Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit autocar Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Istanbul, Edirne

Descriere

Ziua 1 (29.12.2019): BUCURESTIISTANBUL (650 km)
Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne – Istanbul. Vom ajunge in Istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale.
Cazare la hotel 3* in centrul vechi al orasului.
Ziua 2 (30.12.2019): ISTANBUL
Mic dejun. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup in cartierul vechi: Moscheea Albastra – construita in secolul al XVIIlea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia – cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453; Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delfi, fantana lui Wilhelm II. Turul se incheie pe malul Bosforului si
langa Podul Galata; in continuare recomandam vizita in Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3 (31.12.2019): PALATUL DOLMABAHCE SI PIATA TAKSIM
Dupa micul dejun, va propunem o vizita optionala a Palatului Dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor si a parintelui statului turc, Mustafa Kemal Ataturk. Palatul este amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. In continuare ne vom deplasa in Piata Taksim, in centrul orasului, unde se afla Monumentul Independentei, ridicat in memoria lui Ataturk, fondatorului Republicii Turcia. Intoarcere la acelasi hotel. Timp liber la dispozitie. Seara optional, participare la cina festiva de Revelion organizata la un restaurant local. Pret informativ: 90 EURO/ persoana (poate suferi modificari).
ZIUA 4 (01.01.2020): CROAZIERA PE MAREA MARMARA LA INSULA PRINTULUI (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional: Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printului – Buyukada. Include transport cu tramvai pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel. Tarif informativ: 60 EURO/persoana pentru un grup minim de 25 persoane.
ZIUA 5 (02.01.2020): ISTANBULEDIRNEBUCURESTI (650 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. Oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, capodopera lui Mimar Sinan, cel mai mare arhitect turc. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.

ziua 1 (29.12.2019): bucuresti – istanbul (650 km)
intalnire in fata garii de nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. plecare din bucuresti cu autocarul pe traseul: bucuresti – ruse – veliko tarnovo – edirne – istanbul. vom ajunge in istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale.
cazare la hotel 3* in centrul vechi al orasului.

2 (30.12.2019): istanbul
mic dejun. tur de oras pietonal cu insotitorul de grup in cartierul vechi: moscheea albastra – construita in secolul al xviilea de sultanul ahmet i, fiind singura moschee cu 6 minarete din turcia; biserica sfanta sofia – cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al iv-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea constantinopolului in anul 1453; hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui constantin, coloana lui serpentine din delfi, fantana lui wilhelm ii. turul se incheie pe malul bosforului si
langa podul galata; in continuare recomandam vizita in marele bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). cazare la acelasi hotel.

3 (31.12.2019): palatul dolmabahce si piata taksim
dupa micul dejun, va propunem o vizita optionala a palatului dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor si a parintelui statului turc, mustafa kemal ataturk. palatul este amplasat pe malul bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a istanbulului. in continuare ne vom deplasa in piata taksim, in centrul orasului, unde se afla monumentul independentei, ridicat in memoria lui ataturk, fondatorului republicii turcia. intoarcere la acelasi hotel. timp liber la dispozitie. seara optional, participare la cina festiva de revelion organizata la un restaurant local. pret informativ: 90 euro/ persoana (poate suferi modificari).

4 (01.01.2020): croaziera pe marea marmara la insula printului (optional)
mic dejun. timp liber la dispozitie, sau optional: croaziera pe marea marmara la insula printului – buyukada. include transport cu tramvai pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. dupa amiaza intoarcere la hotel. tarif informativ: 60 euro/persoana pentru un grup minim de 25 persoane.

5 (02.01.2020): istanbul – edirne – bucuresti (650 km)
mic dejun. dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. oprire in edirne pentru vizitarea moscheii selimiye, capodopera lui mimar sinan, cel mai mare arhitect turc. sosire in bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Decembrie 2019 390 € Rezerva

tarife incepand de la 390 €

Servicii incluse

4 nopti cazare
Masa: mic dejun
Transport autocar
Asistenta turistica

Servicii neincluse

Asigurarile medicale + storno
Excursiile optionale
Intrarile la obiectivele turistice
Ghizii locali


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu