Vizualizezi oferta circuit Republica Dominicana, vacanta Republica Dominicana.

Circuit avion Republica Dominicana

Circuit Republica Dominicana
  • Tari: Republica Dominicana
  • Orase tranzitate: Punta Cana

Descriere

Ziua 1 (05.01): BUCURESTILONDRAPUNTA CANA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:30 pentru imbarcare pe cursa British Airways cu destinatia Punta Cana. Decolare din Bucuresti la ora 07:50. Sosire la Londra (aeroportul Heathrow) la ora locala 09:35. Transfer la aeroportul din Gatwick de unde pleca spre Punta Cana la ora locala 14:00. Ajungem in Punta Cana la ora locala 19:15. Transfer, cazare si cina la hotelul Catalonia Bavaro Beach Golf & Resort 4* sau similar.
Ziua 2 (06.01): PUNTA CANABAVARO BEACH
Mic dejun. Dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale. Vom avea apoi timp liber la dispozitie pentru a ne familiariza cu zona si cu resortul in care suntem cazati si pentru a ne bucura de plaja si relaxare. Plaja Bavaro, unde este situat hotelul nostru, este o plaja intinsa, cu nisip fin si intrarea lina in apa.
Aici ne putem relaxa, putem face snorkeling sau alte sporturi nautice. Cazare in regim all inclusive la hotel Catalonia Bavaro Beach Golf & Resort 4* sau similar.
Ziua 3 (07.01): BAVARO BEACH – excursie optionala Insula Saona
Mic dejun. Astazi vom explora impreuna frumoasa insula Saona. Situata pe tarmul sud – estic, in apropierea provinciei La Altagracia, insula Saona a fost descoperita in 1494 de Cristofor Columb, dandu-i numele de Saona in onoarea prietenului sau, Michele da Cuneo, originar din Savona (nordul Italiei). Insula Saona este o populara destinatie turistica, o arie protejata ce apartine de Parque Nacional del Este, fiind renumita prin frumusetea plajelor sale, dar si prin bogata viata marina din apele sale litorale. Cazare in regim all inclusive la hotel Catalonia Bavaro Beach Golf & Resort 4* sau similar.
Ziua 4 (08.01): BAVARO BEACH – excursie optionala la Samana
Mic dejun. O noua zi, o noua aventura ne asteapta prin vizitarea Samanei! Samana este fostul teritoriu al razboinicilor taino. Situata in Nord – Estul Republicii Dominicane, fiind una dintre cele mai frumoase zone de coasta ale insulei. Frumusetea zonei este remarcabila, de la muntii spectaculosi si pana la plajele intinse cu vegetatie tropicala luxurianta, cascade spectaculoase, pesteri etc. In cadrul excursiei vom vizita si cascadele: Salto Río Los Cocos, Lulu si insula Bacardi. Plajele intinse alterneaza cu o serie de plaje izolate, toate scaldate de ape limpezi, iar in larg in fiecare an din ianuarie si pana in martie pot fi admirate impresionantele balene cu cocoasa. Ritmurile de merengue, bachata si salsa sunt o prezenta constanta, iar frumosul oras Samana se mandreste cu portul pescaresc si cu promenada de la Malencon de pe care poate fi admirat spectacolul golfului punctat de velele ambarcatiunior. Cazare in regim all inclusive la hotel Catalonia Bavaro Beach Golf & Resort 4* sau similar.
Ziua 5 (09.01): BAVARO BEACH – excursie optionala insula Catalina
Mic dejun. Astazi vom avea sansa de a vizita frumoasa insula Catalina. Aceasta mica insula nelocuita este declarata Parc National si atrage multimi mari de excursionisti cu plaja sa fina si alba. Scufundarile in largul coastelor dinspre nord sunt o veritabila atractie pentru iubitorii de scufundari. Cazare in regim all inclusive la hotel Catalonia Bavaro Beach Golf & Resort 4* sau similar.
Ziua 6 (10.01): BAVARO BEACH – excursie optionala Santo Domingo
Mic dejun. Santo Domingo se afla in Marea Caraibelor, la gura de revarsare a raului Ozama, in sudul tarii. Orasul dateaza din 1496, cand primii colonisti europeni s-au asezat aici, desi, oficial este inregistrat doar din 5 august 1498. Capitala Republicii Dominicane se bucura de privilegiul de a fi primul oras al Lumii Noi, leaganul evanghelizarii Americii. Orasul a fost fondat de onorabilul Bartolomé Colón, fratele Amiralului Cristofor Columb, in 1496. Cu o populatie de peste doua milioane de oameni, Santo Somingo este cel mai mare oras din Republica Dominicana. Orasul poarta o puternica amprenta istorica si se mandreste cu cele mai animate plaje si cea mai atragatoare viata de noapte. Cele mai importante
cladiri coloniale din oras se afla in cartierul Zona Colonial. Aceasta zona a fost declarata mostenire a patrimoniului universal UNESCO in 1990. Cazare in regim all inclusive la hotel Catalonia Bavaro Beach Golf & Resort 4* sau similar.
Ziua 7 (11.01): BAVARO BEACH
Mic dejun. Astazi vom avea la dispozitie o zi intreaga pentru a ne relaxa la una dintre piscinele hotelului, sau pentru a ne rasfata la centru spa. Vom petrece o ultima zi de vacanta pentru a ne bucura de tot ceea ce ne poate oferi complexul in care suntem cazati. Cazare in regim all inclusive la hotel Catalonia Bavaro Beach Golf & Resort 4* sau similar.
Ziua 8 (12.01): BAVARO BEACHPUNTA CANALONDRA
Mic dejun. La ora 12:00 se va face check out-ul si vom petrece timp liber in cadrul complexului pana la preluarea pentru transfer. Dupa amiaza transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa British Airways cu destinatia Londra. Plecare din aeroportul din Punta Cana la ora locala 20:45.
Ziua 9 (13.01): LONDRABUCURESTI
Sosire in Londra la ora locala 09:05 pe aeroportul din Gatwick si decolare spre Bucuresti la 17:55, de pe aeroportul din Heathrow. Vom face impreuna un tur panoramic al Londrei. Cu ocazia acestui tur vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului – London Eye,Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Dupa efectuarea turului vom merge in aeroportul din Heathrow pentru formalitatile de imbarcare pe cursa British Airways cu destinatia Bucuresti.
Aterizare la Bucuresti la ora locala 23:10.

ziua 1 (05.01): bucuresti – londra – punta cana
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni) la ora 05:30 pentru imbarcare pe cursa british airways cu destinatia punta cana. decolare din bucuresti la ora 07:50. sosire la londra (aeroportul heathrow) la ora locala 09:35. transfer la aeroportul din gatwick de unde pleca spre punta cana la ora locala 14:00. ajungem in punta cana la ora locala 19:15. transfer, cazare si cina la hotelul catalonia bavaro beach golf & resort 4* sau similar.

2 (06.01): punta cana – bavaro beach
mic dejun. dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale. vom avea apoi timp liber la dispozitie pentru a ne familiariza cu zona si cu resortul in care suntem cazati si pentru a ne bucura de plaja si relaxare. plaja bavaro, unde este situat hotelul nostru, este o plaja intinsa, cu nisip fin si intrarea lina in apa.
aici ne putem relaxa, putem face snorkeling sau alte sporturi nautice. cazare in regim all inclusive la hotel catalonia bavaro beach golf & resort 4* sau similar.

3 (07.01): bavaro beach – excursie optionala insula saona
mic dejun. astazi vom explora impreuna frumoasa insula saona. situata pe tarmul sud – estic, in apropierea provinciei la altagracia, insula saona a fost descoperita in 1494 de cristofor columb, dandu-i numele de saona in onoarea prietenului sau, michele da cuneo, originar din savona (nordul italiei). insula saona este o populara destinatie turistica, o arie protejata ce apartine de parque nacional del este, fiind renumita prin frumusetea plajelor sale, dar si prin bogata viata marina din apele sale litorale. cazare in regim all inclusive la hotel catalonia bavaro beach golf & resort 4* sau similar.

4 (08.01): bavaro beach – excursie optionala la samana
mic dejun. o noua zi, o noua aventura ne asteapta prin vizitarea samanei! samana este fostul teritoriu al razboinicilor taino. situata in nord – estul republicii dominicane, fiind una dintre cele mai frumoase zone de coasta ale insulei. frumusetea zonei este remarcabila, de la muntii spectaculosi si pana la plajele intinse cu vegetatie tropicala luxurianta, cascade spectaculoase, pesteri etc. in cadrul excursiei vom vizita si cascadele: salto río los cocos, lulu si insula bacardi. plajele intinse alterneaza cu o serie de plaje izolate, toate scaldate de ape limpezi, iar in larg in fiecare an din ianuarie si pana in martie pot fi admirate impresionantele balene cu cocoasa. ritmurile de merengue, bachata si salsa sunt o prezenta constanta, iar frumosul oras samana se mandreste cu portul pescaresc si cu promenada de la malencon de pe care poate fi admirat spectacolul golfului punctat de velele ambarcatiunior. cazare in regim all inclusive la hotel catalonia bavaro beach golf & resort 4* sau similar.

5 (09.01): bavaro beach – excursie optionala insula catalina
mic dejun. astazi vom avea sansa de a vizita frumoasa insula catalina. aceasta mica insula nelocuita este declarata parc national si atrage multimi mari de excursionisti cu plaja sa fina si alba. scufundarile in largul coastelor dinspre nord sunt o veritabila atractie pentru iubitorii de scufundari. cazare in regim all inclusive la hotel catalonia bavaro beach golf & resort 4* sau similar.

6 (10.01): bavaro beach – excursie optionala santo domingo
mic dejun. santo domingo se afla in marea caraibelor, la gura de revarsare a raului ozama, in sudul tarii. orasul dateaza din 1496, cand primii colonisti europeni s-au asezat aici, desi, oficial este inregistrat doar din 5 august 1498. capitala republicii dominicane se bucura de privilegiul de a fi primul oras al lumii noi, leaganul evanghelizarii americii. orasul a fost fondat de onorabilul bartolomé colón, fratele amiralului cristofor columb, in 1496. cu o populatie de peste doua milioane de oameni, santo somingo este cel mai mare oras din republica dominicana. orasul poarta o puternica amprenta istorica si se mandreste cu cele mai animate plaje si cea mai atragatoare viata de noapte. cele mai importante
cladiri coloniale din oras se afla in cartierul zona colonial. aceasta zona a fost declarata mostenire a patrimoniului universal unesco in 1990. cazare in regim all inclusive la hotel catalonia bavaro beach golf & resort 4* sau similar.

7 (11.01): bavaro beach
mic dejun. astazi vom avea la dispozitie o zi intreaga pentru a ne relaxa la una dintre piscinele hotelului, sau pentru a ne rasfata la centru spa. vom petrece o ultima zi de vacanta pentru a ne bucura de tot ceea ce ne poate oferi complexul in care suntem cazati. cazare in regim all inclusive la hotel catalonia bavaro beach golf & resort 4* sau similar.

8 (12.01): bavaro beach – punta cana – londra
mic dejun. la ora 12:00 se va face check out-ul si vom petrece timp liber in cadrul complexului pana la preluarea pentru transfer. dupa amiaza transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa british airways cu destinatia londra. plecare din aeroportul din punta cana la ora locala 20:45.

9 (13.01): londra – bucuresti
sosire in londra la ora locala 09:05 pe aeroportul din gatwick si decolare spre bucuresti la 17:55, de pe aeroportul din heathrow. vom face impreuna un tur panoramic al londrei. cu ocazia acestui tur vom cunoaste londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: palatul parlamentului, orologiul big ben, roata mileniului – london eye,catedrala westminster abbey, piccadilly circus, trafalgar square, buckingham palace. dupa efectuarea turului vom merge in aeroportul din heathrow pentru formalitatile de imbarcare pe cursa british airways cu destinatia bucuresti.
aterizare la bucuresti la ora locala 23:10.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Ianuarie 2020 1,950 € Rezerva

tarife incepand de la 1,950 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti – Punta Cana si retur cu compania BRITISH AIRWAYS (schimbarea curselor in
Londra, cu schimbarea aeroportului);
• 7 nopti de cazare cu all inclusive la hotel Catalonia Bavaro Beach Golf & Resort 4* sau similar;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur de oras cu ghid local in Londra;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Servicii neincluse

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
• taxa de iesire din Republica Dominicana: 10 USD/persoana (se achita pe aeroportul din Punta Cana la plecare);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 USD/persoana – se practica in tarile
vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu