Vizualizezi oferta circuit Grecia, vacanta Grecia.

Circuit autocar Grecia

Circuit Grecia
  • Tari: Grecia
  • Orase tranzitate: Atena, Salonic

Descriere

Ziua 1: BUCURESTIINSULA EVIA

Întâlnire la ora 22:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta București – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Grecia.

Ziua 2: LOUTRA EDIPSOS

Odata ajunși in Grecia ne continuam traseul spre Salonic, pentru vizita si tur pietonal al orasului in care vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema orasului Salonic – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Continuam spre Glyfa (ferry) – Agiokampos – Loutra Edipsos, pentru cazare si cina.

Ziua 3: LOUTRA EDIPSOS

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja in orasul balnear – Loutra Edipsos. Cazare si cina.

Ziua 4: LOUTRA EDIPSOSSFANTUL IOAN RUSULSFANTUL DAVIDCASCADA DRIMONA

Mic dejun. Timp liber in statiune sau optional (20 euro) turul nordului Insulei Evia. Primul popas il vom face la Biserica Sfantul Ioan Rusu, făcătorul de minuni și vindecătorul celor bolnavi, aflata in localitatea Prokopi. Continuam apoi spre Manastirea Sfantul David si Cascadele de la Drimona pentru cateva momente de liniste si relaxare. Cazare si cina.

Ziua 5: LOUTRA EDIPSOSATENA

Mic dejun. Timp liber în stațiune sau excursie opționala (35 euro) in capitala Greciei, Atena, unde cei insetati de istorie vor vizita situl arheologic cel mai important al lumii antice – Acropole, vom face turul orasului Atena si vom vedea toate punctele importante in timp ce ascultam povestea acestora, vom merge in Piata Monastiraki, in bazarul atenian, pentru cumparaturi pe celebra strada comerciala a Atenei, Ermou si vom vedea schimbarea garzii evzonilor la Palatul Parlamentului. Intoarcere pentru cazare si cina.

Ziua 6: LOUTRA EDIPSOS – Croazieră la Lichadonisia

Timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja. Optional (32 euro) va propunem o croazieră la Lichadonisia. Aici veți descoperi una dintre cele mai frumoase plaje, situată în arhipelagul de insule vulcanice Lichadonisia. În cursul acestei mini-croaziere vom putea vedea o epavă situată la 10m sub apă, ruinele unui vechi sat, ruinele unei mănăstiri și, dacă suntem norocoși, o familie de foci. După turul insulelor cu vaporașul vom avea la dispoziţie timp liber pentru plajă şi servirea mesei de prânz la Beach Bar-ul de pe insulă. Apoi ne vom îmbarca din nou pe vas pentru o călătorie de încă 30 minute până în Agios Georgios. Cazare si cina.

Ziua 7: LOUTRA EDIPSOSBUCURESTI

Dupa micul dejun, plecam catre Agiokampos, de unde ne imbarcam pe primul ferryboat pentru intoarcerea catre Romania.

In drumul nostru, facem o pauza la poalele Muntelui Olimp pentru a ne inchina la Manastirea Sfantului Efrem Sirul. Ctitorita in 1983, manastirea impresioneaza prin arhitectuza bizantina, fiind locul unde se pastreaza o parte din mana dreapta a sfantului. Ne continuăm, apoi, traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.

Obiectivele marcate prin caractere îngroşate şi înclinate (Bold-Italic) se vor vizita doar pe exterior.

Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

DOCUMENTE NECESARE: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT

ziua 1: bucuresti – insula evia

Întâlnire la ora 22:30 cu reprezentantul agenţiei în parcarea academiei militare romane (universitatea naţională de aparare carol i), acces dinspre bd. eroilor. plecare la ora 23:00 pe ruta bucurești – giurgiu – ruse – sofia – kulata – grecia.

2: loutra edipsos

odata ajunși in grecia ne continuam traseul spre salonic, pentru vizita si tur pietonal al orasului in care vom admira zona centrala, faimoasa piata aristotelus, rotonda, arcul lui galerius, biserica sf. dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema orasului salonic – turnul alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui alexandru cel mare. continuam spre glyfa (ferry) – agiokampos – loutra edipsos, pentru cazare si cina.

3: loutra edipsos

mic dejun. timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja in orasul balnear – loutra edipsos. cazare si cina.

4: loutra edipsos – sfantul ioan rusul – sfantul david – cascada drimona

mic dejun. timp liber in statiune sau optional (20 euro) turul nordului insulei evia. primul popas il vom face la biserica sfantul ioan rusu, făcătorul de minuni și vindecătorul celor bolnavi, aflata in localitatea prokopi. continuam apoi spre manastirea sfantul david si cascadele de la drimona pentru cateva momente de liniste si relaxare. cazare si cina.

5: loutra edipsos – atena

mic dejun. timp liber în stațiune sau excursie opționala (35 euro) in capitala greciei, atena, unde cei insetati de istorie vor vizita situl arheologic cel mai important al lumii antice – acropole, vom face turul orasului atena si vom vedea toate punctele importante in timp ce ascultam povestea acestora, vom merge in piata monastiraki, in bazarul atenian, pentru cumparaturi pe celebra strada comerciala a atenei, ermou si vom vedea schimbarea garzii evzonilor la palatul parlamentului. intoarcere pentru cazare si cina.

6: loutra edipsos – croazieră la lichadonisia

timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja. optional (32 euro) va propunem o croazieră la lichadonisia. aici veți descoperi una dintre cele mai frumoase plaje, situată în arhipelagul de insule vulcanice lichadonisia. În cursul acestei mini-croaziere vom putea vedea o epavă situată la 10m sub apă, ruinele unui vechi sat, ruinele unei mănăstiri și, dacă suntem norocoși, o familie de foci. după turul insulelor cu vaporașul vom avea la dispoziţie timp liber pentru plajă şi servirea mesei de prânz la beach bar-ul de pe insulă. apoi ne vom îmbarca din nou pe vas pentru o călătorie de încă 30 minute până în agios georgios. cazare si cina.

7: loutra edipsos – bucuresti

dupa micul dejun, plecam catre agiokampos, de unde ne imbarcam pe primul ferryboat pentru intoarcerea catre romania.

in drumul nostru, facem o pauza la poalele muntelui olimp pentru a ne inchina la manastirea sfantului efrem sirul. ctitorita in 1983, manastirea impresioneaza prin arhitectuza bizantina, fiind locul unde se pastreaza o parte din mana dreapta a sfantului. ne continuăm, apoi, traseul pe ruta sofia – ruse – giurgiu – bucureşti. sosire in bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.

obiectivele marcate prin caractere îngroşate şi înclinate (bold-italic) se vor vizita doar pe exterior.

pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

documente necesare: carte de identitate sau pasaport

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Octombrie 2020 180 €
19 Octombrie 2020 199 €

tarife incepand de la 180 €

Servicii incluse

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
» 5 nopti cazare cu demipensiune in Loutra Edipsou;
» Vizite la Salonic, Edipsos, Manastirea Sf. Efrem Sirul;
» Însoțitor de grup.

Servicii neincluse

» Bilet ferry boat Glifa-Agiokampos-Glifa 15 €/ pers (se achită la autocar); (include taxa de ferry de persoană și autocar dus-întors + transfer port-cazare-port);
» Asigurarea medicală;
» Asigurare Travel (medicala+storno);
» Intrările la obiectivele turistice;
» Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.

Excursii optionale:

• Excursie la Atena – 35 Euro/adult
• Excursie Sf. Ioan Rusul, Sf. David, Drimona – 20 euro/adult
• Croazieră la Lichadonisia – 32 Euro/adult

Observatii

ATENTIE:

  • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
  • Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
  • Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Grup minim 25 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane.

Condiţii de plata/anulare

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour