Vizualizezi oferta circuit Spania, circuit Maroc, vacanta Spania, vacanta Maroc.

Circuit avion Spania, Maroc

Circuit Spania
  • Tari: Spania, Maroc
  • Orase tranzitate: Malaga, Torremolinos, Gibraltar, Tangier, Rabat, Casablanca, Marrakech, Meknès, Fès

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Malaga – Torremolinos (4 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroport pentru zborul catre Malaga. Sosire Malaga. Transfer catre Torremolinos, statiune aflata la 12 km de Malaga. Cazare zona Torremolinos, Hotel Natali (Calle Hoyo, 28, 29620 Torremolinos). Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 2: Torremolinos – Gibraltar (135 Km)
Timp liber pentru a va relaxa pe plajele: La Carihuela, Bajondillo, Los Alamos si Playamarcat sau pentru a vizita: Biserica parohiala Nuestra Senora del Carmen, la Casa de los Navaja, la Torre de Pimentel/Molinos si Cortijo del Tajo sau optional excursie la Gibraltar, singurul teritoriu dependent de Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord situat in partea continentala a Europei, asezat in partea de sud a Spaniei, marginind Stramtoarea Gibraltar, care leaga Mediterana cu Oceanul Atlantic. Admiram maimutele macaci, un simbol al acestui loc ce fac parte din Rezervatia Naturala Upper Rock si Pestera Sf. Michael, o grota impresionanta folosita de locuitorii din Neolitic ai Gibraltarului. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Torremolinos – Malaga (15 Km)
Timp liber la dispozitie pentru a vizita orasul Malaga, capitala provinciei cu acelasi nume, care datorita fermecatorului port si a surprinzatoarelor atractii, merita a fi vizitate. Catedrala din Malaga-cea mai impunatoare constructie din Andaluzia, Castelul Alcazaba, Muzeul Picasso si Biserica “Nuestra Senora de la Victoria”, Portul. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Torremolinos – Alhambra (145 Km){
Optional, vizita la Palatul Alhambra si Gradinile Generalife – aproximativ 4 ore se admira: ansamblul arhitectural Alhambra, vechea cetate maura (in traducere “Fortareata Rosie”), cu Palatul maur Nasrid, Palatul baroc al lui Carol Quintul si superbele Gradini Generalife. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Torremolinos – Tanger – Rabat (470 Km) (1 noapte)
Plecare spre Rabat-situat la gura de varsare a raului Bou Regreg in apele Atlanticului, Rabatul este unul din cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. Tur panoramic Rabat, capitala administrativa a Marocului, cu Turnul lui Hassan si splendidul Mausoleu al lui Mohamed V, Orasul Gradinilor Imperiale, Medina cu poarta Oudayas Kasbah, zidurile si meterezele Mechouar, care inconjoara Palatul Regal. Cazare Rabat. Mese incluse: Mic dejun si cina. Cazare la Ibis Moussafir Rabat 3***, Agdal, Rabat 10000, Maroc.

Ziua 6: Rabat – Casablanca (80 Km) (1 noapte)
Plecare spre Casablanca-orasul modern Casablanca este mai indepartat de romantismul oriental decat orice alt loc din Maroc. Casablanca impresioneaza prin modernitate, bulevarde largi, animate si cladiri bine intretinute, inalte, de culoare alba. Tur panoramic de oras Casablanca: Cartierul Anfa, Piata Natiunilor Unite, Cornisa Ain Diab, Moscheea lui Hassan al II-lea (intrare optionala, daca este posibila vizita). Seara puteti sa alegeti o plimbare pe faleza de pe tarmul oceanului. Cazare Casablanca: Hotel Anfaport, Bd. Les Almohades, Casablanca, Maroc. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 7: Casablanca – Marrakech (240 Km) (2 nopti)
Continuam drumul catre Marrakech-vizita in partea central-vestica a Marocului, fiind renumit pentru produsele din piele. Daca doriti o vacanta insorita, Marrakech este locul ideal, pentru ca temperatura nu scade, aproape niciodata, sub 28 de grade Celsius, iar ploaia este un fenomen rar. Vizita Marrakech, vizitarea libera, pietonala a orasului imperial: Moscheia Koutoubia, Palatul EI Bahia, plimbare in Medina. Dupa amiaza, timp liber in celebra Piata Djemaa EI Fna pentru cumparaturi in “souk-uri”. Cazare Marrakech. Hotel Ryad Mogador 3*, Angle Blvd 11 Janvler Blvd Prince Moulay Abdellah I Bab Doukkala, Marrakech. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 8: Marrakech – Ouarzazate (200 Km)
Optional Ouarzazate, numit si “Poarta catre desertul Sahara”. Pentru a ajunge aici vom traversa Pasul Tizi n’Tichka (2260 m), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile muntilor. Ajungem la Ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde, la nesfarsit, Desertul Sahara. Orasul este ridicat de berberi, care au construit proeminentele ‘kasbahs’, asezari fortificate (un fel de medine) terasate, care ofera o priveliste absolut splendida. In imediata vecinate se afla orasul fortificat (“ksar”) Ait Benhaddou, inclus in patrimoniul mondial UNESCO, una din cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre Sahara si Marrakech, pe care erau transportati sclavi, aur, fildes si sare. Intoarcere, dupa-amiaza tarziu, in Marrakech. Cazare Marrakech. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 9: Marrakech – Meknes – Fez (530 Km) (1 noapte)
Plecare spre Fez – perla lumii arabe. Ajuns in Fez veti putea afirma ca ati vizitat cel mai vechi oras islamic din lume. Este impartit in trei: orasul nou, construit in 1912, orasul medieval, construit in secolul al XIII-lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809. In diferite perioade ale istoriei sale, Fez a servit drept capitala religioasa a Marocului. Oprire pentru vizita in Meknes. Plimbare prin Medina (Patrimoniu al Umanitatii), atelierele si casele mestesugarilor: vopsitorii de lana, piei, tesatori de covoare, zarim prin porti cea mai veche moschee din Africa, vestita in intreaga lume – Karaouyne. Cazare in Fez. Ametis Nouzha Hotels Fez I 7 Rue Hassan Dkhissi I Place Atlas, Fes 30000, Maroc. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 10: Fez – Tanger (300 Km) (1 noapte)
Plecare spre Tanger. In drum vizita panoramica a ruinelor de la Volubilis. Vis a vis pe inaltimea unei coline vedem satul sfant Moulay Idriss. Cazare Tanger, Ibis Moussafir Tanger Route Nationale 1, KM 12 I Zone Franche – Gueznaya, Tangier 90000, Maroc. Mic dejun si cina.

Ziua 11: Tanger – Malaga (199 Km)
Traversare cu feribotul spre Europa. Plecare spre Malaga si imbarcare pentru zborul Malaga – Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun.

ziua 1: bucuresti – malaga – torremolinos (4 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pe aeroport pentru zborul catre malaga. sosire malaga. transfer catre torremolinos, statiune aflata la 12 km de malaga. cazare zona torremolinos, hotel natali (calle hoyo, 28, 29620 torremolinos). mese incluse: mic dejun.

2: torremolinos – gibraltar (135 km)
timp liber pentru a va relaxa pe plajele: la carihuela, bajondillo, los alamos si playamarcat sau pentru a vizita: biserica parohiala nuestra senora del carmen, la casa de los navaja, la torre de pimentel/molinos si cortijo del tajo sau optional excursie la gibraltar, singurul teritoriu dependent de regatul unit al marii britanii si al irlandei de nord situat in partea continentala a europei, asezat in partea de sud a spaniei, marginind stramtoarea gibraltar, care leaga mediterana cu oceanul atlantic. admiram maimutele macaci, un simbol al acestui loc ce fac parte din rezervatia naturala upper rock si pestera sf. michael, o grota impresionanta folosita de locuitorii din neolitic ai gibraltarului. mese incluse: mic dejun.

3: torremolinos – malaga (15 km)
timp liber la dispozitie pentru a vizita orasul malaga, capitala provinciei cu acelasi nume, care datorita fermecatorului port si a surprinzatoarelor atractii, merita a fi vizitate. catedrala din malaga-cea mai impunatoare constructie din andaluzia, castelul alcazaba, muzeul picasso si biserica “nuestra senora de la victoria”, portul. mese incluse: mic dejun.

4: torremolinos – alhambra (145 km){
optional, vizita la palatul alhambra si gradinile generalife – aproximativ 4 ore se admira: ansamblul arhitectural alhambra, vechea cetate maura (in traducere “fortareata rosie”), cu palatul maur nasrid, palatul baroc al lui carol quintul si superbele gradini generalife. mese incluse: mic dejun.

5: torremolinos – tanger – rabat (470 km) (1 noapte)
plecare spre rabat-situat la gura de varsare a raului bou regreg in apele atlanticului, rabatul este unul din cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. tur panoramic rabat, capitala administrativa a marocului, cu turnul lui hassan si splendidul mausoleu al lui mohamed v, orasul gradinilor imperiale, medina cu poarta oudayas kasbah, zidurile si meterezele mechouar, care inconjoara palatul regal. cazare rabat. mese incluse: mic dejun si cina. cazare la ibis moussafir rabat 3***, agdal, rabat 10000, maroc.

6: rabat – casablanca (80 km) (1 noapte)
plecare spre casablanca-orasul modern casablanca este mai indepartat de romantismul oriental decat orice alt loc din maroc. casablanca impresioneaza prin modernitate, bulevarde largi, animate si cladiri bine intretinute, inalte, de culoare alba. tur panoramic de oras casablanca: cartierul anfa, piata natiunilor unite, cornisa ain diab, moscheea lui hassan al ii-lea (intrare optionala, daca este posibila vizita). seara puteti sa alegeti o plimbare pe faleza de pe tarmul oceanului. cazare casablanca: hotel anfaport, bd. les almohades, casablanca, maroc. mese incluse: mic dejun si cina.

7: casablanca – marrakech (240 km) (2 nopti)
continuam drumul catre marrakech-vizita in partea central-vestica a marocului, fiind renumit pentru produsele din piele. daca doriti o vacanta insorita, marrakech este locul ideal, pentru ca temperatura nu scade, aproape niciodata, sub 28 de grade celsius, iar ploaia este un fenomen rar. vizita marrakech, vizitarea libera, pietonala a orasului imperial: moscheia koutoubia, palatul ei bahia, plimbare in medina. dupa amiaza, timp liber in celebra piata djemaa ei fna pentru cumparaturi in “souk-uri”. cazare marrakech. hotel ryad mogador 3*, angle blvd 11 janvler blvd prince moulay abdellah i bab doukkala, marrakech. mese incluse: mic dejun si cina.

8: marrakech – ouarzazate (200 km)
optional ouarzazate, numit si “poarta catre desertul sahara”. pentru a ajunge aici vom traversa pasul tizi n’tichka (2260 m), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile muntilor. ajungem la ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde, la nesfarsit, desertul sahara. orasul este ridicat de berberi, care au construit proeminentele ‘kasbahs’, asezari fortificate (un fel de medine) terasate, care ofera o priveliste absolut splendida. in imediata vecinate se afla orasul fortificat (“ksar”) ait benhaddou, inclus in patrimoniul mondial unesco, una din cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre sahara si marrakech, pe care erau transportati sclavi, aur, fildes si sare. intoarcere, dupa-amiaza tarziu, in marrakech. cazare marrakech. mese incluse: mic dejun si cina.

9: marrakech – meknes – fez (530 km) (1 noapte)
plecare spre fez – perla lumii arabe. ajuns in fez veti putea afirma ca ati vizitat cel mai vechi oras islamic din lume. este impartit in trei: orasul nou, construit in 1912, orasul medieval, construit in secolul al xiii-lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809. in diferite perioade ale istoriei sale, fez a servit drept capitala religioasa a marocului. oprire pentru vizita in meknes. plimbare prin medina (patrimoniu al umanitatii), atelierele si casele mestesugarilor: vopsitorii de lana, piei, tesatori de covoare, zarim prin porti cea mai veche moschee din africa, vestita in intreaga lume – karaouyne. cazare in fez. ametis nouzha hotels fez i 7 rue hassan dkhissi i place atlas, fes 30000, maroc. mese incluse: mic dejun si cina.

10: fez – tanger (300 km) (1 noapte)
plecare spre tanger. in drum vizita panoramica a ruinelor de la volubilis. vis a vis pe inaltimea unei coline vedem satul sfant moulay idriss. cazare tanger, ibis moussafir tanger route nationale 1, km 12 i zone franche – gueznaya, tangier 90000, maroc. mic dejun si cina.

11: tanger – malaga (199 km)
traversare cu feribotul spre europa. plecare spre malaga si imbarcare pentru zborul malaga – bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
22 Aprilie 2019 699 € Rezerva
Data plecare Tarif
15 Iunie 2019 699 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 699 € Rezerva
Data plecare Tarif
20 Octombrie 2019 699 € Rezerva

tarife incepand de la 699 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti
Ferry boat : Algeciras – Tanger – Algeciras
10 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*/4* in Maroc, 2*/3* in Spania
6 cine incluse in Maroc
Tururi si vizite conform program
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport: 199 Euro
Supliment Hoteluri 4*: 249 euro/persoana
Supliment obligatoriu pentru plecare de Paste/Revelion 195 euro/persoana
Asigurarea medicalo si storno
Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice
Servicii de ghid local

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.
Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours