Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Sibiu

Descriere

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Ramnicu Valcea – Porumbacu de Sus -Sibiu. Prima vizita a zilei o dedicam unui loc de basm: Castelul de Lut, Valea Zanelor din Porumbacu de Sus. Asezat la poalele Fagarasilor, castelul este locul ideal sa ne incepem ziua, respirand aer curat si bucurandu-ne de unul dintre cele mai frumoase peisaje din Romania. Doritorii pot servi o cana de vin fiert (sau de ceai) si apoi vom porni spre Sibiu. Ajungem in Sibiu, orasul care devine “casa lui Mos Craciun” inca de la jumatatea lunii noiembrie. Piata Mare este, an de an, punctul prinicipal de atractie in perioada sarbatorilor de iarna, iar bradul ce strajuieste intreaga piata ne aduce aminte de copilarie. Ne vom lasa cuprinsi de farmecul oferit de Targul de Craciun si ne vom incalzi la una din tarabele care servesc bunatati care mai decare. Dupa o zi in spiritul Craciunului, ne intoarcem spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.
Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața academiei militare romÂne (universitatea națională de apărare carol i) – acces dinspre bd eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul bucuresti – ramnicu valcea – porumbacu de sus -sibiu. prima vizita a zilei o dedicam unui loc de basm: castelul de lut, valea zanelor din porumbacu de sus. asezat la poalele fagarasilor, castelul este locul ideal sa ne incepem ziua, respirand aer curat si bucurandu-ne de unul dintre cele mai frumoase peisaje din romania. doritorii pot servi o cana de vin fiert (sau de ceai) si apoi vom porni spre sibiu. ajungem in sibiu, orasul care devine “casa lui mos craciun” inca de la jumatatea lunii noiembrie. piata mare este, an de an, punctul prinicipal de atractie in perioada sarbatorilor de iarna, iar bradul ce strajuieste intreaga piata ne aduce aminte de copilarie. ne vom lasa cuprinsi de farmecul oferit de targul de craciun si ne vom incalzi la una din tarabele care servesc bunatati care mai decare. dupa o zi in spiritul craciunului, ne intoarcem spre bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.
Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 1 zi
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
21 Noiembrie 2020 109 RON
Data plecare Tarif
12 Decembrie 2020 109 RON

tarife incepand de la 109 RON

Servicii incluse

» Transport cu autocar/microbuz clasificat pentru transport turistic

» Vizite la Castelul de Lut, Sibiu

» Ghid insotitor din partea agentiei.

Servicii neincluse

» Asigurarea medicală

» Asigurare Travel (medicala+storno)

» Intrările la obiectivele turistice

» Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.

Observatii

SUPLIMENTE

» Locuri preferențiale in autocar 20 lei/pers.

» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 20 lei/pers

*Important :

Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii. In autocar, copiii cu vârsta până în 14 ani nu pot ocupa locuri pe primul rând de banchete si nici prima bancheta dupa usa a 2-a.

ü Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri.

ü Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% !

Obiectivele marcate prin caractere îngroşate şi înclinate (Bold-Italic) se vor vizita doar pe exterior.

Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

ATENŢIE: Grup minim 35 pers.

· În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;

· Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului.

· Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% din suma incasata

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2020

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour