Vizualizezi oferta circuit Lituania, circuit Letonia, circuit Estonia, circuit Rusia, vacanta Lituania, vacanta Letonia, vacanta Estonia, vacanta Rusia.

Circuit avion Lituania, Letonia, Estonia, Rusia

Circuit Lituania
  • Tari: Lituania, Letonia, Estonia, Rusia
  • Orase tranzitate: Vilnius, Rundale, Riga, Sigulda, Parnu, Tallinn, Sankt Petersburg

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Vilnius (2 nopti)
Plecam catre Vilnius din aeroportul Otopeni. Ne indreptam catre hotel. Cazare Vilnius la Hotel Urbihop 3*, Azuolyno Gatve 7.

Ziua 2: Vilnius
Tur panoramic Vilnius, un taram al resedintelor regale medievale. Se vor admira: Bisericile Sf. Petru si Sf.Paul, Piata Catedralei, Bisericile Sf. Anne si St. Bernardine, Piata Primariei si Universitatea din Vilnius, Muzeul KGB (Muzeul Victimelor Genocidului), Cartierul evreiesc. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Vilnius – Rundale – Riga (2 nopti) (350 Km)
Dimineata plecare catre Riga, capitala Letoniei. Scurta oprire pentru a admira Dealul Crucilor, un loc care de-a lungul timpului a devenit un adevarat sanctuar. Acesta se afla la 12 km nord de orasul industrial Siauliai si este recunoscut de statul lituanian ca “centrul national de pelerinaj crestin”. Se trece prin Rundale, pentru vizitarea Palatului Rundale, considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii baroce din Tarile Baltice. Cazare Riga la Hotel Skanste 3*, Skanstes iela 9, Riga, LV-1013. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Riga
Tur panoramic al orasului Riga. Orasul vechi – Bisericile Sf. Petru si Sf. John, Castelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala care detine una dintre cele mai mari orgi din lume, Monumentul Libertatii, Opera Nationala, Casa Parlamentului, Cartierul Art Nouveau. Centrul istoric al orasului Riga a fost inclus in patrimoniul mondial UNESCO, iar orasul se remarca in mod special pentru arhitectura in stil Art Nouveau (Jugendstil). Optional – vizita la Muzeul Etnografic Leton in aer liber, amplasat pe malul lacului Juglas de la marginea capitalei. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Riga – Sigulda – Parnu – Tallinn (2 nopti) (350 Km)
Deplasare spre Sigulda, renumita destinatie turistica letona cunoscuta sub denumirea de “Elvetia letona”. Scurt popas la Parcul National Gauja, unde ne putem relaxa printre paduri mixte, dominate de pin, mesteceni, molizi, frasini, stejari, fagi, arini negri si vizita la Castelul Turaida, cladire care dateaza din secolul al XIII- lea. Continuam prin Parnu catre capitala Estoniei. Cazare Tallinn la hotel Lillekula 2*, Luha 18b. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Tallinn
Vizita panoramica Tallinn: Castelul Toompea, situat in centrul orasului, constructie conservata din secolul al X-lea, Parlamentul Eston, Catedrala Luterana, Catedrala Ortodoxa, Piata Primariei. Centrul orasului, numit Orasul Vechi, este foarte frumos si atractiv din punct de vedere turistic, cu multe portiuni medievale. Optional – vizita la Muzeul Kumu, unul dintre cele mai mari muzee de arta din nordul Europei. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Tallinn – St. Petersburg (2 nopti) (387 Km)

Transfer de la hotelul din Tallin la St. Petersburg, cursa de linie Lux Express. Sosire in St. Petersburg. Tur panoramic de oras, se trece pe langa: Palatul de Iarna cu Muzeul Ermitaj, Palatul Mensikov, Fortareata Sfintii Petru si Pavel,Teatrul de Opera si Balet Kirov, Catedrala Sf. Isaac. Cazare St. Petersburg la Hotel Tourist, Str. Sevastyanova 3.

Ziua 8: St. Petersburg – Palatul Peterhof
Vizita la Muzeul Ermitaj cu peste trei milioane de articole de arta si cultura, unul dintre cele mai mari muzee din lume, gazduit de Palatul de Iarna. Excursie optionala la Palatul si Gradinile Peterhof, cunoscut ca Versailles-ul Rusiei. Localizat in afara orasului Sankt Petersburg, grandiosul Palat Peterhof este de fapt un ansamblu de palate si gradini construite pentru Petru cel Mare. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: St. Petersburg – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun.

ziua 1: bucuresti – vilnius (2 nopti)
plecam catre vilnius din aeroportul otopeni. ne indreptam catre hotel. cazare vilnius la hotel urbihop 3*, azuolyno gatve 7.

2: vilnius
tur panoramic vilnius, un taram al resedintelor regale medievale. se vor admira: bisericile sf. petru si sf.paul, piata catedralei, bisericile sf. anne si st. bernardine, piata primariei si universitatea din vilnius, muzeul kgb (muzeul victimelor genocidului), cartierul evreiesc. mese incluse: mic dejun.

3: vilnius – rundale – riga (2 nopti) (350 km)
dimineata plecare catre riga, capitala letoniei. scurta oprire pentru a admira dealul crucilor, un loc care de-a lungul timpului a devenit un adevarat sanctuar. acesta se afla la 12 km nord de orasul industrial siauliai si este recunoscut de statul lituanian ca “centrul national de pelerinaj crestin”. se trece prin rundale, pentru vizitarea palatului rundale, considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii baroce din tarile baltice. cazare riga la hotel skanste 3*, skanstes iela 9, riga, lv-1013. mese incluse: mic dejun.

4: riga
tur panoramic al orasului riga. orasul vechi – bisericile sf. petru si sf. john, castelul din riga (vizita exterioara), catedrala care detine una dintre cele mai mari orgi din lume, monumentul libertatii, opera nationala, casa parlamentului, cartierul art nouveau. centrul istoric al orasului riga a fost inclus in patrimoniul mondial unesco, iar orasul se remarca in mod special pentru arhitectura in stil art nouveau (jugendstil). optional – vizita la muzeul etnografic leton in aer liber, amplasat pe malul lacului juglas de la marginea capitalei. mese incluse: mic dejun.

5: riga – sigulda – parnu – tallinn (2 nopti) (350 km)
deplasare spre sigulda, renumita destinatie turistica letona cunoscuta sub denumirea de “elvetia letona”. scurt popas la parcul national gauja, unde ne putem relaxa printre paduri mixte, dominate de pin, mesteceni, molizi, frasini, stejari, fagi, arini negri si vizita la castelul turaida, cladire care dateaza din secolul al xiii- lea. continuam prin parnu catre capitala estoniei. cazare tallinn la hotel lillekula 2*, luha 18b. mese incluse: mic dejun.

6: tallinn
vizita panoramica tallinn: castelul toompea, situat in centrul orasului, constructie conservata din secolul al x-lea, parlamentul eston, catedrala luterana, catedrala ortodoxa, piata primariei. centrul orasului, numit orasul vechi, este foarte frumos si atractiv din punct de vedere turistic, cu multe portiuni medievale. optional – vizita la muzeul kumu, unul dintre cele mai mari muzee de arta din nordul europei. mese incluse: mic dejun.

ziua 7: tallinn – st. petersburg (2 nopti) (387 km)

transfer de la hotelul din tallin la st. petersburg, cursa de linie lux express. sosire in st. petersburg. tur panoramic de oras, se trece pe langa: palatul de iarna cu muzeul ermitaj, palatul mensikov, fortareata sfintii petru si pavel,teatrul de opera si balet kirov, catedrala sf. isaac. cazare st. petersburg la hotel tourist, str. sevastyanova 3.

8: st. petersburg – palatul peterhof
vizita la muzeul ermitaj cu peste trei milioane de articole de arta si cultura, unul dintre cele mai mari muzee din lume, gazduit de palatul de iarna. excursie optionala la palatul si gradinile peterhof, cunoscut ca versailles-ul rusiei. localizat in afara orasului sankt petersburg, grandiosul palat peterhof este de fapt un ansamblu de palate si gradini construite pentru petru cel mare. mese incluse: mic dejun.

9: st. petersburg – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
20 Aprilie 2019 699 € Rezerva
Data plecare Tarif
26 Mai 2019 699 € Rezerva
Data plecare Tarif
16 Iunie 2019 699 € Rezerva
Data plecare Tarif
28 Iulie 2019 699 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2019 699 € Rezerva

tarife incepand de la 699 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Vilnius/St.Petersburg – Bucuresti
2 nopti cazare cu mic dejun in Riga la hotel de 2*/3*
2 nopti cazare cu mic dejun in Vilnius la hotel de 2*/3*
2 nopti cazare cu mic dejun in Tallin la hotel de 2*/3*
2 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel de 3*
Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Tur panoramic: Vilnius, Riga, Tallinn, St.Petersburg
Cursa Lux Expres pe ruta Tallinn- St.Petersburg
Asistenta turística locala in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport si taxa de serviciu 239 Euro/persoana
Taxa de viza si procesare Rusia 65 €/persoana (se poate modifica)
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrarile la obiectivele turistice si taxele de oras
Supliment cina 169 euro/persoana
Supliment Hoteluri 4* 269 euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare Paste 189 euro/persoana

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.
Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours