Vizualizezi oferta circuit Italia, circuit Elvetia, circuit Austria, vacanta Italia, vacanta Elvetia, vacanta Austria.

Circuit autocar Italia, Elvetia, Austria

Circuit Italia
  • Tari: Italia, Elvetia, Austria
  • Orase tranzitate: Budapesta, Linz, Salzburg, Zurich, Lucerna, Berna, Lausanne, Geneva, Chamonix-Mont-Blanc, Milano, Verona, Venetia, Viena

Descriere

Ziua 1 (22.07): BUCURESTIBUDAPESTA (850 KM)
Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 05:00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti – Brasov – Sibiu – Sebes – Timisoara – Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii. Cazare la Hotel Expo Congress 4* (sau similar) in Budapesta. Seara, va propunem optional, croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta cu cina bufet suedez inclusa. Tarif informativ, pentru grup minim de 30 persoane: 35 EURO/persoana – sunt incluse transferul cu autocarul si ghid local in limba romana.
Ziua 2 (23.07): BUDAPESTALJUBLJANA “ORASUL DRAGONILOR” – MESTRE (675 KM)
Dimineata devreme, dupa micul dejun pornim spre Ljubljana – Slovenia, unde vom face un scurt tur de oras panoramic, putand admira printre altele: Castelul, Parlamentul, Primaria si cele trei poduri peste raul Ljubljanica. Legenda spune ca Iason si argonautii sai, dupa ce au gasit lana de aur s-au intors in zona orasului de astazi, gasind in mlastinile de atunci un dragon pe care l-au ucis. Scurta oprire in centrul vechi, la poalele castelului, intr-un “furnicar” de cladiri din secolul al XIX-lea, cu pasaje pietruite si o mulțime de piete. Continuam drumul spre Italia. In cursul serii, sosire si cazare la Hotel Centrale 3* Mestre (sau similar).
Ziua 3 (24.07): VENETIAVERONAMILANO (285 KM)
Mic dejun. Dupa predarea camerelor, incepem incursiunea in orasul plutitor. Vom calatori pornind din Mestre, cu transportul in comun si apoi cu vaporetto pe Canal Grande. Sosire in Venetia, unde vom putea admira: Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor (biletele pentru transportul in comun, se platesc individual la fata locului). Timp liber la dispozitie. In cursul pranzului ne vom deplasa spre Verona, orasul marii iubiri, dintre Romeo si Julieta. In turul panoramic si pietonal vom admira: Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena Romana. Seara transfer spre Milano si cazare la Hotel Grand Duca di Mantova 4* (sau similar) in zona Milano.
Ziua 4 (25.07): MILANOLUGANO (optional)
Dupa micul dejun, timp de 3 ore, vom descoperi panoramic, dar si pietonal orasul Milano – Capitala Lombardiei, cel mai important oras din nordul Italiei, care ne va incanta privirile cu principalele sale atractii: Castelul Sforzesco, Domul, Galeriile Vittorio Emanuele si Opera. La pranz, timp liber la dispozitie in centrul vechi, iar la ora 14.00, va propunem o excursie optionala pe malul Lacului Lugano, in Cantonul Ticino, la Melide pentru vizitarea parcului Elvetia in miniatura, o reproducere extraordinara a tarii pe care o vom strabate zilele urmatoare. Continuam excursia cu Lugano “Paradisul Elvetiei”, cel mai frumos oras din “partea italiana” a a acestei tari. Este situat langa Alpi, intr-o zona cu tenta mediteraneeana si o arhitectura complet diferita de restul tarii cantoanelor. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Lugano. Seara intoarcere la Milano si cazare la acelasi hotel. Tarif informativ, pentru grup minim de 30 persoane: 30 EURO/persoana.
Ziua 5 (26.07): MILANOTUNELUL MONT BLANCCHAMONIXGENEVALAUSANNELACUL NEUCHATEL (440 KM)
Mic dejun. Plecam din Italia dimineata devreme si trecand prin Valea Aosta, strabatem Tunnel du Mont-Blanc (11,6 km), care leaga Franta de Italia. Multa vreme a fost cel mai lung tunel din lume si este o emblema a spiritului creativ european, permitand schimburi comerciale si turistice intre cele doua tari. Prima oprire va fi in Alpii Francezi, unde vom vizita Chamonix – Mont Blanc. Aici a fost reinventata Olimpiada antica, transformandu-se in prima Olimpiada a sporturilor de iarna. Va propunem optional, o ascensiune cu telecabina la Aiguille du Midi (3.842 m), de unde putem admira varful Mont Blanc (biletul de telecabina, se plateste individual la fata locului: 65 euro/ persoana dus intors). La
pranz, vom ajunge la Geneva, pentru turul de oras: Jet d`eau – cea mai inalta fantana arteziana din lume (145 m), Ceasul cu flori si Podul Mont Blanc, Orasul Vechi, Catedrala St. Pierre, Maison Tavel (cea mai veche cladire din oras), cladirea Primariei, unde s-a semnat prima Conventie a Crucii Rosii, Place Neuve, Conservatorul, Teatrul si Muzeul Rath. Seara plecam spre Lacul Neuchatel, iar pe traseu, vom face o scurta oprire in centrul orasului Lausanne, care este o combinatie intre muntii Alpi, Lacul Geneva, parcuri si stradute pitoresti. Cele mai importante obiective pe care le vom admira panoramic sunt: Universitatea, Catedrala si Muzeul Olimpic. Seara cazare in zona Lacului Neuchatel, la Hotel B&B Hotel
Lully 3 Lakes 3* (sau similar).
Ziua 6 (27.07): MONTREUXZERMATTMATTERHORN (optional – 450 km)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, va propunem o excursie spre Varful Matterhorn (3.883 m). Strabatand micul orasel Corsier-sur-Vevey, unde renumitul actor Charlie Chaplin a trait ultimii 24 de ani din viata, ne indreptam spre Taesch, pe un traseu de vis, pentru a incepe ascensiunea spre Zermatt (1.608 metri), statiune protejata ecologic, unde vehiculele motorizate sunt interzise. De aici, putem continua individual cu telecabina, la cota 2583 la Lacul Schwarzsee, sau spre varful Matterhorn spre cota 3883, pentru spectacolul zapezii eterne (pe Matterhorn se afla cea mai inalta statie de telecabina din Europa). Pe drumul de intoarcere spre Lacul Neuchatel, vom face o scurta oprire in localitatea Montreux, celebra astazi pentru festivalul de jazz, intr-o zona exclusivista plina de cazinouri, palate elegante si a hoteluri luxoase. In piata “Place du Marche”, se afla statuia din bronz a cantaretului Freddie Mercury privind spre Lacul Leman (Lacul Geneva), care s-a retras la Montreux,
pentru a face ultimele sale inregistrari. Tot aici si-au gasit inspiratia si relaxarea si Piotr Ilich Ceaikovsky, Igor Stravinsky si Shania Twain. Seara, intoarcere si cazare la acelasi hotel. Tarif informativ, pentru grup minim de 30 persoane: 50 EURO/persoana (include transport cu autocarul, insotitor de grup si biletele de tren Taesch – Zermatt – Taesch.
Ziua 7 (28.07): LACUL NEUCHATELBERNALUCERNAZURICH (225 KM)
Dupa micul dejun pornim spre Berna – capitala Elvetiei, orasul de pe malul raului Aare, unde printre muzee si galerii de arta, se afla casa memoriala Albert Einstein. In turul panoramic putem admira: Primaria, Marktgasse si Kramgasse si Catedrala Sf Vicentiu. Ulterior, continuam cu Lucerna, unde in cadrul unui scurt popas in centrul vechi putem descoperi: Kappellbrucke, cel mai vechi pod de lemn al Europei, turnul de apa, Catedrala baroca St. Peterskapelle, Primaria Veche– Altes Rathaus. Dupa amiaza ajungem la Zurich, cel mai mare oras si centrul comercial si economic al Elvetiei. Tot in aceasta localitate se afla si sediul FIFA, faleza Lacului Zurich, Opera, Banca Nationala, Muzeul National, Catedrala
Grossmunster (de unde a inceput reforma protestanta elvetiana), Catedrala Fraumunster (vitraliile poarta semnatura lui Marc Chagall) si Primaria. Timp liber in centrul istoric al orasului. Seara cazare in zona Zurich, la hotel Hotel Idea Spreitenbach 3* – zona Zurich (sau similar).
Ziua 8 (29.07): ZURICHCASCADELE RINULUILACUL CONSTANCESALZBURGLINZ (600 KM)
Mic dejun. Pornim spre cantonul Schaffhausen, pentru a vedea Cascadele Rinului (Rheinfall), cea mai mare cadere de apa de pe continentul european, unde anual se casatoresc peste 60 de cupluri, iar printre vizitatorii celebri, s-au numarat si poetul german Goete, sau Sissi – Imparateasa Austriei si Ungariei. Continuam traseul spre Austria, trecand pe langa Constance, cel mai mare lac din Muntii Alpi, iar in cursul dupa amiezei vom poposi in Salzburg – orasul natal al lui Wolfgang Amadeus Mozart. Scurt tur panoramic si pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Domul, Casa Mozart. Timp liber la dispozitie in centrul vechi. Seara cazare in Linz la Hotel Trans World Hotel Donauwelle Linz 4*. Recomandam plimbare in centrul vechi cu insotitorul de grup.
Ziua 9 (30.07): LINZVIENABUDAPESTA (425 KM)
Mic dejun. Calatorind catre est, vom ajunge in Viena, capitala Austriei. Acest oras este de mult timp unul dintre centrele culturale recunoscute ale lumii, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Timp de 3 ore vom face turul panoramic al Vienei. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber (recomandam cumparaturi pe strada Mariahilfer). Dupa amiaza pornim spre Budapesta. Cazare la Hotel Atlas 3*. Pentru seara, va propunem optional, incepand cu ora 20.00:
cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII. Tarif informativ, pentru grup minim de 30 persoane: 35 EURO/persoana – sunt incluse transferul cu autocarul si ghid local.
Ziua 10 (31.07): BUDAPESTABUCURESTI (850 KM)
Mic dejun. Plecam spre casa, tranzitand Romania, pe ruta Arad – Deva – Sibiu – Brasov. Sosire in Bucuresti va seara tarziu (sunt prevazute debarcari si in orasele de pe traseu).

ziua 1 (22.07): bucuresti – budapesta (850 km)
intalnire cu insotitorul de grup la gara de nord (coloane) in fata parcului ministerului transporturilor, la ora 05:00. plecare din bucuresti cu autocarul pe traseul: bucuresti – brasov – sibiu – sebes – timisoara – arad. vom ajunge in budapesta in cursul serii. cazare la hotel expo congress 4* (sau similar) in budapesta. seara, va propunem optional, croaziera pe dunare intre buda si pesta cu cina bufet suedez inclusa. tarif informativ, pentru grup minim de 30 persoane: 35 euro/persoana – sunt incluse transferul cu autocarul si ghid local in limba romana.

2 (23.07): budapesta – ljubljana “orasul dragonilor” – mestre (675 km)
dimineata devreme, dupa micul dejun pornim spre ljubljana – slovenia, unde vom face un scurt tur de oras panoramic, putand admira printre altele: castelul, parlamentul, primaria si cele trei poduri peste raul ljubljanica. legenda spune ca iason si argonautii sai, dupa ce au gasit lana de aur s-au intors in zona orasului de astazi, gasind in mlastinile de atunci un dragon pe care l-au ucis. scurta oprire in centrul vechi, la poalele castelului, intr-un “furnicar” de cladiri din secolul al xix-lea, cu pasaje pietruite si o mulțime de piete. continuam drumul spre italia. in cursul serii, sosire si cazare la hotel centrale 3* mestre (sau similar).

3 (24.07): venetia – verona – milano (285 km)
mic dejun. dupa predarea camerelor, incepem incursiunea in orasul plutitor. vom calatori pornind din mestre, cu transportul in comun si apoi cu vaporetto pe canal grande. sosire in venetia, unde vom putea admira: bazilica san marco, palatul dogilor, turnul cu orologiu, puntea suspinelor (biletele pentru transportul in comun, se platesc individual la fata locului). timp liber la dispozitie. in cursul pranzului ne vom deplasa spre verona, orasul marii iubiri, dintre romeo si julieta. in turul panoramic si pietonal vom admira: palazzo capuleti, balconul julietei, piata bra, arena romana. seara transfer spre milano si cazare la hotel grand duca di mantova 4* (sau similar) in zona milano.

4 (25.07): milano – lugano (optional)
dupa micul dejun, timp de 3 ore, vom descoperi panoramic, dar si pietonal orasul milano – capitala lombardiei, cel mai important oras din nordul italiei, care ne va incanta privirile cu principalele sale atractii: castelul sforzesco, domul, galeriile vittorio emanuele si opera. la pranz, timp liber la dispozitie in centrul vechi, iar la ora 14.00, va propunem o excursie optionala pe malul lacului lugano, in cantonul ticino, la melide pentru vizitarea parcului elvetia in miniatura, o reproducere extraordinara a tarii pe care o vom strabate zilele urmatoare. continuam excursia cu lugano “paradisul elvetiei”, cel mai frumos oras din “partea italiana” a a acestei tari. este situat langa alpi, intr-o zona cu tenta mediteraneeana si o arhitectura complet diferita de restul tarii cantoanelor. tur pietonal cu insotitorul de grup in lugano. seara intoarcere la milano si cazare la acelasi hotel. tarif informativ, pentru grup minim de 30 persoane: 30 euro/persoana.

5 (26.07): milano – tunelul mont blanc – chamonix – geneva – lausanne – lacul neuchatel (440 km)
mic dejun. plecam din italia dimineata devreme si trecand prin valea aosta, strabatem tunnel du mont-blanc (11,6 km), care leaga franta de italia. multa vreme a fost cel mai lung tunel din lume si este o emblema a spiritului creativ european, permitand schimburi comerciale si turistice intre cele doua tari. prima oprire va fi in alpii francezi, unde vom vizita chamonix – mont blanc. aici a fost reinventata olimpiada antica, transformandu-se in prima olimpiada a sporturilor de iarna. va propunem optional, o ascensiune cu telecabina la aiguille du midi (3.842 m), de unde putem admira varful mont blanc (biletul de telecabina, se plateste individual la fata locului: 65 euro/ persoana dus intors). la
pranz, vom ajunge la geneva, pentru turul de oras: jet d`eau – cea mai inalta fantana arteziana din lume (145 m), ceasul cu flori si podul mont blanc, orasul vechi, catedrala st. pierre, maison tavel (cea mai veche cladire din oras), cladirea primariei, unde s-a semnat prima conventie a crucii rosii, place neuve, conservatorul, teatrul si muzeul rath. seara plecam spre lacul neuchatel, iar pe traseu, vom face o scurta oprire in centrul orasului lausanne, care este o combinatie intre muntii alpi, lacul geneva, parcuri si stradute pitoresti. cele mai importante obiective pe care le vom admira panoramic sunt: universitatea, catedrala si muzeul olimpic. seara cazare in zona lacului neuchatel, la hotel b&b hotel
lully 3 lakes 3* (sau similar).

6 (27.07): montreux – zermatt – matterhorn (optional – 450 km)
mic dejun. timp liber la dispozitie, sau optional, va propunem o excursie spre varful matterhorn (3.883 m). strabatand micul orasel corsier-sur-vevey, unde renumitul actor charlie chaplin a trait ultimii 24 de ani din viata, ne indreptam spre taesch, pe un traseu de vis, pentru a incepe ascensiunea spre zermatt (1.608 metri), statiune protejata ecologic, unde vehiculele motorizate sunt interzise. de aici, putem continua individual cu telecabina, la cota 2583 la lacul schwarzsee, sau spre varful matterhorn spre cota 3883, pentru spectacolul zapezii eterne (pe matterhorn se afla cea mai inalta statie de telecabina din europa). pe drumul de intoarcere spre lacul neuchatel, vom face o scurta oprire in localitatea montreux, celebra astazi pentru festivalul de jazz, intr-o zona exclusivista plina de cazinouri, palate elegante si a hoteluri luxoase. in piata “place du marche”, se afla statuia din bronz a cantaretului freddie mercury privind spre lacul leman (lacul geneva), care s-a retras la montreux,
pentru a face ultimele sale inregistrari. tot aici si-au gasit inspiratia si relaxarea si piotr ilich ceaikovsky, igor stravinsky si shania twain. seara, intoarcere si cazare la acelasi hotel. tarif informativ, pentru grup minim de 30 persoane: 50 euro/persoana (include transport cu autocarul, insotitor de grup si biletele de tren taesch – zermatt – taesch.

7 (28.07): lacul neuchatel – berna – lucerna – zurich (225 km)
dupa micul dejun pornim spre berna – capitala elvetiei, orasul de pe malul raului aare, unde printre muzee si galerii de arta, se afla casa memoriala albert einstein. in turul panoramic putem admira: primaria, marktgasse si kramgasse si catedrala sf vicentiu. ulterior, continuam cu lucerna, unde in cadrul unui scurt popas in centrul vechi putem descoperi: kappellbrucke, cel mai vechi pod de lemn al europei, turnul de apa, catedrala baroca st. peterskapelle, primaria veche– altes rathaus. dupa amiaza ajungem la zurich, cel mai mare oras si centrul comercial si economic al elvetiei. tot in aceasta localitate se afla si sediul fifa, faleza lacului zurich, opera, banca nationala, muzeul national, catedrala
grossmunster (de unde a inceput reforma protestanta elvetiana), catedrala fraumunster (vitraliile poarta semnatura lui marc chagall) si primaria. timp liber in centrul istoric al orasului. seara cazare in zona zurich, la hotel hotel idea spreitenbach 3* – zona zurich (sau similar).

8 (29.07): zurich – cascadele rinului – lacul constance – salzburg – linz (600 km)
mic dejun. pornim spre cantonul schaffhausen, pentru a vedea cascadele rinului (rheinfall), cea mai mare cadere de apa de pe continentul european, unde anual se casatoresc peste 60 de cupluri, iar printre vizitatorii celebri, s-au numarat si poetul german goete, sau sissi – imparateasa austriei si ungariei. continuam traseul spre austria, trecand pe langa constance, cel mai mare lac din muntii alpi, iar in cursul dupa amiezei vom poposi in salzburg – orasul natal al lui wolfgang amadeus mozart. scurt tur panoramic si pietonal cu insotitorul de grup: gradinile mirabell, cetatea salzburg, domul, casa mozart. timp liber la dispozitie in centrul vechi. seara cazare in linz la hotel trans world hotel donauwelle linz 4*. recomandam plimbare in centrul vechi cu insotitorul de grup.

9 (30.07): linz – viena – budapesta (425 km)
mic dejun. calatorind catre est, vom ajunge in viena, capitala austriei. acest oras este de mult timp unul dintre centrele culturale recunoscute ale lumii, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. orchestra filarmonica din viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. universitatea din viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. timp de 3 ore vom face turul panoramic al vienei. printre obiectivele turistice care vor fi admirate se numara: opera, monumentul lui johan strauss, domul sfantul stefan si universitatea. timp liber (recomandam cumparaturi pe strada mariahilfer). dupa amiaza pornim spre budapesta. cazare la hotel atlas 3*. pentru seara, va propunem optional, incepand cu ora 20.00:
cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul xiii. tarif informativ, pentru grup minim de 30 persoane: 35 euro/persoana – sunt incluse transferul cu autocarul si ghid local.

10 (31.07): budapesta – bucuresti (850 km)
mic dejun. plecam spre casa, tranzitand romania, pe ruta arad – deva – sibiu – brasov. sosire in bucuresti va seara tarziu (sunt prevazute debarcari si in orasele de pe traseu).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
22 Iulie 2019 565 €

tarife incepand de la 565 €

Servicii incluse

• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 9 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 3*si 4* astfel: 2 nopti in Budapesta, 1 noapte in Mestre, 2 nopti in
Milano, 2 nopti in zona Lacului Neuchatel, 1 noapte in zona Zurich, 1 noapte in Linz.
• tururi panoramice si pietonale in Budapesta, Ljiubliana, Venetia, Verona, Milano, Chamonix, Geneva, Laussane,
Berna, Lucerna, Zurich, Cascadele Rinului, Salzburg, Linz, Viena;
• insotitor roman de grup.

Servicii neincluse

• asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului);
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate
de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara
care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Observatii

GRUP MINIM: 40 persoane
- Pentru un grup de 39-35 persoane, pretul se majoreaza cu 15 EURO/persoana
- Pentru un grup de 34-30 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/persoana
- Pentru un grup de 29-25 persoane, pretul se majoreaza cu 45 EURO/persoana
Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza, sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui
grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si
cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu