Vizualizezi oferta circuit Maroc, vacanta Maroc.

Circuit avion Maroc

Circuit Maroc
  • Tari: Maroc
  • Orase tranzitate: Casablanca, Marrakech, Rabat

Descriere

Ziua 1 (18.10): BUCURESTICASABLANCA
Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Casablanca (schimbarea cursei la Istanbul). Sosire in Casablanca la ora locala 14:15, transfer si cazare la hotel Idou Anfa 4* sau similar. Timp liber pentru odihna sau pentru a va familiariza cu orasul. Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 2 (19.10): CASABLANCA
Dupa micul dejun vom face turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului, alaturi de un ghid local; vom incepe turul din Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la Cartierul Habous, vizita souk-urilor si bazarelor, Mahakina, intram la Catedrala Notre Dame Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului – Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada, coboram si admiram Moscheea Hassan al II-lea (exterior) – una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, vedem Piata Mohamed al V-lea cu fantana, edificii administrative, Piata Natiunilor Unite. Dupa amiaza, timp liber. Cina si cazare la hotel Idou Anfa 4* sau similar.
Ziua 3 (20.10): CASABLANCAMARRAKECH (250 km)
Dupa micul dejun, plecare catre Marrakech unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. Sosire la Marrakech si transfer la hotel Mogador Opera 4* sau similar. Dupa amiaza, vom face un tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrakech: gradina Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si Moscheea Koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea El Mansour, apoi vizitam Muzeul Dar Si Said si Medina. Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 4 (21.10): MARRAKECHESSAOUIRA, optional
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau relaxare. Optional, excursie la Essaouira (pe vremuri Mogador), localitate situata la aproximativ 180 km de Marrakech, statiune si port pe malul Oceanului Atlantic, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Vom reveni in Marrahech pentru cina si cazare la hotel.
Ziua 5 (22.10): MARRAKECH – Valea Ourika si gradinile Majorelle, optional
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Valea Ourika si gradinile Majorelle. Valea Ourika este situata la poalele muntilor Atlas, la aproximativ 100 km de Marrakech. Vom admira sate traditionale de berberi, peisaje minunate cu paduri de pini, case bine ingrijite construite de o parte si de alta a raului care strabate valea. Vom opri la o casa traditionala berbera unde localnicii ne vor primi la ei acasa si ne vor arata cum se prepara painea pe vatra si ceaiul traditional. Vom servi un ceai cu paine calda, miere si nuci. Apoi ne vom continua drumul spre albia raului unde admiram o moara de apa inca in functiune. Ne intoarcem in Marrakech si vom vizita gradinile Majorelle, unde se afla fosta casa a
pictorului francez cu acelasi nume, iar ulterior si resedinta faimosului Yves Saint Laurent care a transformat terenul de langa casa in gradini magnifice, astazi deschise publicului vizitator. Incheiem excursia cu admirarea unei plantatii imense de palmieri (13.000 de hectare cu peste 100.000 de palmieri). Cina si cazare la hotel.
Ziua 6 (23.10): MARRAKECHBENI MELLALIFRANEFEZ (500 km)
Mic dejun. Plecare spre Fez. Sunt prevazute scurte opriri in Beni Mellal si Ifrane, ambele localitati fiind situate in regiunea muntilor Atlas. Sosire in Fez, cina si cazare la hotel Royal Mirage 4* sau similar.
Ziua 7 (24.10): FEZ
Dupa micul dejun vom vizita cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Quarouiyen – cea mai veche universitate a islamului; scoala coranica Attarine Medersa cu superbe decoratiuni pe care o admiram din exterior, obiectivul fiind temporar inchis, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele – Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cina si cazare la hotel Royal Mirage 4* sau similar.
Ziua 8 (25.10): FEZVOLUBILISRABATCASABLANCA (290 km)
Dupa micul dejun vom pleca catre situl arheologic de la Volubilis unde vom vedea cele mai impresionante si bine pastrate mozaicuri romane din nordul Africii. Sit-ul ocupa 42 de hectare, are peste 2.6 km de ziduri, un apeduct inca vizibil si doua strazi romane. Orasul a fost cucerit de triburile locale de la romani in 285 si de atunci a decazut. Plecam apoi catre Rabat, sosire si vizita a capitalei Marocului: admiram Mausoleul lui Mohamed al V-lea, apoi trecem pe langa Medina, continuam cu vizita la Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane, Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, plimbare de-a lungul raului Bou Regreg si apoi ajungem in zona pietei
(souk) pentru suveniruri; din autocar vom vedea si Palatul Regal unde ne putem opri pentru a face cateva fotografii.
Plecare spre Casablanca. Sosire, cina si cazare la hotel Idou Anfa 4* sau similar.
Ziua 9 (26.10): CASABLANCABUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Casablanca – Bucuresti cu plecare la ora locala 15:55 (cu schimbarea cursei la Istanbul). Sosire in Bucuresti la ora 02:25 (in noaptea de 26/27.10).

ziua 1 (18.10): bucuresti – casablanca
intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe cursa turkish airlines cu destinatia casablanca (schimbarea cursei la istanbul). sosire in casablanca la ora locala 14:15, transfer si cazare la hotel idou anfa 4* sau similar. timp liber pentru odihna sau pentru a va familiariza cu orasul. cina la restaurantul hotelului.

2 (19.10): casablanca
dupa micul dejun vom face turul orasului casablanca, centrul economic al marocului, alaturi de un ghid local; vom incepe turul din piata centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la cartierul habous, vizita souk-urilor si bazarelor, mahakina, intram la catedrala notre dame lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului – anfa seara, villa mirador si villa dar saada, coboram si admiram moscheea hassan al ii-lea (exterior) – una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, vedem piata mohamed al v-lea cu fantana, edificii administrative, piata natiunilor unite. dupa amiaza, timp liber. cina si cazare la hotel idou anfa 4* sau similar.

3 (20.10): casablanca – marrakech (250 km)
dupa micul dejun, plecare catre marrakech unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. sosire la marrakech si transfer la hotel mogador opera 4* sau similar. dupa amiaza, vom face un tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira cele mai importante obiective turistice ale orasului marrakech: gradina menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si moscheea koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea el mansour, apoi vizitam muzeul dar si said si medina. cina la restaurantul hotelului.

4 (21.10): marrakech – essaouira, optional
mic dejun. timp liber pentru cumparaturi sau relaxare. optional, excursie la essaouira (pe vremuri mogador), localitate situata la aproximativ 180 km de marrakech, statiune si port pe malul oceanului atlantic, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural unesco. vom reveni in marrahech pentru cina si cazare la hotel.

5 (22.10): marrakech – valea ourika si gradinile majorelle, optional
mic dejun. astazi va propunem o excursie optionala la valea ourika si gradinile majorelle. valea ourika este situata la poalele muntilor atlas, la aproximativ 100 km de marrakech. vom admira sate traditionale de berberi, peisaje minunate cu paduri de pini, case bine ingrijite construite de o parte si de alta a raului care strabate valea. vom opri la o casa traditionala berbera unde localnicii ne vor primi la ei acasa si ne vor arata cum se prepara painea pe vatra si ceaiul traditional. vom servi un ceai cu paine calda, miere si nuci. apoi ne vom continua drumul spre albia raului unde admiram o moara de apa inca in functiune. ne intoarcem in marrakech si vom vizita gradinile majorelle, unde se afla fosta casa a
pictorului francez cu acelasi nume, iar ulterior si resedinta faimosului yves saint laurent care a transformat terenul de langa casa in gradini magnifice, astazi deschise publicului vizitator. incheiem excursia cu admirarea unei plantatii imense de palmieri (13.000 de hectare cu peste 100.000 de palmieri). cina si cazare la hotel.

6 (23.10): marrakech – beni mellal – ifrane – fez (500 km)
mic dejun. plecare spre fez. sunt prevazute scurte opriri in beni mellal si ifrane, ambele localitati fiind situate in regiunea muntilor atlas. sosire in fez, cina si cazare la hotel royal mirage 4* sau similar.

7 (24.10): fez
dupa micul dejun vom vizita cele mai importante repere turistice ale orasului fez, centru religios si spiritual al marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele islamului. vom vizita medina fez el bali unde sa afla moscheea quarouiyen – cea mai veche universitate a islamului; scoala coranica attarine medersa cu superbe decoratiuni pe care o admiram din exterior, obiectivul fiind temporar inchis, piata si fantana nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele – deddaghine aflat in aproprierea pietei seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. cina si cazare la hotel royal mirage 4* sau similar.

8 (25.10): fez – volubilis – rabat – casablanca (290 km)
dupa micul dejun vom pleca catre situl arheologic de la volubilis unde vom vedea cele mai impresionante si bine pastrate mozaicuri romane din nordul africii. sit-ul ocupa 42 de hectare, are peste 2.6 km de ziduri, un apeduct inca vizibil si doua strazi romane. orasul a fost cucerit de triburile locale de la romani in 285 si de atunci a decazut. plecam apoi catre rabat, sosire si vizita a capitalei marocului: admiram mausoleul lui mohamed al v-lea, apoi trecem pe langa medina, continuam cu vizita la kasbah des oudais, o fortareata din secolul xii care adaposteste muzeul artei marocane, moscheea neterminata cu turnul lui hassan, plimbare de-a lungul raului bou regreg si apoi ajungem in zona pietei
(souk) pentru suveniruri; din autocar vom vedea si palatul regal unde ne putem opri pentru a face cateva fotografii.
plecare spre casablanca. sosire, cina si cazare la hotel idou anfa 4* sau similar.

9 (26.10): casablanca – bucuresti
mic dejun. transfer la aeroport pentru imbarcare zbor casablanca – bucuresti cu plecare la ora locala 15:55 (cu schimbarea cursei la istanbul). sosire in bucuresti la ora 02:25 (in noaptea de 26/27.10).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
18 Octombrie 2019 1,095 €

tarife incepand de la 1,095 €

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti – Casablanca si retur (via Istanbul) cu compania TURKISH AIRLINES;
• 8 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun continental si cina) la hoteluri de 4*: 3 nopti in Casablanca, 3 nopti in
Marrakech, 2 nopti in Fez;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tururile panoramice cu autocar si ghid local in Casablanca, Marrakech, Fez, Rabat;
• vizitarea muzeului Dar Si Said in Marrakech si a sitului arheologic de la Volubilis;
• transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
• ghid local pe tot parcursul circuitului;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in Maroc,
se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
18.10 Bucuresti 05:50 – Istanbul 07:05 durata zborului: 1h 15 minute
Istanbul 11:20 – Casablanca 14:15 durata zborului: 4h 55 minute
26.10 Casablanca 15:55 – Istanbul 22:20 durata zborului: 4h 25 minute
27.10 Istanbul 01:05 – Bucuresti 02:25 durata zborului: 1h 20 minute
EXCURSII OPTIONALE (minim 25 participanti, preturi informative):
• Bilet intrare Moscheea Hassan al II-lea (Casablanca): 15 EURO/persoana;
• Excursie la Essaouira: 55 EURO/persoana;
• Excursie la Valea Ourika si gradinile Majorelle: 55 EURO/persoana.
NOTA: Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minim 25 participanti si au fost calculate pe baza tarifelor
din luna februarie 2019.
GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un grup de 20 – 24
persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza
sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba
compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile
confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare)
si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30
zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate
de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara
care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu