Vizualizezi oferta circuit Rusia, vacanta Rusia.

Circuit avion Rusia

Circuit Rusia
  • Tari: Rusia
  • Orase tranzitate: Moscova, Sankt Petersburg

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Moscova (2 nopti)
Plecam catre Moscova din aeroportul Otopeni. Tur panoramic al metropolei incluzand Catedrala Sf. Vasile Blajenii, Teatrul Balsoi, Catedrala Mantuitorului, Piata Rosie, Manastirea Novodevichy, Manastirea Sfintei Treimi. Transfer si cazare in Moscova la Hotel Maxima Irbis 3*, Gostinichnaya Street 1, Moscova.

Ziua 2: Moscova
Vizitarea faimosului Kremlin, constructie monumentala fortificata situata in inima metropolei, care cuprinde patru palate si patru biserici inconjurate de ziduri si turnuri, astazi resedinta oficiala a presedintelui Federatiei Ruse.
Dupa amiaza, optional – vizita la Galeria Tretiakov, cea mai bogata colectie de pictura si arta traditionala rusa din lume si la Muzeul Borodino Panorama. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Moscova – Tur al Metroului – St. Petersburg (4 nopti)
Tur al Metroului – atractie de prima clasa, vizitand cateva statii dintre cele mai frumoase din lume, decorate cu candelabre si arcuri din marmura, construite cu peste 50 de ani in urma. Transfer la aeroport pentru zborul spre St. Petersburg.
Cazare St. Petersburg la hotel Okhtinskaya 3*, Bolsheokhtinsky Prospekt 4, Krasnogvardeisky district, Sankt Petersburg. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: St. Petersburg
Tur panoramic – se pot admira cele mai importante obiective ale orasului: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt, Catedral Sfantul Isaac, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, Fortareata Sfintii Petru si Pavel – vizita inclusa Catedrala Petru si Pavel, unde sunt inmormantati toti tarii rusi de la Petru pana la ultimii Romanovi, unde se gaseste si cavoul lui Petru cel Mare, Biserica Invierii lui Hristos – in stil vechi rusesc, cu cea mai mare suprafata de mozaic din lume (peste 7.500 m²).
Pe traseu pot fi admirate si Palatul Menshikov, Universitatea de Stat, cladirea Senatului, Filarmonica, Teatrul Mariinsky si Biserica Sf. Nicolae. Dupa amiaza, optional – vizita la Muzeul Ermitaj. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: St. Petersburg – Palatul Peterhof
Optional, va propunem o vizita la Palatul si Gradinile Peterhof, cunoscut ca Versailles-ul Rusiei. Localizat in afara orasului Sankt Petersburg, grandiosul Palat Peterhof este de fapt un ansamblu de palate si gradini construite pentru Petru cel Mare. Seara, optional – spectacol folcloric traditional. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: St. Petersburg – Puskin
Excursie optionala la Palatul Ecaterinei cea Mare cu celebra si enigmatica camera de chihlimbar, disparuta fara urma si refacuta in urma cu doar cativa ani. Un palat maret pentru o mare imparateasa. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: St. Petersburg – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun la hotel.

ziua 1: bucuresti – moscova (2 nopti)
plecam catre moscova din aeroportul otopeni. tur panoramic al metropolei incluzand catedrala sf. vasile blajenii, teatrul balsoi, catedrala mantuitorului, piata rosie, manastirea novodevichy, manastirea sfintei treimi. transfer si cazare in moscova la hotel maxima irbis 3*, gostinichnaya street 1, moscova.

2: moscova
vizitarea faimosului kremlin, constructie monumentala fortificata situata in inima metropolei, care cuprinde patru palate si patru biserici inconjurate de ziduri si turnuri, astazi resedinta oficiala a presedintelui federatiei ruse.
dupa amiaza, optional – vizita la galeria tretiakov, cea mai bogata colectie de pictura si arta traditionala rusa din lume si la muzeul borodino panorama. mese incluse: mic dejun.

3: moscova – tur al metroului – st. petersburg (4 nopti)
tur al metroului – atractie de prima clasa, vizitand cateva statii dintre cele mai frumoase din lume, decorate cu candelabre si arcuri din marmura, construite cu peste 50 de ani in urma. transfer la aeroport pentru zborul spre st. petersburg.
cazare st. petersburg la hotel okhtinskaya 3*, bolsheokhtinsky prospekt 4, krasnogvardeisky district, sankt petersburg. mese incluse: mic dejun.

4: st. petersburg
tur panoramic – se pot admira cele mai importante obiective ale orasului: palatul de iarna, strada nevsky prospekt, catedral sfantul isaac, piata decembristilor, statuia lui petru cel mare, fortareata sfintii petru si pavel – vizita inclusa catedrala petru si pavel, unde sunt inmormantati toti tarii rusi de la petru pana la ultimii romanovi, unde se gaseste si cavoul lui petru cel mare, biserica invierii lui hristos – in stil vechi rusesc, cu cea mai mare suprafata de mozaic din lume (peste 7.500 m²).
pe traseu pot fi admirate si palatul menshikov, universitatea de stat, cladirea senatului, filarmonica, teatrul mariinsky si biserica sf. nicolae. dupa amiaza, optional – vizita la muzeul ermitaj. mese incluse: mic dejun.

5: st. petersburg – palatul peterhof
optional, va propunem o vizita la palatul si gradinile peterhof, cunoscut ca versailles-ul rusiei. localizat in afara orasului sankt petersburg, grandiosul palat peterhof este de fapt un ansamblu de palate si gradini construite pentru petru cel mare. seara, optional – spectacol folcloric traditional. mese incluse: mic dejun.

6: st. petersburg – puskin
excursie optionala la palatul ecaterinei cea mare cu celebra si enigmatica camera de chihlimbar, disparuta fara urma si refacuta in urma cu doar cativa ani. un palat maret pentru o mare imparateasa. mese incluse: mic dejun.

7: st. petersburg – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de retur spre bucuresti. mese incluse: mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
26 Mai 2019 729 €
Data plecare Tarif
16 Iunie 2019 729 €
Data plecare Tarif
28 Iulie 2019 729 €

tarife incepand de la 729 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Moscova/St. Petersburg – Bucuresti
Zbor intern Moscova – St. Petersburg
2 nopti cazare cu mic dejun in Moscova la hotel de 3*
4 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel de 3*
Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Vizita inclusa Catedrala Petru si Pavel
Vizita la Metroul din Moscova
Vizita la Kremlin cu bilet de intrare inclus
Tur panoramic Moscova
Tur panoromic St. Petersburg
Asistenta turistica locala in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 189 €/persoana
Taxele de aeroport zbor intern 79 €/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse
Taxa de viza si procesare Rusia 85 €/persoana (se poate modifica)
Supliment plecari Mai/Iunie 169 euro/persoana

Observatii

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.
Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours