Pagina vasului de croaziera Costa Classica. Vezi prezentarea vasului, apartinand operatorului de croaziere Costa Cruises si ofertele de croaziera disponibile pe Portalturism.com.

Detalii vasului Costa Classica - Operator Costa Cruises

Costa Classica


Construita in 1992, Costa Classica a fost prima nava din noua generatie de nave de croaziera construite de Costa. In spiritul traditiei navelor in stil italian, Costa Classica culmineaza devotamentul pentru stilul italian. Spatiile publice sunt infrumusetate cu lemn pretios si marmura de Camarra, prelucrate de cei mai buni artizanu europeni.

Au fost investite mari sume de bani in achizitionarea de opere de arta originale – sculpturi, tablouri, picturi murale.

Ce sa va luati: la bord sau pe tarm, va recomandam haine lejere, sport si incaltaminte comfortabila. Seara poate fi mai rece la bordul vasului, asa ca veti avea nevoie de o haina putin mai groasa.

Nu exista un cod strict pentru imbracaminte, in general invitatii urmand sugestiile din programul zilnic: neoficial, tinute de gala (rochie de cocktail pentru doamne si costum negru pentru domni). In majoritatea croazierelor avem seri tematice si o seara romana, asa ca pregatiti-va haine adecvate. Luati nota faptul ca in restaurante si foaiere nu este permisa tinuta de costum de baie si incaltamintea este obligatorie peste tot. In restaurantul principal, pantalonii scurti sunt permisi doar dimineata si dupa-amiaza, nu si seara.

Vezi ofertele operatorului Costa Cruises