Vizualizezi oferta circuit Portugalia, vacanta Portugalia.

Circuit avion Portugalia

Circuit Portugalia
  • Tari: Portugalia
  • Orase tranzitate: Lisabona, Obidos, Nazare, Batalha, Fatima, Setubal, Sesimbra, Azeitao, Porto, Sintra, Cascais, Evora

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Lisabona (6 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul catre Lisabona. Sosire si tur panoramic de oras Lisabona pentru a admira: Cartierul Baixa si centrul istoric – Praca do Comercio, Arco Rua Augusta, Casa dos Bicos, Primaria, Piata Don Pedro, Teatrul National, Palatul Contilor de Almada, Piata Smochinilor, Gara Rossio, Biserica San Antonio de Sé (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut Sf. Anton), Catedrala (cu aspect de fortareata), castelul Sao Jorge (fosta resedinta regala in sec. XIII-XIV).
Continuarea turului catre Belem (zona cea mai verde a orasului, denumirea se refera la Betleem, fapt ce aminteste de implicarea tarii in cruciade) pentru a vedea simbolul Lisabonei – Turnul Belem, Manastirea Jeronimos (unde este inmormantat Vasco Da Gama). Transfer la hotel si cazare la Hotel Radisson Blu 4* (Av. Marechal Craveiro Lopes, 390, Alvalade, 1749-009 Lisabona). Mese incluse: cina.

Ziua 2: Cascais – Sintra – Cabo da Roca
Excursie optionala la Sintra, Cabo de Roca, Cascais/Estoril. Popas la Sintra, fosta resedinta de vara a Regilor Portugaliei, unde se afla nu mai putin de 5 palate superbe – Palacio da Pena (un amestec de minarete arabe, turnuri gotice, cupole renascentiste si ferestre manueline), Castelul Maur, Palatul National Sintra, Quinta da Regaleira si Palatul Montserrat.
Vom trece apoi prin pitorescul sat Sao Pedro, renumit pentru magazinele de antichitati. Continuam excursia catre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Scurta oprire in Cascais sau Estoril. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Lisabona pentru plimbare, vizitarea Muzeului Calestilor sau a Muzeului Gulbenkian, faimoasa colectie de arta. Seara, optional – cina la un restaurant traditional cu muzica fado in cartierul Alfama. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 3: Cascais – Porto
Excursie optionala de o zi la Porto. Al doilea oras ca marime din Portugalia dupa capitala, Porto atrage sute de mii de turisti anual cu obiectivele istorice si atractiile sale.
Centrul istoric al orasului este Ribeira, cartier ce va invita la plimbare prin labirintul de stradute inguste ce pastreaza stilul arhitectural al secolului al XVIII-lea, datorita caruia a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Trecerea podului Dom Luis I este de neratat pentru orice vizitator al orasului; pe malul celalalt al raului Douro veti descoperi o multime de pivnite ale celor mai celebre podgorii portugheze unde puteti vizita cramele si degusta un pahar de vin de Porto.
Cele mai cunoscute obiective turistice din Porto sunt: Torre dos Clerigos (turn cu o inaltime de 75 m), Cais da Ribeira, Podul Dom Luis, Catedrala da Se, Palacio da Bolsa, Catacombele San Francisco. Retur si cazare Lisabona. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4: Cascais – Azeitao, Sesimbra, Setubal
Excursie optionala de o zi la Azeitao, Sesimbra si Setubal. Se traverseaza Podul 25 Aprilie pentru a ne bucura de o priveliste incredibila asupra Lisabonei de la Statuia lui Iisus Hristos – o copie a statuii Corcovado din Rio de Janeiro, Brazilia. Se continua catre Azeitao – unde se produce vestitul vin de Muscatel.
Optional se poate vizita o crama si degusta vinul Muscatel. Se va vizita apoi un centru de productie de “Azulejos”, binecunoscutele placute de ceramica tipic portugheze. Dupa-amiaza se va ajunge la Sesimbra si se va continua excursia de-a lungul Muntilor Arrabida catre Setubal. Seara se traverseaza vestitul Pod Vasco Da Gama, lung de 17 km, si se va face transferul de retur la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5: Cascais – Fatima – Batalha – Nazare – Obidos
Excursie optionala la Fatima, Batalha, Nazare si Obidos. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria, in anul 1917.
Excursia continua cu o vizita la Manastirea Batalha, capodopera a arhitecturii portugheze gotice sec. al XIV-lea. Oprire la Nazare, un pitoresc oras pescaresc. Continuam cu vizitarea orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6: Cascais – Evora
Excursie optionala la Evora. Capitala regiunii Alentejo, situata la o ora de mers catre est de Lisabona, Evora este un oras istoric cu centru vechi parte a Patrimoniului UNESCO, care cuprinde cateva dintre cele mai impresionante atractii turistice ale Portugaliei: Catedrala Se, construita in sec. XII, amplasata in zona cea mai inalta a orasului, Templul Roman si Biserica Sao Francisco cu celebra Capela dos Ossos, ce dateaza din sec. XVI si are peretii acoperiti cu oseminte de la circa 5000 oameni.
Orasul vechi este un labirint de stradute inguste si pitoresti, care converg catre Praca do Giraldo, piata centrala. Tot aici veti putea vedea cele mai bine pastrate apeducte romane din Portugalia, intre arcele lor fiind construite case. Retur in Lisabona si transfer la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7: Lisabona – Bucuresti
Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi sau vizite. Seara, transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – lisabona (6 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pe aeroportul din bucuresti pentru zborul catre lisabona. sosire si tur panoramic de oras lisabona pentru a admira: cartierul baixa si centrul istoric – praca do comercio, arco rua augusta, casa dos bicos, primaria, piata don pedro, teatrul national, palatul contilor de almada, piata smochinilor, gara rossio, biserica san antonio de sé (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut sf. anton), catedrala (cu aspect de fortareata), castelul sao jorge (fosta resedinta regala in sec. xiii-xiv).
continuarea turului catre belem (zona cea mai verde a orasului, denumirea se refera la betleem, fapt ce aminteste de implicarea tarii in cruciade) pentru a vedea simbolul lisabonei – turnul belem, manastirea jeronimos (unde este inmormantat vasco da gama). transfer la hotel si cazare la hotel radisson blu 4* (av. marechal craveiro lopes, 390, alvalade, 1749-009 lisabona). mese incluse: cina.

2: cascais – sintra – cabo da roca
excursie optionala la sintra, cabo de roca, cascais/estoril. popas la sintra, fosta resedinta de vara a regilor portugaliei, unde se afla nu mai putin de 5 palate superbe – palacio da pena (un amestec de minarete arabe, turnuri gotice, cupole renascentiste si ferestre manueline), castelul maur, palatul national sintra, quinta da regaleira si palatul montserrat.
vom trece apoi prin pitorescul sat sao pedro, renumit pentru magazinele de antichitati. continuam excursia catre cabo da roca, cel mai vestic punct al europei continentale. scurta oprire in cascais sau estoril. dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in lisabona pentru plimbare, vizitarea muzeului calestilor sau a muzeului gulbenkian, faimoasa colectie de arta. seara, optional – cina la un restaurant traditional cu muzica fado in cartierul alfama. mese incluse: mic dejun si cina.

3: cascais – porto
excursie optionala de o zi la porto. al doilea oras ca marime din portugalia dupa capitala, porto atrage sute de mii de turisti anual cu obiectivele istorice si atractiile sale.
centrul istoric al orasului este ribeira, cartier ce va invita la plimbare prin labirintul de stradute inguste ce pastreaza stilul arhitectural al secolului al xviii-lea, datorita caruia a fost inclus in patrimoniul mondial unesco. trecerea podului dom luis i este de neratat pentru orice vizitator al orasului; pe malul celalalt al raului douro veti descoperi o multime de pivnite ale celor mai celebre podgorii portugheze unde puteti vizita cramele si degusta un pahar de vin de porto.
cele mai cunoscute obiective turistice din porto sunt: torre dos clerigos (turn cu o inaltime de 75 m), cais da ribeira, podul dom luis, catedrala da se, palacio da bolsa, catacombele san francisco. retur si cazare lisabona. mese incluse: mic dejun si cina.

4: cascais – azeitao, sesimbra, setubal
excursie optionala de o zi la azeitao, sesimbra si setubal. se traverseaza podul 25 aprilie pentru a ne bucura de o priveliste incredibila asupra lisabonei de la statuia lui iisus hristos – o copie a statuii corcovado din rio de janeiro, brazilia. se continua catre azeitao – unde se produce vestitul vin de muscatel.
optional se poate vizita o crama si degusta vinul muscatel. se va vizita apoi un centru de productie de “azulejos”, binecunoscutele placute de ceramica tipic portugheze. dupa-amiaza se va ajunge la sesimbra si se va continua excursia de-a lungul muntilor arrabida catre setubal. seara se traverseaza vestitul pod vasco da gama, lung de 17 km, si se va face transferul de retur la hotel. mese incluse: mic dejun si cina.

5: cascais – fatima – batalha – nazare – obidos
excursie optionala la fatima, batalha, nazare si obidos. fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale fecioarei maria, in anul 1917.
excursia continua cu o vizita la manastirea batalha, capodopera a arhitecturii portugheze gotice sec. al xiv-lea. oprire la nazare, un pitoresc oras pescaresc. continuam cu vizitarea orasului medieval obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. mese incluse: mic dejun si cina.

6: cascais – evora
excursie optionala la evora. capitala regiunii alentejo, situata la o ora de mers catre est de lisabona, evora este un oras istoric cu centru vechi parte a patrimoniului unesco, care cuprinde cateva dintre cele mai impresionante atractii turistice ale portugaliei: catedrala se, construita in sec. xii, amplasata in zona cea mai inalta a orasului, templul roman si biserica sao francisco cu celebra capela dos ossos, ce dateaza din sec. xvi si are peretii acoperiti cu oseminte de la circa 5000 oameni.
orasul vechi este un labirint de stradute inguste si pitoresti, care converg catre praca do giraldo, piata centrala. tot aici veti putea vedea cele mai bine pastrate apeducte romane din portugalia, intre arcele lor fiind construite case. retur in lisabona si transfer la hotel. mese incluse: mic dejun si cina.

7: lisabona – bucuresti
timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi sau vizite. seara, transfer la aeroport pentru zborul de retur catre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
22 Aprilie 2019 497 €
Data plecare Tarif
15 Iunie 2019 497 €
Data plecare Tarif
03 August 2019 497 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 497 €

tarife incepand de la 497 €

Servicii incluse

Bilete de avion Bucuresti-Lisabona / Lisabona-Bucuresti, zboruri directe
6 nopti de cazare cu demipensiune la Hotel Radisson Blu 4*
Transfer privat aeroport-hotel-aeroport
Tur panoramic de oras Lisabona
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 199 euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare de Paste 279 euro/persoana
Taxa de oras
Excursiile optionale
Taxele de intrare la obiective turistice
Serviciile de ghid local
Orice alt serviciu neinclus in program
Asigurare medicala
Asigurare storno

Observatii

Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului
*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours