Vizualizezi oferta circuit Egipt, vacanta Egipt.

Circuit avion Egipt

Circuit Egipt
  • Tari: Egipt
  • Orase tranzitate: Cairo

Descriere

Ziua 1: BUCURESTICAIRO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), ora 22:30. Plecare spre Cairo cu compania TAROM la ora 00:30 (noaptea de marti spre miercuri). Sosire in capitala Egiptului la ora locala 02:15 dimineata si transfer pentru cazare la hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar in Cairo. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial.
Ziua 2: CAIRO
Mic dejun si timp liber pentru odihna sau pentru activitati optionale la fata locului, impreuna cu insotitorul de grup. Cina si cazare in Cairo.
Ziua 3: CAIROASWAN (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa interna Cairo – Aswan cu o companie locala (Egypt Air/Nil Air/Cairo Air). Sosire in Aswan si vizita la gradina botanica cu feluca (barca mica si ingusta, cu panze). Transfer la hotel LTI Isis Pyramisa 4*superior sau similar in Aswan. Dupa-amiaza, optional, excursie la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului. Cina la hotel.
Ziua 4: ASWAN
Mic dejun. Excursie optionala la Abu Simbel (trezirea dimineata devreme, mic dejun la pachet), complex arheologic format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea. Dupa ora 13:00, imbarcare pe vasul de croaziera de 5* pentru cazare, pranz si cina.
Ziua 5: ASWANKOM OMBOEDFU
Mic dejun. Navigare catre Kom Ombo, sosire si vizitarea templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa-amiaza, vizitarea templului Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Cina si cazare pe vas.
Ziua 6: EDFULUXOR
Mic dejun. Navigare catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor unde se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: templul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt) si templul Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.
Ziua 7: LUXORHURGHADA (300 km)
Trezirea dimineata devreme. Eliberarea camerelor. Astazi vom vizita monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din
Valea Regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Plecare spre Hurghada in jurul pranzului (distanta de 300 km se parcurge in aproximativ 4 ore). Sosire la Hurghada si transfer pentru cazare in regim all inclusive la hotel AMC Royal 4*superior sau similar.
Ziua 8: HURGHADA, Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau pentru cumparaturi. Va propunem, optional, o croaziera pe Marea Rosie. Veti avea posibilitatea de a face snorkeling in largul marii si de a admira corali sau diferite vietuitoare marine.
Ziua 9: HURGHADA, Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber sau posibilitate de excursii optionale: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul.
Ziua 10: HURGHADACAIRO (460 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul la Cairo pentru cazare si cina la hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar.
Ziua 11: CAIRO
Mic dejun. Astazi avem prevazut tur de Cairo unde se viziteaza cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara), Muzeul de Parfumuri Orientale si Institutul Papirusului. Optional, spectacol de lumini si sunete la Piramide, pe platoul Giza. Cina la hotel.
Ziua 12/13: CAIROBUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau, optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon. Aici se pot vizita: teatrul greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria (vizita exterioara). Cazare si cina la hotel. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor. In cursul noptii, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 03:00 dimineata. Sosire la Otopeni la ora 06:50.

ziua 1: bucuresti – cairo
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni), ora 22:30. plecare spre cairo cu compania tarom la ora 00:30 (noaptea de marti spre miercuri). sosire in capitala egiptului la ora locala 02:15 dimineata si transfer pentru cazare la hotel barcelo pyramids 4* sau similar in cairo. de aceasta noapte de cazare se va beneficia partial.

2: cairo
mic dejun si timp liber pentru odihna sau pentru activitati optionale la fata locului, impreuna cu insotitorul de grup. cina si cazare in cairo.

3: cairo – aswan (zbor)
mic dejun. transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa interna cairo – aswan cu o companie locala (egypt air/nil air/cairo air). sosire in aswan si vizita la gradina botanica cu feluca (barca mica si ingusta, cu panze). transfer la hotel lti isis pyramisa 4*superior sau similar in aswan. dupa-amiaza, optional, excursie la marele baraj de la aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul philae situat pe o insula in mijlocul nilului. cina la hotel.

4: aswan
mic dejun. excursie optionala la abu simbel (trezirea dimineata devreme, mic dejun la pachet), complex arheologic format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului ramses al ii-lea. dupa ora 13:00, imbarcare pe vasul de croaziera de 5* pentru cazare, pranz si cina.

5: aswan – kom ombo – edfu
mic dejun. navigare catre kom ombo, sosire si vizitarea templului kom ombo, dedicat celor doi zei: sobek si horus. pranz pe vasul de croaziera. dupa-amiaza, vizitarea templului edfu, dedicat zeului horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din egipt. cina si cazare pe vas.

6: edfu – luxor
mic dejun. navigare catre ecluza de la esna. pranz pe vasul de croaziera. navigare catre luxor unde se viziteaza templele de pe malul estic al nilului: templul karnak (dedicat zeului amon-ra, cel mai mare complex religios din egipt) si templul luxor. cina si cazare pe vasul de croaziera.

7: luxor – hurghada (300 km)
trezirea dimineata devreme. eliberarea camerelor. astazi vom vizita monumentele antice de pe malul vestic al nilului: mormintele faraonilor din
valea regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al reginei hatshepsut de la deir el bahri si colosii lui memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui amenhotep al iii-lea. plecare spre hurghada in jurul pranzului (distanta de 300 km se parcurge in aproximativ 4 ore). sosire la hurghada si transfer pentru cazare in regim all inclusive la hotel amc royal 4*superior sau similar.

8: hurghada, marea rosie
mic dejun. timp liber pentru plaja si relaxare sau pentru cumparaturi. va propunem, optional, o croaziera pe marea rosie. veti avea posibilitatea de a face snorkeling in largul marii si de a admira corali sau diferite vietuitoare marine.

9: hurghada, marea rosie
mic dejun. timp liber sau posibilitate de excursii optionale: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul.

10: hurghada – cairo (460 km)
mic dejun. dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul la cairo pentru cazare si cina la hotel barcelo pyramids 4* sau similar.

11: cairo
mic dejun. astazi avem prevazut tur de cairo unde se viziteaza cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: muzeul de egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, sfinxul si cele trei piramide de pe platoul giza (vizita exterioara), muzeul de parfumuri orientale si institutul papirusului. optional, spectacol de lumini si sunete la piramide, pe platoul giza. cina la hotel.

12/13: cairo – bucuresti
mic dejun. timp liber pentru ultimele cumparaturi sau, optional, excursie de o zi la alexandria – port la marea mediterana, orasul cleopatrei si al lui marc antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui alexandru macedon. aici se pot vizita: teatrul greco-roman, catacombele romane, biblioteca din alexandria (vizita exterioara). cazare si cina la hotel. de aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor. in cursul noptii, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa tarom cu destinatia bucuresti. decolare la ora 03:00 dimineata. sosire la otopeni la ora 06:50.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 12 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Noiembrie 2019 1,095 €

tarife incepand de la 1,095 €

Servicii incluse

transport cu avionul zbor direct Bucuresti – Cairo si retur cu compania TAROM;
transport cu avionul cursa interna: Cairo – Aswan cu compania Egypt Air;
11 nopti cazare: 4 nopti in Cairo, din care 1 noapte cu mic dejun si 3 nopti cu demipensiune la hotel 4*, 1 noapte cu demipensiune in Aswan, 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 3 nopti cu all inclusive in Hurghada la hotel 4*;
transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tur de oras Cairo cu ghid local;
vizita la gradina botanica cu feluca in Aswan;
vizitarea templelor: Kom Ombo, Edfu, Karnak, Luxor, Regina Hatshepsut de la Deir el Bahri;
vizitarea mormintelor faraonilor din Valea Regilor si a Colosilor lui Memnon;
vizite in Cairo: Muzeul de Egiptologie, Muzeul de Parfumuri Orientale, Institutul Papirusului, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara);
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se achita si se obtine pe aeroport in Cairo, la sosire);
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana se practica in Egipt, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse, inclusiv intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie din Cairo si intrarea la mormantul lui Tutankhamon din Valea Regilor;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 00:30 – Cairo 02:15 durata zborului: 2h 45min
Cairo 03:00 – Bucuresti 06:50 durata zborului: 2h 50min

EXCURSII OPTIONALE (minim 20 participanti, preturi informative):
Marele baraj de la Aswan: 60 EURO/ persoana;
Abu Simbel: 85 EURO/ persoana;
Croaziera pe Marea Rosie: 45 EURO/ persoana;
Jeep safari in desert: 55 EURO/persoana;
Scufundare cu submarinul: 70 EURO/persoana;
Spectacol de lumini si sunet la Piramide, pe platoul Giza: 45 EURO/ persoana;
Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si cartierul Coptic: 50 EURO/ persoana.

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu