Vizualizezi oferta circuit Turcia, circuit Grecia, vacanta Turcia, vacanta Grecia.

Circuit avion Turcia, Grecia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia, Grecia
  • Orase tranzitate: Antalya Town, Dalaman, Rodos Town, Pamukkale

Descriere

» Traseu: Antalya-Dalaman-Rhodos-Pamukkale-Hierapolis

ZIUA 1 Sosire în Antalya
Mic dejun. Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire şi vă va însoţi la hotel. Cazare la hotel şi vom servi un cocktail de bun venit. Veţi petrece noaptea în Antalya.

ZIUA 2 Antalya – Dalaman
Mic dejun. Tur panoramic al oraşului Antalya, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale rivierei turceşti. Veţi vizita unele din simbolurile oraşului, moscheea Yivli Minaret şi Poarta lui Hadrian. Apoi veţi continua cu vizita oraşului antic Thermessos la o altitudine de 1000 m., a at în mijlocul Parcului Naţional al Muntelui Güllük. De aici veţi continua de-a lungul drumului de coastă către Dalaman, de unde vă veţi putea de să vă bucuraţi de priveliştile minunate spre mare, pădurile de pini şi vârfurile munţilor Taurus. Vă veţi petrece noaptea în zona Dalaman/Marmaris.

ZIUA 3 Dalaman – Marmaris – Rhodos
Mic dejun. Plecare devreme spre Marmaris pentru a vă îmbarca la bordul unei ambarcaţiuni moderne cu catamarane către insula grecească Rhodos. Apoi va urma sosirea şi veţi avea parte de un tur panoramic pentru primele impresii culturale ale capitalei insulei. De semenea, puteţi vizita şi vechea piaţă din Colosul din Rhodos (una dintre cele 7 minuni ale lumii). Veţi petrece noaptea în Rhodos. De asemenea, veţi avea posibilitatea de a participa la o noapte grecească opţională.

ZIUA 4 Zi liberă (excursie optionala Rhodos)-nu intra in pachet
Mic dejun. Apoi zi liberă.
Puteţi profita de această zi liberă pentru a vă relaxa sau de a merge într-o excursie opţională de neuitat în oraşul Rhodos, la faimosul sat Lindos. Acest sat idilic era unul dintre cele mai importante oraşe din Grecia antică. Deasupra acestuia veţi descoperi impresionantul Acropole din Lindos, de unde priveliştea este una de neuitat, putând admira casele vopsite în alb, aranjate într-o pantă. În oraşul Rhodos vă veţi plimba prin oraşul vechi, de-a lungul zidurilor impunătoare ale acestuia (patrimoniu mondial cultural UNESCO). Alte obiective turistice pe care le puteţi vedea în Rhodos sunt Turnul cu Ceas de peste Port şi Marele Palat din secolul XIV construit de Cavalerii Ioaniţi. Noaptea în Rhodos.

ZIUA 5 Rhodos – Pamukkale
Mic dejun. Întoarcere în Marmaris din Rhodos cu un catamaran modern şi continuarea călătoriei spre Pamukkale. (patrimoniu cultural şi natural UNESCO). Sedimentele aduse de apele termale care curg au creat diferite forme albe, abia vizibile. Acest spectacol fascinant al naturii a fost descris ca ind o sursă de puteri vindecătoa-re, chiar din timpuri străvechi. La sosire veţi avea oportunitatea de a face o baie termală într-un hotel specific din zonă. Veţi petrece noaptea în Pamukkale.

Hierapolis – Antalya
Mic dejun. Ruinele magni cului oraş Hierapolis, care şi-a atins apogeul în timpul Imperiului Roman, se întinde de-a lungul părţii superioare formaţiunilor calcaroase din Pamukkale. Aici se regăsesc ruinele fundaţiei Templului lui Apollo, ce datează din secolul al III-lea d. Hr. În apropiere se a ă impunătorul şi somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. În timpul călătoriei de întoarcere în Antalya, veţi admira peisajul splendid al munţilor Taurus, şi veţi vizita o ţesătorie, unde veţi cunoaşte întregul proces de fabricaţie al covoarelor (începând cu producerea materialelor prime: bumbac, mătase şi lână, până la ţeserea produsului nit). Veţi petrece noaptea în Antaya.

ZIUA 7 Aspendos – cel mai mare am teatru
Mic dejun. Vom vizita Aspendos, oraşul antic al regiunii Pamphylia. Teatrul străvechi Aspendos, construit în secolul al II-lea d. Hr., este una dintre cele mai bine păstrate structuri din perioada romană. În timpul turului oraşului veţi avea oportunitatea de a face cumpărături, în special bijuterii şi haine de piele. Noaptea în Antalya.

ZIUA 8 Zborul de întoarcere acasă
Mic dejun. Transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere.

» traseu: antalya-dalaman-rhodos-pamukkale-hierapolis

1 sosire în antalya
mic dejun. ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire şi vă va însoţi la hotel. cazare la hotel şi vom servi un cocktail de bun venit. veţi petrece noaptea în antalya.

2 antalya – dalaman
mic dejun. tur panoramic al oraşului antalya, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale rivierei turceşti. veţi vizita unele din simbolurile oraşului, moscheea yivli minaret şi poarta lui hadrian. apoi veţi continua cu vizita oraşului antic thermessos la o altitudine de 1000 m., a at în mijlocul parcului naţional al muntelui güllük. de aici veţi continua de-a lungul drumului de coastă către dalaman, de unde vă veţi putea de să vă bucuraţi de priveliştile minunate spre mare, pădurile de pini şi vârfurile munţilor taurus. vă veţi petrece noaptea în zona dalaman/marmaris.

3 dalaman – marmaris – rhodos
mic dejun. plecare devreme spre marmaris pentru a vă îmbarca la bordul unei ambarcaţiuni moderne cu catamarane către insula grecească rhodos. apoi va urma sosirea şi veţi avea parte de un tur panoramic pentru primele impresii culturale ale capitalei insulei. de semenea, puteţi vizita şi vechea piaţă din colosul din rhodos (una dintre cele 7 minuni ale lumii). veţi petrece noaptea în rhodos. de asemenea, veţi avea posibilitatea de a participa la o noapte grecească opţională.

4 zi liberă (excursie optionala rhodos)-nu intra in pachet
mic dejun. apoi zi liberă.
puteţi profita de această zi liberă pentru a vă relaxa sau de a merge într-o excursie opţională de neuitat în oraşul rhodos, la faimosul sat lindos. acest sat idilic era unul dintre cele mai importante oraşe din grecia antică. deasupra acestuia veţi descoperi impresionantul acropole din lindos, de unde priveliştea este una de neuitat, putând admira casele vopsite în alb, aranjate într-o pantă. În oraşul rhodos vă veţi plimba prin oraşul vechi, de-a lungul zidurilor impunătoare ale acestuia (patrimoniu mondial cultural unesco). alte obiective turistice pe care le puteţi vedea în rhodos sunt turnul cu ceas de peste port şi marele palat din secolul xiv construit de cavalerii ioaniţi. noaptea în rhodos.

5 rhodos – pamukkale
mic dejun. Întoarcere în marmaris din rhodos cu un catamaran modern şi continuarea călătoriei spre pamukkale. (patrimoniu cultural şi natural unesco). sedimentele aduse de apele termale care curg au creat diferite forme albe, abia vizibile. acest spectacol fascinant al naturii a fost descris ca ind o sursă de puteri vindecătoa-re, chiar din timpuri străvechi. la sosire veţi avea oportunitatea de a face o baie termală într-un hotel specific din zonă. veţi petrece noaptea în pamukkale.

hierapolis – antalya
mic dejun. ruinele magni cului oraş hierapolis, care şi-a atins apogeul în timpul imperiului roman, se întinde de-a lungul părţii superioare formaţiunilor calcaroase din pamukkale. aici se regăsesc ruinele fundaţiei templului lui apollo, ce datează din secolul al iii-lea d. hr. În apropiere se a ă impunătorul şi somptuosul teatru roman cu cele 50 de trepte de travertin. În timpul călătoriei de întoarcere în antalya, veţi admira peisajul splendid al munţilor taurus, şi veţi vizita o ţesătorie, unde veţi cunoaşte întregul proces de fabricaţie al covoarelor (începând cu producerea materialelor prime: bumbac, mătase şi lână, până la ţeserea produsului nit). veţi petrece noaptea în antaya.

7 aspendos – cel mai mare am teatru
mic dejun. vom vizita aspendos, oraşul antic al regiunii pamphylia. teatrul străvechi aspendos, construit în secolul al ii-lea d. hr., este una dintre cele mai bine păstrate structuri din perioada romană. În timpul turului oraşului veţi avea oportunitatea de a face cumpărături, în special bijuterii şi haine de piele. noaptea în antalya.

8 zborul de întoarcere acasă
mic dejun. transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
03 Aprilie 2018 179 €
10 Aprilie 2018 199 €
17 Aprilie 2018 209 €
24 Aprilie 2018 229 €
Data plecare Tarif
01 Mai 2018 249 €

tarife incepand de la 179 €

Servicii incluse

Serviciile şi beneficiile dvs:
-ZBOR DUS ÎNTORS CU O COMPANIE AERIANĂ DE RENUME
-HOTELURI DE TOP DE 4 ŞI 5 STELE,
-pe toata durata excursiei.
-MIC DEJUN TIP BUFET, TIMP DE 7 ZILE.
-TAXA DE REZERVARE GRATIS
-PARCARE GRATIS ÎN AEROPORTUL OTOPENI
-GHID DE TURISM. GHIDUL NOSTRU AMABIL VORBITOR DE LIMBA ROMÂNĂ, VĂ STĂ LA DISPOZITIE PE DURATA VACANTEI.
-TRANSPORTUL LA CELE MAI IMPORTANTE PUNCTE DE ATRACTIE TURISTICĂ se va face cu un autocar confortabil dotat cu aer conditionat.

Servicii neincluse

Aceste taxe nu sunt incluse:
- Taxa de aeroport şi servicii: 95 €/pers.
- Asigurare medicală şi bagaje (fără limită de vârstă): 10 €/pers.
-Vă recomandam:
- Pachet special cu cină 7 seri, bilete de intrare cu ghid la excursiile men ionate în broşură: 149 €/pers.
- Asigurare completă de călătorie (renuntare) – 10 €/pers.
- Suprataxă pentru camera single: 159 €/pers.

Observatii

INFORMATII IMPORTANTE
Pentru a călători este necesar un paşaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii . Cumpărati programele optionale la momentul rezervării, pretul poate să difere la fata locului.

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editaraii / postarii acestor oferte.
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice astfel: • in agentie (cash sau prin POS) • prin depunere numerar la banca in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale. • prin transfer bancar, in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale.
Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin POS doar pentru achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara anunt in prealabil.
Informatii si inscrieri:
Agentia de turism NEOTOUR Telefon: 021.250.15.63 Mobil: 0756.716.668 / 0723.424.646 Fax: 021.250.55.50 Email: [email protected] Web: http://www.neo-tour.ro Facebook: Agentia de Turism Neotour


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour