Pagina vasului de croaziera MSC Fantasia. Vezi prezentarea vasului, apartinand operatorului de croaziere MSC Cruises si ofertele de croaziera disponibile pe Portalturism.com.

Detalii vasului MSC Fantasia - Operator MSC Cruises

MSC Fantasia


MSC Fantasia este cea mai mare nava de croaziera construita pentru o companie europeana. MSC Fantasia nu face rabat de la stilul italian: un mix perfect intre tehnologie avansata, care protejeaza mediul inconjurator, eleganta si servicii exclusive.

MSC Fantasia nu este un voiaj doar de placere, ci si unul de explorat. Pentru prima oara pe un vas de croaziera, pasagerii vor pasi pe scari impodobite cu cristale Swarovski. Un tavan transparent le perminte pasagerilor sa admire cerul instelat.

Construita in stilul italian, apartamelele MSC Fantasia sunt spatioase si majoritatea are balcoane private. Cabinele sunt elegant decorate, iar pasagerii apreciaza atentia acordata detaliilor. Toate cabinele sunt dotate cu paturi duble sau matrimoniale, garderoba spatioasa, baie cu dus, TV, telefon, acces Internet, consola Nintendo Wii, minibar, seif, aer conditionat.

Facilitati: 4 restaurante, 3 baruri, piateta, teatru, casino, club de noapte, jocuri video, piscina, salon de frumusete, jacuzzi, sauna, masaj, biblioteca.

Vezi ofertele operatorului MSC Cruises