Vizualizezi oferta circuit Franta, vacanta Franta.

Circuit avion Franta

Circuit Franta
  • Tari: Franta
  • Orase tranzitate: Paris

Descriere

PROGRAMUL EXCURSIEI

27 Noiembrie | Bucuresti – Paris

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda – Otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:00. Sosire in Paris la ora 08:25. Transfer in oras pentru un tur de oras Paris cu autocar local. Ne aflam in “Orasul Luminilor”, un oras cu adevarat frumos, cu arhitectura fermecatoare, cladiri istorice si piete incantatoare, considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. In turul panoramic de oras vor putea fi admirate unele din cele mai emblematice puncte de atractie: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Transfer la hotel. Spre seara, vizitarea Pietei de Craciun Champs-Elysees impreuna cu insotitorul de grup, piata care, la fel ca si anul trecut, se tine in in inima splendidelor Gradini Tuileries; este si un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cazare la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

28 Noiembrie | Tur pietonal prin Pietele de Craciun din Paris

Mic dejun. Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele Piete de Craciun din Paris. Pornim sa descoperim numeroasele gusturi si arome cu Piata de Craciun de la Saint Germain des Prés. Aici intalnim si artizanat frantuzesc: ceramica, bijuterii, feronerie de arta, obiecte in piele etc. Continuam apoi turul nostru spre “inima Parisului” la Piata de Craciun din Quartier des Halles. Dupa-amiaza ne deplasam in peisajul urban modern al celui mare pol economic al Frantei, cartierul La Defense. Aici vom vizita Piata de Craciun, care cu o suprafata de peste 10.000 m², peste 350 expozanti si 400 m² de decoratii festive este cea mai mare din regiunea Ile de France. Cazare la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

29 Noiembrie | Paris – Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractiile principale cu care ne incanta sunt: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa-amiaza ne deplasam la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panoramica veti putea admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (Durata: 1 ora). Cazare la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

30 Noiembrie | Paris – Valea Loirei

Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau – tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al-XVI-lea pe locul unei mori fortificate, supranumit “Castelul Femeilor” ca urmare a asocierii cu cele trei personaje celebre – Diane de Poitiers, Caterina de Medici si Madame Dupin -, acesta a marcat istoria locurilor; Castelul Amboise – unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, amplasat strategic pe un deal parca pentru a veghea intreaga vale a Loarei, locul in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani din viata si unde, dupa vointa sa, isi doarme somnul de veci. Cazare la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

01 Decembrie | Paris ­– Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor (pana la ora 12.00) si timp liber la dispozitie. Va propunem sa ne deplasam cu metroul pentru un alt tur pietonal cu insotitorul de grup prin Parisul pitoresc. Ramanem in atmosfera tipica acestui oras admirand, printre altele, cartierul Montmartre, un cartier cu un aer boem si plin de monumente de arta precum Basilica Sacre Coeur – dupa ce vei urca treptele ei albe vei avea parte de o vedere asupra orasului care iti va taia respiratia; Fantana Saint Michel – o fantana monumentala in stil neo renascentist, opera a noua sculptori; Rue Huchette – una dintre cele mai vechi strazi din Paris; celebra catedrala Notre Dame – considerata a fi cel mai bun exemplu de arhitectura gotica franceza; Primaria Parisului – cladire ce dateaza din secolul al-XVI-lea si a fost reconstruita dupa ce a luat foc in timpul revolutiei pariziene din 1870; Centrul Pompidou – care adaposteste atelierul lui Brancusi si Muzeul National de Arta Moderna. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 19:00 si aterizare in Bucuresti la ora 22:50. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

programul excursiei

27 noiembrie | bucuresti – paris

intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda – otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul companiei air france af1089 cu destinatia paris. decolare din bucuresti la ora 06:00. sosire in paris la ora 08:25. transfer in oras pentru un tur de oras paris cu autocar local. ne aflam in “orasul luminilor”, un oras cu adevarat frumos, cu arhitectura fermecatoare, cladiri istorice si piete incantatoare, considerat de multi turisti cel mai frumos oras al europei. in turul panoramic de oras vor putea fi admirate unele din cele mai emblematice puncte de atractie: catedrala notre dame, place de la concorde, champs elysee, turnul eiffel, arcul de triumf, opera garnier, domul invalizilor, turnul montparnasse. transfer la hotel. spre seara, vizitarea pietei de craciun champs-elysees impreuna cu insotitorul de grup, piata care, la fel ca si anul trecut, se tine in in inima splendidelor gradini tuileries; este si un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit cu ocazia sarbatorilor de iarna. cazare la hotel the originals paris maison montmartre 4* sau similar.

28 noiembrie | tur pietonal prin pietele de craciun din paris

mic dejun. astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele piete de craciun din paris. pornim sa descoperim numeroasele gusturi si arome cu piata de craciun de la saint germain des prés. aici intalnim si artizanat frantuzesc: ceramica, bijuterii, feronerie de arta, obiecte in piele etc. continuam apoi turul nostru spre “inima parisului” la piata de craciun din quartier des halles. dupa-amiaza ne deplasam in peisajul urban modern al celui mare pol economic al frantei, cartierul la defense. aici vom vizita piata de craciun, care cu o suprafata de peste 10.000 m², peste 350 expozanti si 400 m² de decoratii festive este cea mai mare din regiunea ile de france. cazare la hotel the originals paris maison montmartre 4* sau similar.

29 noiembrie | paris – versailles
mic dejun. excursie optionala la versailles. impresionantul castel al lui ludovic al xiv-lea este situat la 17km de paris. atractiile principale cu care ne incanta sunt: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui napoleon. in uriasul parc al castelului mai puteti admira: fantana lui apollo, fantana latona, orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. dupa-amiaza ne deplasam la turnul eiffel pentru croaziera pe sena. de pe ambarcatiunea cu vedere panoramica veti putea admira: turnul eiffel, trocadero, muzeul de arte moderne, place de la concorde, grand palais, assemblee nationale, musee national d’orsay, gradinile tuileries, muzeul louvre, academia franceza, cartierul latin (durata: 1 ora). cazare la hotel the originals paris maison montmartre 4* sau similar.

30 noiembrie | paris – valea loirei

mic dejun. excursie optionala pe valea loirei. va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale frantei. numita si “gradina frantei”, valea loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada renasterii. in timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe valea loirei: castelul chenonceau – tronand maiestuos pe raul cher, construit in secolul al-xvi-lea pe locul unei mori fortificate, supranumit “castelul femeilor” ca urmare a asocierii cu cele trei personaje celebre – diane de poitiers, caterina de medici si madame dupin -, acesta a marcat istoria locurilor; castelul amboise – unul din martorii stilului arhitectural renascentist din franta, amplasat strategic pe un deal parca pentru a veghea intreaga vale a loarei, locul in care leonardo da vinci si-a trait ultimii ani din viata si unde, dupa vointa sa, isi doarme somnul de veci. cazare la hotel the originals paris maison montmartre 4* sau similar.

01 decembrie | paris ­– bucuresti
mic dejun. eliberarea camerelor (pana la ora 12.00) si timp liber la dispozitie. va propunem sa ne deplasam cu metroul pentru un alt tur pietonal cu insotitorul de grup prin parisul pitoresc. ramanem in atmosfera tipica acestui oras admirand, printre altele, cartierul montmartre, un cartier cu un aer boem si plin de monumente de arta precum basilica sacre coeur – dupa ce vei urca treptele ei albe vei avea parte de o vedere asupra orasului care iti va taia respiratia; fantana saint michel – o fantana monumentala in stil neo renascentist, opera a noua sculptori; rue huchette – una dintre cele mai vechi strazi din paris; celebra catedrala notre dame – considerata a fi cel mai bun exemplu de arhitectura gotica franceza; primaria parisului – cladire ce dateaza din secolul al-xvi-lea si a fost reconstruita dupa ce a luat foc in timpul revolutiei pariziene din 1870; centrul pompidou – care adaposteste atelierul lui brancusi si muzeul national de arta moderna. dupa-amiaza transfer la aeroportul charles de gaulle pentru imbarcare pe zborul companiei air france af1088 catre bucuresti. decolare la ora 19:00 si aterizare in bucuresti la ora 22:50. sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
27 Noiembrie 2020 340 € Rezerva

tarife incepand de la 340 €

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti – Paris si retur, Compania Air France (1 bagaj de mana si un bagajn de cala de 23kg inclus)
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar
• Transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport (cu respectarea cerintelor de distantare sociala – ocupare maxim 50% a mijlocului de transport)
• Tur de oras panoramic al Parisului
• Bonus: Croaziera pe Sena
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup
• Vizitarea Pietelor de Craciun din Paris cu insotitorul de grup
• Insotitor roman de grup

Servicii neincluse

• Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Taxa de oras: 1,65 Euro/persoana/noapte (se achita individual la receptia hotelului)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale

 340 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 210 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 500 Euro adult loc in camera single

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
• Excursie la castelul Versailles
Tarif: 50 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid local
• Excursie pe Valea Loirei
Tarif: 110 Euro/persoana si include: transport autocar local, insotitor de grup, intrari la castelele Chenonceau si Amboise

Observatii

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour