Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Iasi

Descriere

Miercuri, 29.12: Bucuresti – Iasi (aprox. 390 km)
Pornim spre Iasi, unde gazdele ne intampina calduros cu tuica fiarta si colac moldovenesc. Ne bucuram de timp liber pentru o vizita la unul dintre muzeele valoroase ale orasului si de atmosfera de iarna din centrul orasului.

Joi, 30.12: Castelul Sturdza si Cramele Bucium (aprox. 130 km)
Fie alegi sa ramai in Iasi, fie te inscrii la excursia optionala care iti va dezvalui minunile din imprejurimile Iasiului. Vom afla impreuna fascinantele povesti ale familiior de boieri din Moldova, cu istoria lor si felul tihnit de trai, cu intrigi si legaturi nebanuite. Vizitam domeniul Sturdza din Miclauseni si ne bucuram de un tur ghidat al unuia dintre cele mai romantice castele din Moldova. Lucrurile nu se opresc aici, caci o surpriza se pregateste la castel! Vom fi intampinati de un grup de colindatori, care sa ne ureze un An Nou cu sanatate si belsug si ne incalzim cu “ceaiul casei”, pregatit din frunzele de Ginko Biloba, culese de maicutele de la Miclauseni din parcul dendrologic al domeniului. Incheiem ziua festiv, cu o oprire la Cramele Bucium si o degustare a savuroaselor vinuri.

Vineri, 31.12: Tur de Iasi – Petrecere de Revelion
Dupa un mic dejun copios, ne asteapta un tur al Iasului. Poposim la Bojdeuca lui Creanga, vizitam Parcul Copou si Teiul lui Eminescu, admiram Palatul Culturii, Piata Unirii, Casa Dosoftei si Biserica Trei Ierarhi. Palatul Roznovanu, Strada Lapusneanu, Universitatea Al. I. Cuza si multe alte obiective ne tin atentia treaza. Dupa-amiaza, ne tragem sufletul si ne pregatim pentru petrecerea de Revelion. Cina festiva este insotita de mancaruri delicioase, pachet de bauturi, muzica si momente folclorice. La multi ani!

Sambata, 1.01: Manastirile Iasului – Cina festiva
Dormim pana mai tarziu si ne dregem cu bunatati moldovenesti, amintindu-ne seara trecuta. Ne bucuram de prima zi din Noul An si ne punem sangele in miscare cu o plimbare in decorul de basm al manastirilor fortificate ale Iasului. Golia si Cetatuia sunt locuri parca decupate din forfota urbana, oaze de pace sufleteasca si stare de bine. Incheiem cu o plimbare la asa–numitii “Plopi fara sot” de pe dealul Bucium, un palc de plopi din apropierea hanului Trei Sarmale, unde se ospatau si beau vinul prieteniei Eminescu si Creanga. Seara ne asteapta cu un carnaval vesel, condimentat cu preparate festive si muzica.

Duminica, 2.01: Iasi – Bucuresti (aprox. 390 km)
Ne pregatim de plecarea spre casa, cu tolba plina cu amintiri minunate.

miercuri, 29.12: bucuresti – iasi (aprox. 390 km)
pornim spre iasi, unde gazdele ne intampina calduros cu tuica fiarta si colac moldovenesc. ne bucuram de timp liber pentru o vizita la unul dintre muzeele valoroase ale orasului si de atmosfera de iarna din centrul orasului.

joi, 30.12: castelul sturdza si cramele bucium (aprox. 130 km)
fie alegi sa ramai in iasi, fie te inscrii la excursia optionala care iti va dezvalui minunile din imprejurimile iasiului. vom afla impreuna fascinantele povesti ale familiior de boieri din moldova, cu istoria lor si felul tihnit de trai, cu intrigi si legaturi nebanuite. vizitam domeniul sturdza din miclauseni si ne bucuram de un tur ghidat al unuia dintre cele mai romantice castele din moldova. lucrurile nu se opresc aici, caci o surpriza se pregateste la castel! vom fi intampinati de un grup de colindatori, care sa ne ureze un an nou cu sanatate si belsug si ne incalzim cu “ceaiul casei”, pregatit din frunzele de ginko biloba, culese de maicutele de la miclauseni din parcul dendrologic al domeniului. incheiem ziua festiv, cu o oprire la cramele bucium si o degustare a savuroaselor vinuri.

vineri, 31.12: tur de iasi – petrecere de revelion
dupa un mic dejun copios, ne asteapta un tur al iasului. poposim la bojdeuca lui creanga, vizitam parcul copou si teiul lui eminescu, admiram palatul culturii, piata unirii, casa dosoftei si biserica trei ierarhi. palatul roznovanu, strada lapusneanu, universitatea al. i. cuza si multe alte obiective ne tin atentia treaza. dupa-amiaza, ne tragem sufletul si ne pregatim pentru petrecerea de revelion. cina festiva este insotita de mancaruri delicioase, pachet de bauturi, muzica si momente folclorice. la multi ani!

sambata, 1.01: manastirile iasului – cina festiva
dormim pana mai tarziu si ne dregem cu bunatati moldovenesti, amintindu-ne seara trecuta. ne bucuram de prima zi din noul an si ne punem sangele in miscare cu o plimbare in decorul de basm al manastirilor fortificate ale iasului. golia si cetatuia sunt locuri parca decupate din forfota urbana, oaze de pace sufleteasca si stare de bine. incheiem cu o plimbare la asa–numitii “plopi fara sot” de pe dealul bucium, un palc de plopi din apropierea hanului trei sarmale, unde se ospatau si beau vinul prieteniei eminescu si creanga. seara ne asteapta cu un carnaval vesel, condimentat cu preparate festive si muzica.

duminica, 2.01: iasi – bucuresti (aprox. 390 km)
ne pregatim de plecarea spre casa, cu tolba plina cu amintiri minunate.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Decembrie 2021 1,770 RON Rezerva

tarife incepand de la 1,770 RON

Servicii incluse

• 4 nopți cazare la hotel 4* în Iasi
• Mic dejun bufet si cina
• Primire tradiționala la sosire
• Petrecere de revelion cu cina festiva, pachet de bauturi, muzica si momente folclorice
• Cina festiva pe 1 ianuarie, cu muzica si pachet de bauturi
• Turul Iașiului istoric
• Vizită ghidata la manastirile Iasiului: Golia și Cetațuia
• Alte vizite conform descrierii
• Transport cu autocar modern, cu climatizare
• Ghid insotitor pentru intreaga perioada

Servicii neincluse

• Taxe și cheltuieli personale
• Mesele de pranz
• Intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile opționale


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours