Vizualizezi oferta circuit Israel, vacanta Israel.

Circuit avion Israel

Circuit Israel
  • Tari: Israel
  • Orase tranzitate: Tel Aviv, Bethlehem, Ierusalim, Tiberias, Nazareth

Descriere

Ziua 1. București – Tel Aviv – Betleem
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Tel Aviv. Transfer la hotel în Betleem pentru cină și cazare.

Ziua 2. Ierusalim
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Măslinilor pentru priveliște asupra Ierusalimului și rugăciune. Vizită la Capela Înălţarea Domnului și la Mănăstirea Tatăl Nostru, construită pe locul unde Iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru. Plimbare pe Drumul Crucii. Vizită la Capela Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani, Biserica Agoniei și Mormântul Maicii Domnului.
Vizită la Cetatea Ierusalimului prin poarta Sf. Ștefan, Biserica Sf. Ana și Scăldătoarea Betezda. Plimbare prin Via Dolorosa spre Golgota. Se vizitează Mormântul Sfânt și Biserica Sf. Ștefan. Cină la hotel.

Ziua 3. Betleem
Mic dejun. Se vizitează Betleem, locul unde Îngerul a anunţat nașterea lui Iisus. Vizită la Peștera Sfântă, locul Nașterii lui Iisus, ieslea, grota Sf. Ieronim, Biserica Sf. Caterina și participare la Liturghie. Drumul continuă de-a lungul zidului Orașului Vechi spre Muntele Sion, unde se vizitează camera în care Iisus a luat ultima cină. Cină la hotel.

Ziua 4. Râul Iordan & Marea Moartă*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Palatul de iarnă al lui Irod, la Iordan în locul Botezului lui Iisus, Mănăstirea Carantania și Muntele Ispitirii*. Vizită la Qumran și Marea Moartă. Cină la hotel.

Ziua 5. Tiberias* – Marea Galileei* – Capernaum* – Nazaret*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opţională cu autocarul către Tiberias, îmbarcare pe vapor și croazieră pe Marea Galileei*. Traseul continuă către Capernaum, locul unde a stat Iisus după ce a părăsit Nazaretul. Oprire la Tabgha pentru vizitarea Bisericii Fericirii Depline, unde Iisus ţinea predici. După-amiază, vizită la Nazaret, la Bazilica Vestirii. Cină la hotel.

Ziua 6. En Kerem – Jaffa – Tel Aviv – București
Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre En Kerem, locul de naștere al lui Ioan Botezătorul. Deplasare către Jaffa, unde se organizează un tur de oraș. Transfer la aeroport în Tel Aviv pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

ziua 1. bucurești – tel aviv – betleem
check-in și îmbarcare pe aeroportul din bucurești otopeni cu destinaţia tel aviv. transfer la hotel în betleem pentru cină și cazare.

2. ierusalim
mic dejun. plecare spre ierusalim. oprire pe muntele măslinilor pentru priveliște asupra ierusalimului și rugăciune. vizită la capela Înălţarea domnului și la mănăstirea tatăl nostru, construită pe locul unde iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea tatăl nostru. plimbare pe drumul crucii. vizită la capela dominus flevit, grădina ghetsimani, biserica agoniei și mormântul maicii domnului.
vizită la cetatea ierusalimului prin poarta sf. Ștefan, biserica sf. ana și scăldătoarea betezda. plimbare prin via dolorosa spre golgota. se vizitează mormântul sfânt și biserica sf. Ștefan. cină la hotel.

3. betleem
mic dejun. se vizitează betleem, locul unde Îngerul a anunţat nașterea lui iisus. vizită la peștera sfântă, locul nașterii lui iisus, ieslea, grota sf. ieronim, biserica sf. caterina și participare la liturghie. drumul continuă de-a lungul zidului orașului vechi spre muntele sion, unde se vizitează camera în care iisus a luat ultima cină. cină la hotel.

4. râul iordan & marea moartă*
mic dejun. timp liber sau excursie opțională la palatul de iarnă al lui irod, la iordan în locul botezului lui iisus, mănăstirea carantania și muntele ispitirii*. vizită la qumran și marea moartă. cină la hotel.

5. tiberias* – marea galileei* – capernaum* – nazaret*
mic dejun. timp liber sau excursie opţională cu autocarul către tiberias, îmbarcare pe vapor și croazieră pe marea galileei*. traseul continuă către capernaum, locul unde a stat iisus după ce a părăsit nazaretul. oprire la tabgha pentru vizitarea bisericii fericirii depline, unde iisus ţinea predici. după-amiază, vizită la nazaret, la bazilica vestirii. cină la hotel.

6. en kerem – jaffa – tel aviv – bucurești
mic dejun. deplasare cu autocarul spre en kerem, locul de naștere al lui ioan botezătorul. deplasare către jaffa, unde se organizează un tur de oraș. transfer la aeroport în tel aviv pentru check-in și îmbarcare cu destinația bucurești otopeni.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Septembrie 2019 459 € Rezerva
17 Septembrie 2019 459 € Rezerva
24 Septembrie 2019 459 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2019 479 € Rezerva
26 Octombrie 2019 479 € Rezerva
Data plecare Tarif
02 Noiembrie 2019 479 € Rezerva
09 Noiembrie 2019 479 € Rezerva
16 Noiembrie 2019 479 € Rezerva
19 Noiembrie 2019 499 € Rezerva
30 Noiembrie 2019 499 € Rezerva
Data plecare Tarif
22 Decembrie 2019 549 € Rezerva
Data plecare Tarif
04 Ianuarie 2020 479 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Februarie 2020 449 € Rezerva
08 Februarie 2020 449 € Rezerva
29 Februarie 2020 479 € Rezerva
Data plecare Tarif
07 Martie 2020 499 € Rezerva
14 Martie 2020 499 € Rezerva

tarife incepand de la 449 €

Servicii incluse

Servicii incluse:
- Taxe de Aeroport
- Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului
- Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana / persoana
- Cazare 5 nopti in camera dubla, in hotel de 4*
- Asistenta turistica in limba romana
- Intrari la obiectivele turistice
- Transport cu avionul pe ruta București – Tel Aviv – București

Servicii neincluse

Servicii neincluse:
- Pachet 2 excursii optionale – 79 Euro (optional)
- Excursii optionale si bacsisuri pentru soferi si ghizi locali (neinclus)

*Excursii opţionale neincluse în preţ:

• Râul Iordan și Marea Moartă: 40 Euro/ persoană

• Tiberias – Marea Galileei – Capernaum – Nazaret: 50 Euro/ persoană

• Pachet 2 excursii optionale: 79 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in agentie, inainte de plecare!)

*Bacsis pentru ghizi si soferi locali: 5euro/zi (se achita obligatoriu in prima zi a sejurului)


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort