Pagina vasului de croaziera Costa Victoria. Vezi prezentarea vasului, apartinand operatorului de croaziere Costa Cruises si ofertele de croaziera disponibile pe Portalturism.com.

Detalii vasului Costa Victoria - Operator Costa Cruises

Costa Victoria


Costa Victoria este un vas magic, ce se adapteaza dorintelor individuale, oferind nenumarate posibilitati de relaxare si divertisment. Frumoasa si spectaculoasa, este o adevarata placere sa va petreceti timpul la bordul acestei nave.

Ce sa va luati: la bord sau pe tarm, va recomandam haine lejere, sport si incaltaminte comfortabila. Seara poate fi mai rece la bordul vasului, asa ca veti avea nevoie de o haina putin mai groasa.

Nu exista un cod strict pentru imbracaminte, in general invitatii urmand sugestiile din programul zilnic: neoficial, tinute de gala (rochie de cocktail pentru doamne si costum negru pentru domni). In majoritatea croazierelor avem seri tematice si o seara romana, asa ca pregatiti-va haine adecvate.

Luati nota faptul ca in restaurante si foaiere nu este permisa tinuta de costum de baie si incaltamintea este obligatorie peste tot. In restaurantul principal, pantalonii scurti sunt permisi doar dimineata si dupa-amiaza, nu si seara.

Vezi ofertele operatorului Costa Cruises