Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Florenta, San Gimignano, Volterra, Pisa, Lucca

Descriere

17.04.2020 Bucuresti – Florenta / Hotel B&B Firenze Novoli 3*
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 11.30 pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays si imbarcare la cursa Blue Air OB119 cu decolare la ora 13.30 spre Florenta. Aterizare la Florenta la ora locala 14.45. Dupa preluarea bagajelor, se va face transferul la hotel. Dupa check-in, vom pleca catre centrul orasului pentru a face un tur pietonal, impreuna cu insotitorul roman de grup. Supranumita si capitala artelor, Florenta este “inima” Toscanei, unul dintre cele mai frumoase si mai romantice orase ale Italiei. Florenta a dat (si inca mai da) tonul in arta, arhitectura, moda, gastronomie, stiinta, religie si muzica. Florenta este locul de unde a pornit renasterea in Italia, e scena unor romane celebre, iar cinefilii isi aduc aminte de filmele lui Roberto Rossellini (Paisa), Franco Zeffirelli (La ceai cu Musolini), Ridley Scott (Hannial) si Ron Howard (Inferno). Este orasul stapanit, timp de trei secole, de temuta familia di Medici, careia îi datoram mare parte din muzeele, galeriile de arta, palatele si gradinile atat de celebre in lume. Florenta este locul unde s-au nascut sau au trait numeroase personalitati precum Dante, Leonardo da Vinci, Botticelli, Niccolò Machiavelli, Michelangelo, Galileo Galilei, Catherine de’ Medici, etc. Seara, cazare la B&B Hotel Firenze Novoli 3*(sau similar).

18.04.2020 Volterra – San Gimignano / Hotel B&B Firenze Novoli 3*
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau va propunem o vizita optionala la Volterra si San Gimignano, doua dintre vehicle cetati etrusce si medievale. Astazi, Volterra este renumita in special pentru aspectul sau aparte care aminteste de originile sale etrusce: turistii inca pot vizita o parte din maiestuasele ziduri de aparare construite intre secolele 5 si 4 inainte de Hristos, inclusiv cele doua porti de intrare in oras, bine conservate, Porta dell’Arco si Porta Diana, la fel si Acropolele care gazduiesc mai multe cladiri si fundatiile a doua temple antice. Exista mai multe ramasite romane de vizitat, printre care si Teatrul Roman care dateaza de la sfarsitul secolului I dupa Hristos, construit in forma de amfiteatru.
San Gimignano, „Orasul turnurilor frumoase“ este un sat fortificat, inclus in patrimoniul UNESCO, celebru pentru arhitectura sa medievala, din care se disting turnurile zvelte, odinioara “barometrul” bogatiei stapanilor. Cu cat era mai inalt turnul construit, cu atat stapanul sau era mai avut si mai influent. In San Gimignano mai exista insa doar 14 turnuri din cele 72 cate erau odata, unele cu o inaltime de pana la 50 de metri. Oraselul te asteapta cu o atmosfera romantica, din care nu lipsesc stradutele pietruite care se unesc in piete cu vechi fantani publice, biserici si cateva palate. Aproape pretutindeni in Toscana gasesti o multitudine de palate si cetati vechi (multe dintre ele sunt folosite in prezent ca hoteluri), aceasta facand din Toscana un imens paradis de vacanta. Cazare la B&B Hotel Firenze Novoli 3* (sau similar).

19.04.2020 Florenta / Hotel B&B Firenze Novoli 3*
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau pentru plimbari impreuna cu insotitorul roman. La ora pranzului ne vom indrepta catre centrul istoric pentru a servi masa intr-un restaurant tipic. Dupa masa, timp liber in oras. Cazare la B&B Hotel Firenze Novoli 3* (sau similar).

20.04.2020 Pisa – Lucca / Hotel B&B Firenze Novoli 3*
Mic dejun. Plecare catre Pisa, una dintre atractiile turistice de top din Italia. Turnul sau inclinat, inalt de 56 metri, este unul dintre monumentele cele mai cunoscute din lume. Centrul istoric al celei ce a fost odata o importanta Republica Maritima este inclus in patrimoniul UNESCO. Turnul din Pisa, turnul clopotnitei Catedralei-Torre di Pisa, este monumentul din Piazza dei Miracoli care atrage milioane de turisti in fiecare an. Atat Catedrala-Domul din Pisa, cat si Baptisteriul sunt deosebite si sunt de referinta pentru arta si arhitectura, fiind incluse, alaturi de Cimitir, in patrimoniul mondial UNESCO pentru influenta lor in arta secolelor XI-XV. Dupa vizita orasului, se va servi pranzul la un restaurant local, unde va avea loc si o degustare de vinuri. Dupa pranz, se va pleca catre Lucca, un superb oras medieval inconjurat de puternice ziduri de aparare, care „pazesc” stradute pietruite, palate, multe biserici (aproximativ 100) si turnuri vechi din care poti vedea privelisti de ansamblu. Piata centrala din Lucca este considerata una dintre cele mai frumoase din lume. Este orasul unde s-a nascut Giacomo Puccini si din acest motiv gazduieste in fiecare vara, in Piazza Napoleone, festivalul muzical “Summer festival”. Cazare la B&B Hotel Firenze Novoli 3*.(sau similar).

21.04.2020 Cinque Terre / Hotel B&B Firenze Novoli 3*
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbari individuale sau optional va propunem o excursie de o zi la Cinque Terre. “Paradisul pe pamant” cum a denumit Lordul Byron aceste cinci sate de pescari aflate pe coasta Liguriei, Riviera Italiana: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola si Riomaggiore. Din 1997 fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Cinque Terre se bucura de un peisaj natural impresionant, cu cei 18 km de coasta, cu multe plaje, golfuri marine, o zona aflata sub protectia mediului si un parc national marin protejat. Un colt de Liguria, de la Punta Mesco si Punta Manara, unde generatii intregi, timp de secole, printr-o munca titanica, a reusit sa creeze aceasta forma si acest unic aspect arhitectural, reprezentat de terasele abrupte ce aluneca in mare. Sustinuta de peste 7.000 de kilometri de ziduri din piatra, construita in mod inteligent, fara pic de ciment, terasele din Cinque Terre sunt cultivate miraculos cu vita de vie. Ciudatenia acestor femercatoare sate antice sta in istoria tinutului si in prezentul la fel de traditional: fara tarfic, fara masini, fara facilitati turistice, dar alaturi de traditiile stravechi si primirea calda a locuitorilor. Cea mai buna modalitate de a descoperi Cinque Terre, pentru a intelege si a va bucura de tot, este pe jos. De-a lungul aleilor si a treptelor construite acum sute de ani, care reprezentau singura cale de comunicatie intre cele cinci sate, ajungeti in magicul peisaj suspendat intre cer si mare: podgorii terasate, alternate de fasii cultivate cu maslini, amestecate cu stancile inalte ce rabufnesc sub sunetele marii, ascunzand plaje minuscule. Cazare la B&B Hotel Firenze Novoli 3*.(sau similar).

22.04.2020 Florenta – Bucuresti
Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroportul din Florenta. Imbarcare la cursa Blue Air OB120 cu decolare la ora locala 07:05 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 12:10.

17.04.2020 bucuresti – florenta / hotel b&b firenze novoli 3*
prezentare la aeroportul otopeni henri coanda la ora 11.30 pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei cocktail holidays si imbarcare la cursa blue air ob119 cu decolare la ora 13.30 spre florenta. aterizare la florenta la ora locala 14.45. dupa preluarea bagajelor, se va face transferul la hotel. dupa check-in, vom pleca catre centrul orasului pentru a face un tur pietonal, impreuna cu insotitorul roman de grup. supranumita si capitala artelor, florenta este “inima” toscanei, unul dintre cele mai frumoase si mai romantice orase ale italiei. florenta a dat (si inca mai da) tonul in arta, arhitectura, moda, gastronomie, stiinta, religie si muzica. florenta este locul de unde a pornit renasterea in italia, e scena unor romane celebre, iar cinefilii isi aduc aminte de filmele lui roberto rossellini (paisa), franco zeffirelli (la ceai cu musolini), ridley scott (hannial) si ron howard (inferno). este orasul stapanit, timp de trei secole, de temuta familia di medici, careia îi datoram mare parte din muzeele, galeriile de arta, palatele si gradinile atat de celebre in lume. florenta este locul unde s-au nascut sau au trait numeroase personalitati precum dante, leonardo da vinci, botticelli, niccolò machiavelli, michelangelo, galileo galilei, catherine de’ medici, etc. seara, cazare la b&b hotel firenze novoli 3*(sau similar).

18.04.2020 volterra – san gimignano / hotel b&b firenze novoli 3*
mic dejun. timp liber pentru odihna sau va propunem o vizita optionala la volterra si san gimignano, doua dintre vehicle cetati etrusce si medievale. astazi, volterra este renumita in special pentru aspectul sau aparte care aminteste de originile sale etrusce: turistii inca pot vizita o parte din maiestuasele ziduri de aparare construite intre secolele 5 si 4 inainte de hristos, inclusiv cele doua porti de intrare in oras, bine conservate, porta dell’arco si porta diana, la fel si acropolele care gazduiesc mai multe cladiri si fundatiile a doua temple antice. exista mai multe ramasite romane de vizitat, printre care si teatrul roman care dateaza de la sfarsitul secolului i dupa hristos, construit in forma de amfiteatru.
san gimignano, „orasul turnurilor frumoase“ este un sat fortificat, inclus in patrimoniul unesco, celebru pentru arhitectura sa medievala, din care se disting turnurile zvelte, odinioara “barometrul” bogatiei stapanilor. cu cat era mai inalt turnul construit, cu atat stapanul sau era mai avut si mai influent. in san gimignano mai exista insa doar 14 turnuri din cele 72 cate erau odata, unele cu o inaltime de pana la 50 de metri. oraselul te asteapta cu o atmosfera romantica, din care nu lipsesc stradutele pietruite care se unesc in piete cu vechi fantani publice, biserici si cateva palate. aproape pretutindeni in toscana gasesti o multitudine de palate si cetati vechi (multe dintre ele sunt folosite in prezent ca hoteluri), aceasta facand din toscana un imens paradis de vacanta. cazare la b&b hotel firenze novoli 3* (sau similar).

19.04.2020 florenta / hotel b&b firenze novoli 3*
mic dejun. timp liber pentru odihna sau pentru plimbari impreuna cu insotitorul roman. la ora pranzului ne vom indrepta catre centrul istoric pentru a servi masa intr-un restaurant tipic. dupa masa, timp liber in oras. cazare la b&b hotel firenze novoli 3* (sau similar).

20.04.2020 pisa – lucca / hotel b&b firenze novoli 3*
mic dejun. plecare catre pisa, una dintre atractiile turistice de top din italia. turnul sau inclinat, inalt de 56 metri, este unul dintre monumentele cele mai cunoscute din lume. centrul istoric al celei ce a fost odata o importanta republica maritima este inclus in patrimoniul unesco. turnul din pisa, turnul clopotnitei catedralei-torre di pisa, este monumentul din piazza dei miracoli care atrage milioane de turisti in fiecare an. atat catedrala-domul din pisa, cat si baptisteriul sunt deosebite si sunt de referinta pentru arta si arhitectura, fiind incluse, alaturi de cimitir, in patrimoniul mondial unesco pentru influenta lor in arta secolelor xi-xv. dupa vizita orasului, se va servi pranzul la un restaurant local, unde va avea loc si o degustare de vinuri. dupa pranz, se va pleca catre lucca, un superb oras medieval inconjurat de puternice ziduri de aparare, care „pazesc” stradute pietruite, palate, multe biserici (aproximativ 100) si turnuri vechi din care poti vedea privelisti de ansamblu. piata centrala din lucca este considerata una dintre cele mai frumoase din lume. este orasul unde s-a nascut giacomo puccini si din acest motiv gazduieste in fiecare vara, in piazza napoleone, festivalul muzical “summer festival”. cazare la b&b hotel firenze novoli 3*.(sau similar).

21.04.2020 cinque terre / hotel b&b firenze novoli 3*
mic dejun. timp liber pentru odihna si plimbari individuale sau optional va propunem o excursie de o zi la cinque terre. “paradisul pe pamant” cum a denumit lordul byron aceste cinci sate de pescari aflate pe coasta liguriei, riviera italiana: monterosso, vernazza, corniglia, manarola si riomaggiore. din 1997 fac parte din patrimoniul mondial unesco. cinque terre se bucura de un peisaj natural impresionant, cu cei 18 km de coasta, cu multe plaje, golfuri marine, o zona aflata sub protectia mediului si un parc national marin protejat. un colt de liguria, de la punta mesco si punta manara, unde generatii intregi, timp de secole, printr-o munca titanica, a reusit sa creeze aceasta forma si acest unic aspect arhitectural, reprezentat de terasele abrupte ce aluneca in mare. sustinuta de peste 7.000 de kilometri de ziduri din piatra, construita in mod inteligent, fara pic de ciment, terasele din cinque terre sunt cultivate miraculos cu vita de vie. ciudatenia acestor femercatoare sate antice sta in istoria tinutului si in prezentul la fel de traditional: fara tarfic, fara masini, fara facilitati turistice, dar alaturi de traditiile stravechi si primirea calda a locuitorilor. cea mai buna modalitate de a descoperi cinque terre, pentru a intelege si a va bucura de tot, este pe jos. de-a lungul aleilor si a treptelor construite acum sute de ani, care reprezentau singura cale de comunicatie intre cele cinci sate, ajungeti in magicul peisaj suspendat intre cer si mare: podgorii terasate, alternate de fasii cultivate cu maslini, amestecate cu stancile inalte ce rabufnesc sub sunetele marii, ascunzand plaje minuscule. cazare la b&b hotel firenze novoli 3*.(sau similar).

22.04.2020 florenta – bucuresti
dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroportul din florenta. imbarcare la cursa blue air ob120 cu decolare la ora locala 07:05 spre bucuresti. aterizare la bucuresti la ora locala 12:10.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
17 Aprilie 2020 689 €

tarife incepand de la 689 €

Servicii incluse

Servicii incluse
• 5 nopti cazare cu MIC DEJUN la Hotel B&B Novoli Firenze 3*
• Transport avion compania BLUE AIR: Bucuresti Otopeni – Florenta – retur;
• 1 piesa bagaj de cala in limita a 32kg / segment de zbor si 1 piesa de bagaj de mana in limita a 10kg
• Transfer grup aeroport/ hotel/aeroport
• Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
• Pranz Paste la un restaurant din centrul istoric
• Excursie la Pisa si Lucca cu pranz si degustare de vin incluse
• Insotitor roman de grup
BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta)
BONUS Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii! Valabil doar la momentul rezervarii!

Servicii neincluse

Preturile nu includ
• Intrarile la obiectivele turistice;
• Excursiile optionale;
• Alte servicii decat cele mentionate in program;
• Taxa locala de oras care se achita la receptia hotelului.
Excursii optionale
• Volterra si San Gimignano
• Pisa si Lucca
• Cinque Terre

*Grupul minim pentru efectuarea excursiilor optionale este de 20 persoane.
Tarifele excursiilor optionale sunt calculate orientativ pentru 20 de participanti; in cazul in care vor fi mai putini participanti tarifele se vor recalcula; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac la fata locului!

Observatii

Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIM 21 PERSOANE. Pentru un grup de 16-20 persoane se percepe un supliment de 40€/persoana. Pentru un grup mai mic de 16 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii.Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays