Pagina vasului de croaziera Carnival Imagination. Vezi prezentarea vasului, apartinand operatorului de croaziere Carnival Cruise Lines si ofertele de croaziera disponibile pe Portalturism.com.

Detalii vasului Carnival Imagination - Operator Carnival Cruise Lines

 Carnival Imagination


Pe vasul de croaziere Carnival Imagination de la Carnival Cruise Lines se organizeaza croaziere de 3 – 4 zile spre Caraibele de vest si Bahamas, din Miami, Florida.

Printre punctele de atractie ale vasului de croaziere Carnival Imagination se numara: Serenity Adult-Only Retreat – o oaza de relaxare numai pentru adulti; parcul nautic de distractii Carnival WaterWorks; Camp Carnival – club de distractii pentru copii cu varsta 2 – 11 ani; Circle “C” – distractii pentru copii cu varstele 12 – 14 ani; Club O2 – divertisment pentru adolescenti 15 – 17 ani; arcada de jocuri video; Spa Carnival; Carnival Imagination El Dorado Casino; Illusions Dance Club.

Clasa Fantasy se remarca prin design-ul ultramodern, aproape toate cabinele fiind incluse in chila si doar cateva ramanand deasupra structurii vasului. Totodata, aceasta este clasa cu cea mai mare serie de vase – opt la numar, in ordinea constructiei: Carnival Fantasy, Carnival Ecstasy, Carnival Sensation, Carnival Fascination, Carnival Imagination, Carnival Inspiration, Carnival Elation si Carnival Paradise.

Vezi ofertele operatorului Carnival Cruise Lines