Vizualizezi oferta circuit Portugalia, vacanta Portugalia.

Circuit avion Portugalia

Circuit Portugalia
  • Tari: Portugalia
  • Orase tranzitate: Lisabona, Cascais, Sintra, Vilamoura, Faro, Sevilla

Descriere

Ziua 1 (28.12.2019): BUCURESTILISABONA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 18:00 pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Lisabona. Sosire la Lisabona la ora locala 22:40. Transfer si cazare la hotel la hotel Vila Gale Cascais 4* in Cascais. Cina rece servita in camera.
Ziua 2 (29.12.2019): LISABONATUR DE ORAS
Mic dejun. Astazi avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos (exterior), o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Dupa amiaza timp liber in oras pentru plimbari cu insotitorul de grup. Transfer la hotel in Cascais. Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 3 (30.12.2019): LISABONASINTRACABO DA ROCAVILAMOURA (332 km)
Mic dejun. Plecam spre Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIVXVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Ne vom bucura aici de o priveliste fantastica, pe o stanca la 150m deasupra oceanului Atlantic. Plecam spre Vilamoura, in sudul Portugaliei. Sosire in cursul serii. Cazare si cina la hotel Vila Gale Ampalius 4* din statiunea Vilamoura.
Ziua 4 (31.12.2019): FARO – tur de oras / Petrecere de Revelion
Mic dejun. Astazi va invitam intr-un tur panoramic de jumatate de zi in Faro, capitala regiunii Algarve. Este un oras modern, cu un centru istoric bine conservat, cu cladiri construite in stil maur si varuite in culori vii. Dupa pranz vom reveni la hotel pentru a ne pregati de petrecerea de revelion. Seara, participare la petrecerea festiva de Revelion organizata la restaurantul hotelului. Bauturile sunt incluse. Muzica buna si buna dispozitie sunt garantate!
Ziua 5 (01.01.2020): LA MULTI ANI 2020! VILAMOURA
Mic dejun tarziu. Va propunem sa incepeti anul bucurandu-va de facilitatile hotelului: piscina interioara incalzita, sauna, jacuzzi, baie turceasca. Doritorii de pot plimba prin Vilamoura, o statiune-port cosmopolita. Zona portuara este principalul centru de activitati al statiunii si unul din cele mai renumite din Algarve, aici aflandu-se cele mai multe hoteluri, restaurante, baruri si magazine. In centrul statiunii se afla muzeul Cerro da Vila si ruinele romane ce reprezinta ramasitele unui complex de bai romane si resedinte datand din secolul I. Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 6 (02.01.2020): VILAMOURASEVILLAVILAMOURA (428km)
Mic dejun. Astazi va invitam intr-o excursie in capitala Andaluziei, Sevilla, o mostra din splendoarea Spaniei. Celebra pentru arhitectura si istoria sa, Sevilla este un oras modern, cosmopolit a carui vizita nu trebuie ratata. In timpul turului vom admira cladirile construite pentru Expo’ 92, Bazilica Macarena, cartierul evreiesc, Piata Spaniei, Parcul Maria Luisa. Inainte de intoarcerea in Algarve, excursia permite timp liber pentru
pranz si vizita individuala a vestitei catedrale gotice si a Palatului Alcazar. Revenim in Vilamoura in cursul serii pentru cazare si cina la restaurantul hotelului.
Ziua 7 (03.01.2020): SAGRES & LAGOS – excursie optionala
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala care va ofera sansa de a afla mai multe despre Era Descoperirilor portugheze. La ora 09:00 vom pleca spre Sagres unde vom admira fortareata din secolul XV. Vom ajunge apoi la cel mai sud-vestic punct al Europei, Capul Sf. Vincent. Vom continua cu Lagos unde vom vizita biserica aurita Sf Anton si prima piata de sclavi din Europa. Vom admira Ponta da Piedade, o formatiune spectaculoasa de stanci. Dupa amiaza, vom vizita crama Quinta dos Vales unde ne vom bucura si de o degustare de vinuri (3 sortimente din gama „Marques dos Vales”).
In jurul orei 17:00 revenim la hotel pentru cazare si cina. Pret informativ minim 25 persoane: 60 Euro/persoana.
Ziua 8 (04.01.2020): VILAMOURAEVORAAEROPORT LISABONA (340km) – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Plecam catre Evora, oras cunoscut si sub numele de Orasul Roman fiind declarat patrimoniu universal UNESCO. In turul pe care il efectuam in centrul istoric admiram: Templul Roman, Catedrala (vizita inclusa) si Biserica Franciscana. Vom avea apoi putin timp liber pentru a ne plimba pe strazile mestesugresti, unde putem admira obiecte din lut pictate, obiecte din cupru si mobila plina de culoare. Plecam spre aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu decolare la ora 23:30. Sosire la Bucuresti la ora 05:40 (a doua zi, pe 05.01).

ziua 1 (28.12.2019): bucuresti – lisabona
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni) la ora 18:00 pentru imbarcare pe cursa blue air cu destinatia lisabona. sosire la lisabona la ora locala 22:40. transfer si cazare la hotel la hotel vila gale cascais 4* in cascais. cina rece servita in camera.

2 (29.12.2019): lisabona – tur de oras
mic dejun. astazi avem programat un tur cu ghid local al orasului lisabona. se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu biserica dos jeronimos (exterior), o adevarata bijuterie a artei manueline, turnul belem si padrao dos descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale portugaliei. vom vedea apoi piata marques de pombal, avenida da liberdade, piata restauradores si piata rossio. dupa amiaza timp liber in oras pentru plimbari cu insotitorul de grup. transfer la hotel in cascais. cina la restaurantul hotelului.

3 (30.12.2019): lisabona – sintra – cabo da roca – vilamoura (332 km)
mic dejun. plecam spre sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre unesco patrimoniu universal. vom putea vizita palatul national, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele xiv – xvi; timp liber in centrul orasului sintra. plecare spre cabo da roca, cel mai vestic punct al europei continentale. ne vom bucura aici de o priveliste fantastica, pe o stanca la 150m deasupra oceanului atlantic. plecam spre vilamoura, in sudul portugaliei. sosire in cursul serii. cazare si cina la hotel vila gale ampalius 4* din statiunea vilamoura.

4 (31.12.2019): faro – tur de oras / petrecere de revelion
mic dejun. astazi va invitam intr-un tur panoramic de jumatate de zi in faro, capitala regiunii algarve. este un oras modern, cu un centru istoric bine conservat, cu cladiri construite in stil maur si varuite in culori vii. dupa pranz vom reveni la hotel pentru a ne pregati de petrecerea de revelion. seara, participare la petrecerea festiva de revelion organizata la restaurantul hotelului. bauturile sunt incluse. muzica buna si buna dispozitie sunt garantate!

5 (01.01.2020): la multi ani 2020! vilamoura
mic dejun tarziu. va propunem sa incepeti anul bucurandu-va de facilitatile hotelului: piscina interioara incalzita, sauna, jacuzzi, baie turceasca. doritorii de pot plimba prin vilamoura, o statiune-port cosmopolita. zona portuara este principalul centru de activitati al statiunii si unul din cele mai renumite din algarve, aici aflandu-se cele mai multe hoteluri, restaurante, baruri si magazine. in centrul statiunii se afla muzeul cerro da vila si ruinele romane ce reprezinta ramasitele unui complex de bai romane si resedinte datand din secolul i. cina la restaurantul hotelului.

6 (02.01.2020): vilamoura – sevilla – vilamoura (428km)
mic dejun. astazi va invitam intr-o excursie in capitala andaluziei, sevilla, o mostra din splendoarea spaniei. celebra pentru arhitectura si istoria sa, sevilla este un oras modern, cosmopolit a carui vizita nu trebuie ratata. in timpul turului vom admira cladirile construite pentru expo’ 92, bazilica macarena, cartierul evreiesc, piata spaniei, parcul maria luisa. inainte de intoarcerea in algarve, excursia permite timp liber pentru
pranz si vizita individuala a vestitei catedrale gotice si a palatului alcazar. revenim in vilamoura in cursul serii pentru cazare si cina la restaurantul hotelului.

7 (03.01.2020): sagres & lagos – excursie optionala
mic dejun. va propunem o excursie optionala care va ofera sansa de a afla mai multe despre era descoperirilor portugheze. la ora 09:00 vom pleca spre sagres unde vom admira fortareata din secolul xv. vom ajunge apoi la cel mai sud-vestic punct al europei, capul sf. vincent. vom continua cu lagos unde vom vizita biserica aurita sf anton si prima piata de sclavi din europa. vom admira ponta da piedade, o formatiune spectaculoasa de stanci. dupa amiaza, vom vizita crama quinta dos vales unde ne vom bucura si de o degustare de vinuri (3 sortimente din gama „marques dos vales”).
in jurul orei 17:00 revenim la hotel pentru cazare si cina. pret informativ minim 25 persoane: 60 euro/persoana.

8 (04.01.2020): vilamoura – evora – aeroport lisabona (340km) – bucuresti
mic dejun. eliberarea camerelor la ora 11:00. plecam catre evora, oras cunoscut si sub numele de orasul roman fiind declarat patrimoniu universal unesco. in turul pe care il efectuam in centrul istoric admiram: templul roman, catedrala (vizita inclusa) si biserica franciscana. vom avea apoi putin timp liber pentru a ne plimba pe strazile mestesugresti, unde putem admira obiecte din lut pictate, obiecte din cupru si mobila plina de culoare. plecam spre aeroportul din lisabona pentru imbarcare pe cursa blue air cu decolare la ora 23:30. sosire la bucuresti la ora 05:40 (a doua zi, pe 05.01).

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 1,085 € Rezerva

tarife incepand de la 1,085 €

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti – Lisabona si retur cu compania BLUE AIR;
• 1 bagaj de cala de 32 kg si un bagaj de mana de 10 kg;
• 7 nopti cazare la hoteluri 4*: 2 nopti cu mic dejun la hotel Vila Gale Cascais 4* si 5 nopti la hotel Vila Gale
Ampalius 4* sau similar;
• 6 cine din care una rece servita in camera in prima seara;
• petrecere si cina festiva de Revelion cu bauturi incluse;
• tur de oras in Lisabona cu autocar si ghid local;
• excursie la Sintra si Cabo di Roca si intrare la Palatul National;
• tur panoramic de oras de jumatate de zi in Faro cu autocarul;
• excursie de o zi la Sevilla cu autocarul;
• tur pietonal cu insotitorul de grup si intrare la catedrala din Evora;
• transferuri aeroport – Cascais si Vilamoura – Evora – aeroport cu autocarul;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in
Portugalia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• taxa municipala impusa de primaria orasului Cascais (se achita personal, la receptia hotelului 2
Euro/persoana/noapte)
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program (exceptie cina festiva de revelion).

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.12.2019 Bucuresti 20:00 – Lisabona 22:40 durata zborului: 4h40minute
04.01.2020 Lisabona 23:30 – Bucuresti 05:40 (pe 05.01) durata zborului: 4h10minute
GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru grup 25 – 29 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 25
participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva
dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor
inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile
la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30
zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate
de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara
care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu