Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate: Madrid

Descriere

ZIUA 1 (28.11): BUCURESTIMADRID, tur de oras
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:10 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10 si sosire la Madrid la ora locala 11:15. Transfer, urmat de tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Cazare la Hotel Exe Moncloa 4* sau similar.
ZIUA 2 (29.11): MADRID: PALATUL REGAL SI TOLEDO (optional)
Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi. Optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, oras – muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in Madrid la acelasi hotel.
Ziua 3 (30.11): MADRIDESCORIAL (optional)
Mic dejun. Zi libera sau excursie optionala la Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, ce se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Pentru dupa amiaza, optiunile sunt multiple, in functie de preferintele Dvs. Recomandam vizitarea unuia dintre muzeele celebre ale lumii – Muzeul Prado sau Muzeul de Arta Reina Sofia. Cazare in Madrid.
Ziua 4 (01.12): MADRIDSEGOVIA (optional)
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Segovia. Pitorescul oras Segovia este unul dintre orasele-muzeu ale Spaniei. A fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama, iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Seara, intoarcere la hotel.
Ziua 5 (02.12): MADRIDMUZEUL PRADO SAU PARCUL RETIRO
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional).
Ziua 6 (03.12): MADRIDBUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom spre Bucuresti cu decolare la ora 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 17:05.

ziua 1 (28.11): bucuresti – madrid, tur de oras
intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul otopeni la ora 06:10 pentru imbarcare pe cursa tarom cu destinatia madrid. decolare la ora 08:10 si sosire la madrid la ora locala 11:15. transfer, urmat de tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. sunt cuprinse principalele obiective turistice: puerta del sol, gran via, plaza cibeles. cazare la hotel exe moncloa 4* sau similar.

2 (29.11): madrid: palatul regal si toledo (optional)
mic dejun. zi libera pentru cumparaturi. optional se poate organiza vizitarea palatului regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la toledo, oras – muzeu, situat la doar 70 km de madrid. vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. cazare in madrid la acelasi hotel.

3 (30.11): madrid – escorial (optional)
mic dejun. zi libera sau excursie optionala la manastirea el escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, ce se afla la o departare de cca 45 km de madrid. pentru dupa amiaza, optiunile sunt multiple, in functie de preferintele dvs. recomandam vizitarea unuia dintre muzeele celebre ale lumii – muzeul prado sau muzeul de arta reina sofia. cazare in madrid.

4 (01.12): madrid – segovia (optional)
mic dejun. optional, excursie de o zi la segovia. pitorescul oras segovia este unul dintre orasele-muzeu ale spaniei. a fost inclus in patrimonial unesco in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. orasul este strajuit de muntii sierra de guadarrama, iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele xiii-xiv, sunt deosebite (apeductul roman, fortareata alcazar, catedrala). seara, intoarcere la hotel.

5 (02.12): madrid – muzeul prado sau parcul retiro
mic dejun. ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. dupa amiaza plimbare in plaza mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile inchizitiei. plaza mayor este azi una dintre atractiile principale ale madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol flamenco (optional).

6 (03.12): madrid – bucuresti
mic dejun. eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa tarom spre bucuresti cu decolare la ora 12:15. sosire la bucuresti la ora 17:05.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Noiembrie 2019 570 €

tarife incepand de la 570 €

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti – Madrid – Bucuresti cu compania TAROM;
• 5 nopti cazare cu mic dejun bufet in Madrid, la hotel Exe Moncloa 4* sau similar;
• tur panoramic de oras cu autocarul si insotitorul de grup;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana – se practica in tarile
vizitate, se achita la sosirea in Spania;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.11: Bucuresti (Otopeni) 08:10 – Madrid 11:15 durata zborului: 4h 05min
03.12: Madrid 12:15 – Bucuresti (Otopeni) 17:05 durata zborului: 3h 50min
DESCRIERE HOTEL:
Hotelul Hotel Exe Moncloa este bine situat, la cca 2 km de Plaza Mayor si Gran Via si la
2 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Moncloa. Hotelul modern pune la
dispozitia turistilor servicii de calitate, camere moderne si luminoase cu o atmosfera
placuta. Camerele sunt echipate cu: internet wireless, minibar, uscator de par, TV
satelit, telefon. In plus, hotelul dispune de o sala de fitness, sauna iar la parter exista
magazine, baruri si restaurante.
www.eurostarshotels.co.uk
PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 20 platitori):
Vizita Palatul Regal si excursie de ½ zi la Toledo: 65 euro/ persoana (include transport cu autocarul, intrare sig hid local la
Palatul Regal, vizitarea orasului Toledo cu insotitorul de grup)
Escorial: 45 euro/persoana (include transport cu autocarul si intrare la El Escorial)
Segovia: 60 euro/ persoana (include transport cu autocarul si vizitarea orasului cu insotitorul de grup)
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20
participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva
dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor
inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile
la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30
zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu