Vizualizezi oferta circuit Franta, vacanta Franta.

Circuit avion Franta

Circuit Franta
  • Tari: Franta
  • Orase tranzitate: Lyon, Perouges, Chatillon-sur-Chalaronne, Villefranche-sur-Saône, Vienne

Descriere

Ziua 1 (14.10): CLUJ-NAPOCALYON; LYONPEROUGESCHATILLON SUR CHALARONNELYON (139 km) Intalnire pe aeroportul Cluj cu insotitorul de grup dimineata la ora 04:50. Imbarcare pe cursa Wizzair Cluj – Lyon cu decolare la 06:50. Sosire in Lyon la ora locala 08:20. Plecam spre Perouges, un sat situat in varful unui deal, avand biserica fortificata, un turn si o imagine de ansamblu caracteristica Evului Mediu. Timp liber pentru pranz. Ne indreptam apoi spre Chatillon Sur Chalaronne, oras medieval linistit situat pe malul raului Chalaronne, avand minunate cladiri pitoresti din lemn apartinand patrimoniului universal si cu cladirea pietei datand din secolul al XVII-lea. Podurile si malurile raului sunt ideale pentru o plimbare relaxanta. Dupa-amiaza intoarcere la Lyon, cazare la hotel Campanile Berges du Rhone 3* sau similar.
Ziua 2 (15.10): LYON Mic dejun. Dimineata plecare impreuna cu ghidul local si insotitorul de grup pentru vizitarea orasului Lyon. Descoperim districtele sale diferite, aflate intre raurile Rhone si Saone si monumentele importante ale orasului: primaria, cladirea operei, cartierele de pe dealul La Croix Rousse cu faimoasele sale „traboules” (pasaje secrete). Turul dureaza aproximativ doua ore, urmat de timp liber pentru pranz. Dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu si plimbare pe strazile sale fermecatoare. Cazare la hotelul Campanile Berges du Rhone 3* sau similar.
Ziua 3 (16.10): LYON – Excursie optionala pe raul Saone Mic dejun. Vizitarea orasului pe cont propriu sau excursie optionala cu vaporasul pe raul Saone. Plecare pe jos de la hotel spre debarcader pentru imbarcarea pe vaporas. Nota: aceasta excursie se organizeaza in functie de conditiile meteorologice. Descoperim orasul din alta perspectiva: admiram Biserica Notre Dame de Fourviere si arhitectura surprinzatoare si indrazneata din cartierul aflat in zona de confluenta a raurilor. Admiram apoi insula Barbe, o oaza de verdeata aflata la portile orasului. Dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu. Revenim la hotel pentru cazare.
Ziua 4 (17.10): LYONVILLEFRANCHE SUR SAONEOINGTLYON (90 km) Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Villefranche Sur Saone. Ghidul local va povesti despre istoria bogata a orasului aflat pe malul raului Saone, capitala sudica a regiunii vinului Beaujolais. Vizitam Biserica Notre Dame Des Marais cu cladiri avand stiluri arhitectonice diferite: gotic si renascentist. Timp liber pentru pranz. Dupa pranz plecare spre Oingt, pe drum avand posibilitatea sa admiram satele din „piatra de aur”. Raspandite in zona din jurul orasului Villefranche Sur Saone, aceste sate incantatoare au case, castele, biserici si fantani construite din piatra cu o nuanta aurie, luminand peisajul. Ajungem in Oingt, oras medieval, cu case zugravite in nuante de ocru si vedere asupra muntilor Lyonnais si Beaujolais. La sfarsitul dupa-amiezei intoarcere la Lyon la hotelul Campanile Berges du Rhone 3* sau similar.
Ziua 5 (18.10): LYONVIENNE (34 km) Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Vienne. Vizitam orasul impreuna cu ghidul local pentru a descoperi istoria sa datand din perioada galo-romana. Descoperim centrul orasului, templul Auguste si Livie, catedrala Saint Maurice, teatrul antic, case
aristocratice sau burgheze din secolele XVI-XVII, ferestre medievale, scari spiralate, etc. Timp liber pentru pranz. Dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu. Cazare la hotel Ibis Vienne Saint Louis 3* sau similar in Vienne.
Ziua 6 (19.10): VIENNE – excursie optionala – degustari si tur panoramic Valea Rhonului Dupa micul dejun timp liber sau, optional, plecare cu autocarul pentru vizitarea unei fabrici de branzeturi. Etapele transformarii laptelui in branzeturi vor fi explicate de un specialist, iar apoi ne vom bucura de o degustare. In continuare vom vizita o crama de vinuri pentru a descoperi munca remarcabila depusa de producatorii de vinuri, diferentele dintre tipurile de soiuri si specificitatea vinurilor din regiune, iar apoi vom degusta cele mai bune vinuri. Timp liber pentru pranz. Dupa-amiaza vom face un tur panoramic pe masivul Pilat pentru o vedere de ansamblu asupra vaii Rhonului, vom admira diferitele tipuri de vegetatie si peisajele deosebite. Ne vom opri in varf pentru o panorama de 360 de grade. La sfarsitul dupa-amiezei intoarcere la Vienne la Hotelul Ibis Vienne Saint Louis 3* sau similar.
Ziua 7 (20.10): VIENNE – vizite optionale Mic dejun. Timp liber sau, optional, plecare cu autocarul si ghidul local spre Palatul Ideal. Acest palat este o structura unica si neobisnuita, o capodopera a artei naive, realizata in 33 de ani sau 10.000 de zile de postasul Ferdinand Cheval folosind pietricelele adunate de el de pe traseele parcurse datorita muncii sale. Dupa vizita timp liber pentru pranz. Dupa-amiaza vizitam Muzeul Alambicului, descoperim diferite echipamente din cupru, unelte si ustensile din toata Franta si aflam detalii despre procesul de distilare, iar apoi vom participa la o degustare de coniac. La sfarsitul dupa-amiezei intoarcere la Vienne pentru cazare la hotel Ibis Vienne Saint Louis 3* sau similar.
Ziua 8 (21.10): VIENNELYONCLUJ-NAPOCA Mic dejun. Plecare catre Aeroportul Saint-Exupery din Lyon (34 km) pentru imbarcare pe cursa Wizzair cu destinatia Cluj Napoca, decolare la ora locala 08:50. Sosire pe aeroportul Cluj la ora 12:15.

ziua 1 (14.10): cluj-napoca – lyon; lyon – perouges – chatillon sur chalaronne – lyon (139 km) intalnire pe aeroportul cluj cu insotitorul de grup dimineata la ora 04:50. imbarcare pe cursa wizzair cluj – lyon cu decolare la 06:50. sosire in lyon la ora locala 08:20. plecam spre perouges, un sat situat in varful unui deal, avand biserica fortificata, un turn si o imagine de ansamblu caracteristica evului mediu. timp liber pentru pranz. ne indreptam apoi spre chatillon sur chalaronne, oras medieval linistit situat pe malul raului chalaronne, avand minunate cladiri pitoresti din lemn apartinand patrimoniului universal si cu cladirea pietei datand din secolul al xvii-lea. podurile si malurile raului sunt ideale pentru o plimbare relaxanta. dupa-amiaza intoarcere la lyon, cazare la hotel campanile berges du rhone 3* sau similar.

2 (15.10): lyon mic dejun. dimineata plecare impreuna cu ghidul local si insotitorul de grup pentru vizitarea orasului lyon. descoperim districtele sale diferite, aflate intre raurile rhone si saone si monumentele importante ale orasului: primaria, cladirea operei, cartierele de pe dealul la croix rousse cu faimoasele sale „traboules” (pasaje secrete). turul dureaza aproximativ doua ore, urmat de timp liber pentru pranz. dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu si plimbare pe strazile sale fermecatoare. cazare la hotelul campanile berges du rhone 3* sau similar.

3 (16.10): lyon – excursie optionala pe raul saone mic dejun. vizitarea orasului pe cont propriu sau excursie optionala cu vaporasul pe raul saone. plecare pe jos de la hotel spre debarcader pentru imbarcarea pe vaporas. nota: aceasta excursie se organizeaza in functie de conditiile meteorologice. descoperim orasul din alta perspectiva: admiram biserica notre dame de fourviere si arhitectura surprinzatoare si indrazneata din cartierul aflat in zona de confluenta a raurilor. admiram apoi insula barbe, o oaza de verdeata aflata la portile orasului. dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu. revenim la hotel pentru cazare.

4 (17.10): lyon – villefranche sur saone – oingt – lyon (90 km) mic dejun. plecare cu autocarul spre villefranche sur saone. ghidul local va povesti despre istoria bogata a orasului aflat pe malul raului saone, capitala sudica a regiunii vinului beaujolais. vizitam biserica notre dame des marais cu cladiri avand stiluri arhitectonice diferite: gotic si renascentist. timp liber pentru pranz. dupa pranz plecare spre oingt, pe drum avand posibilitatea sa admiram satele din „piatra de aur”. raspandite in zona din jurul orasului villefranche sur saone, aceste sate incantatoare au case, castele, biserici si fantani construite din piatra cu o nuanta aurie, luminand peisajul. ajungem in oingt, oras medieval, cu case zugravite in nuante de ocru si vedere asupra muntilor lyonnais si beaujolais. la sfarsitul dupa-amiezei intoarcere la lyon la hotelul campanile berges du rhone 3* sau similar.

5 (18.10): lyon – vienne (34 km) mic dejun. plecare cu autocarul spre vienne. vizitam orasul impreuna cu ghidul local pentru a descoperi istoria sa datand din perioada galo-romana. descoperim centrul orasului, templul auguste si livie, catedrala saint maurice, teatrul antic, case
aristocratice sau burgheze din secolele xvi-xvii, ferestre medievale, scari spiralate, etc. timp liber pentru pranz. dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu. cazare la hotel ibis vienne saint louis 3* sau similar in vienne.

6 (19.10): vienne – excursie optionala – degustari si tur panoramic valea rhonului dupa micul dejun timp liber sau, optional, plecare cu autocarul pentru vizitarea unei fabrici de branzeturi. etapele transformarii laptelui in branzeturi vor fi explicate de un specialist, iar apoi ne vom bucura de o degustare. in continuare vom vizita o crama de vinuri pentru a descoperi munca remarcabila depusa de producatorii de vinuri, diferentele dintre tipurile de soiuri si specificitatea vinurilor din regiune, iar apoi vom degusta cele mai bune vinuri. timp liber pentru pranz. dupa-amiaza vom face un tur panoramic pe masivul pilat pentru o vedere de ansamblu asupra vaii rhonului, vom admira diferitele tipuri de vegetatie si peisajele deosebite. ne vom opri in varf pentru o panorama de 360 de grade. la sfarsitul dupa-amiezei intoarcere la vienne la hotelul ibis vienne saint louis 3* sau similar.

7 (20.10): vienne – vizite optionale mic dejun. timp liber sau, optional, plecare cu autocarul si ghidul local spre palatul ideal. acest palat este o structura unica si neobisnuita, o capodopera a artei naive, realizata in 33 de ani sau 10.000 de zile de postasul ferdinand cheval folosind pietricelele adunate de el de pe traseele parcurse datorita muncii sale. dupa vizita timp liber pentru pranz. dupa-amiaza vizitam muzeul alambicului, descoperim diferite echipamente din cupru, unelte si ustensile din toata franta si aflam detalii despre procesul de distilare, iar apoi vom participa la o degustare de coniac. la sfarsitul dupa-amiezei intoarcere la vienne pentru cazare la hotel ibis vienne saint louis 3* sau similar.

8 (21.10): vienne – lyon – cluj-napoca mic dejun. plecare catre aeroportul saint-exupery din lyon (34 km) pentru imbarcare pe cursa wizzair cu destinatia cluj napoca, decolare la ora locala 08:50. sosire pe aeroportul cluj la ora 12:15.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Cluj-Napoca, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
14 Octombrie 2019 795 €

tarife incepand de la 795 €

Servicii incluse

transport cu avionul zbor direct Cluj-Napoca – Lyon – Cluj-Napoca cu compania Wizz Air; • bagaj de mana mic cu dimensiuni maxime 40×30×20cm care se poate aseza sub scaun; • 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 4 nopti in Lyon, 3 nopti in Vienne; • transferuri aeroport – hotel – aeroport; • transport cu autocarul local conform programului; • tururi de oras cu ghid local in Perouges, Chatillon sur Chalaronne, Lyon si Vienne; • insotitor roman de grup • taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

taxa de bagaj de cala (optionala). Tarife informative: 1 bagaj de cala de 20 kg: 60 EURO/persoana/dus-intors, bagaj de cala de 32 kg: 80 EURO/persoana/dus-intors. Aceste tarife se pot modifica pana la data emiterii biletelor de avion. • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; • mesele si bauturile in timpul zborului; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Observatii

EXCURSII OPTIONALE: • Excursie cu vaporasul pe Raul Saone: 30 Euro/persoana; • Excursie cu degustare (branzeturi si vinuri) si tur panoramic: 90 Euro/persoana; • Excursie cu vizitarea Palatului Ideal si a Muzeului Alambicului: 95 Euro/persoana; NOTA. Preturile excursiilor optionale sunt informative si sunt valabile pentru minim 20 participanti. Acestea pot suferi modificari fata de prezenta oferta. Excursiile optionale se efectueaza in functie de disponibilitatile locale.

GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 60 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu