Vizualizezi oferta circuit Egipt, vacanta Egipt.

Circuit avion Egipt

Circuit Egipt
  • Tari: Egipt
  • Orase tranzitate: Cairo, Aswan, Kom Ombo, Luxor, Hurghada

Descriere

ZIUA 1 | BUCURESTICAIRO

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), ora 22:30. Plecare spre Cairo cu compania TAROM la ora 00:30. Sosire in capitala Egiptului la ora locala 03:15 (noaptea de 28/29.12) si transfer pentru cazare la hotel Hilton Pyramids Golf 5* sau similar in Cairo.

ZIUA 2 | BUCURESTICAIRO

Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam celor 3 piramide (Keops, Kefren si Mikerinos) si enigmaticului Sfinx, in cautarea spiritelor faraonilor. Piramida lui Keops, cea mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza trecerea timpului, ea fiind cea mai mare piramida construita vreodata! Protector al piramidelor, Sfinxul este cel mai vechi monument de sculptura in piatra din Egiptul Antic, creatura cu trup de leu si chip de om. Vizita de pe platoul Giza este exterioara, iar intrarea in piramide este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup. Cina la hotel.

ZIUA 3 | CAIROASWAN (zbor)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa interna Cairo – Aswan cu compania Air Cairo. Decolare din Cairo la ora 12:00 si sosire in Aswan la ora 13:25. Transfer pentru imbarcare pe vasul de croaziera de 5* si vizita la gradina botanica cu feluca (barca mica si ingusta, cu panze). Daca timpul ne permite, optional, excursie la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului. Cina pe vas.

ZIUA 4 | ASWANKOM OMBOEDFU

Mic dejun. Navigare catre Kom Ombo, sosire si vizitarea templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa-amiaza, vizitarea templului Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Cina de Revelion pe vas.

ZIUA 5 | LA MULTI ANI 2020! EDFULUXOR

Mic dejun. Navigare catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor unde se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: templul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt) si templul Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

ZIUA 6 | LUXORHURGHADA (300 km)

Trezirea dimineata devreme. Eliberarea camerelor. Astazi vom vizita monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Plecare spre Hurghada in jurul pranzului (distanta de 300 km se parcurge in aproximativ 4 ore). Sosire la Hurghada si transfer pentru cazare in regim all inclusive la hotel Desert Rose 5* sau similar.

ZIUA 7 | HURGHADA, Marea Rosie

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau pentru cumparaturi. Va propunem, optional, o croaziera pe Marea Rosie. Veti avea posibilitatea de a face snorkeling in largul marii si de a admira corali sau diferite vietuitoare marine.

ZIUA 8 | HURGHADA, Marea Rosie

Mic dejun. Timp liber sau posibilitate de excursii optionale: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul.

ZIUA 9 | HURGHADACAIRO (460 km)

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul la Cairo pentru cazare si cina la hotel Hilton Pyramids Golf 5* sau similar. Timp liber pentru odihna.

ZIUA 10 | CAIRO

Mic dejun. Astazi avem prevazut tur de oras in Cairo unde se viziteaza cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, unul dintre cele mai vechi magazine de parfumuri orientale, precum si o fabrica de papirus. Cina la hotel.

ZIUA 11 | CAIROBUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau, optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon. Aici se pot vizita: teatrul greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria (vizita exterioara). Cina la hotel.

ZIUA 12 | CAIROBUCURESTI

In cursul noptii (07/08.01), transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 04:00 dimineata. Sosire la Otopeni la ora 06:50 (08.01.2020).

ziua 1 | bucuresti – cairo

intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni), ora 22:30. plecare spre cairo cu compania tarom la ora 00:30. sosire in capitala egiptului la ora locala 03:15 (noaptea de 28/29.12) si transfer pentru cazare la hotel hilton pyramids golf 5* sau similar in cairo.

2 | bucuresti – cairo

mic dejun. ziua de astazi o dedicam celor 3 piramide (keops, kefren si mikerinos) si enigmaticului sfinx, in cautarea spiritelor faraonilor. piramida lui keops, cea mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza trecerea timpului, ea fiind cea mai mare piramida construita vreodata! protector al piramidelor, sfinxul este cel mai vechi monument de sculptura in piatra din egiptul antic, creatura cu trup de leu si chip de om. vizita de pe platoul giza este exterioara, iar intrarea in piramide este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup. cina la hotel.

3 | cairo – aswan (zbor)

mic dejun. transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa interna cairo – aswan cu compania air cairo. decolare din cairo la ora 12:00 si sosire in aswan la ora 13:25. transfer pentru imbarcare pe vasul de croaziera de 5* si vizita la gradina botanica cu feluca (barca mica si ingusta, cu panze). daca timpul ne permite, optional, excursie la marele baraj de la aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul philae situat pe o insula in mijlocul nilului. cina pe vas.

4 | aswan – kom ombo – edfu

mic dejun. navigare catre kom ombo, sosire si vizitarea templului kom ombo, dedicat celor doi zei: sobek si horus. pranz pe vasul de croaziera. dupa-amiaza, vizitarea templului edfu, dedicat zeului horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din egipt. cina de revelion pe vas.

5 | la multi ani 2020! edfu – luxor

mic dejun. navigare catre ecluza de la esna. pranz pe vasul de croaziera. navigare catre luxor unde se viziteaza templele de pe malul estic al nilului: templul karnak (dedicat zeului amon-ra, cel mai mare complex religios din egipt) si templul luxor. cina si cazare pe vasul de croaziera.

6 | luxor – hurghada (300 km)

trezirea dimineata devreme. eliberarea camerelor. astazi vom vizita monumentele antice de pe malul vestic al nilului: mormintele faraonilor din valea regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al reginei hatshepsut de la deir el bahri si colosii lui memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui amenhotep al iii-lea. plecare spre hurghada in jurul pranzului (distanta de 300 km se parcurge in aproximativ 4 ore). sosire la hurghada si transfer pentru cazare in regim all inclusive la hotel desert rose 5* sau similar.

7 | hurghada, marea rosie

mic dejun. timp liber pentru plaja si relaxare sau pentru cumparaturi. va propunem, optional, o croaziera pe marea rosie. veti avea posibilitatea de a face snorkeling in largul marii si de a admira corali sau diferite vietuitoare marine.

8 | hurghada, marea rosie

mic dejun. timp liber sau posibilitate de excursii optionale: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul.

9 | hurghada – cairo (460 km)

mic dejun. dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul la cairo pentru cazare si cina la hotel hilton pyramids golf 5* sau similar. timp liber pentru odihna.

10 | cairo

mic dejun. astazi avem prevazut tur de oras in cairo unde se viziteaza cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: muzeul de egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, unul dintre cele mai vechi magazine de parfumuri orientale, precum si o fabrica de papirus. cina la hotel.

11 | cairo – bucuresti

mic dejun. timp liber pentru ultimele cumparaturi sau, optional, excursie de o zi la alexandria – port la marea mediterana, orasul cleopatrei si al lui marc antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui alexandru macedon. aici se pot vizita: teatrul greco-roman, catacombele romane, biblioteca din alexandria (vizita exterioara). cina la hotel.

12 | cairo – bucuresti

in cursul noptii (07/08.01), transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa tarom cu destinatia bucuresti. decolare la ora 04:00 dimineata. sosire la otopeni la ora 06:50 (08.01.2020).

Detalii tarife circuit

  • Durata: 12 zile
  • Categorie hoteluri: 5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 1,540 € Rezerva

tarife incepand de la 1,540 €

Servicii incluse

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul zbor direct Bucuresti – Cairo si retur cu compania TAROM;
transport cu avionul cursa interna: Cairo – Aswan cu compania Air Cairo;
11 nopti cazare: 5 nopti in Cairo, din care 1 noapte cu mic dejun si 4 nopti cu demipensiune la hotel 5*, 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 3 nopti cu all inclusive in Hurghada la hotel 5*;
cina de Revelion;
transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tur de oras Cairo cu ghid local;
vizita la gradina botanica cu feluca in Aswan;
vizitarea templelor: Kom Ombo, Edfu, Karnak, Luxor, Regina Hatshepsut de la Deir el Bahri;
vizitarea mormintelor faraonilor din Valea Regilor si a Colosilor lui Memnon;
vizite in Cairo: Muzeul de Egiptologie, magazine de parfumuri orientale, o fabrica de papirus, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara);
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

NU SUNT INCLUSE:

taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se achita si se obtine pe aeroport in Cairo, la sosire);
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana se practica in Egipt, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse, inclusiv intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie din Cairo si intrarea la mormantul lui Tutankhamon din Valea Regilor;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

EXCURSII OPTIONALE (minim 20 participanti, preturi informative):

Marele baraj de la Aswan: 60 EURO/ persoana;
Croaziera pe Marea Rosie: 45 EURO/ persoana;
Jeep safari in desert: 55 EURO/persoana;
Scufundare cu submarinul: 70 EURO/persoana;
Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si cartierul Coptic: 50 EURO/ persoana;
Excursie de o zi la Alexandria: 70 EURO/ persoana.

Observatii

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NOTA: Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minim 20 participanti si au fost calculate pe baza tarifelor din luna iulie 2019. Acestea sunt informative, iar preturile finale vor fi comunicate in luna noiembrie 2019.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort