Pagina operatorului de croaziere Orient Lines. Vezi prezentarea operatorului, flota acestuia si ofertele turistice disponibile pe Portalturism.com.

Detalii operator croaziere Orient Lines

Orient Lines

Orient Lines este pe placul exploratorilor pasionati – oameni care cauta porturi de escala intrigante si lectii bogate de istorie si cultura. Urmasii loiali ai lui Marco Polo – singurul vas al liniei – asteapta cu nerabdare itinerariile cu cele mai multe porturi si escale de noapte decat majoritatea liniilor de croaziera.

Daca intrebati un calator de croaziere experimentat, va va spune ca lucrul cel mai important in alegerea unei croaziere este itinerariul. Sa descoperiti destinatii noi in timp ce va bucurati de comfortul unui vas de lux este vacanta ideala.

Orient Lines este o companie specializata in asigurarea experimentarii depline a unor dintre cele mai exotice locatii din lume. Experienta oferita de vasul Marco Polo are aceeasi calitate ca orice experienta de pe vasele de croaziera. Important insa este sa va bucurati de locurile fascinante pe care le puteti vizita. Calatoriile Orient Lines va ofera cursuri din partea unor invitati de valoare si, cand exista posibilitatea, spectacole din cultura locala.

Alegeti Orient Lines pentru vacante incitante pentru cei pasionati de calatorii!

Vezi ofertele operatorului Orient Lines

Flota operatorului Orient Lines