Vizualizezi oferta circuit Senegal, vacanta Senegal.

Circuit avion Senegal

Circuit Senegal
  • Tari: Senegal
  • Orase tranzitate: Dakar

Descriere

Ziua 1 (29.12) : BUCURESTIISTANBULDAKAR
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 07:50 pentru imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinatia Dakar (zbor cu escala la Istanbul). Sosire in Dakar la ora locala 21.05. Transfer si cazare la hotel Fleurs de Lys Plateau 4* (sau similar).
Ziua 2 (30.12): DAKAR
Dupa micul dejun vom porni intr-un tur al orasului Dakar pe parcursul caruia vom vizita cele mai importante atractii: Piata Independentei, Palatul prezidential (exterior), monumentul renasterii africane, vechea catedrala, piata Sandaga si piata Soumbedioune renumite pentru obiecte artizanale. In jurul orei de pranz vom avea transfer catre docuri de unde vom lua ferryboat-ul catre insula Goree. Transferul cu ferry dureaza aproximativ 30 minute. La sosire vom avea timp liber pentru a servi pranzul (optional,) iar apoi vom vizita muzeul de istorie si fostele case ale sclavilor, transformate astazi in muzee, dar si fortareata de pe insula care dateaza din perioada coloniala. Dupa amiaza retur in Dakar. Vom servi cina la un restaurant local. Dupa cina timp liber pentru a descoperi viata de noapte din Dakar. Cazare la hotel Fleurs de Lys Plateau 4*(sau similar).
Ziua 3 (31.12): DAKARPINK LAKESAINT LOUIS (265 km)
Mic dejun. Astazi vom admira renumitul Pink Lake (lacul roz). Plecam cu autocarul pana in apropierea lacului. Acolo ne imbarcam in Jeep-uri 4X4 pentru turul dunelor de nisip din apropierea lacului, ajungand chiar la linia de sosire de la raliul Paris-Dakar. Aflat la cateva sute de metri departare de ocean, aceasta locatie este exceptionala datorita dunelor de nisip, a copacilor mici si in special datorita culorii rozalii a lacului: atunci cand soarele are putere la apus intregul peisaj este cuprins de nuante de mov sau violet. Culoarea roz a lacului este explicata prin existenta unor alge in apa. Pe langa culoarea ciudata, Pink Lake se mandreste si cu un grad de salinitate mare, fapt ce il pozitioneaza pe locul doi in lume, dupa Marea Moarta. Vizitam colectorii de sare, iar apoi continuam traseul spre orasul Saint Louis, unul din primele patru orase ca
importanta din Senegal. Cina si cazare la hotel Cap Saint Louis 3* (sau similar).
Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2020! SAINT LOUIS
Dimineata, dupa micul dejun, plecam spre parcurile naturale aflate in apropiere. Ne vom bucura de un tur cu barca in parcul Djoudji (sau Langue de Barbarie) pentru a observa diferitele specii de pasari. Aceste parcuri reprezinta casa unei game variate de pasari migratoare cum ar fi: pelicani, cocostarci, pescarusi, cormorani, egrete, flamingo si altele. Intoarcere in orasul Saint Louis pentru un tur de oras cu trasura prin centrul istoric. Cazare si cina in Saint Louis la hotel Cap Saint Louis 3* (sau similar).
Ziua 5 (02.01): SAINT LOUISTOUBAKOUTA (376 km)
Dupa micul dejun pornim catre regiunea Ferlo Sahelian unde vom vizita cea mai mare moschee din Africa de Vest, Moscheea Touba. Continuam cu vizita satului Wolof, unde traieste un grup etnic al Senegalului. Dupa amiaza ajungem in Toubakouta, regiune a deltei Sinesaloum. Cina si cazare la hotel Keur Saloum 3* (sau similar).
Ziua 6 (03.01): DELTA RAULUI SINESALOUM TOUBAKOUTA
Mic dejun. Dimineata incepe cu un tur cu barca (piroga motorizata) pentru a descoperi peisajele extraordinare ale deltei raului Sinesaloum cu minunatele mangrove naturale. Vom avea posibilitatea sa vizitam satul Sipo Mandica situat pe malul raului unde ne vom intalnii cu regina satului. Transfer la hotel in jurul pranzului. Dupa amiaza timp liber pentru a ne bucura de frumusetile locale. Optional, putem vizita copacul sacru din satul Missirah si portul pescaresc. Cina si cazare in Toubakouta la hotel Keur Saloum 3* (sau similar).
Ziua 7 (04.01): TOUBAKOUTAJOAL FADIOUTH SHELLSALY (220 km)
Mic dejun. Astazi vom incepe cu vizita zonei Joal Fadiouth pentru a descoperi cultura si obiceiurile triburilor locale Serere.
Poporul Serer este un grup etnic din Africa de Vest, fiind al treilea ca marime si reprezentand 15% din populatia senegaleza.
Acest popor a fost remarcat din punct de vedere istoric ca un grup etnic matrilinal care a rezistat mult timp islamului, a luptat impotriva jihadelor, iar apoi s-a opus guvernarii coloniale franceze. Au o cultura sedentara stabilita si sunt cunoscuti pentru expertiza lor agricola si pentru cresterea animalelor transhumante. Dupa amiaza ajungem in Saly (numit si Saly Portudal) care este o statiune de pe litoral din regiunea Thies, pe coasta Petite din Senegal, la sud de Dakar. Este o destinatie turistica de top in toata Africa de Vest. Seara cazare si cina la hotel Royam 4* (sau similar).
Ziua 8 (05.01): SALY – optional Parcul National Bandia
Mic dejun. Astazi avem timp liber pentru plaja sau optional safari in Parcul National Bandia. Bandia Park este prima rezervatie privata din Senegal si cea mai impresionanta. In rezervatia naturala vom vedea rinoceri, girafe, bivoli africani, porci mistreti, antilope, crocodili si o gama larga de reptile si pasari. Parcul Bandia ofera o ocazie unica pentru a vedea aceste marete animale. Pret informativ, minim 20 platitori: 120 Euro/ persoana. Seara cina si cazare la hotel Royam 4* (sau similar).
Ziua 9 (06.01): DAKARISTANBULBUCURESTI
Dimineata devreme transfer la aeroportul din Dakar pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Istanbul). Decolare din Dakar la ora locala 06:55. Ajungem in Bucuresti la ora locala 02:45 in noaptea 06/07.01.2020.

ziua 1 (29.12) : bucuresti – istanbul – dakar
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda otopeni la ora 07:50 pentru imbarcare pe cursa turkish airlines cu destinatia dakar (zbor cu escala la istanbul). sosire in dakar la ora locala 21.05. transfer si cazare la hotel fleurs de lys plateau 4* (sau similar).

2 (30.12): dakar
dupa micul dejun vom porni intr-un tur al orasului dakar pe parcursul caruia vom vizita cele mai importante atractii: piata independentei, palatul prezidential (exterior), monumentul renasterii africane, vechea catedrala, piata sandaga si piata soumbedioune renumite pentru obiecte artizanale. in jurul orei de pranz vom avea transfer catre docuri de unde vom lua ferryboat-ul catre insula goree. transferul cu ferry dureaza aproximativ 30 minute. la sosire vom avea timp liber pentru a servi pranzul (optional,) iar apoi vom vizita muzeul de istorie si fostele case ale sclavilor, transformate astazi in muzee, dar si fortareata de pe insula care dateaza din perioada coloniala. dupa amiaza retur in dakar. vom servi cina la un restaurant local. dupa cina timp liber pentru a descoperi viata de noapte din dakar. cazare la hotel fleurs de lys plateau 4*(sau similar).

3 (31.12): dakar – pink lake – saint louis (265 km)
mic dejun. astazi vom admira renumitul pink lake (lacul roz). plecam cu autocarul pana in apropierea lacului. acolo ne imbarcam in jeep-uri 4×4 pentru turul dunelor de nisip din apropierea lacului, ajungand chiar la linia de sosire de la raliul paris-dakar. aflat la cateva sute de metri departare de ocean, aceasta locatie este exceptionala datorita dunelor de nisip, a copacilor mici si in special datorita culorii rozalii a lacului: atunci cand soarele are putere la apus intregul peisaj este cuprins de nuante de mov sau violet. culoarea roz a lacului este explicata prin existenta unor alge in apa. pe langa culoarea ciudata, pink lake se mandreste si cu un grad de salinitate mare, fapt ce il pozitioneaza pe locul doi in lume, dupa marea moarta. vizitam colectorii de sare, iar apoi continuam traseul spre orasul saint louis, unul din primele patru orase ca
importanta din senegal. cina si cazare la hotel cap saint louis 3* (sau similar).

4 (01.01): la multi ani 2020! saint louis
dimineata, dupa micul dejun, plecam spre parcurile naturale aflate in apropiere. ne vom bucura de un tur cu barca in parcul djoudji (sau langue de barbarie) pentru a observa diferitele specii de pasari. aceste parcuri reprezinta casa unei game variate de pasari migratoare cum ar fi: pelicani, cocostarci, pescarusi, cormorani, egrete, flamingo si altele. intoarcere in orasul saint louis pentru un tur de oras cu trasura prin centrul istoric. cazare si cina in saint louis la hotel cap saint louis 3* (sau similar).

5 (02.01): saint louis – toubakouta (376 km)
dupa micul dejun pornim catre regiunea ferlo sahelian unde vom vizita cea mai mare moschee din africa de vest, moscheea touba. continuam cu vizita satului wolof, unde traieste un grup etnic al senegalului. dupa amiaza ajungem in toubakouta, regiune a deltei sinesaloum. cina si cazare la hotel keur saloum 3* (sau similar).

6 (03.01): delta raului sinesaloum toubakouta
mic dejun. dimineata incepe cu un tur cu barca (piroga motorizata) pentru a descoperi peisajele extraordinare ale deltei raului sinesaloum cu minunatele mangrove naturale. vom avea posibilitatea sa vizitam satul sipo mandica situat pe malul raului unde ne vom intalnii cu regina satului. transfer la hotel in jurul pranzului. dupa amiaza timp liber pentru a ne bucura de frumusetile locale. optional, putem vizita copacul sacru din satul missirah si portul pescaresc. cina si cazare in toubakouta la hotel keur saloum 3* (sau similar).

7 (04.01): toubakouta – joal fadiouth shell – saly (220 km)
mic dejun. astazi vom incepe cu vizita zonei joal fadiouth pentru a descoperi cultura si obiceiurile triburilor locale serere.
poporul serer este un grup etnic din africa de vest, fiind al treilea ca marime si reprezentand 15% din populatia senegaleza.
acest popor a fost remarcat din punct de vedere istoric ca un grup etnic matrilinal care a rezistat mult timp islamului, a luptat impotriva jihadelor, iar apoi s-a opus guvernarii coloniale franceze. au o cultura sedentara stabilita si sunt cunoscuti pentru expertiza lor agricola si pentru cresterea animalelor transhumante. dupa amiaza ajungem in saly (numit si saly portudal) care este o statiune de pe litoral din regiunea thies, pe coasta petite din senegal, la sud de dakar. este o destinatie turistica de top in toata africa de vest. seara cazare si cina la hotel royam 4* (sau similar).

8 (05.01): saly – optional parcul national bandia
mic dejun. astazi avem timp liber pentru plaja sau optional safari in parcul national bandia. bandia park este prima rezervatie privata din senegal si cea mai impresionanta. in rezervatia naturala vom vedea rinoceri, girafe, bivoli africani, porci mistreti, antilope, crocodili si o gama larga de reptile si pasari. parcul bandia ofera o ocazie unica pentru a vedea aceste marete animale. pret informativ, minim 20 platitori: 120 euro/ persoana. seara cina si cazare la hotel royam 4* (sau similar).

9 (06.01): dakar – istanbul – bucuresti
dimineata devreme transfer la aeroportul din dakar pentru imbarcare pe cursa turkish airlines cu destinatia bucuresti (schimbarea cursei la istanbul). decolare din dakar la ora locala 06:55. ajungem in bucuresti la ora locala 02:45 in noaptea 06/07.01.2020.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Decembrie 2019 1,965 € Rezerva

tarife incepand de la 1,965 €

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti – Dakar – Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul);
• 8 nopti cazare si demipensiune (mic dejun si cina): 2 nopti in Dakar la hotel 4*, 2 nopti in Saint Louis la hotel 3*, 2
nopti in Toubakouta la hotel 3*, 2 nopti in Saly la hotel 4*;
• cina festiva de revelion;
• transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• ghid local pe toata durata excursiei
• vizite: orasul Dakar, insula Goree, Pink Lake, parcul Djoudji, orasul Saint Louis, Moscheea Touba, satul Wolof, delta
raului Sinesaloum, satul Sipo Mandica, zona Joal Fadiouth;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in
pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 45 Euro/persoana – se practica in Senegal se
achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12 Bucuresti 09:55 – Istanbul 12:20 durata zborului: 1h 50minute
29.12 Istanbul 14:30 – Dakar 21:05 durata zborului: 8h 45minute (cu escala tehnica la Nouakchott 0:45 min)
06.01 Dakar 06:55 – Istanbul 18:55 durata zborului: 8h 05minute (cu escala tehnica la Banjul 0:55 min)
07.01 Istanbul 02:30 – Bucuresti 02:45 durata zborului: 1h 40minute
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-25 persoane, pretul se majoreaza cu 80 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20
participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva
dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor
inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la
avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile
inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de
anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care
acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu