Vizualizezi oferta circuit Statele Unite ale Americii, vacanta Statele Unite ale Americii.

Circuit avion Statele Unite ale Americii

Circuit Statele Unite ale Americii
  • Tari: Statele Unite ale Americii
  • Orase tranzitate: New York, Philadelphia, Philadelphia, Washington, Miami

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – New York (3 nopti)
Intalnire la aeroportul Otopeni si plecare spre New York. Sosire la New York, metropola cu o cultura bogata si o multime de obiective turistice. Pe langa faptul ca este un centru financiar mondial, Insula Manhattan (cumparata de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din SUA. New York reprezinta un cocktail de libertate si aer cosmopolit, orasul cu peste 4000 de zgarie-nori si institutii de arta venerabile ce fac din aceasta metropola cel mai mare oras cultural din lume. Transfer la hotel si cazare la Best Western Plus Arena Hotel 3* (1324 Atlantic Ave, Brooklyn, NY 11216).

Ziua 2: New York
Tur panoramic New York ce include urmatoarele obiective turistice: Central Park, Empire State Building – a fost cea mai inalta cladire din lume pentru mai mult de 40 de ani, intre anii 1931 si 1972, Chrysler Building, Fifth Avenue – una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume, Rockefeller Center, Central Station, Broadway – faimoasa strada a teatrelor din Manhattan, Wall Street – centrul financiar al orasului si al lumii, Brooklyn Bridge – cel mai vechi pod suspendat din SUA, ce uneste cartierele Manhattan si Brooklyn peste East River (la vremea constructiei a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), Primaria, Battery Park – parc ce a primit numele primei baterii de artilerie care apara coasta americana si Castle Clinton – o fortareata in forma circulara construita in 1811. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: New York – Philadelphia (160 Km)
Excursie optionala la Philadelphia (durata 12 ore, transport autocar) – unul din cele mai frumoase orase ale SUA. Philadelphia este al saselea cel mai mare oras din SUA si are o importanta istorica deosebita – aici s-a semnat Declaratia de Independenta in anul 1776 si Constitutia in 1787 si tot aici s-au infiintat prima biblioteca (1731), primul spital (1751), prima bursa (1790), prima gradina zoologica (1874) si prima scoala de afaceri din SUA (1881). In cadrul turului de oras se pot observa: Primaria, Cathedral Basilica of Saints Peter & Paul, United States Mint (care adaposteste mormantul lui Benjamin Franklin), Chinatown, Rodin Museum, Gradina Zoologica, Fairmount Park, Rocky Steps, Rittenhouse Square. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: New York – Niagara Falls (2 nopti) (680 Km)
Plecare din New York catre Niagara, cursa Amtrak New York Penn Station – Niagara Falls, NY (NFL), orar informativ 07:15 – 16:26. Sosire la Niagara Falls – Monument al Naturii – a 8-a minune a lumii. Cazare in zona Niagara Falls, la Super 8 Niagara Falls/Buffalo Area 2* (7680 Niagara Falls Blvd, Niagara Falls, NY 14304). Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Niagara Falls
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala – Turul Cascadei Niagara, ce include vaporasul Maid of The Mist. Acest tur este de aproximativ 4 ore. Prima oprire este la Niagara Falls State Park, cel mai vechi parc de stat din America. Prima ocazie de a vedea cascada o avem de la turnul de observatie, iar de aici vom merge la celebrul Maid of the Mist, unde avem prilejul sa ne plimbam cu barca. Continuam turul cu Goat Island, care se afla intre cascade. Vom merge apoi la Pestera Vanturilor (daca este deschisa), aceasta fiind a doua cea mai mare atractie turistica din Niagara. Aceasta excursie va include, de asemenea, punctele de observatie Terrapin Point, American Falls, Falls Horseshoe, Luna Island si Monumentul Tesla. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Niagara Falls – Washington D.C. (2 nopti) (500 Km)
Cursa Amtrak de la Niagara Falls, NY (NFL) la Washington DC – Union Station, orar informativ 06:47 – 20:10, cu timp de transfer o ora in New York. In capitala SUA, vizitatorii sunt atrasi de bogatia impresionanta de muzee (intrari gratuite), monumente si memoriale dedicate unor momente importante din istoria tarii sau unor personalitati marcante. Alte industrii importante din oras includ asociatii comerciale, firme de avocatura, institutii de educatie superioara si activitati editoriale. In oras se afla Banca Mondiala si Fondul Monetar International. Sosire si cazare in zona Washington DC, la Quality Inn Mount Vernon 2* (7212 Richmond Hwy, Alexandria, VA 22306). Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Washington D.C.
Optional – Tur panoramic al orasului (durata 4 ore), in timpul caruia se pot admira: Casa Alba, Arlington Cemetery, Washington Monument, Curtea Suprema, Capitoliul. Dupa-amiaza, timp liber pentru vizitarea unuia dintre muzeele Smithsonian sau vizita la Muzeul National al Aerului si Spatiului. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 8: Washington D.C. – Miami (4 nopti)
Transfer la aeroport pentru zborul catre Miami. Sosire si transfer la hotel. Cazare la The New Sixty Sixty on the Bay (6060 Indian Creek Dr, Miami Beach, FL 33140). Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: Miami
Excursie optionala – Turul orasului Miami, ce include South Beach, centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic, Coral Gables, cartierul cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Dupa amiaza, optional – croaziera in insula vedetelor (Star Island) sau plimbare pietonala pe Ocean Drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 10: Miami – Key West (255 Km)
Excursie optionala la Key West – traseul traverseaza 43 de poduri si 31 insule prin zona supranumita „Insulele Caraibe ale SUA”. Odata ajunsi in Key West, va puteti plimba pe strazile cu palmieri, puteti sta la plaja sau face baie in ocean sau aveti posibilitatea de a incerca unul dintre numeroasele sporturi acvatice disponibile pe insula. Orasul are o arhitectura deosebita, iar galeriile de arta si casa lui Ernest Hemingway completeaza atmosfera tropicala fascinanta. Seara, retur la Miami. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 11: Miami
Timp liber la dispozitie pentru plaja sau cumparaturi in Miami. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 12: Miami – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun.

1: bucuresti – new york (3 nopti)
intalnire la aeroportul otopeni si plecare spre new york. sosire la new york, metropola cu o cultura bogata si o multime de obiective turistice. pe langa faptul ca este un centru financiar mondial, insula manhattan (cumparata de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din sua. new york reprezinta un cocktail de libertate si aer cosmopolit, orasul cu peste 4000 de zgarie-nori si institutii de arta venerabile ce fac din aceasta metropola cel mai mare oras cultural din lume. transfer la hotel si cazare la best western plus arena hotel 3* (1324 atlantic ave, brooklyn, ny 11216).

2: new york
tur panoramic new york ce include urmatoarele obiective turistice: central park, empire state building – a fost cea mai inalta cladire din lume pentru mai mult de 40 de ani, intre anii 1931 si 1972, chrysler building, fifth avenue – una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume, rockefeller center, central station, broadway – faimoasa strada a teatrelor din manhattan, wall street – centrul financiar al orasului si al lumii, brooklyn bridge – cel mai vechi pod suspendat din sua, ce uneste cartierele manhattan si brooklyn peste east river (la vremea constructiei a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), primaria, battery park – parc ce a primit numele primei baterii de artilerie care apara coasta americana si castle clinton – o fortareata in forma circulara construita in 1811. mese incluse: mic dejun.

3: new york – philadelphia (160 km)
excursie optionala la philadelphia (durata 12 ore, transport autocar) – unul din cele mai frumoase orase ale sua. philadelphia este al saselea cel mai mare oras din sua si are o importanta istorica deosebita – aici s-a semnat declaratia de independenta in anul 1776 si constitutia in 1787 si tot aici s-au infiintat prima biblioteca (1731), primul spital (1751), prima bursa (1790), prima gradina zoologica (1874) si prima scoala de afaceri din sua (1881). in cadrul turului de oras se pot observa: primaria, cathedral basilica of saints peter & paul, united states mint (care adaposteste mormantul lui benjamin franklin), chinatown, rodin museum, gradina zoologica, fairmount park, rocky steps, rittenhouse square. mese incluse: mic dejun.

4: new york – niagara falls (2 nopti) (680 km)
plecare din new york catre niagara, cursa amtrak new york penn station – niagara falls, ny (nfl), orar informativ 07:15 – 16:26. sosire la niagara falls – monument al naturii – a 8-a minune a lumii. cazare in zona niagara falls, la super 8 niagara falls/buffalo area 2* (7680 niagara falls blvd, niagara falls, ny 14304). mese incluse: mic dejun.

5: niagara falls
timp liber la dispozitie sau excursie optionala – turul cascadei niagara, ce include vaporasul maid of the mist. acest tur este de aproximativ 4 ore. prima oprire este la niagara falls state park, cel mai vechi parc de stat din america. prima ocazie de a vedea cascada o avem de la turnul de observatie, iar de aici vom merge la celebrul maid of the mist, unde avem prilejul sa ne plimbam cu barca. continuam turul cu goat island, care se afla intre cascade. vom merge apoi la pestera vanturilor (daca este deschisa), aceasta fiind a doua cea mai mare atractie turistica din niagara. aceasta excursie va include, de asemenea, punctele de observatie terrapin point, american falls, falls horseshoe, luna island si monumentul tesla. mese incluse: mic dejun.

6: niagara falls – washington d.c. (2 nopti) (500 km)
cursa amtrak de la niagara falls, ny (nfl) la washington dc – union station, orar informativ 06:47 – 20:10, cu timp de transfer o ora in new york. in capitala sua, vizitatorii sunt atrasi de bogatia impresionanta de muzee (intrari gratuite), monumente si memoriale dedicate unor momente importante din istoria tarii sau unor personalitati marcante. alte industrii importante din oras includ asociatii comerciale, firme de avocatura, institutii de educatie superioara si activitati editoriale. in oras se afla banca mondiala si fondul monetar international. sosire si cazare in zona washington dc, la quality inn mount vernon 2* (7212 richmond hwy, alexandria, va 22306). mese incluse: mic dejun.

7: washington d.c.
optional – tur panoramic al orasului (durata 4 ore), in timpul caruia se pot admira: casa alba, arlington cemetery, washington monument, curtea suprema, capitoliul. dupa-amiaza, timp liber pentru vizitarea unuia dintre muzeele smithsonian sau vizita la muzeul national al aerului si spatiului. mese incluse: mic dejun.

8: washington d.c. – miami (4 nopti)
transfer la aeroport pentru zborul catre miami. sosire si transfer la hotel. cazare la the new sixty sixty on the bay (6060 indian creek dr, miami beach, fl 33140). mese incluse: mic dejun.

9: miami
excursie optionala – turul orasului miami, ce include south beach, centrul orasului miami, universitatea, portul turistic, coral gables, cartierul cubanez, plaja si cartierul coconut grove, hotelul biltmore. dupa amiaza, optional – croaziera in insula vedetelor (star island) sau plimbare pietonala pe ocean drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping. mese incluse: mic dejun.

10: miami – key west (255 km)
excursie optionala la key west – traseul traverseaza 43 de poduri si 31 insule prin zona supranumita „insulele caraibe ale sua”. odata ajunsi in key west, va puteti plimba pe strazile cu palmieri, puteti sta la plaja sau face baie in ocean sau aveti posibilitatea de a incerca unul dintre numeroasele sporturi acvatice disponibile pe insula. orasul are o arhitectura deosebita, iar galeriile de arta si casa lui ernest hemingway completeaza atmosfera tropicala fascinanta. seara, retur la miami. mese incluse: mic dejun.

11: miami
timp liber la dispozitie pentru plaja sau cumparaturi in miami. mese incluse: mic dejun.

12: miami – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de retur catre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 12 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Aprilie 2018 1,999 €
Data plecare Tarif
20 Mai 2018 1,999 €
Data plecare Tarif
05 Iulie 2018 1,999 €
Data plecare Tarif
01 August 2018 1,999 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2018 1,999 €
Data plecare Tarif
15 Octombrie 2018 1,999 €
Data plecare Tarif
01 Noiembrie 2018 1,999 €
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2018 1,999 €

tarife incepand de la 1,999 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – New York/Miami – Bucuresti
Bilet de avion Washington-Miami
11 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*/3*
Turul orasului New York
Transport cu autocar/microbuz/curse de linie clasa Turist
Bilete de tren compania Amtrak pe rutele: New York – Niagara Falls, Niagara Falls – Washington DC
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport zborul international (465 euro/persoana)
Taxele de aeroport zborul domestic (89 euro/persoana)
Excursiile optionale
Intrarile la obiectivele turistice din program
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Taxa de viza pentru SUA, nu se plateste in agentie, cost aproximativ 151 USD
Supliment plecare Revelion – 279 Euro/persoana
Ghid local

Observatii

EXCURSII OPTIONALE
Excursie la Philadelphia – 139 Euro/persoana, include: transport, taxe, parcari, asistenta
Excursie optionala Turul Cascadei Niagara – 145 Euro/persoana, include: transport, asistenta, intrari si taxe de parcare
Excursie optionala la Washington – 75 Euro/persoana, include: transport, asistenta, nu include: intrari
Excursie optionala turul orasului Miami – 65 Euro/persoana, include: transport, asistenta, nu include: intrari
Excursie optionala croaziera in insula vedetelor – 45 Euro/persoana, include: bilet croaziera
Excursie optionala la Key West – 119 Euro/persoana, include: transport, asistenta si taxe de parcare

ORAR DE ZBOR INFORMATIV

PLECARI SOSIRI
Otopeni 13:10 – Paris 15:30
Paris 16:40 – New York 19:00
Miami 20:05 – Paris 11:00+1
Paris 12:30 – Otopeni 16:20

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours