Vizualizezi oferta circuit Grecia, vacanta Grecia.

Circuit avion Grecia

Circuit Grecia
  • Tari: Grecia
  • Orase tranzitate: Atena

Descriere

ZIUA 1 (30.12): BUCURESTIATENA
Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 14:00 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Tarom cu plecare spre Atena la 16:30. Sosire la Atena la 18:05. Transfer si cazare la hotel Breeze Boutique 4* (sau similar) in Atena.
ZIUA 2 (31.12): ATENA – Tur de oras si vizita la Acropole
Mic dejun. Tur panoramic de oras cu autocar si ghid local pe parcursul caruia vom admira Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896), Acropole (biletul de intrare se plateste la fata locului, 20 EURO/ persoana). Dupa amiaza program liber. Seara, masa festiva de Revelion la restaurantul hotelului (optionala, se achita la inscriere; tarif: 90 EURO/persoana).
Ziua 3 (01.01): LA MULTI ANI 2020! ATENACAP SOUNION (optional)
Mic dejun intarziat la ora 10:00. Timp liber la dispozitie. Optional, excursie la Cap Sounion. Vom merge pe traseul Port Pireu – Cap Sounion (75 km/sens), un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Dejun cu specific pescaresc la o taverna pe malul Marii Egee, cu perspectiva spre Templul lui Posseidon. Pret informativ: 80 EURO/ persoana. Include: transport auto, dejun pescaresc, asistenta turistica (grup minim 20 persoane). Cazare la acelasi hotel in Atena.
Ziua 4 (02.01): CROAZIERA PE MAREA EGEE (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, va propunem croaziera de o zi la trei insule in Golful Saronic (Marea Egee): Insula Egina cu vizita la manastirea Sfantului Nectarie, insula Poros si insula Hydra. Pret informativ: 110 EURO/persoana. Pretul include transfer hotel – port – hotel, croaziera, masa de pranz si program artistic pe vas. Seara intoarcere la Atena la acelasi hotel.
Ziua 5 (03.01): EXCURSIE IN PELOPONEZ (optional)
Mic dejun. Excursie optionala in Peloponez, Canalul de Corint, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplio, oras – port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne – dupa eliberarea de sub otomani. Pret informativ: 80 EURO/ persoana. Pretul include: transport autocar, dejun traditional la Mycene, asistenta turistica. Cazare hotel in Atena.
Ziua 6 (04.01): ATENABUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un spatiu special amenajat. Timp liber la dispozitie. La ora 15:15 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la 20:20.

ziua 1 (30.12): bucuresti – atena
intalnire la aeroportul international otopeni la ora 14:00 cu insotitorul roman de grup. imbarcare pe cursa tarom cu plecare spre atena la 16:30. sosire la atena la 18:05. transfer si cazare la hotel breeze boutique 4* (sau similar) in atena.

2 (31.12): atena – tur de oras si vizita la acropole
mic dejun. tur panoramic de oras cu autocar si ghid local pe parcursul caruia vom admira piata omonia si sintagma, parlamentul, universitatea, academia, biblioteca nationala, stadionul olimpic unde s-a desfasurat prima olimpiada moderna (1896), acropole (biletul de intrare se plateste la fata locului, 20 euro/ persoana). dupa amiaza program liber. seara, masa festiva de revelion la restaurantul hotelului (optionala, se achita la inscriere; tarif: 90 euro/persoana).

3 (01.01): la multi ani 2020! atena – cap sounion (optional)
mic dejun intarziat la ora 10:00. timp liber la dispozitie. optional, excursie la cap sounion. vom merge pe traseul port pireu – cap sounion (75 km/sens), un traseu spectaculos, pe malul marii egee. dejun cu specific pescaresc la o taverna pe malul marii egee, cu perspectiva spre templul lui posseidon. pret informativ: 80 euro/ persoana. include: transport auto, dejun pescaresc, asistenta turistica (grup minim 20 persoane). cazare la acelasi hotel in atena.

4 (02.01): croaziera pe marea egee (optional)
mic dejun. timp liber la dispozitie, sau optional, va propunem croaziera de o zi la trei insule in golful saronic (marea egee): insula egina cu vizita la manastirea sfantului nectarie, insula poros si insula hydra. pret informativ: 110 euro/persoana. pretul include transfer hotel – port – hotel, croaziera, masa de pranz si program artistic pe vas. seara intoarcere la atena la acelasi hotel.

5 (03.01): excursie in peloponez (optional)
mic dejun. excursie optionala in peloponez, canalul de corint, mycene, cu vizitarea palatului si mormantului dinastiei atrizilor, epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), nafplio, oras – port construit de venetieni, prima capitala a greciei moderne – dupa eliberarea de sub otomani. pret informativ: 80 euro/ persoana. pretul include: transport autocar, dejun traditional la mycene, asistenta turistica. cazare hotel in atena.

6 (04.01): atena – bucuresti
mic dejun. eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un spatiu special amenajat. timp liber la dispozitie. la ora 15:15 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa tarom cu plecare la ora 18:45. sosire la bucuresti la 20:20.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Decembrie 2019 485 € Rezerva

tarife incepand de la 485 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti – Atena – Bucuresti cu compania TAROM;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la Breeze Boutique 4* (sau similar) in Atena;
• transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului;
• tur de oras cu ghid local in limba romana in Atena;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Servicii neincluse

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana – se practica in Grecia,
se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• supliment pachet 4 cine la restaurantul hotelului: 70 EURO/ persoana (optional, se achita in agentie);
• cina festiva de Revelion (optional): 90 EURO/persoana (optional, se achita in agentie).


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu