Vizualizezi oferta circuit Emiratele Arabe Unite, vacanta Emiratele Arabe Unite.

Circuit avion Emiratele Arabe Unite

Circuit Emiratele Arabe Unite
  • Tari: Emiratele Arabe Unite
  • Orase tranzitate: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah

Descriere

Ziua 1. București – Dubai – Sharjah
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Dubai. Transfer și cazare la hotel în Sharjah.
Ziua 2. Dubai
Mic dejun. Tur de oraș în partea tradițională a orașului Dubai. Oprire la Piața de Aur și la un magazin cu articole din piele. Se vizitează: Dubai Creek, Fortăreața Al Fahidi și Muzeul din Dubai. Se trece canalul cu Abra, barca tradițională, pentru a vizita Piața de Condimente. Oprire pentru fotografii la Burj Al Arab si la Moscheea Jumeirah (fără intrare). Cazare la hotel în Sharjah.
Ziua 3. Dubai*
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, tur de oraș în partea modernă a orașului Dubai*: Dubai Marina, Palm Jumeirah, cu oprire pentru poze în apropiere de Atlantis The Palm, Burj Khalifa (exterior, biletul de intrare nu este inclus) și timp liber la Dubai Mall. Cazare la hotel în Sharjah.
Ziua 4. Palm Jumeirah
Mic dejun. Excursie cu barca la Palm Jumeirah – renumita insulă artificială construită în formă palmier. Opțional, plimbare cu jeep-ul la dunele de nisip din deșert*: oprire la un autentic camping al beduinilor, plimbare cu cămila, spectacol cu muzică, dansuri tradiționale și cină. Cazare la hotel în Sharjah.
Ziua 5. Miracle Garden/ Butterfly Garden*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională* la Dubai Miracle Garden/ Butterfly Garden (Miracle Garden este inchisa pe perioada verii pentru a proteja florile de caldura excesiva. Se redeschide incepand cu mijlocul lunii noiembrie. Se viziteaza alternativ Butterfly Garden). Seara, optional* excursie opțională Dubai by Night cu cină inclusă*, în cadrul căreia se vizitează: Bastakiya, Dubai Marina, fantanile de la Dubai Mall. Cazare la hotel în Sharjah.
Ziua 6. Dubai – Abu Dhabi*
Mic dejun. Plecare spre Abu Dhabi. Timp liber sau, opțional, tur de oraș*: Marea Moschee Sheikh Zayed, Union Square, zona de promenada Corniche, Heritage Village si oprire pentru poze la hotelul Emirates Palace. Cazare la hotel în Abu Dhabi.
Ziua 7. Qasr al Watan*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională* la Qasr al Watan, impresionantul Palat Prezidential deschis recent catre public. Cazare la hotel în Abu Dhabi.
Ziua 8. Abu Dhabi – Dubai – București
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

ziua 1. bucurești – dubai – sharjah
check-in și îmbarcare pe aeroportul din bucurești otopeni cu destinația dubai. transfer și cazare la hotel în sharjah.

2. dubai
mic dejun. tur de oraș în partea tradițională a orașului dubai. oprire la piața de aur și la un magazin cu articole din piele. se vizitează: dubai creek, fortăreața al fahidi și muzeul din dubai. se trece canalul cu abra, barca tradițională, pentru a vizita piața de condimente. oprire pentru fotografii la burj al arab si la moscheea jumeirah (fără intrare). cazare la hotel în sharjah.

3. dubai*
mic dejun. timp liber sau, opțional, tur de oraș în partea modernă a orașului dubai*: dubai marina, palm jumeirah, cu oprire pentru poze în apropiere de atlantis the palm, burj khalifa (exterior, biletul de intrare nu este inclus) și timp liber la dubai mall. cazare la hotel în sharjah.

4. palm jumeirah
mic dejun. excursie cu barca la palm jumeirah – renumita insulă artificială construită în formă palmier. opțional, plimbare cu jeep-ul la dunele de nisip din deșert*: oprire la un autentic camping al beduinilor, plimbare cu cămila, spectacol cu muzică, dansuri tradiționale și cină. cazare la hotel în sharjah.

5. miracle garden/ butterfly garden*
mic dejun. timp liber sau excursie opțională* la dubai miracle garden/ butterfly garden (miracle garden este inchisa pe perioada verii pentru a proteja florile de caldura excesiva. se redeschide incepand cu mijlocul lunii noiembrie. se viziteaza alternativ butterfly garden). seara, optional* excursie opțională dubai by night cu cină inclusă*, în cadrul căreia se vizitează: bastakiya, dubai marina, fantanile de la dubai mall. cazare la hotel în sharjah.

6. dubai – abu dhabi*
mic dejun. plecare spre abu dhabi. timp liber sau, opțional, tur de oraș*: marea moschee sheikh zayed, union square, zona de promenada corniche, heritage village si oprire pentru poze la hotelul emirates palace. cazare la hotel în abu dhabi.

7. qasr al watan*
mic dejun. timp liber sau excursie opțională* la qasr al watan, impresionantul palat prezidential deschis recent catre public. cazare la hotel în abu dhabi.

8. abu dhabi – dubai – bucurești
mic dejun. transfer la aeroportul din dubai pentru check-in și îmbarcare cu destinația bucurești otopeni.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
15 Ianuarie 2020 499 € Rezerva

tarife incepand de la 499 €

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta București – Dubai – București
- 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână/ persoană
- Taxe de aeroport
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 7 nopți în cameră dublă în hoteluri de 4 stele cu mic dejun
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxă de oraș (se achită la recepție) (Neinclus)
Servicii optionale:
- Pachet 5 excursii (tur de oraș în Dubai, excursie Dubai by Night, safari în desert, Miracle Garden/ Butterfly Garden, tur de oraș în Abu Dhabi): 299 Euro/ persoan 299 EUR
- Vizita la Qasr al Watan: 55 Eur/ persoana 55 EUR
Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală și storno
• Taxă de oraș (se achită la recepție)
• Bilet de intrare la Burj Khalifa: 79 Eur/ persoana (prime time tickets) – se rezerva local

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Tur de oraș în partea modernă a orașului Dubai: 49 Euro/ persoană
• Excursie Dubai by Night cu cină inclusă: 79 Euro/ persoană
• Safari în deșert cu cină inclusă: 79 Euro/ persoană
• Miracle Garden/ Butterfly Garden: 69 Eur/ persoană
• Tur de oraș în Abu Dhabi, cu prânz inclus: 79 Euro/ persoană

• Pachet 5 excursii (tur de oraș în Dubai, excursie Dubai by Night, safari în desert, Miracle Garden/ Butterfly Garden, tur de oraș în Abu Dhabi): 299 Euro/ persoană (tarif valabil doar pentru plata în avans, în agenție) • Vizita la Qasr al Watan: 55 Eur/ persoană

Observatii

Acte necesare:
• Pașaport cu o pagină liberă, valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar)
Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays