Pagina vasului de croaziera Carnival Elation. Vezi prezentarea vasului, apartinand operatorului de croaziere Carnival Cruise Lines si ofertele de croaziera disponibile pe Portalturism.com.

Detalii vasului Carnival Elation - Operator Carnival Cruise Lines

Carnival Elation


Vasul de croaziere Carnival Elation face parte din clasa Fantasy a liniei de croaziere Carnival Cruise Lines si ofera excursii de 4,5 sau 7 zile spre vestul Caraibelor, din Mobile, Alabama.

Printre punctele de atractie ale vasului de croaziere Carnival Elation se numara: Serenity Adult-Only Retreat – o oaza de relaxare numai pentru adulti; parcul nautic de distractii Carnival WaterWorks; Camp Carnival – club de distractii pentru copii cu varsta 2 – 11 ani; Circle “C” – distractii pentru copii cu varstele 12 – 14 ani; Club O2 – divertisment pentru adolescenti 15 – 17 ani; arcada de jocuri video; Spa Carnival; Casablanca Casino; restaurantele Imagination si Inspiration pentru a servi cina cu stil.

Clasa Fantasy se remarca prin design-ul ultramodern, aproape toate cabinele fiind incluse in chila si doar cateva ramanand deasupra structurii vasului. Totodata, aceasta este clasa cu cea mai mare serie de vase – opt la numar, in ordinea constructiei: Carnival Fantasy, Carnival Ecstasy, Carnival Sensation, Carnival Fascination, Carnival Imagination, Carnival Inspiration, Carnival Elation si Carnival Paradise.

Carnival Elation este primul vas de croaziere din lume ce are inclus un sistem de propulsie azimutal electric Azipod, ceea ce inseamna ca vasul este mai degraba tras prin apa, decat impins.

Vezi ofertele operatorului Carnival Cruise Lines