Vizualizezi oferta circuit Israel, circuit Iordania, vacanta Israel, vacanta Iordania.

Circuit avion Israel, Iordania

Circuit Israel
  • Tari: Israel, Iordania
  • Orase tranzitate: Tel Aviv, Ierusalim, Nazareth, Amman, Bethlehem

Descriere

ZIUA 1 (28.12.2019): SIBIUTEL AVIVHAIFATIBERIAS
Intalnire la ora 04:10 pe Aeroportul International din Sibiu cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa WIZZ AIR spre Tel Aviv, decolare la ora 06:10. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv la ora 09:00. Apoi, deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris. Vom admira Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Nazaret pentru vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sfintilor Ioachim si Ana, si a Bisericii Ortodoxe Sfantul Arhanghel Gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit Fecioarei
Maria ca va naste pe Iisus Hristos-Fiul lui Dumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Deplasare la Tiberias. Cina si cazare hotel Bali 3* standard local (sau similar) in Tiberias.
ZIUA 2 (29.12.2019): TIBERIASTABGHACAPERNAUMVALEA IORDANULUIJERASHAMMAN
Mic dejun. Astazi vom vizita Capernaum, supranumit “Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. Deplasare Tiberias – Raul Iordan – Chibut Yardenit, ”locul amenajat al Botezului”. Deplasare la Ben Shean (Decapolis); vom trece peste podul Seik Husein, apa Iordanului, trecand din Israel in Iordania.
Deplasare la Jerash (anticul Gerasa), important oras in perioada romana. Vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare (Hadrian), strazi, arce si coloane deosebit de bine pastrate. Vom vizita Forumul Oval, Amfiteatrul, Templul lui Zeus, Aleea Cardo, in linie dreapta cu peste 200 de coloane in stil Doric si Ionic.
Continuand printre munti si vai adanci, ne indreptam spre Amman, capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Cina si cazare la hotel Jerusalem International 4* standard local (sau similar) in Amman.
ZIUA 3 (30.12.2019): AMMANMAREA MOARTA
Mic dejun. Vom incepe turul de oras in Amman, capitala Iordaniei, un oras relativ tanar in care putem simti la modul relaxat atmosfera Orientului Mijlociu. Amman este raspandit acum pe 19 dealuri si continua sa se extinda. Orasul are doua zone distincte: partea de vest, densa in zone rezidentiale cu cafenele, baruri si malluri moderne, si partea de est, unde se simte mai mult stilul traditional-conservator al capitalei. Vom vizita citadela situata pe cel mai inalt deal din Amman care contine cladiri din perioade istorice diferite: Templul lui Hercule, Palatul Omayad, biserica bizantina, iar la poalele sale se afla teatrul roman cu 6000 de locuri. Dupa amiaza vom vizita zona veche a orasului Amman unde se afla
bazarul, piata de aur si unde puteti degusta un deliciu iordanian, prajitura konafa, cu branza dulce. Aceasta este in acelasi timp o buna ocazie sa achizitionati suveniruri la un pret rezonabil. Dupa incheierea programului de vizite ne vom deplasa catre Marea Moarta. Cina si cazare la hotel Ramada Resort 4* standard local (sau similar) la Marea Moarta, in Iordania.
ZIUA 4 (31.12.2019): RELAXARE LA MAREA MOARTA
Mic dejun. Astazi ne relaxam la Marea Moarta, locul de pe pamanant situat la cea mai joasa altitudine: 410 m sub nivelul marii. Combinatia de apa si sare creeaza peisaje unice pe tarmul acestui lac foarte sarat. Apa este atat de sarata, incat oricine poate sa pluteasca usor pe suprafata apei. S-a demonstrat ca apa deosebit de sarata, precum si namolul terapeutic au beneficii deosebite pentru sanatate.
Participare la cina de Revelion in cadrul hotelului.
ZIUA 5 (01.01.2020): LA MULTI ANI 2020! MAREA MOARTAMUNTELE NEBOMADABAPETRA
Mic dejun intarziat. Ne indreptam spre Muntele Nebo (800m), unde Moise a fost ingropat, fiind astfel cel mai respectat loc Sfant din Iordania. Pe acest munte, puteti vedea ce a vazut Moise: o panorama impresionanta ce cuprinde Valea Iordanului, Marea Moarta, Ierihonul, Ierusalimul, teritoriu denumit “Pamantul Sfant!”. Prima Biserica de pe Muntele Nebo a fost construita la finele sec. al-IV-lea pentru a marca locul unde a murit Moise si a fost ingropat, fiind un loc de pelerinaj pentru crestini, dupa cum a fost desemnat de insusi Papa Paul Ioan II. Plecam spre orasul Madaba, renumit pentru mozaicurile din perioada bizantina, iar cel mai faimos este cel din interiorul bisericii ortodoxe Sf. Gheorghe care
reproduce pe o parte din pardoseala o harta a Tarii Sfinte. Mozaicul, care dateaza din anul 560, ilustreaza pe aceasta harta Palestina, Ierusalimul, orasul Bethleem, raul Iordan si Marea Moarta. In continuare, ne deplasare spre anticul Petra (aproximativ 3 ore), pe originala “Autostrada a Desertului”. Dupa amiaza vom vizita Little Petra, un sit arheologic situat la nord de Petra, Iordania, unde se afla vestigiile unei asezari nabateene mai mici. Cina si cazare la hotel Petra Panorama 4* standard local (sau similar) in Petra.
ZIUA 6 (02.01.2020): PETRAIERIHONBETHLEEM
Mic dejun. Dis-de-dimineata, vom vizita extraordinara capitala a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Vom vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei (se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos cca.5km).
Parasim Petra si, trecand peste Valea lui Moise, continuam spre granita si vom trece din Iordania in Israel in dreptul orasului Ierihon. Intram in Cisiordania, pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume: Ierihon. Vizita la Biserica Romaneasca cu Hramul “Tuturor Sfintilor” si Caminul aferent. Cina si cazare la hotel Manoly Plaza 4*, standard local (sau similar) in Bethleem.
ZIUA 7 (03.01.2020): BETHLEEMIERUSALIM
Mic dejun. In Bethleem – vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii (aici se afla o icoana a Maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); Deplasare cu autocarul spre Muntele Maslinilor. Continuam pe jos cu vizitarea Bisericilor Pater Noster (Tatal Nostru) si Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in Cetatea Sfanta prin poarta Sfantului Arhidiacon Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii ”Sfantului Mormant”- “Centrul Pamantului Crestin”. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Vizita in zona sitului arheologic “Cardo” si la ”Zidul Plangerii”. Cina si cazare la hotel Manoly Plaza 4*, standard local (sau similar) in Bethleem.
ZIUA 8 (04.01.2020): BETHLEEMTEL AVIVSIBIU
Transfer matinal (ora 05:30) la Aeroportul International ”Ben Gurion” Tel Aviv, pentru formalitatile de plecare.
Imbarcare cursa WIZZ AIR cu decolare la ora 09:50 si sosire la Sibiu la ora 12:50.

ziua 1 (28.12.2019): sibiu – tel aviv – haifa – tiberias
intalnire la ora 04:10 pe aeroportul international din sibiu cu insotitorul roman de grup. dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa wizz air spre tel aviv, decolare la ora 06:10. aterizare pe aeroportul ben gurion din tel aviv la ora 09:00. apoi, deplasare pe coasta mediteranei la haifa, splendid oras-port la marea mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele muntelui carmel. vizitarea manastirii stela maris. vom admira templul cultului bahai, cu gradinile pe terase suspendate. parasim haifa si ne indreptam spre nazaret pentru vizitarea bisericii catolice buna vestire, ridicata pe locul casei sfintilor ioachim si ana, si a bisericii ortodoxe sfantul arhanghel gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit fecioarei
maria ca va naste pe iisus hristos-fiul lui dumnezeu, pictata de fratii morosanu in anul 1977. deplasare la tiberias. cina si cazare hotel bali 3* standard local (sau similar) in tiberias.

2 (29.12.2019): tiberias – tabgha – capernaum – valea iordanului – jerash – amman
mic dejun. astazi vom vizita capernaum, supranumit “orasul domnului”, tabgha unde iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. muntele fericirilor – locul unde mantuitorul a rostit fericirile. deplasare tiberias – raul iordan – chibut yardenit, ”locul amenajat al botezului”. deplasare la ben shean (decapolis); vom trece peste podul seik husein, apa iordanului, trecand din israel in iordania.
deplasare la jerash (anticul gerasa), important oras in perioada romana. vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare (hadrian), strazi, arce si coloane deosebit de bine pastrate. vom vizita forumul oval, amfiteatrul, templul lui zeus, aleea cardo, in linie dreapta cu peste 200 de coloane in stil doric si ionic.
continuand printre munti si vai adanci, ne indreptam spre amman, capitala regatului hasemit al iordaniei, numita in antichitate philadelphia. cina si cazare la hotel jerusalem international 4* standard local (sau similar) in amman.

3 (30.12.2019): amman – marea moarta
mic dejun. vom incepe turul de oras in amman, capitala iordaniei, un oras relativ tanar in care putem simti la modul relaxat atmosfera orientului mijlociu. amman este raspandit acum pe 19 dealuri si continua sa se extinda. orasul are doua zone distincte: partea de vest, densa in zone rezidentiale cu cafenele, baruri si malluri moderne, si partea de est, unde se simte mai mult stilul traditional-conservator al capitalei. vom vizita citadela situata pe cel mai inalt deal din amman care contine cladiri din perioade istorice diferite: templul lui hercule, palatul omayad, biserica bizantina, iar la poalele sale se afla teatrul roman cu 6000 de locuri. dupa amiaza vom vizita zona veche a orasului amman unde se afla
bazarul, piata de aur si unde puteti degusta un deliciu iordanian, prajitura konafa, cu branza dulce. aceasta este in acelasi timp o buna ocazie sa achizitionati suveniruri la un pret rezonabil. dupa incheierea programului de vizite ne vom deplasa catre marea moarta. cina si cazare la hotel ramada resort 4* standard local (sau similar) la marea moarta, in iordania.

4 (31.12.2019): relaxare la marea moarta
mic dejun. astazi ne relaxam la marea moarta, locul de pe pamanant situat la cea mai joasa altitudine: 410 m sub nivelul marii. combinatia de apa si sare creeaza peisaje unice pe tarmul acestui lac foarte sarat. apa este atat de sarata, incat oricine poate sa pluteasca usor pe suprafata apei. s-a demonstrat ca apa deosebit de sarata, precum si namolul terapeutic au beneficii deosebite pentru sanatate.
participare la cina de revelion in cadrul hotelului.

5 (01.01.2020): la multi ani 2020! marea moarta – muntele nebo – madaba – petra
mic dejun intarziat. ne indreptam spre muntele nebo (800m), unde moise a fost ingropat, fiind astfel cel mai respectat loc sfant din iordania. pe acest munte, puteti vedea ce a vazut moise: o panorama impresionanta ce cuprinde valea iordanului, marea moarta, ierihonul, ierusalimul, teritoriu denumit “pamantul sfant!”. prima biserica de pe muntele nebo a fost construita la finele sec. al-iv-lea pentru a marca locul unde a murit moise si a fost ingropat, fiind un loc de pelerinaj pentru crestini, dupa cum a fost desemnat de insusi papa paul ioan ii. plecam spre orasul madaba, renumit pentru mozaicurile din perioada bizantina, iar cel mai faimos este cel din interiorul bisericii ortodoxe sf. gheorghe care
reproduce pe o parte din pardoseala o harta a tarii sfinte. mozaicul, care dateaza din anul 560, ilustreaza pe aceasta harta palestina, ierusalimul, orasul bethleem, raul iordan si marea moarta. in continuare, ne deplasare spre anticul petra (aproximativ 3 ore), pe originala “autostrada a desertului”. dupa amiaza vom vizita little petra, un sit arheologic situat la nord de petra, iordania, unde se afla vestigiile unei asezari nabateene mai mici. cina si cazare la hotel petra panorama 4* standard local (sau similar) in petra.

6 (02.01.2020): petra – ierihon – bethleem
mic dejun. dis-de-dimineata, vom vizita extraordinara capitala a nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. vom vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. ne vom opri in special pentru a vizita tezaurul al khazanek si amfiteatrul. petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a iordaniei (se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos cca.5km).
parasim petra si, trecand peste valea lui moise, continuam spre granita si vom trece din iordania in israel in dreptul orasului ierihon. intram in cisiordania, pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume: ierihon. vizita la biserica romaneasca cu hramul “tuturor sfintilor” si caminul aferent. cina si cazare la hotel manoly plaza 4*, standard local (sau similar) in bethleem.

7 (03.01.2020): bethleem – ierusalim
mic dejun. in bethleem – vizitarea bisericii ortodoxe a nativitatii (aici se afla o icoana a maicii domnului “aparatoarea bethleemului”, facatoare de minuni); deplasare cu autocarul spre muntele maslinilor. continuam pe jos cu vizitarea bisericilor pater noster (tatal nostru) si dominus flevit (domnul a plans), gradina getsimani cu biserica naţiunilor, biserica mormantului maicii domnului si pestera getsimani. vom intra in cetatea sfanta prin poarta sfantului arhidiacon stefan. parcurgerea pe jos a viei dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit iisus pe drumul crucii, pana la sfantul mormant. vizitarea bisericii ”sfantului mormant”- “centrul pamantului crestin”. urcare pe golgota, piatra ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. vizita in zona sitului arheologic “cardo” si la ”zidul plangerii”. cina si cazare la hotel manoly plaza 4*, standard local (sau similar) in bethleem.

8 (04.01.2020): bethleem – tel aviv – sibiu
transfer matinal (ora 05:30) la aeroportul international ”ben gurion” tel aviv, pentru formalitatile de plecare.
imbarcare cursa wizz air cu decolare la ora 09:50 si sosire la sibiu la ora 12:50.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Sibiu, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 1,040 €

tarife incepand de la 1,040 €

Servicii incluse

transport cu avionul Sibiu – Tel Aviv – Sibiu cu compania WIZZ AIR (cursa directa);
• 1 bagaj de cala de maxim 20 Kg /persoana;
• 1 bagaj de mana mic (cabina)/persoana (dimensiuni maxime: 40 cm x 30 cm x 20 cm);
• check-in gratuit in aeroport;
• asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire;
• 7 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hoteluri 3* si 4* standard local, conform programului: 1 noapte Tiberias, 1
noapte Amman, 2 nopti Marea Moarta, 1 noapte Petra, 2 nopti Bethleem;
• cina de Revelion la restaurantul hotelului;
• transport autocar modern (dotat cu aer conditionat), pentru executarea programului in Israel;
• intrari la obiectivele turistice din Israel;
• ghizii locali vorbitori de limba romana, la principalele obiective in Bethleem si Ierusalim;
• autocar (dotat cu aer conditionat) si ghid iordanian in Iordania;
• insotitor roman de grup;
• bilet de intrare Petra;
• taxa intrare-iesire Iordania;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari);

Servicii neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in
pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• catering la bordul aeronavei;
• bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 40 EURO/persoana – se practica in Israel si in Iordania, se
achita la sosire.
• bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu