Vizualizezi oferta circuit Grecia, vacanta Grecia.

Circuit autocar Grecia

Circuit Grecia
  • Tari: Grecia
  • Orase tranzitate: Atena, Salonic, Pireu

Descriere

Ziua 1: BUCURESTISOFIAALEKSANDER NEVSKIRILLASALONIC (720 KM)
Plecare din Bucuresti, din fata Garii de Nord (parcarea din fata garii, vis a vis de coloanele garii, in fata parcului Ministerului Transporturilor), la ora 06:00, pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Russe. In Bulgaria vom face doua opriri: prima in centrul Sofiei, la Catedrala Aleksander Nevski (vizita panoramica a orasului), iar inainte de vama Kulata, ne vom abate 30 km de la drum pentru a vizita Manastirea Rilla. Seara cazare in Salonic la hotel 3*.
Ziua 2: SALONICMETEORASFANTA PARASKEVIATENA (600 KM)
Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre manastirile Meteora, al doilea centru monahal ortodox, dupa Muntele Athos. Prima vizita va avea loc in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi. In continuare ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, iar in continuare vom vizita doua dintre cele sase manastiri existente (Sfantul Stefan si Manastrirea Varlaam – intrarile nu sunt incluse, pret informativ 3 EURO/persoana/obiectiv). Dupa un popas pentru masa de pranz, ne continuam drumul spre capitala Greciei. Seara
cazare in Atena la hotel 3*.
Ziua 3: SFANTUL NECTARIE TAVMATURGULSFANTUL EFREM CEL NOUTURUL ATENEI
Mic dejun. Vom pleca in portul Pireu, insa nu inainte de a face un scurt tur panoramic al Atenei. Dupa ce traversam cu ferryboat-ul spre insula si portul Eghina, vom calatori la Manastirea Sfanta Treime, unde se odihnesc moastele Sfantului Nectarie Tavmaturgul. Participam la slujba inchinata Sfantului. Dupa pranz, traversam cu ferryboat-ul Eghina – Pireu pentru o scurta vizita la Nea Makri, inchinare la moastele Sfantului Efrem cel Nou. Seara cazare in Atena la acelasi hotel.
Ziua 4 : SFANTUL IOAN RUSULCUVIOSUL DAVIDKATO XENIASALONIC (540 KM)
Mic dejun. Dimineata devreme plecam plecam spre Insula Evia, unde ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Rusu in insula in Biserica cu acelasi nume, din satul Prokopi si la Manastirea Sfantului Cuvios David cel Batran. Traversare cu ferryboat Agiokampos (in insula Evia) – Glyfa. Ne intoarcem pe continent si ne continuam drumul spre Salonic; pe drum facem o scurta oprire la Braulul Maicii Domnului la Manastirea Kato Xenia. Seara cazare in Salonic la hotel 3* (Hotel Vergina sau similar).
Ziua 5 : SALONICBUCURESTI (720 KM)
Mic dejun. Tur de oras Salonic, pietonal dar si cu autocarul. Vom admira: Catedrala Sfantul Dimitrie, Biserica Sfantul Gheorghe, cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia la moastele Sfantului Vasile cel Nou, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama din Salonic, Turnul Alb (simbol al orasului, sec. XVI). In cursul pranzului plecam spre casa. Sosire in Bucuresti seara in functie de trafic si formalitatile vamale.

ziua 1: bucuresti – sofia – aleksander nevski – rilla – salonic (720 km)
plecare din bucuresti, din fata garii de nord (parcarea din fata garii, vis a vis de coloanele garii, in fata parcului ministerului transporturilor), la ora 06:00, pe traseul bucuresti – giurgiu – russe. in bulgaria vom face doua opriri: prima in centrul sofiei, la catedrala aleksander nevski (vizita panoramica a orasului), iar inainte de vama kulata, ne vom abate 30 km de la drum pentru a vizita manastirea rilla. seara cazare in salonic la hotel 3*.

2: salonic – meteora – sfanta paraskevi – atena (600 km)
mic dejun. dimineata devreme plecam spre manastirile meteora, al doilea centru monahal ortodox, dupa muntele athos. prima vizita va avea loc in valea tembi, la schitul sfintei paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi. in continuare ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, iar in continuare vom vizita doua dintre cele sase manastiri existente (sfantul stefan si manastrirea varlaam – intrarile nu sunt incluse, pret informativ 3 euro/persoana/obiectiv). dupa un popas pentru masa de pranz, ne continuam drumul spre capitala greciei. seara
cazare in atena la hotel 3*.

3: sfantul nectarie tavmaturgul – sfantul efrem cel nou – turul atenei
mic dejun. vom pleca in portul pireu, insa nu inainte de a face un scurt tur panoramic al atenei. dupa ce traversam cu ferryboat-ul spre insula si portul eghina, vom calatori la manastirea sfanta treime, unde se odihnesc moastele sfantului nectarie tavmaturgul. participam la slujba inchinata sfantului. dupa pranz, traversam cu ferryboat-ul eghina – pireu pentru o scurta vizita la nea makri, inchinare la moastele sfantului efrem cel nou. seara cazare in atena la acelasi hotel.

4 : sfantul ioan rusul – cuviosul david – kato xenia – salonic (540 km)
mic dejun. dimineata devreme plecam plecam spre insula evia, unde ne vom inchina la moastele sfantului ioan rusu in insula in biserica cu acelasi nume, din satul prokopi si la manastirea sfantului cuvios david cel batran. traversare cu ferryboat agiokampos (in insula evia) – glyfa. ne intoarcem pe continent si ne continuam drumul spre salonic; pe drum facem o scurta oprire la braulul maicii domnului la manastirea kato xenia. seara cazare in salonic la hotel 3* (hotel vergina sau similar).

5 : salonic – bucuresti (720 km)
mic dejun. tur de oras salonic, pietonal dar si cu autocarul. vom admira: catedrala sfantul dimitrie, biserica sfantul gheorghe, cea mai veche biserica din grecia, arca lui galeriu, biserica sfanta sofia la moastele sfantului vasile cel nou, catedrala mitropolitana grigorie palama din salonic, turnul alb (simbol al orasului, sec. xvi). in cursul pranzului plecam spre casa. sosire in bucuresti seara in functie de trafic si formalitatile vamale.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
07 Noiembrie 2019 265 €

tarife incepand de la 265 €

Servicii incluse

• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopti in Salonic, 2 nopti in Atena;
• taxele de traversare cu ferryboat pentru pasageri in porturile Pireu – Eghina si retur;
• vizite conform programului;
• insotitor roman de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

asigurarea medicala si asigurarea storno;
• intrarile la obiectivele turistice;
• taxa de traversare ferryboat Agiokampos-Glyfa 9 EURO/ persoana (obligatoriu, se poate achita doar la fata
locului);
• asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane sub 60
de ani);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
impreuna cu asigurarea medicala de calatorie;
• taxa de statiune conform clasificarii locale a unitatii de cazare: pentru hotelurile de 4* = 3 EURO/zi/camera,
pentru hotelurile de 3* = 1,50 EURO/zi/ camera. Taxa de statiune se achita la receptie.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu