Vizualizezi oferta circuit Statele Unite ale Americii, vacanta Statele Unite ale Americii.

Circuit avion Statele Unite ale Americii

Circuit Statele Unite ale Americii
  • Tari: Statele Unite ale Americii
  • Orase tranzitate: Los Angeles, San Francisco, Honolulu, Las Vegas

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Los Angeles (2 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’info Tours pe aeroportul Otopeni. Sosire la Los Angeles si transfer la hotel. Cazare la hotel Tuscan Garden Inn 3*, 2200 W Olympic Blvd Los Angeles, CA 90006.

Ziua 2: Los Angeles
Los Angeles este orasul cu cea mai mare intindere si al doilea ca populatie din SUA. Se intinde pe o distanta de 122 km, de-a lungul coastei Pacificului, de la Malibu pana la Long Beach, in timp ce partea din interiorul continentului se intinde pe un teren vast, o fosta albie arida, incercuit de Muntii Santa Monica si San Gabriel.
Optional – Tur panoramic Los Angeles (durata aprox. 4 ore, dimineata), ce include zonele rezidențiale ale unui oras „paianjen” construit pe orizontală, Beverly Hills cu celebrul Rodeo Drive (strada impanzita de magazine de lux), Hollywood, bulevardul Walk of Fame, Kodak Theatre – teatrul unde, in fiecare an, se decerneaza premiile Oscar si un loc de unde puteti face o poza memorabila cu faimoasa emblema Hollywood si panorama orașului văzuta de pe colina Observatorului Griffith. Mese incluse: mic dejun. Excursie optionala Universal Studios (durata aprox. 6 ore, dupa-amiaza) – vizitarea platourilor de la Hollywood. Pasiti in spatele scenei pentru a explora platourile reale de filmare unde sunt turnate filmele de pe marile ecrane.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Los Angeles – San Francisco (3 nopti)
Transfer cu tren/autocar la San Francisco, „Orasul din Golf” faimos pentru tramvaiele sale, parcuri, Podul Golden Gate, Cheiul Pescarilor. Cazare la Super 8 San Francisco/Union Square Area, 415 O’Farrell St, San Francisco, CA 94102. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: San Francisco
Optional – Tur panoramic San Francisco (durata aprox. 4 ore), unul din cele mai frumoase orase din America: Chinatown, Union Square, Golden Gate Park, vedere asupra Insulei Alcatraz – pe aceasta insula a fost construita o fortareata, numita „Fort Alcatraz”, iar ulterior inchisoarea vestita „Alcatraz” ce a fost inchisa in anul 1963, devenind astazi o atractie turistica. Optional vizita la Sausalito – cu podul Golden Gate Bridge sau Vista Helicopter. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: San Francisco – Parcul National Yosemite
Excursie optionala la Parcul National Yosemite – al doilea parc national din SUA, cea mai populara destinatie turistica naturala a Californiei. Parcul national se afla in centrul statului California, la aproximativ 300 km est de San Francisco și se întinde de-a lungul versantului vestic al muntilor Sierra Nevada, la locul de întâlnire a trei comitate californiene: Madera, Mariposa și Tuolumne. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: San Francisco – Honolulu – Hawaii (4 nopti)
Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul catre Hawaii. Sosire si transfer la hotel. Cazare in Hawaii la Queen Kapiolani Hotel 3*, 150 Kapahulu Ave Honolulu, Hawaii 96815. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Honolulu – Hawaii
Timp liber pentru a descoperi atractiile din Hawaii, un taram fascinant pe care veti gasi unii dintre cei mai activi vulcani din lume si unii dintre cei mai inalti munti. Hawaii creste la propriu, scurgerile de lava din vulcani activi precum Mount Kilauea formand pamant nou in fiecare zi.
Excursie optionala – Pearl Harbour si Turul insulei Oahu (durata aprox. 7 ore) – se vizitează Pearl Harbour și Memorialul Arizona , după care se continuă cu turul în partea de nord al insulei unde munții se întâlnesc cu oceanul. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 8: Honolulu – Scufundare cu submarinul
Dati un sens mai „adanc” vizitei dvs. in Hawaii!
Excursie optionala cu submarinul – Scufundarea se face cu submarine confortabile, dotate cu aer conditionat, cu o capacitate de 48 pasageri si sub supervizarea Pazei de Coasta. Situat aproape de celebrul Diamond Head, locul de scufundari Atlantis este frecventat de testoase verzi, rechini, pisici de mare, tipari si multe alte specii marine. Turul cu submarinul dureaza o ora. Pentru intrare/iesire din submarin, trebuie urcata/coborata o scara aproape verticala cu 7 trepte. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Honolulu – Turul insulei Oahu cu elicopterul
Excursie optionala cu elicopterul – Descoperiti intreaga complexitate a insulei Oahu prin intermediul unui tur de 45 minute cu un elicopter sigur si modern. Turul este ghidat, fiecare pilot fiind ghid acreditat de State of Hawaii. Punctele de atractie incluse in tur sunt: Waikiki, Diamond Head, Hanauma Bay, Waimanalo Beach Hawaii, Chinaman’s Hat Island, Kaneohe Bay, Nuuanu Valley Rainforest, Sacred Falls, Dole Plantation, Pearl Harbor, Arizona Memorial si Battleship Missouri. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 10: Honolulu – Las Vegas (3 nopti)
Transfer la aeroport pentru zbor catre Las Vegas. Transfer si cazare la Plaza Hotel & Casino 3* , 1 Main Street , Las Vegas, NV 89101. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 11: Las Vegas
Timp liber pentru a descoperi Las Vegas-ul – cazinourile deschise non-stop, fabulosul program de divertisment, restaurantele si hotelurile – fiecare cu specificul sau.
Excursie optionala – Valea Focului (durata aprox. 4 ore) – excursie de o jumătate de zi în cel mai vechi parc din Nevada, desemnat în 1968 monument natural. Avand o vechime de 150 de milioane de ani, Valea de Foc este compusă din dune de nisip roșu, formațiuni calcaroase și ardezie. Un peisaj cu forme și culori care se amestecă într-o simfonie a culorilor. Civilizația Anasazi a trăit aici între anii 300 î. Hr – 1150 d. Hr. Acest loc a fost folosit adesea de scenografii și producătorii de filme SF. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 12: Las Vegas – Marele Canion
Excursie optionala la Marele Canion – una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale lumii. Străbătut de fluviul Colorado, Marele Canion este un tablou natural fără egal. Turul include o scurtă oprire la barajul Hoover Dam. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 13: Las Vegas – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – los angeles (2 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pe aeroportul otopeni. sosire la los angeles si transfer la hotel. cazare la hotel tuscan garden inn 3*, 2200 w olympic blvd los angeles, ca 90006.

2: los angeles
los angeles este orasul cu cea mai mare intindere si al doilea ca populatie din sua. se intinde pe o distanta de 122 km, de-a lungul coastei pacificului, de la malibu pana la long beach, in timp ce partea din interiorul continentului se intinde pe un teren vast, o fosta albie arida, incercuit de muntii santa monica si san gabriel.
optional – tur panoramic los angeles (durata aprox. 4 ore, dimineata), ce include zonele rezidențiale ale unui oras „paianjen” construit pe orizontală, beverly hills cu celebrul rodeo drive (strada impanzita de magazine de lux), hollywood, bulevardul walk of fame, kodak theatre – teatrul unde, in fiecare an, se decerneaza premiile oscar si un loc de unde puteti face o poza memorabila cu faimoasa emblema hollywood si panorama orașului văzuta de pe colina observatorului griffith. mese incluse: mic dejun. excursie optionala universal studios (durata aprox. 6 ore, dupa-amiaza) – vizitarea platourilor de la hollywood. pasiti in spatele scenei pentru a explora platourile reale de filmare unde sunt turnate filmele de pe marile ecrane.
mese incluse: mic dejun.

3: los angeles – san francisco (3 nopti)
transfer cu tren/autocar la san francisco, „orasul din golf” faimos pentru tramvaiele sale, parcuri, podul golden gate, cheiul pescarilor. cazare la super 8 san francisco/union square area, 415 o’farrell st, san francisco, ca 94102. mese incluse: mic dejun.

4: san francisco
optional – tur panoramic san francisco (durata aprox. 4 ore), unul din cele mai frumoase orase din america: chinatown, union square, golden gate park, vedere asupra insulei alcatraz – pe aceasta insula a fost construita o fortareata, numita „fort alcatraz”, iar ulterior inchisoarea vestita „alcatraz” ce a fost inchisa in anul 1963, devenind astazi o atractie turistica. optional vizita la sausalito – cu podul golden gate bridge sau vista helicopter. mese incluse: mic dejun.

5: san francisco – parcul national yosemite
excursie optionala la parcul national yosemite – al doilea parc national din sua, cea mai populara destinatie turistica naturala a californiei. parcul national se afla in centrul statului california, la aproximativ 300 km est de san francisco și se întinde de-a lungul versantului vestic al muntilor sierra nevada, la locul de întâlnire a trei comitate californiene: madera, mariposa și tuolumne. mese incluse: mic dejun.

6: san francisco – honolulu – hawaii (4 nopti)
transfer la aeroport si imbarcare pe zborul catre hawaii. sosire si transfer la hotel. cazare in hawaii la queen kapiolani hotel 3*, 150 kapahulu ave honolulu, hawaii 96815. mese incluse: mic dejun.

7: honolulu – hawaii
timp liber pentru a descoperi atractiile din hawaii, un taram fascinant pe care veti gasi unii dintre cei mai activi vulcani din lume si unii dintre cei mai inalti munti. hawaii creste la propriu, scurgerile de lava din vulcani activi precum mount kilauea formand pamant nou in fiecare zi.
excursie optionala – pearl harbour si turul insulei oahu (durata aprox. 7 ore) – se vizitează pearl harbour și memorialul arizona , după care se continuă cu turul în partea de nord al insulei unde munții se întâlnesc cu oceanul. mese incluse: mic dejun.

8: honolulu – scufundare cu submarinul
dati un sens mai „adanc” vizitei dvs. in hawaii!
excursie optionala cu submarinul – scufundarea se face cu submarine confortabile, dotate cu aer conditionat, cu o capacitate de 48 pasageri si sub supervizarea pazei de coasta. situat aproape de celebrul diamond head, locul de scufundari atlantis este frecventat de testoase verzi, rechini, pisici de mare, tipari si multe alte specii marine. turul cu submarinul dureaza o ora. pentru intrare/iesire din submarin, trebuie urcata/coborata o scara aproape verticala cu 7 trepte. mese incluse: mic dejun.

9: honolulu – turul insulei oahu cu elicopterul
excursie optionala cu elicopterul – descoperiti intreaga complexitate a insulei oahu prin intermediul unui tur de 45 minute cu un elicopter sigur si modern. turul este ghidat, fiecare pilot fiind ghid acreditat de state of hawaii. punctele de atractie incluse in tur sunt: waikiki, diamond head, hanauma bay, waimanalo beach hawaii, chinaman’s hat island, kaneohe bay, nuuanu valley rainforest, sacred falls, dole plantation, pearl harbor, arizona memorial si battleship missouri. mese incluse: mic dejun.

10: honolulu – las vegas (3 nopti)
transfer la aeroport pentru zbor catre las vegas. transfer si cazare la plaza hotel & casino 3* , 1 main street , las vegas, nv 89101. mese incluse: mic dejun.

11: las vegas
timp liber pentru a descoperi las vegas-ul – cazinourile deschise non-stop, fabulosul program de divertisment, restaurantele si hotelurile – fiecare cu specificul sau.
excursie optionala – valea focului (durata aprox. 4 ore) – excursie de o jumătate de zi în cel mai vechi parc din nevada, desemnat în 1968 monument natural. avand o vechime de 150 de milioane de ani, valea de foc este compusă din dune de nisip roșu, formațiuni calcaroase și ardezie. un peisaj cu forme și culori care se amestecă într-o simfonie a culorilor. civilizația anasazi a trăit aici între anii 300 î. hr – 1150 d. hr. acest loc a fost folosit adesea de scenografii și producătorii de filme sf. mese incluse: mic dejun.

12: las vegas – marele canion
excursie optionala la marele canion – una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale lumii. străbătut de fluviul colorado, marele canion este un tablou natural fără egal. turul include o scurtă oprire la barajul hoover dam. mese incluse: mic dejun.

13: las vegas – bucuresti
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul de retur catre bucuresti.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 13 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Aprilie 2019 2,079 € Rezerva
Data plecare Tarif
07 Mai 2019 2,079 € Rezerva
20 Mai 2019 2,079 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Iulie 2019 2,079 € Rezerva
Data plecare Tarif
17 August 2019 2,079 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 2,079 € Rezerva
Data plecare Tarif
15 Octombrie 2019 2,079 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Noiembrie 2019 2,079 € Rezerva
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 2,079 € Rezerva

tarife incepand de la 2,079 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Los Angeles/Las Vegas – Bucuresti
Bilet de avion San Francisco – Honolulu
Bilet de avion Honolulu – Las Vegas
12 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 2*/3*
Transport cu autocar/microbuz/curse de linie clasa Turist
Transfer Los Angeles – San Francisco
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport zborul international (495 euro/persoana)
Taxele de aeroport zborul domestic (189 euro/persoana)
Excursiile optionale si intrari la obiectivele turistice din program
Taxe de oras/resort (aprox. 26$/noapte/camera in Hawaii si 40$/noapte/camera in Las Vegas)
Taxa de viza pentru SUA, nu se plateste in agentie, cost aproximativ 160 USD
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Ghid local
Supliment obligatoriu plecare Revelion 379 euro/persoana
Supliment Hoteluri 4* 495 euro/persoana
Orice alt serviciu neinclus in program

Observatii

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.
Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours