Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Cluj-Napoca

Descriere

Miercuri, 29.12: Bucuresti – Cluj Napoca (aprox. 450 km)
Pornim din Bucuresti spre Cluj, unde gazdele ne intampina calduros cu gustarea traditionala: visinata si cozonac ardelenesc. Ne bucuram de timp liber pentru o vizita la unul dintre muzeele valoroase ale orasului si de atmosfera de iarna din centrul orasului.

Joi, 30.12: Castelul Bánffy – Manastirea Nicula – Gherla (aprox. 100 km)
La alegere intre program liber sau o excursie optionala de o zi (extracost). Vizitam Castelul Bánffy de la Bontida, numit si Versailles-ul Transilvaniei, odinioara resedinta uneia dintre cele importante familii de nobili maghiari. In continuare facem o oprire la Gherla, unde descoperim urmele vechiului Armenopolis si ne plimbam prin centrul baroc, construit in secolul 18 de colonistii armeni si bine pastrat pana in zilele noastre. Ne incheiem ziua cu o vizita la Manastirea Nicula, loc important de pelerinaj, unde vedem icoana Maicii Domnului realizata in 1681 de pictorul transilvanean Luca din Iclod.

Vineri, 31.12: Salina Turda – Petrecere de Revelion (aprox. 70 km)
Descoperim Salina Turda, un monument natural spectaculos, atestat in 1271, dar probabil mult mai vechi de atat. Din liftul ultramodern admiram cele 13 etaje subterane ale salinei, salile de sport si amfiteatrul nou construit unde au loc auditii si concerte. Dupa-amiaza revenim in Cluj si ne relaxam, pentru a fi gata pentru petrecerea care marcheaza trecerea dintre ani.

Sambata, 1.01: Tur de Cluj – Carnaval
La multi ani! Ziua incepe cu un mic dejun tarziu, dupa care pornim intr-un tur istoric prin Cluj. Descoperim urmele lasate de cele doua milenii de istorie locala, incepand cu pietrele castrului roman Napoca si continuand cu fortificatiile medievale sau fostele palate nobiliare. Vizitam Biserica Sfantul Mihail, un excelent exemplu de arhitectura gotica transilvaneana din secolul 15 si aflam mai multe despre pietele centrale ale orasului. Incheiem cu un carnaval vesel, condimentat cu preparate festive si muzica.

Duminica, 2.01: Cluj Napoca – Rimetea – Bucuresti (aprox. 465 km)
Dupa micul dejun ne indreptam spre Bucuresti. Pe traseu oprim in pitorescul sat Rimetea, unul dintre cele mai bine conservate sate din Romania, celebru pentru casele sale albe, cu obloane verzi, extrem de fotogenice, dar si pentru perspectiva de o frumusete care iti taie rasuflarea asupra Muntii Trascaului.

miercuri, 29.12: bucuresti – cluj napoca (aprox. 450 km)
pornim din bucuresti spre cluj, unde gazdele ne intampina calduros cu gustarea traditionala: visinata si cozonac ardelenesc. ne bucuram de timp liber pentru o vizita la unul dintre muzeele valoroase ale orasului si de atmosfera de iarna din centrul orasului.

joi, 30.12: castelul bánffy – manastirea nicula – gherla (aprox. 100 km)
la alegere intre program liber sau o excursie optionala de o zi (extracost). vizitam castelul bánffy de la bontida, numit si versailles-ul transilvaniei, odinioara resedinta uneia dintre cele importante familii de nobili maghiari. in continuare facem o oprire la gherla, unde descoperim urmele vechiului armenopolis si ne plimbam prin centrul baroc, construit in secolul 18 de colonistii armeni si bine pastrat pana in zilele noastre. ne incheiem ziua cu o vizita la manastirea nicula, loc important de pelerinaj, unde vedem icoana maicii domnului realizata in 1681 de pictorul transilvanean luca din iclod.

vineri, 31.12: salina turda – petrecere de revelion (aprox. 70 km)
descoperim salina turda, un monument natural spectaculos, atestat in 1271, dar probabil mult mai vechi de atat. din liftul ultramodern admiram cele 13 etaje subterane ale salinei, salile de sport si amfiteatrul nou construit unde au loc auditii si concerte. dupa-amiaza revenim in cluj si ne relaxam, pentru a fi gata pentru petrecerea care marcheaza trecerea dintre ani.

sambata, 1.01: tur de cluj – carnaval
la multi ani! ziua incepe cu un mic dejun tarziu, dupa care pornim intr-un tur istoric prin cluj. descoperim urmele lasate de cele doua milenii de istorie locala, incepand cu pietrele castrului roman napoca si continuand cu fortificatiile medievale sau fostele palate nobiliare. vizitam biserica sfantul mihail, un excelent exemplu de arhitectura gotica transilvaneana din secolul 15 si aflam mai multe despre pietele centrale ale orasului. incheiem cu un carnaval vesel, condimentat cu preparate festive si muzica.

duminica, 2.01: cluj napoca – rimetea – bucuresti (aprox. 465 km)
dupa micul dejun ne indreptam spre bucuresti. pe traseu oprim in pitorescul sat rimetea, unul dintre cele mai bine conservate sate din romania, celebru pentru casele sale albe, cu obloane verzi, extrem de fotogenice, dar si pentru perspectiva de o frumusete care iti taie rasuflarea asupra muntii trascaului.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Decembrie 2021 1,770 RON Rezerva

tarife incepand de la 1,770 RON

Servicii incluse

• 4 nopți cazare la hotel 4* în centrul orașului Cluj Napoca
• Mic dejun bufet și cina
• Primire tradiționala la sosire
• Petrecere de revelion cu cina festiva, open bar, muzica si momente folclorice
• Carnaval cu cina festiva, pachet de bauturi si muzica pe 1 ianuarie
• Turul Clujului istoric
• Vizita ghidata la Rimetea si Salina Turda
• Alte vizite conform descrierii
• Transport cu autocar modern, cu climatizare
• Ghid insotitor pentru intreaga perioada

Servicii neincluse

• Taxe și cheltuieli personale
• Mesele de pranz
• Intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile opționale


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours