Pagina operatorului de croaziere Disney Cruise Line. Vezi prezentarea operatorului, flota acestuia si ofertele turistice disponibile pe Portalturism.com.

Detalii operator croaziere Disney Cruise Line

Disney Cruise Line

Vacanta visurilor este pe cale de a incepe, intr-un voiaj magic, pe care doar Disney l-ar fi putut crea. Bucurat-va de divertismentul si serviciile legendare Disney, servirea incomparabila a mesei, porturi incitante si zile in sir pline de aventuri minunate. Aici, zone si activitati special create permit adultilor, familiilor, tinerilor si copiilor sa se joace impreuna sau separat, creand amintiri magice pentru toata viata.

Distractie pentru toata lumea
Unde in alta parte ati mai putea avea o experienta unica de fiecare data cand luati masa? Aveti la dispozitie un program ingenios pentru copii si zone separate de activitati pentru adulti, adolescenti si copii. Puteti admira spectacole muzicale sau puteti petrece o zi explorand Castaway Cay, insula noastra privata din Bahamas.

Voi putea vedea personajele animate Disney la bordul navei?
Ne gandeam ca nu mai intrebati! La bord, indragitele personaje Disney apar ca prin magie intr-o varietate de decoruri, inclusiv spectacole pe viu, o multime de ocazii de a face fotografii si alte programe speciale, in principal pentru copii. Acestea sunt momente magice de care va veti aminti totdeauna – doar cu Disney Cruise Line!
Toate fac parte din magia fiecarei vacante Disney Cruise Line si totul incepe aici.

Vezi ofertele operatorului Disney Cruise Line