Pagina vasului de croaziera Carnival Ecstasy. Vezi prezentarea vasului, apartinand operatorului de croaziere Carnival Cruise Lines si ofertele de croaziera disponibile pe Portalturism.com.

Detalii vasului Carnival Ecstasy - Operator Carnival Cruise Lines

Carnival Ecstasy


Carnival Ecstasy de la Carnival Cruise Lines este un vas de croaziere plin de atractii incitante, ce va vor oferi o vacanta de vis. Printre acestea se numara: Serenity Adult-Only Retreat – o oaza de relaxare numai pentru adulti; parcul nautic de distractii Carnival WaterWorks; Camp Carnival – club de distractii pentru copii cu varsta 2 – 11 ani; Circle “C” – distractii pentru copii cu varstele 12 – 14 ani; Club O2 – divertisment pentru adolescenti 15 – 17 ani; arcada de jocuri video; Spa Carnival; Crystal Palace Casino; cafeneaua The Rolls Royce Cafe; restaurantele Wind Star si Wind Song pentru a servi cina cu stil.

Clasa Fantasy se remarca prin design-ul ultramodern, aproape toate cabinele fiind incluse in chila si doar cateva ramanand deasupra structurii vasului. Totodata, aceasta este clasa cu cea mai mare serie de vase – opt la numar, in ordinea constructiei: Carnival Fantasy, Carnival Ecstasy, Carnival Sensation, Carnival Fascination, Carnival Imagination, Carnival Inspiration, Carnival Elation si Carnival Paradise.

Vezi ofertele operatorului Carnival Cruise Lines