Pagina operatorului de croaziere Carnival Cruise Lines. Vezi prezentarea operatorului, flota acestuia si ofertele turistice disponibile pe Portalturism.com.

Detalii operator croaziere Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines se mandreste cu titlul de “Cea mai populara linie de croaziere din lume”, distinctie dobandita prin oferta larga de croaziere de vacanta de calitate care face toti banii.

Carnival Cruise Lines a luat nastere in 1972 in Miami, cu un singur vas, Mardi Gras, cunoscut inainte ca Empress of Canada, dezvoltand conceptul de Fun Ship (Vapor Amuzant). De-a lungul anilor compania a achizitionat si construit mai multe nave, printre care MS Carnival Destiny – cel mai mare vas de pasageri construit vreodata si Elation impreuna cu Paradise, primele vase pentru nefumatori, alcatuindu-si o flota uriasa, care a transformat compania in cea mai mare linie de croaziere din lume.

Carnival este reprezentata pe plan international de diversi agenti care prezinta calatorilor din diverse natiuni conceptul de “Fun Sip”. Personalul de la bord este multi-national si exista multe programe care ofera divertisment si informatii in limba natala a oaspetilor.

Odata aflati la bordul vaselor Carnival veti uita de timp. Niciodata nu a fost atat de simplu sa va relaxati. Afundati-va in jacuzzy-ul fierbinte inconjurati de panorame superbe ale oceanului. Relaxati-va pe puntea insorita in timp ce va savurati bautura preferata. Optiunile sunt nesfarsite, asa ca petreceti-va ziua dupa bunul plac.

Pe vasele Carnival fiecare noapte este magica. Posibilitatile de divertisment pe timpul noptii sunt nelimitate, asa ca aveti de unde alege. Puteti lua o cina linistita, privi un film in camera sau puteti admira stelele de pe punte. Pentru mai multa animatie, va stau la dispozitie barurile si cluburile cu specific divers.

Vezi ofertele operatorului Carnival Cruise Lines