Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit autocar Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Istanbul

Descriere

Ziua I 30.12.2020

Plecare din București la ora 07.00 pe traseul Ruse – Veliko Tarnovo –Edirne. Dupa formalitatile de cazare la hotelul ales, timp liber la dispozitie.

Ziua II

Mic dejun. Program liber la dispoziția turiștilor pentru shopping in Marele Bazar sau in magazinele din cartierele Sultanahmet si Laleli. Cazare la hotelul ales.

OPȚIONAL : CINA FESTIVA DE REVELION 80 EUR /Persoana

Ziua III

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau Excursie pe 2 continente : traversam în Asia pe podul Bosfor si ne întoarcem pe podul Fatih Sultan Mehmet ; Tur pietonal cu ghid local al fostei capitale bizantine : Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, marea biserica Sfânta Sofia, Hipodromul și Obeliscul egiptean ; Croaziera pe Bosfor cu ghid local. Cazare la același hotel.

Ziua IV Mic dejun. In cursul dimineții puteți vedea spectacolul culorilor și al miresmelor din Bazarul Egiptean cu mirodenii sau sa vizitați, optional, Palatul Dolmabahce, ultima reședința a sultanilor otomani. Vizita în cartierul PIERRE LOTY unde vom vedea moscheea EYUP, una din cele mai importante din Istanbul. Cazare la același hotel.

Ziua V

Mic dejun. Plecare spre România cu un scurt popas la Edirne unde vom vedea moscheea Selimiye și vom face ultimele cumpărături la Bazar. Sosire în București in jurul orei 23.00, în funcție de trafic și formalități vamale.

ziua i 30.12.2020

plecare din bucurești la ora 07.00 pe traseul ruse – veliko tarnovo –edirne. dupa formalitatile de cazare la hotelul ales, timp liber la dispozitie.

ii

mic dejun. program liber la dispoziția turiștilor pentru shopping in marele bazar sau in magazinele din cartierele sultanahmet si laleli. cazare la hotelul ales.

opȚional : cina festiva de revelion 80 eur /persoana

ziua iii

mic dejun. timp liber pentru vizite individuale sau excursie pe 2 continente : traversam în asia pe podul bosfor si ne întoarcem pe podul fatih sultan mehmet ; tur pietonal cu ghid local al fostei capitale bizantine : moscheea albastra, palatul topkapi, marea biserica sfânta sofia, hipodromul și obeliscul egiptean ; croaziera pe bosfor cu ghid local. cazare la același hotel.

iv mic dejun. in cursul dimineții puteți vedea spectacolul culorilor și al miresmelor din bazarul egiptean cu mirodenii sau sa vizitați, optional, palatul dolmabahce, ultima reședința a sultanilor otomani. vizita în cartierul pierre loty unde vom vedea moscheea eyup, una din cele mai importante din istanbul. cazare la același hotel.

v

mic dejun. plecare spre românia cu un scurt popas la edirne unde vom vedea moscheea selimiye și vom face ultimele cumpărături la bazar. sosire în bucurești in jurul orei 23.00, în funcție de trafic și formalități vamale.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Decembrie 2020 199 € Rezerva

tarife incepand de la 199 €

Servicii incluse

- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4****
- Transport cu autocar licentiat prntru curse externe
– Insotitor de grup pe timpul deplasarii;
– Vizite la obiectivele turistice cuprinse in program, fara taxele de intrare

Servicii neincluse

- Transportul in comun in Istanbul
- Taxele de intrare la obiectivele turistice
- Croaziera pe Bosfor : 10 euro
- Turul centrului istoic : 10 euro
- Excursie peste Bodfor : 5 euro
- Cina festiva de Revelion : circa 80 euro/persoana
- Supliment hotel RAMADA 4**** : 10 euro / persoana

Observatii

Tariful este valabil pentru un numar de minim 40 turisti. Pentru un grup de 30-39 turisti se achita suplimentar 50 lei
Hoteluri
Royal 4
– Ramada Old City 4* – Divani Ali 4*


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour