Vizualizezi oferta circuit Bahamas, vacanta Bahamas.

Circuit avion Bahamas

Circuit Bahamas
  • Tari: Bahamas
  • Orase tranzitate: Miami

Descriere

Ziua 1 (28.12): BUCURESTIPARISMIAMI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:35 dimineata, pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Miami. Decolare la ora 06:05. Sosire in Paris la ora locala 08:30. Plecare spre Miami la ora 10:10. Vom ajunge in Miami la ora locala 14:10. Transfer si cazare la hotelul AC by Marriott Miami Beach 4* (sau similar), situat pe Collins Avenue, in cea mai renumita zona a orasului, si anume South Beach.
Ziua 2 (29.12): MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Dupa pranz, optional, tur de Miami: South Beach, centrul financiar (Primaria), centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic Bay Side Market, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Pret informativ: 45 USD/persoana, minim 20 persoane.
Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3 (30.12): MIAMIKEY WEST (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 (31.12): MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru pregatirea intrarii in noul an. Seara, optional, participare la cina de Revelion organizata la un restaurant local sau participare la petrecerea publica. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2020! MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari pe cont propriu si relaxare. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 6 (02.01): MIAMIEVERGLADES (optional)
Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei, inclusa in parimoniul mondial. Pret informativ: 90 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 7 (03.01): MIAMI BY NIGHT (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. In cursul serii, optional, participare la un tur Miami by Night. Itinerariul va include cele mai importante atractii ale orasului: South Beach, Key Biscane si Mica Havana. Vom face o oprire de aproximativ 40 de minute in Mica Havana unde vom avea timp liber pentru a explora acest cartier emblematic, sa savuram un mojito sau o cafea cubaneza. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 8 (04.01): MIAMI – Imbarcare pe vasul de croaziera
Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru o plimbare pe cont propriu si cumparaturi pana in jurului orei 11:00 cand vom pleca catre portul Miami pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera Carnival Sensation (plecarea din port este prevazuta pentru ora 15:30). Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.
Ziua 9 (05.01): BAHAMAS
In aceasta zi vasul de croaziera Carnival Sensation va acosta la ora 08:00 dimineata in portul Nassau. La ora 17:00 vasul de croaziera va pleca din nou pe mare. Odata ajunsi in Nassau, vom avea ocazia sa debarcam si sa admiram incantatoarele peisaje tipice Caraibelor dar si locuri de insemnatate istorica, +unele teorii sustinand (urmare a descoperirii unor vestigii marine) ca Atlantida s-ar fi aflat in aceasta zona a lumii. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa. Pe parcursul noptilor de 4/5 si 5/6 ianuarie vasul de croaziera va naviga.
Ziua 10 (06.01): BAHAMASMIAMI
Vom acosta in portul din Miami la ora 08:00 dimineata. Dupa incheierea formalitatilor de debarcare se va face transferul din portul Miami la hotelul AC Miami Beach 4* sau similar. Timp liber in Miami pentru relaxare si vizite individuale.
Ziua 11 (07.01): MIAMIPARIS
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora locala 12:00 si transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 16:40.
Ziua 12 (08.01): PARISBUCURESTI
Sosire in Paris la ora locala 07:15 si decolare spre Bucuresti la 09:40. Aterizare la Bucuresti la ora locala 13:35.

ziua 1 (28.12): bucuresti – paris – miami
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni) la ora 03:35 dimineata, pentru imbarcare pe cursa air france cu destinatia miami. decolare la ora 06:05. sosire in paris la ora locala 08:30. plecare spre miami la ora 10:10. vom ajunge in miami la ora locala 14:10. transfer si cazare la hotelul ac by marriott miami beach 4* (sau similar), situat pe collins avenue, in cea mai renumita zona a orasului, si anume south beach.

2 (29.12): miami
mic dejun. timp liber pentru plaja sau excursii optionale. dupa pranz, optional, tur de miami: south beach, centrul financiar (primaria), centrul orasului miami, universitatea, portul turistic bay side market, coral gables, cartierul cubanez, plaja si cartierul coconut grove, hotelul biltmore. pret informativ: 45 usd/persoana, minim 20 persoane.
cazare la acelasi hotel.

3 (30.12): miami – key west (optional)
mic dejun. timp liber pentru plaja sau excursii optionale. cea mai vestica si frumoasa insula din arhipelagul florida keys, key west este simbolul turistic al intregului arhipelag. aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. ajungem in key west, cel mai sud estic punct al usa, la doar 90 de mile marine de cuba. pret informativ: 100 usd/persoana, minim 20 persoane. cazare la acelasi hotel.

4 (31.12): miami
mic dejun. timp liber pentru pregatirea intrarii in noul an. seara, optional, participare la cina de revelion organizata la un restaurant local sau participare la petrecerea publica. cazare la acelasi hotel.

5 (01.01): la multi ani 2020! miami
mic dejun. timp liber pentru plimbari pe cont propriu si relaxare. cazare la acelasi hotel.

6 (02.01): miami – everglades (optional)
mic dejun. pentru aceasta zi va propunem o excursie optionala la everglades. everglades national park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din sua, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul floridei. este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa valea mortii si rezervatia naturala yellowstone. a fost declarata rezervatie a biosferei, inclusa in parimoniul mondial. pret informativ: 90 usd/persoana, minim 20 persoane. cazare la acelasi hotel.

7 (03.01): miami by night (optional)
mic dejun. timp liber pentru plaja. in cursul serii, optional, participare la un tur miami by night. itinerariul va include cele mai importante atractii ale orasului: south beach, key biscane si mica havana. vom face o oprire de aproximativ 40 de minute in mica havana unde vom avea timp liber pentru a explora acest cartier emblematic, sa savuram un mojito sau o cafea cubaneza. pret informativ: 65 usd/persoana, minim 20 persoane. cazare la acelasi hotel.

8 (04.01): miami – imbarcare pe vasul de croaziera
mic dejun. astazi vom avea timp liber pentru o plimbare pe cont propriu si cumparaturi pana in jurului orei 11:00 cand vom pleca catre portul miami pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera carnival sensation (plecarea din port este prevazuta pentru ora 15:30). cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

9 (05.01): bahamas
in aceasta zi vasul de croaziera carnival sensation va acosta la ora 08:00 dimineata in portul nassau. la ora 17:00 vasul de croaziera va pleca din nou pe mare. odata ajunsi in nassau, vom avea ocazia sa debarcam si sa admiram incantatoarele peisaje tipice caraibelor dar si locuri de insemnatate istorica, +unele teorii sustinand (urmare a descoperirii unor vestigii marine) ca atlantida s-ar fi aflat in aceasta zona a lumii. cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa. pe parcursul noptilor de 4/5 si 5/6 ianuarie vasul de croaziera va naviga.

10 (06.01): bahamas – miami
vom acosta in portul din miami la ora 08:00 dimineata. dupa incheierea formalitatilor de debarcare se va face transferul din portul miami la hotelul ac miami beach 4* sau similar. timp liber in miami pentru relaxare si vizite individuale.

11 (07.01): miami – paris
mic dejun. eliberarea camerelor la ora locala 12:00 si transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa air france cu destinatia bucuresti. decolare la ora locala 16:40.

12 (08.01): paris – bucuresti
sosire in paris la ora locala 07:15 si decolare spre bucuresti la 09:40. aterizare la bucuresti la ora locala 13:35.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 12 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 2,940 € Rezerva

tarife incepand de la 2,940 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti – Miami si retur cu compania AIR FRANCE (schimbarea curselor in Paris);
• 8 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 4* in Miami AC by Marriott sau similar in Miami Beach;
• 2 nopti cazare cu pensiune completa pe vasul CARNIVAL SENSATION in functie de tipul de cabina ales (sunt
incluse si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea – doar la bufet, la
dozator;
• activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
• accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori de la bordul vasului;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• transferuri hotel – port – hotel;
• insotitor roman de grup;
• taxele portuare (pot suferi modificari);
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

• taxa de viza SUA: 160 USD/persoana la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita persona de catre client la
orice sucursala BRD;
• taxa de servicii la bord in valoare de 30 USD/persoana (se achita pe vas);
• cina de Revelion la un restaurant local (optionala);
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 USD persoana – se practica in tarile
vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• bauturile alcoolice
• bauturile non alcoolice imbuteliate.

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.12: Bucuresti 06:00 – Paris 08:25 durata zborului: 3h25min
28.12: Paris 10:10 – Miami 14:10 durata zborului: 10h
07.01: Miami 16:40 – Paris 07:15 (a doua zi) durata zborului: 8h35min
08.01: Paris 09:40 – Bucuresti 13:35 durata zborului: 2h55min
DESCRIEREA VASULUI DE CROAZIERA SI A CABINELOR:
Carnival Sensation este un vas de croaziera construit avand la baza ideea unei vacante complete, in care drumul este la
fel de important ca destinatia. Punand la dispozitie 10 punti dotate cu optiuni de cazare, unitati de alimentatie si
divertisment, vasul oferta oaspetilor sai o experienta complexa si completa. Capacitatea vasului este de 2.056 pasageri,
acesta avand un total de 26 de tipuri de cabine.
In ceea ce priveste serviciile de masa, la bordul navei se afla o varietate de restaurante precum: Guy’s Burger Joint,
Blueiguana Cantina (mancare mexicana), Lido Marketplace (restaurant tip bufet), Pizza Pirate, The Chef’s Table (tur
privat al bucatariei + specialitatile bucatarului), Steakhouse Selections, Green Eggs and Ham Breakfast, Swirls (inghetata
si iaurt inghetat) sau The Carnival Deli.
Optiunile pentru divertisment de la bordul vasului sunt multiple, in lista acestora inscriindu-se: Zumbini (kids club),
spectacole pentru toate gusturile, Camp Ocean (pentru copiii de pana la 11 ani), Playlist Productions (teatru), centru SPA
(masaj, sauna, servicii de infrumusetare), club de comedie, o multitudine de piscine destinate atat adultilor cat si celor
mici, tobogane pe apa, Piano Bar, seri de karaoke, jocuri de Black Jack si de Bingo, magazine, arcada de jocuri, clase de
fitness, casino, biblioteca, sala de internet, precum si multe altele. Astfel, Carnival Sensation este un vas de croaziera
modern care ofera posibilitati de divertisment sau de relaxare pentru toti turistii aflati la bordul sau.
Cabina interioara categoria 4A
O cabina interioara este modul cel mai accesibil din punct de vedere al pretului pentru a face o croaziera, iar cabinele
interioare de la bordul Carnival Sensation nu sunt doar confortabile, ci cuprind toate elementele necesare unui sejur
placut.
Cabina exterioara categoria 6A cu hublou (geam)
Prindeti o “licarire” din ce se intampla afara, de la cabina cu vedere la ocean de la bordul vasului Carnival Sensation,
unde veti avea parte de privelisti cum nu veti mai gasi nicaieri pe uscat. Nu pierdeti rasaritul si apusul soarelui pe mare -
aceasta cabina comfortabila este cea mai buna cale prin care puteti experimenta toate acestea!
INFORMATII DESPRE CROAZIERA:
• Itinerariul poate suferi modificari;
• La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece
asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri;
• Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de
croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata;
• Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in
cabina in ultima seara a croazierei.
• In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la
portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care
vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
• Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul
imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este
responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba
engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
GRUP MINIM:
30 persoane. Supliment grup 25 – 29 de persoane: 95 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 25 participanti, pretul
se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a
schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion
si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.
Data limita de inscriere: 02.09.2019. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca
inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile – 90 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile – 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile – 40 zile inaintea plecarii;
⚫ 100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile – 0 zile inaintea plecarii;
CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate
de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara
care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
• Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei;
• extras de cont personal cu minum 2000 USD;
• 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb;
• adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz;
• copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc);
• in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil;
• copie carte de identitate;
• pentru copii, copie certificat de nastere;
• pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie;
• prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie);
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de
actele prezentate. Termen limita pentru inscriere si transmiterea documentelor: 20.09.2019.
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI Se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere”, aferente zilei in care se
efectueaza retragerea.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu