Vizualizezi oferta circuit Italia, circuit Franta, vacanta Italia, vacanta Franta.

Circuit avion Italia, Franta

Circuit Italia
  • Tari: Italia, Franta
  • Orase tranzitate: Catania, Genova, Bastia, Ajaccio, Palau, Cagliari, Palermo, Agrigento, Siracusa, Taormina, Roccalumera, Bergamo

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Catania – Roccalumera (3 nopti)
Intalnire pe aeroportul Otopeni pentru zborul catre Catania. Sosire si tur panoramic Catania. Ne indreptam catre hotel. Cazare la Hotel La Piramide 3***, Via Piccolo Torrente Pagliara, Italia.

Ziua 2: Roccalumera – Taormina – Vulcanul Etna
Excursie optionala de o zi la Taormina si Vulcanul Etna, cel mai inalt (3340 m) si mai activ vulcan din Europa. In medie, Etna erupe o data la 3 luni. Regiunea de la poalele vulcanului este dens populata, solul cu cenusa vulcanica favorizand cultivarea vitei de vie, a maslinilor si a pomilor fructiferi. Traseul merge pana la fostul refugiu montan Sapienza (1910 m).
Taormina este fosta capitala a Siciliei bizantine, oras istoric al carui farmec a impresionat de-a lungul secolelor numerosi artisti. Principala atractie turistica este Teatrul Grec, care se numara printre cele mai renumite vestigii antice din Italia.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Roccalumera – Notto – Siracusa (130 Km)
Excursie optionala la Notto – Siracusa. Excursia incepe cu vizita orasul Notto, cel mai baroc oras al Siciliei. Si continuam cu Siracusa, metropola lumii antice grecesti. Plecare de-a lungul coastei Marii Ionice spre Siracusa, unul dintre cele mai mari centre ale civilizatiei antice grecesti, urmasa Atenei si inaintasa Romei si Cartaginei, locul unde s-a nascut Arhimede. Se viziteaza zona arheologica cu celebra Latomie a Paradisului , “Urechia lui Dionysos”, Teatrul grec si Insula Ortigia – nucleul istoric al Siracusei cu Domul si Fantana Aretusa. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Roccalumera – Agrigento – Palermo – Cagliari (360 Km)
Va propunem o excursie optionala in orasul templelor de aur-Agrigento, faimos mai ales pentru minunatele sale comori arheologice din epoca greaca, concentrate in Valea Templelor: Templul Junonei, Templul Concordiei – cel mai bine conservat, Templul lui Hercules si Templul lui Zeus. Transfer la Palermo si scurt tur panoramic al orasului – Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini. Imbarcare pe vapor pentru transfer Palermo – Cagliari (12 ore). Cazare pe vapor in cabine de cate 4 persoane (sau cabine de cate 2 persoane, contra unui supliment), fara mic dejun.

Ziua 5: Cagliari – Palau (215 Km) (2 nopti)
Sosire in Cagliari si transfer la Palau, in nordul Sardiniei. Cazare la Hotel Piccada (Via degli Asfodeli, 6 Palau). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Palau – Maddalena – Caprera
Excursie optionala – vizita insulei Maddalena. Transfer din Palau cu feribotul in arhipeleagul Maddalena si cu autobuzul in Insula Caprera, ce face parte din arhipelagul din nord – estul coastei Sardiniei. Insula Caprera s-a aflat in proprietatea lui Giuseppe Garibaldi, unificatorul Italiei in secolul XIX. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Palau – Ajaccio (1 noapte)
Se traverseaza cu feribotul din Santa Teresa in Bonifacio, Corsica. Transfer la Ajaccio. Se viziteaza Casa Memoriala a lui Napoleon. Cazare la Hotel Ibis Ajaccio (Rue des Magnolias La Rocade, 20090 Ajaccio). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 8: Ajaccio – Bastia (150 Km) (1 noapte)
Plecare la Bastia si scurt tur de oras pietonal. Bastia este portul principal al insulei Corsica, situat pe coasta de est, la baza peninsulei Cap Corse. Intemeiat de genovezi in 1380 si protejat de un bastion puternic, Bastia a fost capitala insulei pana in 1811 cand, din ordinul lui Napoleon, capitala s-a mutat la Ajaccio. Orasul are un farmec italian, iar vechiul port este renumit pentru aleile sale si piata St Nicolas, in care se concentreaza activitatea orasului. Cazare la Hotel Posta Vecchia (1 Rue Posta Vecchia, Quai des Martyrs de la Liberation, 20200 Bastia). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Bastia – Livorno – Pisa – Bucuresti
Transfer cu ferry la Livorno si transfer la aeroportul Pisa pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – catania – roccalumera (3 nopti)
intalnire pe aeroportul otopeni pentru zborul catre catania. sosire si tur panoramic catania. ne indreptam catre hotel. cazare la hotel la piramide 3***, via piccolo torrente pagliara, italia.

2: roccalumera – taormina – vulcanul etna
excursie optionala de o zi la taormina si vulcanul etna, cel mai inalt (3340 m) si mai activ vulcan din europa. in medie, etna erupe o data la 3 luni. regiunea de la poalele vulcanului este dens populata, solul cu cenusa vulcanica favorizand cultivarea vitei de vie, a maslinilor si a pomilor fructiferi. traseul merge pana la fostul refugiu montan sapienza (1910 m).
taormina este fosta capitala a siciliei bizantine, oras istoric al carui farmec a impresionat de-a lungul secolelor numerosi artisti. principala atractie turistica este teatrul grec, care se numara printre cele mai renumite vestigii antice din italia.
mese incluse: mic dejun.

3: roccalumera – notto – siracusa (130 km)
excursie optionala la notto – siracusa. excursia incepe cu vizita orasul notto, cel mai baroc oras al siciliei. si continuam cu siracusa, metropola lumii antice grecesti. plecare de-a lungul coastei marii ionice spre siracusa, unul dintre cele mai mari centre ale civilizatiei antice grecesti, urmasa atenei si inaintasa romei si cartaginei, locul unde s-a nascut arhimede. se viziteaza zona arheologica cu celebra latomie a paradisului , “urechia lui dionysos”, teatrul grec si insula ortigia – nucleul istoric al siracusei cu domul si fantana aretusa. mese incluse: mic dejun.

4: roccalumera – agrigento – palermo – cagliari (360 km)
va propunem o excursie optionala in orasul templelor de aur-agrigento, faimos mai ales pentru minunatele sale comori arheologice din epoca greaca, concentrate in valea templelor: templul junonei, templul concordiei – cel mai bine conservat, templul lui hercules si templul lui zeus. transfer la palermo si scurt tur panoramic al orasului – catedrala, palatul normanzilor, san giovanni degli eremiti, quattro canti, piazza bellini. imbarcare pe vapor pentru transfer palermo – cagliari (12 ore). cazare pe vapor in cabine de cate 4 persoane (sau cabine de cate 2 persoane, contra unui supliment), fara mic dejun.

5: cagliari – palau (215 km) (2 nopti)
sosire in cagliari si transfer la palau, in nordul sardiniei. cazare la hotel piccada (via degli asfodeli, 6 palau). mese incluse: mic dejun.

6: palau – maddalena – caprera
excursie optionala – vizita insulei maddalena. transfer din palau cu feribotul in arhipeleagul maddalena si cu autobuzul in insula caprera, ce face parte din arhipelagul din nord – estul coastei sardiniei. insula caprera s-a aflat in proprietatea lui giuseppe garibaldi, unificatorul italiei in secolul xix. mese incluse: mic dejun.

7: palau – ajaccio (1 noapte)
se traverseaza cu feribotul din santa teresa in bonifacio, corsica. transfer la ajaccio. se viziteaza casa memoriala a lui napoleon. cazare la hotel ibis ajaccio (rue des magnolias la rocade, 20090 ajaccio). mese incluse: mic dejun.

8: ajaccio – bastia (150 km) (1 noapte)
plecare la bastia si scurt tur de oras pietonal. bastia este portul principal al insulei corsica, situat pe coasta de est, la baza peninsulei cap corse. intemeiat de genovezi in 1380 si protejat de un bastion puternic, bastia a fost capitala insulei pana in 1811 cand, din ordinul lui napoleon, capitala s-a mutat la ajaccio. orasul are un farmec italian, iar vechiul port este renumit pentru aleile sale si piata st nicolas, in care se concentreaza activitatea orasului. cazare la hotel posta vecchia (1 rue posta vecchia, quai des martyrs de la liberation, 20200 bastia). mese incluse: mic dejun.

9: bastia – livorno – pisa – bucuresti
transfer cu ferry la livorno si transfer la aeroportul pisa pentru zborul inapoi spre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Aprilie 2019 999 €
Data plecare Tarif
26 Mai 2019 999 €
Data plecare Tarif
30 Iunie 2019 999 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 999 €
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2019 999 €

tarife incepand de la 999 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Catania/Milano – Bucuresti
7 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hotel 2*/3*
1 noapte pe vas – cabina 4 paturi fara mic dejun, Palermo – Cagliari
Traversare cu ferry-boat Santa Teressa in Bonifacio
Traversare cu ferry-boat Bonifacio in Genova
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Tur panoramic de oras: Catania, Palermo
Tur pietonal in Bastia
Vizita la Casa lui Napoleon
Mesele specificate in program
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 210 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrari la obiectivele turistice
Suplimentul pentru cabina cu 2 locuri pe ferry boat Cagliari la Palermo – 35 euro/persoana
Supliment Hoteluri 4*: 309 euro/persoana
Supliment obligatoriu pentru plecarea de Paste 146 euro/persoana

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.
Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours