Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit autocar Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Belgrad, Zagreb, Ljubljana, Zalec, Garda, Lido di Jesolo, Budapesta

Descriere

Ziua 1. 07.07: BUCURESTIPORTILE DE FIERBELGRAD (600 km)
Plecare din Bucuresti. Trecand peste barajul de la Portile de Fier, urmam malul sarbesc al Defileului Dunarii si strabatem Cazanele Mari si Cazanele Mici, cu peisaje grandioase. Scurta oprire pentru fotografii la Cetatea Golubac.
Seara, descoperim Belgradul intr-un tur panoramic de autocar, ce include cele mai importante zone ale orasului – Noul Belgrad, situat pe malul stang al raului Sava, cartierul rezidential Dedinje si pitorescul Oras Vechi, cu Biserica Sfantul Sava, Piata Slavia, Palatul Belgrad, Primaria, Parlamentul, Strada Terazije, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea.
Muzeul National din Belgrad este cel mai mare si cel mai renumit dn Serbia.Constructia acestei cladiri a inceput in anul 1844 si s-a terminat in 5 ani de zile. Acum,acesta gazduieste peste 5000 de capodopere atat straine ,cat si sarbe, tablouri pictate de pictori celebrii precum Picasso si Monet. Iar,cel mai important lucru de admirat in interiorul sau este celebra Evanghelie a lui Miroslav. Artefactele si arta veche nu vor lipsi din acest muzeu,astfel,turistii au ocazia sa exploreze istoria si arheologia plina de mister a acestei lumi.
Palatul Alb este una dintre cele mai exceptionale constructii ale Belgradului. La mai putin de 100 de metri de centrul orasului, se regaseste o cladire ce uimeste fiecare trecator prin maretia ei. In suburbia Dedinje se afla Palatul Regal Karadjordjevic,unde a trait celebra dinastie cu acelasi nume. Palatul Regal se intinde pe o suprafata imensa si se imparte la randul lui,in doua ale palate: Palatul Regal si Palatul Beli Dvor sau Palatul Alb,cum i se spune.Astfel, doar Palatul Alb este deschis publicului,deoarece Palatul Regal este locuit.
Zona centrului s-a dezvoltat incepand din doua parte a secolului 19, datorita numerosilor artisti ce si-au stabilit aici atelierele de creatie si au transformat-o intr-o atractie boema. Pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti se afla unele dintre cele mai cunoscute restaurante locale pentru muzica live si buna dispozitie.
Cazare si cina la Belgrad , Hotel Panorama 3*/similar.

Ziua 2: 08.07: BELGRADZAGREB-ZALEC (1150 km)
Servim micul dejun, apoi strabatem Serbia pentru a ajunge in Croatia, la Zagreb- capitala tarii, unde admiram din autocar: Piata Tomislav, cu statuia primului rege Croat (sec. X), Muzeul Mimara, avand cele mai remarcabile colectii de arta din intreaga tara, Universitatea si Teatrul National – cea mai eleganta cladire din oras, prin stilul sau neo-baroc de sfarsit de sec. XIX.
Muzeul Mimara a fost deschis pentru public in 1987.
Acesta este situat intr-un palat neo-renascentist de la sf. Sec. Al XIX-lea. Muzeul gazduieste 3750 opere de arta din culturi si civilizatii diferite. In muzeu, se regasesc aprox 450 de picturi si desene (Raphael, Rubens,Rembrandt,Goya); aprox 200 de sculpturi din antichitate la sec XX; dar si raritati arheolgice din Grecia antica si Egipt.
De asemenea, contine o biblioteca de arta cu 5400 de titluri.
Teatrul National
In 1895, momentul in care imparatul Franz Iosef al II-lea a deschis templul de arta baroca al Zagreb-ului s-a dovedit unul cu totul special atat pentru actori cat si pentru locuitorii orasului. La mai mult de un secol de la acest eveniment, interiorul neo-baroc al cladirii vrajeste inca locuitorii si turistii cu aerul sau nobil. Scena care a gazduit numeroase spectacole teatrale, de balet si de opera, conceputa in acord cu decorul opulent, face din cladirea careia ii apartine un sediu ideal pentru inatlniri oficiale, receptii si evenimente promotionale care ofera amintiri de neuitat oaspetilor.
Mergem spre Zalec unde avem cazare si cina la Hotel Zalec 3*/similar.

Ziua 3.09.07 ZALEC-LJUBLJANA-GARDA (560 km)
Mic dejun. Ne indreptam spre Ljubljana unde avem croaziera timp de 1 ora .
Călătoria cu barca durează o ora. În primul rând, ne îndreptăm către Spica unde Ljubljanica se împarte în două, oferind o priveliște deosebita. Vă puteți bucura de priveliștea Castelului din Ljubljana, a frumoaselor cladiri ale ambasadelor. Pe măsură ce ne apropiem de orașul vechi, avem o vedere magnifică a Podului Cobblers, a bisericii franciscane, precum si a Tromostovje sau a Podului Triple si a fermecătoarelor case baroc. De asemenea, vom avea o viziune specială asupra unor poduri noi, cum ar fi Podul de măcelari sau Podul de cereale. Ne întoarcem la faimosul pod dragon.
Apoi,ne indreptam spre Garda.
Cazare si cina la Hotel Speranza-Spiazzi 3*/similar.

Ziua 4. 10.07 GARDA
Mic dejun. Optional:
1.Excursie la Milano cu ghid in limba engleza (160 km)
Excursie cu ghid in limba engleza.
-Catedrala
Domul din Milano este cea mai impresionantă și cunoscută atracție turistică din capitala Lombardiei, un simbol nu doar al orașului în care se află, ci al Europei.
Recunoscut ca orașul artelor și al modei, an de an milioane de turiști sunt ademeniți de Milano să vină și să vadă celebra catedrală gotică a cărei construire a început în 1386 și s-a finalizat după șase secole.
Pe locul unde s-a ridicat Duomo a existat o basilica dedicată sfintei Tecla, cea mai veche biserică din Milano, datată din secolul al IV-lea. În secolul al XV-lea, a fost demolată pentru a se obține mai mult spațiu pentru Dom.
-Galleria Vittorio Emanuele
Chiar in centrul orasului Milano, chiar intre Duomo si Teatrul Scala din Milano, se gaseste Galleria Vittorio Emanuele II construita intre anii 1860 si 1870. Galleria Vittorio Emanuele II este un alt monument pentru Regele care a unificat Italia, asa cum Roma are enormul sau monument Vittorio Emmanuele. Poate fi numit si mall de shopping, dar este unul foarte elegant. Tavanul aflat foarte sus este facut din domuri de sticla si fier.
-Castelul Sforzesco
A fost ridicat in afara zidurilor medievale in 1300,de catre Visconti si a fost numit initial Castelul Poarta lui Jupiter. Dupa distrugerea sa partiala in timpul „Orro Repubblica” ,Francesco Sforza a hotarat renovarea cladirii pentru a o transforma in resedinta. Castelul a fost schimbat prin renovari si extinderi . Forma de astazi este datorita ,in mare parte, arhitectului Luca Beltrami.
Cazare si cina la Hotel Speranza-Spiazzi 3*/similar.

Ziua 5. 11.07 GARDA- PARCUL TORBIERE DEL SEBINO-LACUL D’ISEO-GARDA (150 km)
Mic dejun. Ne indreptam spre parcul natural „Torbiere del Sebino”.
Apoi, avem tur cu barca la Lacul D’iseo.
Lacul D’Iseo.
Tur cu barca la cele 3 insule ale lacului D’Iseo. (2 ore).
Lacul Iseo se mandreste cu peisajul sau natural cel mai bine conservat dintre toate lacurile din Nordul Italiei. Lacul Iseo este poarta de intrare spre o destinatie turistica mai putin mediatizata si cunoscuta – Sulzano, o localitate mica aflata pe malul lacului.
Intoarcere la hotel si cina.

Ziua 6. 12.07 GARDA- GARDALAND-JESOLO
Mic dejun la hotel. Optional:
1. Gardaland excursie de o zi (275 km)
Gardaland este cel mai mare parc de distracții din Italia, situat în nord-estul țării în municipiul Castelnuovo del Garda, în provincia Verona.Deschis la data de 19 iulie 1975, include „Gardaland”, „Gardaland Sea-Life” și hotelul „Gardaland”.Este situat pe malul de sud-est al lacului Lago di Garda.
De asemenea,este unul dintre cele mai bune locuri pentru divertisment. El deține mai mult de 40 de atractii. Parcul impresionează prin designul său frumos. Exista izvoare, verdeata, flori, slide-uri alpine și alte facilități.
Cazare si cina hotel Tampico 3*/similar.
Varianta 2.Garda-Venezia-Tur-Veneția cu ghid
Jesolo (320 km)
Oraș unic si cu o lagună cu magnifica. Se pot vizita : Piața de San Marco, Basilica San Marco și multe altele. De la Veneția puteți avea, de asemenea, o scurtă excursie la Murano una dintre cele 3 insule ale lagunei.
Acest tur include:
-Plecare cu barca de la Tronchetto in San Marco,dus-intors.
-Vizita la atelierul unde sunt create faimoasele gondole
-Excursie de o jumatate de zi in Venetia cu ghid in limba engleza.
Apoi, ne indreptam spre Lido di Jesolo.
Cazare si cina hotel Tampico 3*Lido di Jesolo/ similar.

Ziua 7. 13.07 LIDO DI JESOLO-PADOVA-VERONA-LIDO DI JESOLO
Mic dejun.Optional:
1.Tur de oras la Padova cu ghid. (160 km)
Orașul Saint Anthony, cu Sf. Antonie Basilica, Prato della Valle (una dintre cele mai mari din piața Europei), Muzeul Civici Eremitani, în care puteți intra la Cappella degli Scrovegni, Capela celebra din întreaga lume cu ciclul frescelor lui Giotto.Padova nu este departe de Venetia si in antichitate a fost numit ca fiind „orasul de apa” si a mentinut intotdeauna un important centru de comert.
2. Tur de oras la Verona cu ghid (310 km)
O serie de atractii sunt legate de Romeo si Julieta. Orasul Verona este cunoscut pentru ruinele sale romane,cladirile medievale si povestile de dragoste adolescentine.Se regasesc numeroase biserici frumoase si cladiri presarate pe stradutele incantatoare ale orasului,ce sunt intrerupte din loc in loc de piatete .
Cazare si cina la hotel Tampico 3*/similar.
3.Vizita la Parcul de distractii-Aqualandia. (16 km)
Aqualandia se numara printre atracţiile de top din Jesolo, fiind adesea calificat drept unul dintre cele mai bune parcuri de distracţie din Italia.
Aqualandia se întinde pe o suprafaţă de 80000 de metri pătraţi, şi oferă o gamă amplă de oportunităţi de distracţie distribuite pe zone tematice. În mare, parcul încearcă să imite o insulă caraibiană, iar atracţiile sale principale se referă la Kinderlandia (zonă dedicată distracţiei copiilor), Adventure Golf (teren de mini golf), Zona Sportivă (unde vizitatorii pot juca volei pe plajă şi în apă, precum şi fotbal), Zona Adrenalieni (dotată, după câte se pare, cu cele mai înalte tobogane acvatice din lume) şi o Zonă de Relaxare, doar pentru a enumera câteva exemple.
Cazare si cina hotel Tampico 3*/similar.

Ziua 8: 14.07 LIDO DI JESOLO
Mic dejun.
Timp liber in statiune. Plaja si baie in Marea Adriatica.
Cazare si cina hotel Tampico 3*/similar.

Ziua 9: 15.07 LIDO DI JESOLO-BUDAPESTA ( 690 km)
Mic dejun. Deplasare spre Budapesta cu oprire la Outlet-ul Noventa di Piave. Timp liber pentru shopping.
Cazare si cina la Budapesta.
Croaziera by night pe Dunare la Budapesta (optional).

Ziua 10: 16.07 BUDAPESTA-BUCURESTI (850 KM )
Mic dejun la hotel.Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic.

ziua 1. 07.07: bucuresti – portile de fier – belgrad (600 km)
plecare din bucuresti. trecand peste barajul de la portile de fier, urmam malul sarbesc al defileului dunarii si strabatem cazanele mari si cazanele mici, cu peisaje grandioase. scurta oprire pentru fotografii la cetatea golubac.
seara, descoperim belgradul intr-un tur panoramic de autocar, ce include cele mai importante zone ale orasului – noul belgrad, situat pe malul stang al raului sava, cartierul rezidential dedinje si pitorescul oras vechi, cu biserica sfantul sava, piata slavia, palatul belgrad, primaria, parlamentul, strada terazije, teatrul national, muzeul national si universitatea.
muzeul national din belgrad este cel mai mare si cel mai renumit dn serbia.constructia acestei cladiri a inceput in anul 1844 si s-a terminat in 5 ani de zile. acum,acesta gazduieste peste 5000 de capodopere atat straine ,cat si sarbe, tablouri pictate de pictori celebrii precum picasso si monet. iar,cel mai important lucru de admirat in interiorul sau este celebra evanghelie a lui miroslav. artefactele si arta veche nu vor lipsi din acest muzeu,astfel,turistii au ocazia sa exploreze istoria si arheologia plina de mister a acestei lumi.
palatul alb este una dintre cele mai exceptionale constructii ale belgradului. la mai putin de 100 de metri de centrul orasului, se regaseste o cladire ce uimeste fiecare trecator prin maretia ei. in suburbia dedinje se afla palatul regal karadjordjevic,unde a trait celebra dinastie cu acelasi nume. palatul regal se intinde pe o suprafata imensa si se imparte la randul lui,in doua ale palate: palatul regal si palatul beli dvor sau palatul alb,cum i se spune.astfel, doar palatul alb este deschis publicului,deoarece palatul regal este locuit.
zona centrului s-a dezvoltat incepand din doua parte a secolului 19, datorita numerosilor artisti ce si-au stabilit aici atelierele de creatie si au transformat-o intr-o atractie boema. pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti se afla unele dintre cele mai cunoscute restaurante locale pentru muzica live si buna dispozitie.
cazare si cina la belgrad , hotel panorama 3*/similar.

2: 08.07: belgrad – zagreb-zalec (1150 km)
servim micul dejun, apoi strabatem serbia pentru a ajunge in croatia, la zagreb- capitala tarii, unde admiram din autocar: piata tomislav, cu statuia primului rege croat (sec. x), muzeul mimara, avand cele mai remarcabile colectii de arta din intreaga tara, universitatea si teatrul national – cea mai eleganta cladire din oras, prin stilul sau neo-baroc de sfarsit de sec. xix.
muzeul mimara a fost deschis pentru public in 1987.
acesta este situat intr-un palat neo-renascentist de la sf. sec. al xix-lea. muzeul gazduieste 3750 opere de arta din culturi si civilizatii diferite. in muzeu, se regasesc aprox 450 de picturi si desene (raphael, rubens,rembrandt,goya); aprox 200 de sculpturi din antichitate la sec xx; dar si raritati arheolgice din grecia antica si egipt.
de asemenea, contine o biblioteca de arta cu 5400 de titluri.
teatrul national
in 1895, momentul in care imparatul franz iosef al ii-lea a deschis templul de arta baroca al zagreb-ului s-a dovedit unul cu totul special atat pentru actori cat si pentru locuitorii orasului. la mai mult de un secol de la acest eveniment, interiorul neo-baroc al cladirii vrajeste inca locuitorii si turistii cu aerul sau nobil. scena care a gazduit numeroase spectacole teatrale, de balet si de opera, conceputa in acord cu decorul opulent, face din cladirea careia ii apartine un sediu ideal pentru inatlniri oficiale, receptii si evenimente promotionale care ofera amintiri de neuitat oaspetilor.
mergem spre zalec unde avem cazare si cina la hotel zalec 3*/similar.

3.09.07 zalec-ljubljana-garda (560 km)
mic dejun. ne indreptam spre ljubljana unde avem croaziera timp de 1 ora .
călătoria cu barca durează o ora. În primul rând, ne îndreptăm către spica unde ljubljanica se împarte în două, oferind o priveliște deosebita. vă puteți bucura de priveliștea castelului din ljubljana, a frumoaselor cladiri ale ambasadelor. pe măsură ce ne apropiem de orașul vechi, avem o vedere magnifică a podului cobblers, a bisericii franciscane, precum si a tromostovje sau a podului triple si a fermecătoarelor case baroc. de asemenea, vom avea o viziune specială asupra unor poduri noi, cum ar fi podul de măcelari sau podul de cereale. ne întoarcem la faimosul pod dragon.
apoi,ne indreptam spre garda.
cazare si cina la hotel speranza-spiazzi 3*/similar.

4. 10.07 garda
mic dejun. optional:
1.excursie la milano cu ghid in limba engleza (160 km)
excursie cu ghid in limba engleza.
-catedrala
domul din milano este cea mai impresionantă și cunoscută atracție turistică din capitala lombardiei, un simbol nu doar al orașului în care se află, ci al europei.
recunoscut ca orașul artelor și al modei, an de an milioane de turiști sunt ademeniți de milano să vină și să vadă celebra catedrală gotică a cărei construire a început în 1386 și s-a finalizat după șase secole.
pe locul unde s-a ridicat duomo a existat o basilica dedicată sfintei tecla, cea mai veche biserică din milano, datată din secolul al iv-lea. În secolul al xv-lea, a fost demolată pentru a se obține mai mult spațiu pentru dom.
-galleria vittorio emanuele
chiar in centrul orasului milano, chiar intre duomo si teatrul scala din milano, se gaseste galleria vittorio emanuele ii construita intre anii 1860 si 1870. galleria vittorio emanuele ii este un alt monument pentru regele care a unificat italia, asa cum roma are enormul sau monument vittorio emmanuele. poate fi numit si mall de shopping, dar este unul foarte elegant. tavanul aflat foarte sus este facut din domuri de sticla si fier.
-castelul sforzesco
a fost ridicat in afara zidurilor medievale in 1300,de catre visconti si a fost numit initial castelul poarta lui jupiter. dupa distrugerea sa partiala in timpul „orro repubblica” ,francesco sforza a hotarat renovarea cladirii pentru a o transforma in resedinta. castelul a fost schimbat prin renovari si extinderi . forma de astazi este datorita ,in mare parte, arhitectului luca beltrami.
cazare si cina la hotel speranza-spiazzi 3*/similar.

5. 11.07 garda- parcul torbiere del sebino-lacul d’iseo-garda (150 km)
mic dejun. ne indreptam spre parcul natural „torbiere del sebino”.
apoi, avem tur cu barca la lacul d’iseo.
lacul d’iseo.
tur cu barca la cele 3 insule ale lacului d’iseo. (2 ore).
lacul iseo se mandreste cu peisajul sau natural cel mai bine conservat dintre toate lacurile din nordul italiei. lacul iseo este poarta de intrare spre o destinatie turistica mai putin mediatizata si cunoscuta – sulzano, o localitate mica aflata pe malul lacului.
intoarcere la hotel si cina.

6. 12.07 garda- gardaland-jesolo
mic dejun la hotel. optional:
1. gardaland excursie de o zi (275 km)
gardaland este cel mai mare parc de distracții din italia, situat în nord-estul țării în municipiul castelnuovo del garda, în provincia verona.deschis la data de 19 iulie 1975, include „gardaland”, „gardaland sea-life” și hotelul „gardaland”.este situat pe malul de sud-est al lacului lago di garda.
de asemenea,este unul dintre cele mai bune locuri pentru divertisment. el deține mai mult de 40 de atractii. parcul impresionează prin designul său frumos. exista izvoare, verdeata, flori, slide-uri alpine și alte facilități.
cazare si cina hotel tampico 3*/similar.
varianta 2.garda-venezia-tur-veneția cu ghid
jesolo (320 km)
oraș unic si cu o lagună cu magnifica. se pot vizita : piața de san marco, basilica san marco și multe altele. de la veneția puteți avea, de asemenea, o scurtă excursie la murano una dintre cele 3 insule ale lagunei.
acest tur include:
-plecare cu barca de la tronchetto in san marco,dus-intors.
-vizita la atelierul unde sunt create faimoasele gondole
-excursie de o jumatate de zi in venetia cu ghid in limba engleza.
apoi, ne indreptam spre lido di jesolo.
cazare si cina hotel tampico 3*lido di jesolo/ similar.

7. 13.07 lido di jesolo-padova-verona-lido di jesolo
mic dejun.optional:
1.tur de oras la padova cu ghid. (160 km)
orașul saint anthony, cu sf. antonie basilica, prato della valle (una dintre cele mai mari din piața europei), muzeul civici eremitani, în care puteți intra la cappella degli scrovegni, capela celebra din întreaga lume cu ciclul frescelor lui giotto.padova nu este departe de venetia si in antichitate a fost numit ca fiind „orasul de apa” si a mentinut intotdeauna un important centru de comert.
2. tur de oras la verona cu ghid (310 km)
o serie de atractii sunt legate de romeo si julieta. orasul verona este cunoscut pentru ruinele sale romane,cladirile medievale si povestile de dragoste adolescentine.se regasesc numeroase biserici frumoase si cladiri presarate pe stradutele incantatoare ale orasului,ce sunt intrerupte din loc in loc de piatete .
cazare si cina la hotel tampico 3*/similar.
3.vizita la parcul de distractii-aqualandia. (16 km)
aqualandia se numara printre atracţiile de top din jesolo, fiind adesea calificat drept unul dintre cele mai bune parcuri de distracţie din italia.
aqualandia se întinde pe o suprafaţă de 80000 de metri pătraţi, şi oferă o gamă amplă de oportunităţi de distracţie distribuite pe zone tematice. În mare, parcul încearcă să imite o insulă caraibiană, iar atracţiile sale principale se referă la kinderlandia (zonă dedicată distracţiei copiilor), adventure golf (teren de mini golf), zona sportivă (unde vizitatorii pot juca volei pe plajă şi în apă, precum şi fotbal), zona adrenalieni (dotată, după câte se pare, cu cele mai înalte tobogane acvatice din lume) şi o zonă de relaxare, doar pentru a enumera câteva exemple.
cazare si cina hotel tampico 3*/similar.

8: 14.07 lido di jesolo
mic dejun.
timp liber in statiune. plaja si baie in marea adriatica.
cazare si cina hotel tampico 3*/similar.

9: 15.07 lido di jesolo-budapesta ( 690 km)
mic dejun. deplasare spre budapesta cu oprire la outlet-ul noventa di piave. timp liber pentru shopping.
cazare si cina la budapesta.
croaziera by night pe dunare la budapesta (optional).

10: 16.07 budapesta-bucuresti (850 km )
mic dejun la hotel.plecare spre bucuresti. sosire seara, in functie de trafic.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
07 Iulie 2019 565 € Rezerva

tarife incepand de la 565 €

Servicii incluse

-Transport autocar + taxe autostrazi
-9 nopti cazare Hotel 3*+
-masa tip demipensiune-mic dejun si cina
-croaziera la Ljubliana
-plimbarea cu barca pe cele 3 insule ale Lago D’iseo
-insotitor din partea agentiei

Servicii neincluse

biletele de intrare la obiectivele turistice
-taxele de oras/ statiune
aceste taxe se achita direct la hotel (aprox. 2,5 Euro/oras/noapte)
-excursiile optionale
-alte mese decat cele mentionate in program;
-asigurarea medicala de calatorie (optionala);
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
-alte cheltuieli personale

  • cina la Budapesta pe care o vom lua pe croaziera sau in oras pentru cei care nu merg pe vas (NU este inclusa in program)

EXCURSIILE OPTIONALE:
-Excursia la Milano-18 Euro/pers
-Excursia la Padova-15 Euro/pers
-Excursia la Verona-20 Euro/pers
-Croaziera pe Dunare la Budapesta (cu cina inclusa)-25 Euro/pers

Observatii

Italia este tara pe care o poti vedea de o mie de ori si niciodata indeajuns. Va invitam sa explorati magia Marilor Lacuri din nord, fascinatia Alpilor, farmecul oraselor romantice si a satelor bucolice care contrasteaza cu cosmopolitul Milano sau Torino. Nordul Italiei este cunoscut ca fiind patria muntilor, taramul marilor lacuri, cu insule si gradini exuberante, cu o mare concentrare de splendori ale naturii, ale arhitecturii si peisagisticii, probabil cea mai mare din Europa.

Traseu: Bucuresti-Belgrad-Zagreb-Ljublijana-Zalec-Garda-Lido di Jesolo-Budapesta-Bucuresti
Perioada de calatorie : 07-16.07.2019
Tarif calculat pentru un grup de minim 40 persoane


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Alsys Travel