Vizualizezi oferta circuit Grecia, vacanta Grecia.

Circuit avion Grecia

Circuit Grecia
  • Tari: Grecia
  • Orase tranzitate: Atena

Descriere

29.12.2020 BUCURESTIATENA
Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30. Aterizare la Atena la ora 18:10 si transfer la hotel. Cazare la hotel 4*Superior.

30.12.2020 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantul Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4*Superior in Atena.

31.12.2020 ATENA – Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei – Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic-locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 euro/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4*superior in Atena. Seara, CINA FESTIVA DE REVELION – optionala (meniul la alegere, inainte de plecare, cu bauturi locale incluse si transfer dus-intors). La Multi Ani 2021!

01.01.2021 ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena – Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km). Cazare la hotel 4*superior in Atena.
02.01.2021 ATENA – Excursie optionala in Peloponez sau la Oracolul din Delfi – BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul. A doua varianta de optionala propusa este spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecești si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucuradu-se de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:55 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:30.

29.12.2020 bucuresti – atena
intalnire la aeroportul otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa tarom ro273 cu decolare din bucuresti la ora 16:30. aterizare la atena la ora 18:10 si transfer la hotel. cazare la hotel 4*superior.

30.12.2020 atena – optional, croaziera in golful saronicos
mic dejun. timp liber. optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa croaziera de o zi in golful saronicos (marea egee), cu vizitarea insulelor egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la manastirea sfantul nectarie si vizita la templul athenei, insula poros si renumita insula hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri. cazare la hotel 4*superior in atena.

31.12.2020 atena – tur panoramic al orasului atena cu vizita la acropole
mic dejun. turul panoramic al atenei, cu autocarul: piata omonia si renumita piata a constitutiei – sintagma, parlamentul, universitatea, academia, biblioteca nationala, stadionul olimpic-locul desfasurarii primei olimpiade modern in anul 1896. intrare optionala la acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 euro/persoana). timp liber pentru plimbare, odihna. cazare la hotel 4*superior in atena. seara, cina festiva de revelion – optionala (meniul la alegere, inainte de plecare, cu bauturi locale incluse si transfer dus-intors). la multi ani 2021!

01.01.2021 atena – excursie optionala la cap sounion
mic dejun. timp liber pentru odihna si plimbare. optional, excursie la cap sounion, pe traseul: atena – cap sounion, locul unde marea egee este strajuita de ruinele templului lui poseidon (aprox.45 km). cazare la hotel 4*superior in atena.
02.01.2021 atena – excursie optionala in peloponez sau la oracolul din delfi – bucuresti
mic dejun. excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre peloponez (tur de argolis), istmul corinth, mycene, cu vizitarea palatului si mormantului dinastiei atrizilor, epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul. a doua varianta de optionala propusa este spre oracolul din delphi, la 150 km de atena. oracolul din delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecești si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucuradu-se de un prestigiu important în vechea lume greacă. este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! pranzul este inclus in cadrul excursiei. camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa tarom ro274 cu decolare din atena la 18:55 si aterizare la bucuresti otopeni la ora 20:30.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Decembrie 2020 495 € Rezerva
30 Decembrie 2020 495 € Rezerva

tarife incepand de la 495 €

Servicii incluse

4 nopti cu mic dejun la HOTEL BOSS BOUTIQUE ATHENS 4* SUPERIOR in centrul Atenei (sau similar)
Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti
Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
Transferul apt-htl-apt
Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole
Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection indiferent de varsta
BONUS! Transfer intern de grup pe ruta Brasov-Otopeni-retur si Constanta-Otopeni-retur

Servicii neincluse

Cina Festiva de Revelion este OPTIONALA si este organizata la sala de evenimente ONEIRION. Cina include VIN, BERE SI RACORITOARE si se rezerva si se achita la inscriere! Meniul se alege inaintea plecarii din Romania, iar transferul dus-intors la eveniment este inclus in pretul acesteia: 85 €/persoana.
Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana, iar elevii, studentii si pensionarii au reducere pe baza documentelor doveditoare.
Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (4 eur/zi/camera)

Observatii

Excursii optionale – preturi informative
• Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 90 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana. Minimum 20 persoane participante.
• Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos. Pret informativ: 105 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare pe vas, croaziera, pranzul pe vas. Minimum 20 persoane participante. Excursia se efectueaza in cazul in care marea este linistita!
• Excursie optionala la Cap Sounion. Pret informativ: 70 €/persoana, incluzand transport auto, pranz/cina la o taverna pe malul marii si asistenta turistica. Minimum 20 persoane participante.
• Excursie Tur de Argolis in Peloponez: durata 1 zi (8h) Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana. Pret: 90 €/persoana. Intrarile la obiective sunt in plus aprox.12 €/persoana. Minimum 20 persoane participante.
Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru un grup de 20 – 24 persoane se percepe un supliment de 15 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 20 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii.Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour