Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Napoli, Pompei, Capri, Bari, Lecce, Matera

Descriere

Ziua 1 (28.12): BUCURESTINAPOLISORRENTO (55 km)
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 16:15 pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Napoli, cu decolare la ora 18:15. Aterizare in Napoli la ora locala 19:20 si transfer cu autocarul la hotel. Sosire si cazare la hotel Majestic Palace 4* sau similar in Sant Agnello, zona Sorrento. Cina la hotel cu bauturi incluse (½ sticla de apa si ¼ sticla de vin pe persoana).
Ziua 2 (29.12): TUR DE ORAS NAPOLI SI VIZITA POMPEII (100 km)
Mic dejun la hotel. Azi vom face un tur panoramic al orasului Napoli; in centrul orasului vom putea admira Catedrala, Piata Plebiscito unde se afla Palatul Regal si frumoasa biserica Sf. Francesco di Paula construita in stil neoclasic. Plecam spre Pompeii, oras opulent din antichitate ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie.
Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata din antichitate (biletul de intrare la Pompeii, aprox 15 Euro/ persoana nu este inclus). Intoarcere la hotel, cina cu bauturi incluse si cazare.
Ziua 3 (30.12): EXCURSIE OPTIONALA PE COASTA AMALFITANA (95 km)
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala pe parcursul careia vom vizita cateva dintre cele mai renumite orase de pe Coasta Amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din Europa. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, oras plin de culoare care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso,
Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de la inaltime. Intoarcere la hotel in Sant Agnello, cina si cazare.
Ziua 4 (31.12): EXCURSIE OPTIONALA IN INSULA CAPRI
Mic dejun. Excursie optionala in insula Capri, numita si “insula de vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde veti putea vizita renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Intoarcere la hotel. Seara, cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului, cu bauturi incluse: ½ sticla de apa si ¼ sticla de vin pe persoana si un pahar de sampanie la miezul noptii.
Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2020! NAPOLIALBEROBELLOBARI (400 km)
Mic dejun. Plecare dimineata devreme de la hotelul din Sant Agnello spre Alberobello, in regiunea Puglia. Alberobello este probabil cel mai faimos loc din Puglia si in acelasi timp emblematic datorita caselor “trulli”, unice in Italia si in lume. Intreg orasul este alcatuit din aceste case ‘trulli’, construite din calcar, deosebite prin faptul ca sunt constructii de tipul zidarie uscata cu acoperis conic. Plecare spre Bari, sosire si cazare la hotel Moderno 3* sau similar. Cina cu bauturi incluse (½ sticla de apa + ¼ sticla de vin pe persoana) la hotel.
Ziua 6 (02.01): TUR DE ORAS BARI, POLIGNANO A MARE SI MONOPOLI (90 km)
Mic dejun. Dimineata vom face un tur de oras in Bari, capitala Pugliei si unul dintre cele mai importante orase din sudul Italiei din punct de vedere economic si comercial, important port la Marea Adriatica. Bari mai este numit si “orasul Sfantului Nicolae” datorita faptului ca aici se afla moastele Sfantului, aduse din Turcia in sec al XI-lea. Pentru a adaposti moastele Sf. Nicolae a fost construita in sec al XII-lea Bazilica Sfantului Nicolae. La scurta distanta, in zona veche a orasului se afla Catedrala Sf. Sabino construita de asemenea in sec al XII-lea si fortareata Castello Svevo. In continuare, vom vizita doua orasele foarte pitoresti situate pe tarmul Marii Adriatice: Polignano a Mare si Monopoli. Monopoli, oras de origine greceasca este un loc de confluenta a numeroase imperii: roman, normand, longobard, bizantin si spaniol. Intoarcere la hotel in
Bari, cina si cazare.
Ziua 7 (03.01): EXCURSIE OPTIONALA LA LECCE SI OSTUNI (315 km)
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala in frumoasele orase Ostuni si Lecce situate la sud de Bari. Numit si Orasul Alb, Ostuni este unul dintre cele mai spectaculoase orase din sudul Italiei, renumit pentru efectul creat de casele sale albe,un exemplu incantator de arhitectura mediteraneeana. Orasul este o succesiune de nivele, scari, strazi inguste, alei, arcuri in care regasim farmecul unui oras medieval. Dupa sosirea in Ostuni, vom face o plimbare prin centrul istoric al orasului. Lecce este numit si “Florenta sudului” datorita
colectiei impresionante de arhitectura baroca. Orasul se remarca imediat prin ornamentele extravagante ale bisericilor si monumentelor.
Vom face un tur pietonal in centrul istoric al orasului unde cel mai mult impresioneaza Biserica Sfintei Cruci, cu o fatada opulenta realizata din “piatra de Lecce”. Alte atractii notabile din Lecce sunt Catedrala si Amfiteatrul Roman din secolul al II-lea. Intoarcere la hotel in Bari, cina si cazare.
Ziua 8 (04.01): BARIMATERANAPOLIBUCURESTI
Dupa micul dejun, plecare spre Matera unde vom vedea cel mai bine pastrat exemplu de asezare troglodita din arealul mediteranean, declarata Patrimoniu Universal de catre UNESCO. Orasul antic Sassi di Matera (Pietrele din Matera) este considerat ca fiind una dintre primele asezari omenesti din Italia, avandu-si originea intr-un asezamant troglodit din perioada preistorica. Orasul este vestit in intreaga lume pentru casele si bisericile sapate in roca vulcanica. Plecare spre aeroportul din Napoli pentru imbarcare pe zborul spre Bucuresti cu decolare la ora 20:05. Sosire in Bucuresti la ora 23:00.

ziua 1 (28.12): bucuresti – napoli – sorrento (55 km)
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul otopeni, ora 16:15 pentru imbarcare pe zborul companiei blue air spre napoli, cu decolare la ora 18:15. aterizare in napoli la ora locala 19:20 si transfer cu autocarul la hotel. sosire si cazare la hotel majestic palace 4* sau similar in sant agnello, zona sorrento. cina la hotel cu bauturi incluse (½ sticla de apa si ¼ sticla de vin pe persoana).

2 (29.12): tur de oras napoli si vizita pompeii (100 km)
mic dejun la hotel. azi vom face un tur panoramic al orasului napoli; in centrul orasului vom putea admira catedrala, piata plebiscito unde se afla palatul regal si frumoasa biserica sf. francesco di paula construita in stil neoclasic. plecam spre pompeii, oras opulent din antichitate ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie.
vizita la pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata din antichitate (biletul de intrare la pompeii, aprox 15 euro/ persoana nu este inclus). intoarcere la hotel, cina cu bauturi incluse si cazare.

3 (30.12): excursie optionala pe coasta amalfitana (95 km)
mic dejun. azi va propunem o excursie optionala pe parcursul careia vom vizita cateva dintre cele mai renumite orase de pe coasta amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din europa. vom face o scurta oprire pentru fotografii in positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, oras plin de culoare care coboara in trepte catre mare. loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (picasso,
cocteau, steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. in continuare ne oprim in statiunea amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala sf. andrea si piazza del duomo. ultima oprire este in ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de la inaltime. intoarcere la hotel in sant agnello, cina si cazare.

4 (31.12): excursie optionala in insula capri
mic dejun. excursie optionala in insula capri, numita si “insula de vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. vom vizita anacapri unde veti putea vizita renumita villa san michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita piazzetta si gradinile augustus de unde veti putea admira privelistea spre faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. intoarcere la hotel. seara, cina festiva de revelion la restaurantul hotelului, cu bauturi incluse: ½ sticla de apa si ¼ sticla de vin pe persoana si un pahar de sampanie la miezul noptii.

5 (01.01): la multi ani 2020! napoli – alberobello – bari (400 km)
mic dejun. plecare dimineata devreme de la hotelul din sant agnello spre alberobello, in regiunea puglia. alberobello este probabil cel mai faimos loc din puglia si in acelasi timp emblematic datorita caselor “trulli”, unice in italia si in lume. intreg orasul este alcatuit din aceste case ‘trulli’, construite din calcar, deosebite prin faptul ca sunt constructii de tipul zidarie uscata cu acoperis conic. plecare spre bari, sosire si cazare la hotel moderno 3* sau similar. cina cu bauturi incluse (½ sticla de apa + ¼ sticla de vin pe persoana) la hotel.

6 (02.01): tur de oras bari, polignano a mare si monopoli (90 km)
mic dejun. dimineata vom face un tur de oras in bari, capitala pugliei si unul dintre cele mai importante orase din sudul italiei din punct de vedere economic si comercial, important port la marea adriatica. bari mai este numit si “orasul sfantului nicolae” datorita faptului ca aici se afla moastele sfantului, aduse din turcia in sec al xi-lea. pentru a adaposti moastele sf. nicolae a fost construita in sec al xii-lea bazilica sfantului nicolae. la scurta distanta, in zona veche a orasului se afla catedrala sf. sabino construita de asemenea in sec al xii-lea si fortareata castello svevo. in continuare, vom vizita doua orasele foarte pitoresti situate pe tarmul marii adriatice: polignano a mare si monopoli. monopoli, oras de origine greceasca este un loc de confluenta a numeroase imperii: roman, normand, longobard, bizantin si spaniol. intoarcere la hotel in
bari, cina si cazare.

7 (03.01): excursie optionala la lecce si ostuni (315 km)
mic dejun. azi va propunem o excursie optionala in frumoasele orase ostuni si lecce situate la sud de bari. numit si orasul alb, ostuni este unul dintre cele mai spectaculoase orase din sudul italiei, renumit pentru efectul creat de casele sale albe,un exemplu incantator de arhitectura mediteraneeana. orasul este o succesiune de nivele, scari, strazi inguste, alei, arcuri in care regasim farmecul unui oras medieval. dupa sosirea in ostuni, vom face o plimbare prin centrul istoric al orasului. lecce este numit si “florenta sudului” datorita
colectiei impresionante de arhitectura baroca. orasul se remarca imediat prin ornamentele extravagante ale bisericilor si monumentelor.
vom face un tur pietonal in centrul istoric al orasului unde cel mai mult impresioneaza biserica sfintei cruci, cu o fatada opulenta realizata din “piatra de lecce”. alte atractii notabile din lecce sunt catedrala si amfiteatrul roman din secolul al ii-lea. intoarcere la hotel in bari, cina si cazare.

8 (04.01): bari – matera – napoli – bucuresti
dupa micul dejun, plecare spre matera unde vom vedea cel mai bine pastrat exemplu de asezare troglodita din arealul mediteranean, declarata patrimoniu universal de catre unesco. orasul antic sassi di matera (pietrele din matera) este considerat ca fiind una dintre primele asezari omenesti din italia, avandu-si originea intr-un asezamant troglodit din perioada preistorica. orasul este vestit in intreaga lume pentru casele si bisericile sapate in roca vulcanica. plecare spre aeroportul din napoli pentru imbarcare pe zborul spre bucuresti cu decolare la ora 20:05. sosire in bucuresti la ora 23:00.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 1,975 €

tarife incepand de la 1,975 €

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti – Napoli – Bucuresti cu compania Blue Air;
• un bagaj de cala de 32kg;
• 7 nopti cazare in camere standard, astfel: 4 nopti la hotel de 4* in Sant’Agnello (zona Sorrento) si 3 nopti la hotel
de 3* in Bari;
• demipensiune (mic dejun si cina);
• bauturi la cina (¼ sticla de vin si ½ sticla de apa pe persoana);
• cina festiva de Revelion cu bauturi incluse: ½ sticla de apa + ¼ sticla de vin pe persoana si un pahar de sampanie
la miezul noptii
• transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur;
• excursie de o zi la Napoli si Pompeii;
• vizita Alberobello;
• tur de oras Bari si vizite la Monopoli si Polignano a Mare;
• vizita Matera cu ghid local;
• insotitor roman de grup.
• taxele de aeroport (pot suferi modificari);

Servicii neincluse

cateringul in timpul zborului;
• taxele de oras, care se achita direct la hotel;
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in
pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in Italia, se achita la sosirea in
tara de destinatie;
• alte mese decat cele mentionate in program;
• biletele de intrare la obiectivele turistice;
• excursiile optionale (Coasta Amalfitana, Insula Capri, Lecce si Ostuni).

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.12: Otopeni 18:15 – Napoli 19:20 durata zborului: 2 ore si 5 minute
04.01: Napoli 20:05 – Otopeni 23:00 durata zborului: 1 ora si 55 minute
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20
participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva
dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor
inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la
avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30
zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate
de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara
care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu