:00 dimineata vom avea transferul catre aeroport. Imbarcere pe cursa Nisa – Bucuresti a companiei Tarom. Plecam la ora 12:25 si sosire la Bucuresti la ora locala 15:45.

ziua 1 (29.12.2019): bucuresti – nisa
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni) la ora 15:20 pentru imbarcare pe zborul direct al companiei tarom cu destinatia nisa. sosire la nisa la ora locala 18:50, transfer si cazare la hotel mercure centre notre dame 4* (sau similar). seara timp liber in nisa, un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si cu mici parcuri umbrite de palmieri.

2 (30.12.2019): nisa – tur de oras
mic dejun. in prima parte a zilei vom face un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. orasul a devenit noua statiune de iarna a aristocratiei engleze, in cea de-a doua jumatate a secolului al xix-lea. artera principala a orasului inca poarta denumirea data de catre localnicii de atunci, promenade des anglais. de-a lungul timpului, orasul s-a dezvoltat incredibil de mult, nu numai datorita pozitiei geografice, ci si datorita diverselor dominatii carora a trebuit sa le facă fata. pentru un timp acesta a fost sub dominatie italiana, dar începand cu anul 1860 a devenit parte a frantei. acest lucru a fost posibil datorita unei intelegeri intre napoleon al iii-lea si regele sardiniei, victor-emmanuel al ii-lea. avand o bogatie culturala si arhitecturala deosebita, nisa este al doilea oras vizitat din franta, dupa capitala tarii, paris. dupa amiaza timp liber pentru plimbare in centrul vechi.

3 (31.12.2019): excursie optionala monaco – eze
mic dejun. va propunem o excursie optionala in principatul monaco, resedinta faimoasei dinastii grimaldi. putem vizita vechiul monaco, schimbarea garzii la pranz, si faimosul traseu al circuitului de formula 1. o alta atractie este cazinoul din monte carlo. pentru oricine, monaco este sinonim al bogatiei, al luxului si al bunului gust, cu o putere de seductie irezistibila si o faima pe masura personajelor si averilor pierdute la ruleta. vizita continua cu eze, un foarte frumos sat medieval tipic francez. pret informativ: 55 euro/persoana, minim 25 platitori. ne intoarcem in nisa. cazare la hotel 4*.
seara, optional, cina festiva de revelion.

4 (01.01.2020): la multi ani 2020! excursie optionala cannes – antibes
mic dejun. timp liber pentru plimbari individuale. dupa amiaza va propunem o excursie optionala la cannes si antibes. admiram palatul fesivalurilor si congreselor, unde sunt expuse afise cu unii din cei mai faimosi actori care au participat la festivalul de film. continuam apoi cu celebrul bulevard „la croissette” renumit pentru magazinele si hotelurile luxoase. continuam cu portul si castelul din cannes de unde veti avea parte de o panorama splendida asupra orasului, vom cobori apoi pe stradutele intortocheate ale centrului vechi, un loc deosebit de pitoresc si presarat cu numeroase restaurante. la intoarcerea catre nisa, vom face un popas si in statiunea antibes. pret informativ: 40 euro/persoana, minim 25 platitori.

5 (02.01.2020): nisa – bucuresti
mic dejun. in jurul orei 10:00 dimineata vom avea transferul catre aeroport. imbarcere pe cursa nisa – bucuresti a companiei tarom. plecam la ora 12:25 si sosire la bucuresti la ora locala 15:45.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Decembrie 2019 645 € Rezerva

tarife incepand de la 645 €

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti – Nisa – Bucuresti cu compania TAROM (bagaj de mana inclus 10 kg/persoana,
bagaj de cala inclus 23 kg/persoana);
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Mercure Centre Notre Dame 4* (sau similar);
• transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul;
• turul orasului Nisa (jumatate de zi) cu autocar si ghid local;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana – se practica in Franta,
se achita la sosirea in tara de destinatie;
• taxa municipala impusa de primaria orasului Nisa (se achita personal, la receptia hotelului 2
Euro/persoana/noapte)
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• cina festiva de revelion – informatii suplimentare vor fi furnizate cu o luna inainte de plecare. Pret informativ:
150 Euro (minim 25 platitori).

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12.2019 Bucuresti (Otopeni) 17:20 – Nisa 18:50 durata zbor 2h30minute
02.01.2020 Nisa 12:25 – Bucuresti (Otopeni) 15:45 durata zbor 2h20minute
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20 – 24 persoane, pretul se majoreaza cu 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20
participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva
dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor
inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile
la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30
zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate
de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara
care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu