Vizualizezi oferta circuit Tanzania, vacanta Tanzania.

Circuit avion Tanzania

Circuit Tanzania
  • Tari: Tanzania
  • Orase tranzitate: Zanzibar

Descriere

Ziua 1 : Bucuresti – Istanbul – Zanzibar
Intalnire pe aeroportul Henri Coanda pentru zborul cu destinatia Zanzibar. Escala in Istanbul.

Ziua 2: Zanzibar – Swahili Beach Resort 3* (10 nopti)
Sosire dimineata devreme si transfer la hotel pentru odihna si mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare iar seara asteptam Anul Nou. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Zanzibar
La multi ani 2018! Timp liber pentru plaja si relaxare la piscina. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Zanzibar – Spice Tour (vizita la o plantatie de condimente) + pesterile Mangapwani
Excursie optionala de o jumatate de zi pentru a descoperi de ce Zanzibar este cunoscuta drept Insula Condimentelor sau a Mirodeniilor. Pana de curand, de aici se exportau 80% din rezervele mondiale de cuisoare. Se viziteaza o plantatie de condimente, unde veti afla de la ghidul local toate detaliile despre fiecare condiment in parte si tehnicile utilizate de fermieri. Pe langa o gama larga de condimente (scortisoara, cardamon, ghimbir, nucsoara, chili, vanilie, sofran, curry), in Zanzibar se cultiva si fructe – ananas, lamai, limes, portocale, pomelo, jackfruit, durian.
Excursia continua cu vizitarea pesterilor Mangapwani, aflate in apropiere de ferma de mirodenii. Dupa desfiintarea sclavagismului in 1897, comertul cu sclavi a cazut practic in subteran. Mangapwani certifica acest lucru: o pestera naturala folosita pentru incarcerarea sclavilor, tinuti aici pana cand erau transportati in secret pe vasele care ii duceau mai apoi in pietele din Europa si India. Prima este o pestera naturala care avea un bazin cu apa proaspata, iar a doua este facuta de oameni ca o celula rece si intunecoasa unde erau fortati sa intre sclavii. Masa de pranz este inclusa in cadrul excursiei.
Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ – 67 Euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana.

Ziua 5: Zanzibar – Stone Town

Excursie optionala la Stone Town, partea veche a capitalei insulei, Zanzibar City, situata in vestul insulei. Fosta capitala a sultanatului Zanzibar si centru infloritor al comertului cu mirodenii si sclavi, Stone Town si-a mentinut importanta si in timpul protectoratului britanic.
Doi celebri fosti rezidenti ai orasului sunt Freddie Mercury, care s-a nascut aici (se viziteaza casa acestuia) si exploratorul britanic David Livingstone. Principalele obiective turistice sunt: Casa Minunilor (Beit al Ajaib) – fosta resedinta a sultanului, prima cladire din Zanzibar care a avut curent electric si prima cladire din Africa de Est cu lift, Fortul construit in sec. XVII, Muzeul Palatului, Vechiul Dispensar (construit de un negustor indian la sfarsitul sec. XIX), Gradinile Forodhani care dupa asfintit gazduiesc o piata de mancare proaspat gatita, bazata in special pe fructe de mare.
Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ – 48 Euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana.

Ziua 6: Zanzibar – Rezervatia Forestiera Jozani cu Maimutele Red Colobus
Excursie optionala de o jumatate de zi la Padurea Jozani, care este rezervatie naturala inca din anii ‘60. Veti avea prilejul de a cunoaste maimutele Red Colobus, acesta fiind singurul loc din lume unde traiesc acestea. Se crede ca leopardul de Zanzibar (vazut ultima oara in urma cu cativa ani) inca mai traieste aici dar fiind un animal nocturn se hraneste doar in timpul noptii, cand accesul turistilor este interzis. Pe masura ce veti inainta in interiorul padurii, veti descoperi vegetatia etajata foarte diversa, inclusiv speciile tipice unei paduri de mangrove.
Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ – 56 Euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana.

Ziua 7: Zanzibar – Croaziera in Atolul Mnemba pentru snorkeling si observarea coralilor

Excursie optionala care include transfer, o scurta croaziera in barcile traditionale dhow, echipament pentru snorkeling (inclus) si dejun pescaresc.
Plecarea se va face din partea de nord a insulei din Nungwi (durata transferului, traversand insula, este aproximativ 50 min).
Insula Mnemba este poate locul cel mai potrivit pentru snorkeling si scufundari, un adevarat acvariu natural unde claritatea apei da posibilitatea de a admira pesti a caror paleta de culori variaza de la un galben intens la turcoaz. Dejunul pescaresc cu fructe de mare si peste se va lua in jurul orei 12:30. Dupa masa, navigam spre coasta de nord a insulei, una din cele mai frumoase din Zanzibar.
SAU
Excursie optionala Insula inchisorii.
Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ Atolul Mnemba – 76 Euro/persoana, include: transport, echipament de snorkeling si asistenta turistica in limba romana.
Tarif informativ Insula inchisorii – 58 Euro/persoana, include: transport, echipament de snorkeling si asistenta turistica in limba romana.

Ziua 8: Zanzibar – Dar es Salaam
Excursie optionala la Dar es Salaam, primul oras al Tanzaniei. Transfer pe continent cu ferry. “Leaganul pacii”, capitala Tanzaniei a fost initial un sat pescaresc, pe care la mijlocul secolului al XIX-lea sultanul Zanzibarului l-a transformat in port si centru comercial. Astazi este o metropola de 1,5 milioane de locuitori unde barci traditionale arabe se amesteca printre imense vase trans-oceanice. In turul de oras veti putea observa ca, asemenea majoritatii oraselor africane, Dar es Salaam este plin de contraste, cu strazi aglomerate in zone pitoresti, piete Kariakoo, dar si bulevarde moderne in cartierul guvernamental. Domina arhitectura swahili, care incorporeaza elemente din stilurile arab, persan, indian, european si african.
Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ – 65 Euro/persoana, include: transport, tur de oras si asistenta turistica in limba romana. Nu este inclus biletul de ferry Zanzibar-Dar es Salaam (64 Euro/persoana).

Ziua 9: Zanzibar – Inot cu delfinii

Excursie optionala pentru inot cu delfinii. Turul se desfasoara in apropiere de hotel si satul pescaresc Kizimkazi. Dupa o scurta plimbare cu barca vom incepe sa observam delfini inotand si vom avea ocazia unica de a inota alaturi de aceste fascinante mamifere marine. Organizarea acestei excursii depinde de vremea zilei respective.
Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ Inot cu delfinii – 58 Euro/persoana, include: transport, echipament de snorkeling si asistenta turistica in limba romana.

Ziua 10: Zanzibar – Safari pe mare – Laguna cu mangrove din Insula Kwale
Excursie optionala – Safari pe mare, una dintre experientele acvatice unice din Zanzibar. Se va naviga de pe Plaja Fumba cu vase traditionale dhow si veti putea inota si sta pe plaja alba de pe un banc de nisip. Atractia principala a excursiei o reprezinta laguna cu mangrove ascunsa pe Insula Kwale. Inotul in padurea de mangrove in timpul fluxului este o experienta de neegalat. O alta atractie este baobabul vechi de 200 ani, in care se poate urca pana in varf, de unde se deschide o frumoasa panorama.
Timp liber pentru plaja si relaxare la piscina.
Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ – 74 Euro/persoana, include: transport, echipament de snorkeling si asistenta turistica in limba romana.

Ziua 11: Zanzibar – Istanbul – Bucuresti
In timpul noptii, transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti.

ziua 1 : bucuresti – istanbul – zanzibar
intalnire pe aeroportul henri coanda pentru zborul cu destinatia zanzibar. escala in istanbul.

2: zanzibar – swahili beach resort 3* (10 nopti)
sosire dimineata devreme si transfer la hotel pentru odihna si mic dejun. timp liber pentru plaja si relaxare iar seara asteptam anul nou. mese incluse: mic dejun.

3: zanzibar
la multi ani 2018! timp liber pentru plaja si relaxare la piscina. mese incluse: mic dejun.

4: zanzibar – spice tour (vizita la o plantatie de condimente) + pesterile mangapwani
excursie optionala de o jumatate de zi pentru a descoperi de ce zanzibar este cunoscuta drept insula condimentelor sau a mirodeniilor. pana de curand, de aici se exportau 80% din rezervele mondiale de cuisoare. se viziteaza o plantatie de condimente, unde veti afla de la ghidul local toate detaliile despre fiecare condiment in parte si tehnicile utilizate de fermieri. pe langa o gama larga de condimente (scortisoara, cardamon, ghimbir, nucsoara, chili, vanilie, sofran, curry), in zanzibar se cultiva si fructe – ananas, lamai, limes, portocale, pomelo, jackfruit, durian.
excursia continua cu vizitarea pesterilor mangapwani, aflate in apropiere de ferma de mirodenii. dupa desfiintarea sclavagismului in 1897, comertul cu sclavi a cazut practic in subteran. mangapwani certifica acest lucru: o pestera naturala folosita pentru incarcerarea sclavilor, tinuti aici pana cand erau transportati in secret pe vasele care ii duceau mai apoi in pietele din europa si india. prima este o pestera naturala care avea un bazin cu apa proaspata, iar a doua este facuta de oameni ca o celula rece si intunecoasa unde erau fortati sa intre sclavii. masa de pranz este inclusa in cadrul excursiei.
mese incluse: mic dejun.
tarif informativ – 67 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana.

ziua 5: zanzibar – stone town

excursie optionala la stone town, partea veche a capitalei insulei, zanzibar city, situata in vestul insulei. fosta capitala a sultanatului zanzibar si centru infloritor al comertului cu mirodenii si sclavi, stone town si-a mentinut importanta si in timpul protectoratului britanic.
doi celebri fosti rezidenti ai orasului sunt freddie mercury, care s-a nascut aici (se viziteaza casa acestuia) si exploratorul britanic david livingstone. principalele obiective turistice sunt: casa minunilor (beit al ajaib) – fosta resedinta a sultanului, prima cladire din zanzibar care a avut curent electric si prima cladire din africa de est cu lift, fortul construit in sec. xvii, muzeul palatului, vechiul dispensar (construit de un negustor indian la sfarsitul sec. xix), gradinile forodhani care dupa asfintit gazduiesc o piata de mancare proaspat gatita, bazata in special pe fructe de mare.
mese incluse: mic dejun.
tarif informativ – 48 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana.

6: zanzibar – rezervatia forestiera jozani cu maimutele red colobus
excursie optionala de o jumatate de zi la padurea jozani, care este rezervatie naturala inca din anii ‘60. veti avea prilejul de a cunoaste maimutele red colobus, acesta fiind singurul loc din lume unde traiesc acestea. se crede ca leopardul de zanzibar (vazut ultima oara in urma cu cativa ani) inca mai traieste aici dar fiind un animal nocturn se hraneste doar in timpul noptii, cand accesul turistilor este interzis. pe masura ce veti inainta in interiorul padurii, veti descoperi vegetatia etajata foarte diversa, inclusiv speciile tipice unei paduri de mangrove.
mese incluse: mic dejun.
tarif informativ – 56 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana.

ziua 7: zanzibar – croaziera in atolul mnemba pentru snorkeling si observarea coralilor

excursie optionala care include transfer, o scurta croaziera in barcile traditionale dhow, echipament pentru snorkeling (inclus) si dejun pescaresc.
plecarea se va face din partea de nord a insulei din nungwi (durata transferului, traversand insula, este aproximativ 50 min).
insula mnemba este poate locul cel mai potrivit pentru snorkeling si scufundari, un adevarat acvariu natural unde claritatea apei da posibilitatea de a admira pesti a caror paleta de culori variaza de la un galben intens la turcoaz. dejunul pescaresc cu fructe de mare si peste se va lua in jurul orei 12:30. dupa masa, navigam spre coasta de nord a insulei, una din cele mai frumoase din zanzibar.
sau
excursie optionala insula inchisorii.
mese incluse: mic dejun.
tarif informativ atolul mnemba – 76 euro/persoana, include: transport, echipament de snorkeling si asistenta turistica in limba romana.
tarif informativ insula inchisorii – 58 euro/persoana, include: transport, echipament de snorkeling si asistenta turistica in limba romana.

8: zanzibar – dar es salaam
excursie optionala la dar es salaam, primul oras al tanzaniei. transfer pe continent cu ferry. “leaganul pacii”, capitala tanzaniei a fost initial un sat pescaresc, pe care la mijlocul secolului al xix-lea sultanul zanzibarului l-a transformat in port si centru comercial. astazi este o metropola de 1,5 milioane de locuitori unde barci traditionale arabe se amesteca printre imense vase trans-oceanice. in turul de oras veti putea observa ca, asemenea majoritatii oraselor africane, dar es salaam este plin de contraste, cu strazi aglomerate in zone pitoresti, piete kariakoo, dar si bulevarde moderne in cartierul guvernamental. domina arhitectura swahili, care incorporeaza elemente din stilurile arab, persan, indian, european si african.
mese incluse: mic dejun.
tarif informativ – 65 euro/persoana, include: transport, tur de oras si asistenta turistica in limba romana. nu este inclus biletul de ferry zanzibar-dar es salaam (64 euro/persoana).

ziua 9: zanzibar – inot cu delfinii

excursie optionala pentru inot cu delfinii. turul se desfasoara in apropiere de hotel si satul pescaresc kizimkazi. dupa o scurta plimbare cu barca vom incepe sa observam delfini inotand si vom avea ocazia unica de a inota alaturi de aceste fascinante mamifere marine. organizarea acestei excursii depinde de vremea zilei respective.
mese incluse: mic dejun.
tarif informativ inot cu delfinii – 58 euro/persoana, include: transport, echipament de snorkeling si asistenta turistica in limba romana.

10: zanzibar – safari pe mare – laguna cu mangrove din insula kwale
excursie optionala – safari pe mare, una dintre experientele acvatice unice din zanzibar. se va naviga de pe plaja fumba cu vase traditionale dhow si veti putea inota si sta pe plaja alba de pe un banc de nisip. atractia principala a excursiei o reprezinta laguna cu mangrove ascunsa pe insula kwale. inotul in padurea de mangrove in timpul fluxului este o experienta de neegalat. o alta atractie este baobabul vechi de 200 ani, in care se poate urca pana in varf, de unde se deschide o frumoasa panorama.
timp liber pentru plaja si relaxare la piscina.
mese incluse: mic dejun.
tarif informativ – 74 euro/persoana, include: transport, echipament de snorkeling si asistenta turistica in limba romana.

11: zanzibar – istanbul – bucuresti
in timpul noptii, transfer la aeroport pentru zborul de retur spre bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Aprilie 2019 949 €
Data plecare Tarif
10 Octombrie 2019 949 €
Data plecare Tarif
11 Noiembrie 2019 949 €
Data plecare Tarif
27 Decembrie 2019 949 €

tarife incepand de la 949 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Zanzibar – Bucuresti
Taxe de aeroport
Bagaje incluse:
- 1 piesa bagaj de mana, max. 8 kg
- 1 piesa bagaj de cala, max. 20 kg
10 nopti de cazare cu mic dejun la Swahili Beach Resort 3*
Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Excursii optionale
Cina festiva de Anul Nou
Taxe de intrare la obiective
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Bacsisuri locale
Alte servicii neincluse in program
Supliment Hoteluri de 4* si 5* 499 euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare Paste/Revelion 299 euro/persoana
Alte servicii neincluse in pret

Observatii

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.
Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours