Pagina vasului de croaziera Carnival Paradise. Vezi prezentarea vasului, apartinand operatorului de croaziere Carnival Cruise Lines si ofertele de croaziera disponibile pe Portalturism.com.

Detalii vasului Carnival Paradise - Operator Carnival Cruise Lines

Carnival Paradise


Vasul de croaziere Carnival Paradise face parte din clasa Fantasy a liniei de croaziere Carnival Cruise Lines, fiind ultimul vas din clasa, construit in 1998 si modernizat in 2008. Avand in vedere toate facilitatile de la bord, acest vas va ofera cu adevarat paradisul croazierelor.

Clasa Fantasy se remarca prin design-ul ultramodern, aproape toate cabinele fiind incluse in chila si doar cateva ramanand deasupra structurii vasului. Totodata, aceasta este clasa cu cea mai mare serie de vase – opt la numar, in ordinea constructiei: Carnival Fantasy, Carnival Ecstasy, Carnival Sensation, Carnival Fascination, Carnival Imagination, Carnival Inspiration, Carnival Elation si Carnival Paradise.

Carnival Paradise este al doilea vas de croaziere din clasa Fantasy ce are inclus un sistem de propulsie azimutal electric Azipod, ceea ce inseamna ca vasul este mai degraba tras prin apa, decat impins.

Vezi ofertele operatorului Carnival Cruise Lines