Vizualizezi oferta circuit Thailanda, vacanta Thailanda.

Circuit avion Thailanda

Circuit Thailanda
  • Tari: Thailanda
  • Orase tranzitate: Phuket Town, Krabi town

Descriere

ZIUA 1 | BUCURESTI DOHA PHUKET
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:00 pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Phuket (via Doha). Sosire la Doha la ora locala 18:00 si plecare spre Phuket la 20:15.
ZIUA 2 | PHUKET
Sosire in Phuket la ora locala 07:05. Dupa formalitatile de obtinere a vizei din aeroport vom fi preluati de ghidul local pentru a vizita orasul Phuket unde vom gasi magazine speciale si cladiri cu arhitectura portugheza. Capitala insulei ofera mai mult decat restaurante excelente si peisaje urbane. Este un mix de arhitectura coloniala si chinezeasca, avand o atmosfera aparte. Vizitam Templul Chalong, unul dintre cele mai importante temple din Phuket, un complex decorat cu piese de sticla si cu numeroase pagode. Turul continua spre plajele din sud. Vom opri la doua puncte de belvedere care ofera o privelisti spectaculoase asupra marii Andaman si spre insule. Vom avea ocazia sa facem cateva cumparaturi la fabrica de caju si la cea de perle, ambele avand export in intreaga lume. Transfer la hotel. Cazare hotel The Charm Resort Phuket 4* (sau similar).
ZIUA 3 | PHUKET
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, cumparaturi sau alte excursii optionale. In Patong plaja are doi kilometri, nisipul este auriu si apa clara. Ispitele sunt peste tot: nuca de cocos proaspata, fructe exotice ambulante si masaj direct pe sezlong. Cei care nu vor sa stea la plaja, se pot aventura cu ski-jetul, la parasailing sau pot alege o pimbare pe stradute, in cautare de suveniruri. Preturile sunt foarte accesibile (mai ales dupa ce le negociati). Seara, optional, puteti participa la diverse spectacole cabaret. Cazare.
ZIUA 4 | PHUKET optinal excursie
Insula Phi Phi Mic dejun. Considerata una dintre cele mai frumoase insule de pe glob, Phi Phi se afla la 50 km distanta de Phuket si face parte din Parcul National Had Npparattara-Ko, alcatuit din sase insule. Peisajul abunda in stanci si pesteri, dar mai ales in plaje cu nisip, alb, fin, perfect. Cu ajutorul echipamentului de snorkeling pus la dispozitie pe vas vom putea admira si viata marina extrem de bogata din zona. Pranz pe vas. Vom reveni la hotel in jurul orei 17:30. Cazare.
ZIUA 5 | PHUKET optional Insula lui James Bond
Mic dejun. Optional, astazi va propunem o frumoasa excursie pe mare. Vom pleca dimineata de la hotel si pe drum ne vom opri sa vizitam templul Suwannakuha si sa exploram pestera lui Buddha. Ne vom imbarca si vom naviga prin Parcul National Phang-Nga unde peisajul este spectaculos: formatiuni carstice si insule care par ca tasnesc din mare. Aici se afla si Insula lui James Bond, locul unde a fost filmata o parte din filmul Omul cu pistolul de aur, pelicula din celebra serie James Bond. Vom merge cu canoele prin padurea de mangrove – unica in lume – si vom vizita satul plutitor. Pranzul cu specific pescaresc va fi servit pe vas. Dupa pranz, vom continua plimbarea prin pesteri ascunse si lagune fermecatoare. Dupa amiaza revenim la hotel. Cazare.
ZIUA 6 | PHUKET KRABI (160 km)
Mic dejun. Plecam din Phuket catre zona Krabi unde facem un tur de jumatate de zi al zonei si al templelor din zona. Vizitam Wat Tam Sue (Templul Pesterilor Tigru). In trecut acesta a fost locuinta a doi mari tigri. Continuam cu orasul Krabi unde vom vedea simbolul acestuia – Khao Kanap Nam. Oprim apoi la statuia Giant Black Crab, trecem pe langa raul Krabi si pe langa padurea de mangrove si ajungem la Wat Kaew (Templul Alb) situat in varful unui deal si avand la picioarele sale principalele strazi ale orasului. Ajungem la hotelul din Krabi. Cazare hotel Deevana Plaza Krabi 4* (sau similar).
ZIUA 7 | KRABI
Mic dejun. Timp liber in Krabi pentru plaja, plimbari, cumparaturi. Cazare.
ZIUA 8 | KRABI
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de plaja, soare si de facilitatile oferite de hotel. Doritorii pot face o vizita la unul dintre centrele spa din statiune pentru a se bucura de un masaj thailandez sau de alte tratamente corporale.
ZIUA 9 | KRABI optional Insula Ko Hong
Mic dejun. Pentru ziua de azi va propunem o activitate optionala, si anume o calatorie cu barca pana in insula Ko Hong, atractia principala a zilei. Este o excursie relaxanta in cadrul careia vom vizita diverse plaje si obiective turistice ale arhipelagului Aonang. Vom explora plajele exotice ale insulei Ko Hong, apa cristalina, natura luxurianta, laguna Hong situata pe partea din spate a insulei Hong. Aceasta a fost o pestera gigantica, care s-a prabusit cu mii de ani in urma si a creat aceasta “camera”. De asemenea, vom putea vizita Insulele Pak Bia & Paradise si unele din imprejurimile sale. Pranzul este servit pe plaja, pe una din insule. Vom avea timp si pentru snorkeling, innot si sa ne bucuram de atractiile si sunetele vietii pe aceste plaje incredibile!
ZIUA 10 | PHUKETDOHABUCURESTI
Mic dejun la pachet. La ora 05:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul QATAR AIRWAYS. Decolare la ora locala 08:00 si sosire la Doha la 11:50. Plecare spre Bucuresti la 16:10 si aterizare la 20:30.

ziua 1 | bucuresti doha phuket
intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul henri coanda (otopeni) la ora 10:00 pentru imbarcare pe cursa qatar airways cu destinatia phuket (via doha). sosire la doha la ora locala 18:00 si plecare spre phuket la 20:15.

2 | phuket
sosire in phuket la ora locala 07:05. dupa formalitatile de obtinere a vizei din aeroport vom fi preluati de ghidul local pentru a vizita orasul phuket unde vom gasi magazine speciale si cladiri cu arhitectura portugheza. capitala insulei ofera mai mult decat restaurante excelente si peisaje urbane. este un mix de arhitectura coloniala si chinezeasca, avand o atmosfera aparte. vizitam templul chalong, unul dintre cele mai importante temple din phuket, un complex decorat cu piese de sticla si cu numeroase pagode. turul continua spre plajele din sud. vom opri la doua puncte de belvedere care ofera o privelisti spectaculoase asupra marii andaman si spre insule. vom avea ocazia sa facem cateva cumparaturi la fabrica de caju si la cea de perle, ambele avand export in intreaga lume. transfer la hotel. cazare hotel the charm resort phuket 4* (sau similar).

3 | phuket
mic dejun. timp liber pentru plaja, cumparaturi sau alte excursii optionale. in patong plaja are doi kilometri, nisipul este auriu si apa clara. ispitele sunt peste tot: nuca de cocos proaspata, fructe exotice ambulante si masaj direct pe sezlong. cei care nu vor sa stea la plaja, se pot aventura cu ski-jetul, la parasailing sau pot alege o pimbare pe stradute, in cautare de suveniruri. preturile sunt foarte accesibile (mai ales dupa ce le negociati). seara, optional, puteti participa la diverse spectacole cabaret. cazare.

4 | phuket optinal excursie
insula phi phi mic dejun. considerata una dintre cele mai frumoase insule de pe glob, phi phi se afla la 50 km distanta de phuket si face parte din parcul national had npparattara-ko, alcatuit din sase insule. peisajul abunda in stanci si pesteri, dar mai ales in plaje cu nisip, alb, fin, perfect. cu ajutorul echipamentului de snorkeling pus la dispozitie pe vas vom putea admira si viata marina extrem de bogata din zona. pranz pe vas. vom reveni la hotel in jurul orei 17:30. cazare.

5 | phuket optional insula lui james bond
mic dejun. optional, astazi va propunem o frumoasa excursie pe mare. vom pleca dimineata de la hotel si pe drum ne vom opri sa vizitam templul suwannakuha si sa exploram pestera lui buddha. ne vom imbarca si vom naviga prin parcul national phang-nga unde peisajul este spectaculos: formatiuni carstice si insule care par ca tasnesc din mare. aici se afla si insula lui james bond, locul unde a fost filmata o parte din filmul omul cu pistolul de aur, pelicula din celebra serie james bond. vom merge cu canoele prin padurea de mangrove – unica in lume – si vom vizita satul plutitor. pranzul cu specific pescaresc va fi servit pe vas. dupa pranz, vom continua plimbarea prin pesteri ascunse si lagune fermecatoare. dupa amiaza revenim la hotel. cazare.

6 | phuket krabi (160 km)
mic dejun. plecam din phuket catre zona krabi unde facem un tur de jumatate de zi al zonei si al templelor din zona. vizitam wat tam sue (templul pesterilor tigru). in trecut acesta a fost locuinta a doi mari tigri. continuam cu orasul krabi unde vom vedea simbolul acestuia – khao kanap nam. oprim apoi la statuia giant black crab, trecem pe langa raul krabi si pe langa padurea de mangrove si ajungem la wat kaew (templul alb) situat in varful unui deal si avand la picioarele sale principalele strazi ale orasului. ajungem la hotelul din krabi. cazare hotel deevana plaza krabi 4* (sau similar).

7 | krabi
mic dejun. timp liber in krabi pentru plaja, plimbari, cumparaturi. cazare.

8 | krabi
mic dejun. astazi ne vom bucura de plaja, soare si de facilitatile oferite de hotel. doritorii pot face o vizita la unul dintre centrele spa din statiune pentru a se bucura de un masaj thailandez sau de alte tratamente corporale.

9 | krabi optional insula ko hong
mic dejun. pentru ziua de azi va propunem o activitate optionala, si anume o calatorie cu barca pana in insula ko hong, atractia principala a zilei. este o excursie relaxanta in cadrul careia vom vizita diverse plaje si obiective turistice ale arhipelagului aonang. vom explora plajele exotice ale insulei ko hong, apa cristalina, natura luxurianta, laguna hong situata pe partea din spate a insulei hong. aceasta a fost o pestera gigantica, care s-a prabusit cu mii de ani in urma si a creat aceasta “camera”. de asemenea, vom putea vizita insulele pak bia & paradise si unele din imprejurimile sale. pranzul este servit pe plaja, pe una din insule. vom avea timp si pentru snorkeling, innot si sa ne bucuram de atractiile si sunetele vietii pe aceste plaje incredibile!

10 | phuket – doha – bucuresti
mic dejun la pachet. la ora 05:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul qatar airways. decolare la ora locala 08:00 si sosire la doha la 11:50. plecare spre bucuresti la 16:10 si aterizare la 20:30.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
22 Noiembrie 2019 1,330 €

tarife incepand de la 1,330 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti Phuket si Krabi Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Doha); • 9 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 4*: 5 nopti in Phuket la hotel The Charm Resort Phuket 4* (sau similar) si 4 nopti in Krabi la hotel Deevana Plaza Krabi 4* (sau similar); • transport cu autocar local conform itinerariului si transferuri aeroport hotel aeroport; • turul orasului Phuket si al zonei Phuket de jumatate de zi impreuna cu ghidul local; • turul zonei Krabi de jumatate de zi impreuna cu ghidul local; • insotitor roman de grup; • taxele de aeroport si catering in timpul zborului (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • taxa de viza Thailanda: 2000 Baht (moneda locala din Thailanda) se plateste la sosirea pe aeroportul din Phuket (aprox 57 EURO sau 64 USD); • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 USD/persoana se practica in Thailanda, se achita la sosirea in tara de destinatie; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu