Vizualizezi oferta circuit Ungaria, circuit Austria, circuit Cehia, circuit Slovacia, vacanta Ungaria, vacanta Austria, vacanta Cehia, vacanta Slovacia.

Circuit autocar Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia

Circuit Ungaria
  • Tari: Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia
  • Orase tranzitate: Budapesta, Viena, Praga, Bratislava

Descriere

Ziua 1 Bucuresti – Budapesta
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. Seara, optional, Budapesta by night, tur panoramic si croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 2 Budapesta – Viena – Praga
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez si emblematicele sale cladiri: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pietonala in centrul istoric la Pietele de Craciun din Maria – Theresien Platz, Stephansplatz si celebra Christkindlmarkt am Rathausplatz ( Piata de Craciun de la Primarie). Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar. Detalii pe www.hotelduo.cz

Ziua 3 Praga – Orasul de Aur & Magia Pietelor de Craciun
Mic dejun. Turul Orasului de Aur, sau incursiunea la pas prin istoria Pragai, incepe in Hradcany cu Castelul Praghez–odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus-cel mai important lacas religios din Cehia. Dupa un popas la Piata de Craciun de aici vom cobora in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Timp liber pentru pranz si vizitarea Pietei de Craciun unde puteti gusta Pražská Šunka (sunca de Praga), Klobasa (carnati), Palačinky (clatite) sau cunoscutul colac…Trudelnik insotite de Svařák (vin fiert), Medovina (hidromel) sau… bere ceheasca. Seara, optional, Cina cu program folcloric si muzica traditionala. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.

Ziua 4 Praga – Excursie la Dresda & cea mai veche Piata de Craciun din Germania
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Numita si Elbflorenz (“Florenta de pe Elba”), capitala Saxoniei va va surpinde prin eleganta restaurare dupa ce a renascut din propria cenusa dupa bombardamentele aliate din 1945. Tur pietonal pentru a descoperi emblematicele monumente ale orasului : Zwinger, Fraunkirche, Semper Opera si desigur Dresden Striezelmarkt, cea mai veche piata de Craciun din Germania. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Seara, timp liber la Piata de Craciun din Praga. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.

Ziua 5 Praga – Bratislava – Budapesta
Mic dejun. Plecare spre Slovacia. Poposim in Bratislava unde vom vizita Centrul istoric dominat de Bratislava Hrad, cu Catedrala de incoronari Sf. Martin, Michalska Brana, Palatul Primatial si Hlavné námestie ( Piata Mare) cu vizitarea Pietei de Craciun unde vom gasi produse traditionale si delicatese culinare locale precum Cigánska pečienka (carne de porc sau pui prajita, acoperita cu ceapa la gratar si mustar), Lokše (clatite de cartofi umplute cu untura de gasca, mac sau varza), Varené vino (vin fiert), Punč (punch cu alcool) si Hriatô (slibovita cu untura topita). Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta unde vom face un tur panoramic si vom poposi in Piata Vorosmarty pentru vizitarea Pietii de Craciun. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. Optional, cina de bun ramas cu muzica, dansuri si vin din belsug in ambianta unica de la Borkatakomba din labirintul de crame din Budafok. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 6 Budapesta – Bucuresti
Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

ziua 1 bucuresti – budapesta
plecare din bucuresti la ora 05:00 din piata victoriei pe traseul: bucuresti – ploiesti – brasov – sibiu – sebes – deva – arad – budapesta. sosire in cursul serii la budapesta. cazare hotel expo congress 4* sau similar budapesta. seara, optional, budapesta by night, tur panoramic si croaziera cu cina romantica pe dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. cazare hotel expo congress 4* sau similar budapesta.

2 budapesta – viena – praga
mic dejun. excursia continua spre viena. tur de oras viena panoramic si pietonal: celebrul ring vienez si emblematicele sale cladiri: opera de stat, muzeul de arte frumoase, muzeul de istorie naturala, palatul imperial hofburg, parlamentul, primaria, si burgtheater. apoi plimbare pietonala in centrul istoric la pietele de craciun din maria – theresien platz, stephansplatz si celebra christkindlmarkt am rathausplatz ( piata de craciun de la primarie). sosire in cursul serii la praga. cazare hotel duo 4* praga sau similar. detalii pe www.hotelduo.cz

3 praga – orasul de aur & magia pietelor de craciun
mic dejun. turul orasului de aur, sau incursiunea la pas prin istoria pragai, incepe in hradcany cu castelul praghez–odinioara resedinta regilor bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui republicii cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si catedrala sf. vitus-cel mai important lacas religios din cehia. dupa un popas la piata de craciun de aici vom cobora in mala strana (orasul mic) si pe podul carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din europa, vom ajunge in labirintul de strazi din stare mesto (orasul vechi) urmand a incheia turul in piata orasului vechi la celebrul ceas astronomic. timp liber pentru pranz si vizitarea pietei de craciun unde puteti gusta pražská Šunka (sunca de praga), klobasa (carnati), palačinky (clatite) sau cunoscutul colac…trudelnik insotite de svařák (vin fiert), medovina (hidromel) sau… bere ceheasca. seara, optional, cina cu program folcloric si muzica traditionala. cazare hotel duo 4* praga sau similar.

4 praga – excursie la dresda & cea mai veche piata de craciun din germania
mic dejun. optional, excursie in germania la dresda. numita si elbflorenz (“florenta de pe elba”), capitala saxoniei va va surpinde prin eleganta restaurare dupa ce a renascut din propria cenusa dupa bombardamentele aliate din 1945. tur pietonal pentru a descoperi emblematicele monumente ale orasului : zwinger, fraunkirche, semper opera si desigur dresden striezelmarkt, cea mai veche piata de craciun din germania. timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. seara, timp liber la piata de craciun din praga. cazare hotel duo 4* praga sau similar.

5 praga – bratislava – budapesta
mic dejun. plecare spre slovacia. poposim in bratislava unde vom vizita centrul istoric dominat de bratislava hrad, cu catedrala de incoronari sf. martin, michalska brana, palatul primatial si hlavné námestie ( piata mare) cu vizitarea pietei de craciun unde vom gasi produse traditionale si delicatese culinare locale precum cigánska pečienka (carne de porc sau pui prajita, acoperita cu ceapa la gratar si mustar), lokše (clatite de cartofi umplute cu untura de gasca, mac sau varza), varené vino (vin fiert), punč (punch cu alcool) si hriatô (slibovita cu untura topita). dupa pranz se contiuna spre ungaria. sosire in budapesta unde vom face un tur panoramic si vom poposi in piata vorosmarty pentru vizitarea pietii de craciun. cazare hotel expo congress 4* sau similar budapesta. optional, cina de bun ramas cu muzica, dansuri si vin din belsug in ambianta unica de la borkatakomba din labirintul de crame din budafok. cazare hotel expo congress 4* sau similar budapesta.

6 budapesta – bucuresti
mic dejun. plecare dimineata spre bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. sosire in bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. sfarsitul pachetului de servicii.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Noiembrie 2020 250 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Decembrie 2020 250 € Rezerva
12 Decembrie 2020 250 € Rezerva

tarife incepand de la 250 €

Servicii incluse

• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
• 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar
• 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Duo 4* Praga sau similar
• Tur de oras Viena
• Tur de oras Praga
• Tur de oras Bratislava
• Tur panoramic Budapesta
• Vizitarea Pietelor de Craciun de la Praga, Viena, Budapesta si Bratislava
• Insotitor roman de grup
NOTA: costurile de transport au fost calculate pe baza legislatiei actuale din Romania si din tarile de destinatie. Daca aceasta se va modifica ulterior publicarii programului si se vor impune restrictii de capacitate, tarifele pot suferi modificari.

Servicii neincluse

• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

Excursii optionale Tarife informative valabile pentru minim 25 de participanti. Pentru mai putin de 25 de persoane tariful va fi recalculat la fata locului.

• Croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare
Tarif: 35 Euro/adult, 18 Euro/copil 2-11,99 ani (transfer cu autocarul inclus dus-intors)
• Cina cu program folcloric si muzica traditionala la restaurant traditional in Praga: transfer inclus dus-intors
Tarif: 37 Euro/adult, 32 Euro/copil 2-11,99 ani
• Excursie la Dresda & cea mai veche Piata de Craciun: transport autocar, ghid insotitor
Tarif: 45 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani
• Cina la Crama Borkatakomba: welcome drink, palinka și pogăci, cină festivă si desert, vin și apă minerală, program folcloric si transfer autocar dus-intors
Tarif: 30 Euro/adult, 15 Euro/copil 2-11,99 ani

Observatii

 250 Euro a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 140 Euro copil 2-05,99 ani cu doi adulti in camera
 199 Euro copil 6-11,99 ani cu doi adulti in camera
 320 Euro adult loc in camera single


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour