Vizualizezi oferta circuit Statele Unite ale Americii, circuit Canada, vacanta Statele Unite ale Americii, vacanta Canada.

Circuit avion Statele Unite ale Americii, Canada

Circuit Statele Unite ale Americii
  • Tari: Statele Unite ale Americii, Canada
  • Orase tranzitate: Toronto, Niagara Falls, New York, Philadelphia, Washington, Miami, Key West

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Toronto – Niagara Falls (2 nopti) (160 km)
Intalnire la aeroportul Otopeni si plecare spre Toronto. Sosire la Toronto, cosmopolita metropola si capitala economica a tarii, fara indoiala cel mai “americanizat” oras canadian. Transfer in SUA si sosire la Niagara Falls – Monument al Naturii – a 8-a minune a lumii. Cazare in zona Niagara, la Super 8 Niagara Falls/Buffalo Area 2* (7680 Niagara Falls Blvd, Niagara Falls, NY 14304).

Ziua 2: Niagara Falls
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala – Turul Cascadei Niagara – partea americana, ce include vaporasul Maid of The Mist. Acest tur este de aproximativ 4 ore. Prima oprire este la Niagara Falls State Park, cel mai vechi parc de stat din America. Prima ocazie de a vedea cascada o avem de la turnul de observatie, iar de aici vom merge la celebrul Maid of the Mist, unde avem prilejul sa ne plimbam cu barca.
Continuam turul cu Goat Island, care se afla intre cascade. Vom merge apoi la Pestera Vanturilor (daca este deschisa), aceasta fiind a doua cea mai mare atractie turistica din Niagara. Aceasta excursie va include, de asemenea, punctele de observatie Terrapin Point, American Falls, Luna Island si Monumentul Tesla.
Optional, vizitarea Cascadei Niagara – partea canadiana, care ofera cea mai spectaculoasa vedere asupra cascadei. Aproximativ 90% din volumul de apa al cascadei este concentrata in partea canadiana (denumita si Horseshoe Falls). Sunt incluse accesul pe terasa de observatie Journey Behind the Falls si urcarea in Skylon Tower, care are o inaltime de 160 metri.
Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ Niagara partea americana – 145 euro/persoana, include: transport, taxe de intrare, asistenta turistica in limba romana.
Tarif informativ Niagara partea canadiana – 90 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana.

Ziua 3: Niagara Falls – New York (3 nopti) (680 km)

Cursa Amtrak de la Niagara Falls, NY (NFL) la New York Grand Central Terminal, orar informativ 12:12-21:55.
Sosire la New York, metropola cu o cultura bogata si o multime de obiective turistice. Pe langa faptul ca este un centru financiar mondial, Insula Manhattan (cumparata de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din SUA.
New York reprezinta un cocktail de libertate si aer cosmopolit, orasul cu peste 4000 de zgarie-nori si institutii de arta venerabile ce fac din aceasta metropola cel mai mare oras cultural din lume. Transfer la hotel si cazare la Best Western Plus Arena Hotel 3* (1324 Atlantic Ave, Brooklyn, NY 11216). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: New York
Tur panoramic New York ce include urmatoarele obiective turistice: Central Park, Empire State Building – a fost cea mai inalta cladire din lume pentru mai mult de 40 de ani, intre anii 1931 si 1972, Chrysler Building, Fifth Avenue – una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume, Rockefeller Center, Central Station, Broadway – faimoasa strada a teatrelor din Manhattan, Wall Street – centrul financiar al orasului si al lumii, Brooklyn Bridge – cel mai vechi pod suspendat din SUA, ce uneste cartierele Manhattan si Brooklyn peste East River (la vremea constructiei a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), Primaria, Battery Park – parc ce a primit numele primei baterii de artilerie care apara coasta americana si Castle Clinton – o fortareata in forma circulara construita in 1811. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: New York – Statuia Libertatii & Memorialul 9/11 sau Philadelphia (160 km)
Excursie optionala – Early Access Statuia Libertatii, Ellis Island si Memorialul 9/11. Turul de aprox. 4 ore va incepe la ora 08:45 (plecare de la hotel la 08:00) de la Federal Hall National Memorial, construit pe locul unde George Washington a fost inaugurat ca primul presedinte al SUA, continua cu o oprire la New York Stock Exchange si cu Battery Park, pentru a ajunge apoi la Memorialul 9/11, ridicat in memoria atentelor teroriste de la World Trade Center din 2001. Dupa aceea, vom lua feribotul pentru a vizita Statuia Libertatii, Pedestal Museum si Ellis Island, unde se afla Muzeul Imigrantilor.
Tarif informativ – 88 euro/persoana, include: transfer, bilete de intrare, ghid local, asistenta turistica in limba romana.
Alternativ, excursie optionala la Philadelphia (durata 10-12 ore, transport autocar) – unul din cele mai frumoase orase ale SUA. Philadelphia este al saselea cel mai mare oras din SUA si are o importanta istorica deosebita – aici s-a semnat Declaratia de Independenta in anul 1776 si Constitutia in 1787 si tot aici s-au infiintat prima biblioteca (1731), primul spital (1751), prima bursa (1790), prima gradina zoologica (1874) si prima scoala de afaceri din SUA (1881).
In cadrul turului de oras se pot observa: Primaria, Cathedral Basilica of Saints Peter & Paul, United States Mint (care adaposteste mormantul lui Benjamin Franklin), Chinatown, Rodin Museum, Gradina Zoologica, Fairmount Park, Rocky Steps, Rittenhouse Square. Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ – 139 euro/persoana, include: transport, taxe, parcari, asistenta turistica in limba romana.

Ziua 6: New York – Washington D.C. (2 nopti) (420 km)
Cursa Amtrak de la New York Penn Station la Washington DC Union Station, orar 11:35-15:11. In capitala SUA, vizitatorii sunt atrasi de bogatia impresionanta de muzee (intrari gratuite), monumente si memoriale dedicate unor momente importante din istoria tarii sau unor personalitati marcante.
Alte industrii importante din oras includ asociatii comerciale, firme de avocatura, institutii de educatie superioara si activitati editoriale. In oras se afla Banca Mondiala si Fondul Monetar International. Sosire si cazare in zona Washington DC, la Best Western Pentagon Hotel – Reagan Airport 2* (2480 S Glebe Rd, Arlington, Virginia 22206). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Washington D.C
Optional – Tur panoramic al orasului (durata 4 ore), in timpul caruia se pot admira: Casa Alba, Arlington Cemetery, Washington Monument, Curtea Suprema, Capitoliul. Dupa-amiaza, timp liber pentru vizitarea unuia dintre muzeele Smithsonian sau vizita la Muzeul National al Aerului si Spatiului. Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ tur oras – 75 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile.

Ziua 8: Washington D.C. – Miami (4 nopti)
Transfer la aeroport pentru zborul catre Miami, orar 19:02-21:55. Sosire si transfer la hotel. Cazare la The Casablanca on the Ocean West Tower 3* (6060 Indian Creek Drive, Mid Beach). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Miami
Excursie optionala – Turul orasului Miami, ce include South Beach, centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic, Coral Gables, cartierul cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Dupa amiaza, optional – croaziera in insula vedetelor (Star Island) sau plimbare pietonala pe Ocean Drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping. Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ tur Miami – 65 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana.
Tarif informativ croaziera insula vedetelor – 45 euro/persoana, include: bilet croaziera si asistenta turistica in limba romana.

Ziua 10: Miami – Key West (255 km)
Excursie optionala la Key West – traseul traverseaza 43 de poduri si 31 insule prin zona supranumita „Insulele Caraibe ale SUA”. Odata ajunsi in Key West, va puteti plimba pe strazile cu palmieri, puteti sta la plaja sau face baie in ocean sau aveti posibilitatea de a incerca unul dintre numeroasele sporturi acvatice disponibile pe insula.
Orasul are o arhitectura deosebita, iar galeriile de arta si casa lui Ernest Hemingway completeaza atmosfera tropicala fascinanta. Seara, retur la Miami. Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ – 119 euro/persoana, include: transport, asistenta si taxe de parcare.

Ziua 11: Miami
Timp liber la dispozitie pentru plaja sau cumparaturi in Miami. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 12: Miami – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – toronto – niagara falls (2 nopti) (160 km)
intalnire la aeroportul otopeni si plecare spre toronto. sosire la toronto, cosmopolita metropola si capitala economica a tarii, fara indoiala cel mai “americanizat” oras canadian. transfer in sua si sosire la niagara falls – monument al naturii – a 8-a minune a lumii. cazare in zona niagara, la super 8 niagara falls/buffalo area 2* (7680 niagara falls blvd, niagara falls, ny 14304).

2: niagara falls
timp liber la dispozitie sau excursie optionala – turul cascadei niagara – partea americana, ce include vaporasul maid of the mist. acest tur este de aproximativ 4 ore. prima oprire este la niagara falls state park, cel mai vechi parc de stat din america. prima ocazie de a vedea cascada o avem de la turnul de observatie, iar de aici vom merge la celebrul maid of the mist, unde avem prilejul sa ne plimbam cu barca.
continuam turul cu goat island, care se afla intre cascade. vom merge apoi la pestera vanturilor (daca este deschisa), aceasta fiind a doua cea mai mare atractie turistica din niagara. aceasta excursie va include, de asemenea, punctele de observatie terrapin point, american falls, luna island si monumentul tesla.
optional, vizitarea cascadei niagara – partea canadiana, care ofera cea mai spectaculoasa vedere asupra cascadei. aproximativ 90% din volumul de apa al cascadei este concentrata in partea canadiana (denumita si horseshoe falls). sunt incluse accesul pe terasa de observatie journey behind the falls si urcarea in skylon tower, care are o inaltime de 160 metri.
mese incluse: mic dejun.
tarif informativ niagara partea americana – 145 euro/persoana, include: transport, taxe de intrare, asistenta turistica in limba romana.
tarif informativ niagara partea canadiana – 90 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana.

ziua 3: niagara falls – new york (3 nopti) (680 km)

cursa amtrak de la niagara falls, ny (nfl) la new york grand central terminal, orar informativ 12:12-21:55.
sosire la new york, metropola cu o cultura bogata si o multime de obiective turistice. pe langa faptul ca este un centru financiar mondial, insula manhattan (cumparata de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din sua.
new york reprezinta un cocktail de libertate si aer cosmopolit, orasul cu peste 4000 de zgarie-nori si institutii de arta venerabile ce fac din aceasta metropola cel mai mare oras cultural din lume. transfer la hotel si cazare la best western plus arena hotel 3* (1324 atlantic ave, brooklyn, ny 11216). mese incluse: mic dejun.

4: new york
tur panoramic new york ce include urmatoarele obiective turistice: central park, empire state building – a fost cea mai inalta cladire din lume pentru mai mult de 40 de ani, intre anii 1931 si 1972, chrysler building, fifth avenue – una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume, rockefeller center, central station, broadway – faimoasa strada a teatrelor din manhattan, wall street – centrul financiar al orasului si al lumii, brooklyn bridge – cel mai vechi pod suspendat din sua, ce uneste cartierele manhattan si brooklyn peste east river (la vremea constructiei a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), primaria, battery park – parc ce a primit numele primei baterii de artilerie care apara coasta americana si castle clinton – o fortareata in forma circulara construita in 1811. mese incluse: mic dejun.

5: new york – statuia libertatii & memorialul 9/11 sau philadelphia (160 km)
excursie optionala – early access statuia libertatii, ellis island si memorialul 9/11. turul de aprox. 4 ore va incepe la ora 08:45 (plecare de la hotel la 08:00) de la federal hall national memorial, construit pe locul unde george washington a fost inaugurat ca primul presedinte al sua, continua cu o oprire la new york stock exchange si cu battery park, pentru a ajunge apoi la memorialul 9/11, ridicat in memoria atentelor teroriste de la world trade center din 2001. dupa aceea, vom lua feribotul pentru a vizita statuia libertatii, pedestal museum si ellis island, unde se afla muzeul imigrantilor.
tarif informativ – 88 euro/persoana, include: transfer, bilete de intrare, ghid local, asistenta turistica in limba romana.
alternativ, excursie optionala la philadelphia (durata 10-12 ore, transport autocar) – unul din cele mai frumoase orase ale sua. philadelphia este al saselea cel mai mare oras din sua si are o importanta istorica deosebita – aici s-a semnat declaratia de independenta in anul 1776 si constitutia in 1787 si tot aici s-au infiintat prima biblioteca (1731), primul spital (1751), prima bursa (1790), prima gradina zoologica (1874) si prima scoala de afaceri din sua (1881).
in cadrul turului de oras se pot observa: primaria, cathedral basilica of saints peter & paul, united states mint (care adaposteste mormantul lui benjamin franklin), chinatown, rodin museum, gradina zoologica, fairmount park, rocky steps, rittenhouse square. mese incluse: mic dejun.
tarif informativ – 139 euro/persoana, include: transport, taxe, parcari, asistenta turistica in limba romana.

6: new york – washington d.c. (2 nopti) (420 km)
cursa amtrak de la new york penn station la washington dc union station, orar 11:35-15:11. in capitala sua, vizitatorii sunt atrasi de bogatia impresionanta de muzee (intrari gratuite), monumente si memoriale dedicate unor momente importante din istoria tarii sau unor personalitati marcante.
alte industrii importante din oras includ asociatii comerciale, firme de avocatura, institutii de educatie superioara si activitati editoriale. in oras se afla banca mondiala si fondul monetar international. sosire si cazare in zona washington dc, la best western pentagon hotel – reagan airport 2* (2480 s glebe rd, arlington, virginia 22206). mese incluse: mic dejun.

7: washington d.c
optional – tur panoramic al orasului (durata 4 ore), in timpul caruia se pot admira: casa alba, arlington cemetery, washington monument, curtea suprema, capitoliul. dupa-amiaza, timp liber pentru vizitarea unuia dintre muzeele smithsonian sau vizita la muzeul national al aerului si spatiului. mese incluse: mic dejun.
tarif informativ tur oras – 75 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana. nu sunt incluse intrarile.

8: washington d.c. – miami (4 nopti)
transfer la aeroport pentru zborul catre miami, orar 19:02-21:55. sosire si transfer la hotel. cazare la the casablanca on the ocean west tower 3* (6060 indian creek drive, mid beach). mese incluse: mic dejun.

9: miami
excursie optionala – turul orasului miami, ce include south beach, centrul orasului miami, universitatea, portul turistic, coral gables, cartierul cubanez, plaja si cartierul coconut grove, hotelul biltmore. dupa amiaza, optional – croaziera in insula vedetelor (star island) sau plimbare pietonala pe ocean drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping. mese incluse: mic dejun.
tarif informativ tur miami – 65 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana.
tarif informativ croaziera insula vedetelor – 45 euro/persoana, include: bilet croaziera si asistenta turistica in limba romana.

10: miami – key west (255 km)
excursie optionala la key west – traseul traverseaza 43 de poduri si 31 insule prin zona supranumita „insulele caraibe ale sua”. odata ajunsi in key west, va puteti plimba pe strazile cu palmieri, puteti sta la plaja sau face baie in ocean sau aveti posibilitatea de a incerca unul dintre numeroasele sporturi acvatice disponibile pe insula.
orasul are o arhitectura deosebita, iar galeriile de arta si casa lui ernest hemingway completeaza atmosfera tropicala fascinanta. seara, retur la miami. mese incluse: mic dejun.
tarif informativ – 119 euro/persoana, include: transport, asistenta si taxe de parcare.

11: miami
timp liber la dispozitie pentru plaja sau cumparaturi in miami. mese incluse: mic dejun.

12: miami – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de retur catre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 12 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Aprilie 2019 1,999 €
Data plecare Tarif
20 Mai 2019 1,999 €
Data plecare Tarif
05 Iulie 2019 1,999 €
Data plecare Tarif
13 August 2019 1,999 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 1,999 €
Data plecare Tarif
15 Octombrie 2019 1,999 €
Data plecare Tarif
01 Noiembrie 2019 1,999 €
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 1,999 €

tarife incepand de la 1,999 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Toronto/Miami – Bucuresti
Bilet de avion Washington-Miami
11 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*/3*
Turul orasului New York
Transport cu autocar/microbuz/curse de linie clasa Turist
Bilete de tren compania Amtrak pe rutele: Niagara Falls – New York, New York – Washington DC
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport zborul international (465 euro/persoana)
Taxele de aeroport zborul domestic (89 euro/persoana)
Supliment obligatoriu pentru plecare Paste/Revelion – 379 Euro/persoana
Supliment hoteluri 4*: 495 euro
Taxele de oras/resort (aprox. 30$/noapte/camera in Miami)
Taxa de viza pentru SUA, nu se plateste in agentie, cost aproximativ 151 USD
Excursiile optionale
Intrarile la obiectivele turistice din program
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Ghid local

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.
Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours