Vizualizezi oferta circuit Franta, vacanta Franta.

Circuit avion Franta

Circuit Franta
  • Tari: Franta
  • Orase tranzitate: Paris

Descriere

Ziua 1 (28.12): BUCURESTIPARIS
Intalnire la ora 12:15 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Paris. Sosire la ora locala 16:35. Transfer si cazare la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* (sau similar). Dupa cazare, optional, deplasare cu insotitorul roman in pitorescul cartierul Montmartre pentru a descoperi: Butte Montmartre, colina (de 129 metri inaltime) pe care se afla Sacre Coeur, Place du Tertre, cartierul rezidential din Montmartre, Bulevardul Clichy cu numeroasele sale amplasamente erotice ce se pot gasi si in jurul legendarului Moulin Rouge si pe strazile adiacente.
Ziua 2 (29.12): PARIS – tur de oras si croaziera pe Sena
Dupa micul dejun, transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras (3h) in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Continuam turul de oras cu o croaziera de o ora pe Sena la bordul uneia dintre popularele Bateaux Mouches pentru a admira din alta perspectiva o parte din grandioasele monumente ale Parisului.
Ziua 3 (30.12): ILE DE LA CITE SI LOUVRE (optional)
In cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale). Continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective din zona: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa-amiaza, optional, vizita muzeului Luvru – cel mai vizitat muzeu din lume. Atuurile muzeului sunt numeroase: peste 35.000 de opere de arta valoroase, cea mai faimoasa piesa de arta din istoria lumii – pictura “Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci, una dintre cele mai mari colectii de arta egipteana din lume, celebrele statui grecesti, „Venus din Milo” si „Victoria inaripata de la Samothrace”, si cel mai pur diamant din lume, cunoscut sub numele de „Regentul”, purtat de catre Ludovic al XV-lea la ceremonia sa de
incoronare din 1722.
Ziua 4 (31.12): VALEA LOIREI (optional)
Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceaux. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in vecinatatea Turnului Eiffel.
Ziua 5 (01.01): La Multi Ani 2020! – CHARTRES (optional)
Mic dejun. Timp liber in Paris pentru plimbari individuale sau, optional, excursie de jumatate de zi la Chartres, oras situat la 90 km de Paris. Atractia principala a excursiei este vestita catedrala cu acelasi nume ce dateaza din secolul al XIII-lea, unul din cele mai reusite modele de arhitectura gotica din Franta, monument UNESCO. Catedrala detine jumatate din totalitatea vitraliilor medievale din secolele XII-XIII din intreaga Franta.
Ziua 6 (02.01): PARISBUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor (in jurul orei 11:00). Timp liber pentru ultimele cumparaturi urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Decolare din Paris la ora 18:20. Sosire in tara la ora 22:10.

ziua 1 (28.12): bucuresti – paris
intalnire la ora 12:15 la aeroportul henri coanda (otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare pe cursa air france cu destinatia paris. sosire la ora locala 16:35. transfer si cazare la hotel the originals paris maison montmartre 4* (sau similar). dupa cazare, optional, deplasare cu insotitorul roman in pitorescul cartierul montmartre pentru a descoperi: butte montmartre, colina (de 129 metri inaltime) pe care se afla sacre coeur, place du tertre, cartierul rezidential din montmartre, bulevardul clichy cu numeroasele sale amplasamente erotice ce se pot gasi si in jurul legendarului moulin rouge si pe strazile adiacente.

2 (29.12): paris – tur de oras si croaziera pe sena
dupa micul dejun, transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras (3h) in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: turnul eiffel, trocadero, domul invalizilor, muzeul louvre, notre dame, primaria, opera garnier, place de la concorde, arcul de triumf. continuam turul de oras cu o croaziera de o ora pe sena la bordul uneia dintre popularele bateaux mouches pentru a admira din alta perspectiva o parte din grandioasele monumente ale parisului.

3 (30.12): ile de la cite si louvre (optional)
in cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe ile de la cite pentru a admira catedrala notre dame, conciergerie si sainte chapelle (intrari optionale). continuam cu boemele stradute din cartierul latin cu admirarea principalelor obiective din zona: panteonul, sorbona si biserica st. germain des pres. dupa-amiaza, optional, vizita muzeului luvru – cel mai vizitat muzeu din lume. atuurile muzeului sunt numeroase: peste 35.000 de opere de arta valoroase, cea mai faimoasa piesa de arta din istoria lumii – pictura “mona lisa” a lui leonardo da vinci, una dintre cele mai mari colectii de arta egipteana din lume, celebrele statui grecesti, „venus din milo” si „victoria inaripata de la samothrace”, si cel mai pur diamant din lume, cunoscut sub numele de „regentul”, purtat de catre ludovic al xv-lea la ceremonia sa de
incoronare din 1722.

4 (31.12): valea loirei (optional)
mic dejun. optional, excursie de o zi pe valea loirei, locul unde s-a scris istoria frantei si unde vom vizita castelele amboise si chenonceaux. toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. castelul fortificat amboise este locul in care leonardo da vinci, la invitatia lui francois i, se stabileste si creeaza opere importante. castelul chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta. seara, optional, cina festiva la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de revelion care se va desfasura in vecinatatea turnului eiffel.

5 (01.01): la multi ani 2020! – chartres (optional)
mic dejun. timp liber in paris pentru plimbari individuale sau, optional, excursie de jumatate de zi la chartres, oras situat la 90 km de paris. atractia principala a excursiei este vestita catedrala cu acelasi nume ce dateaza din secolul al xiii-lea, unul din cele mai reusite modele de arhitectura gotica din franta, monument unesco. catedrala detine jumatate din totalitatea vitraliilor medievale din secolele xii-xiii din intreaga franta.

6 (02.01): paris – bucuresti
mic dejun. eliberarea camerelor (in jurul orei 11:00). timp liber pentru ultimele cumparaturi urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa air france cu destinatia bucuresti. decolare din paris la ora 18:20. sosire in tara la ora 22:10.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 685 € Rezerva

tarife incepand de la 685 €

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti cu compania AIR FRANCE;
• 5 nopti cazare cu mic dejun (bufet) in Paris la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* (Ex Qualys
Montmartre
) sau similar;
• tur panoramic de oras cu autocar si ghid local (3 ore);
• croaziera pe Sena de o ora;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Servicii neincluse

• taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aproximativ 3 EURO/persoana/zi (se achita personal, la
receptia hotelului);
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana – se practica in Franta,
se achita prin intermediul ghidului la sosirea in Franta;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
• Cina Festiva de Revelion (optionala), detalii suplimentare vor fi furnizate dupa data de 30.11.2019.

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.12.2019: Bucuresti 14:20 – Paris 16:35 durata zborului: 3h 15min
02.01.2020: Paris 18:20 – Bucuresti 22:10 durata zborului: 3h 50min
EXCURSII OPTIONALE (minim 20 participanti, preturi informative):
• Castelele de pe Valea Loirei: 130 EURO/ persoana (minim 20 persoane)
• Chartres: 75 EURO/ persoana (minim 20 persoane)
Pretul include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup in limba romana, intrarile la obiectivele turistice.
NOTA. Preturile pentru excursiile optionale pot suferi modificari fata de prezenta oferta, in functie de disponibilitatile
locale.
GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 45 EURO/ persoana. pretul se recalculeaza sau
circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania
aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate
suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si
se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30
zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate
de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara
care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu